FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

LJUBAV1921
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la LJUBAV1921 » 02 apr 2012, 11:45

old je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Opet Krunic juce najbolji pojedinac Borca barem po meni. Jeste da je Kajkut dao 2 gola ali Krunic i Stakic su najbolje odigrali...
? се. То су % $ / ". & је " " у & ? " $ се $ је ? $ " ". $ је & права $. " " $, " ја га & " & тога.
benfica1923 je napisao/la:
Procete vi to lagano bez problema....2:0,3:1...tako nesto......danas Zeljo pada u Mostaru,pa u Banja Luci.....
?, " је & $ " & је ? ? пехова " $ ? """ $ ", " $ " $ у $ $. " &, " " " $ " ". Све је -, ? " ' $ је " ? $.

А $ у $, спе`? 8-)
pitanje za tebe old,jel imas predstave kakva ce ekipa istrcati za borac,posto ima nekih suspenzija,igraca koji su igrali za dr klubove u kupu i sl..

sretno u subotu pa neka pobijedi(prodje)bolji,pozdrav sa grbavice

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 02 apr 2012, 11:47

pardon srijedu :D

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 apr 2012, 12:01

Lučić, Žižović, Ivetić i Maksimović sigurno neće igrati, a Bilbija i Stupar su upitni? Fino, fino.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 02 apr 2012, 12:03

ma, gubite 100 posto od nas... aj borac... :lol:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 02 apr 2012, 13:02

tm84 je napisao/la:ma, gubite 100 posto od nas... aj borac... :lol:
ija navijam za ŽELJU ko i ti , al da dobijamo 100% nebi se složio , biće teška utakmica i nadam se efikasna ! i još nešto najvažnije navijači borca manite se provokacija i navijajte za svoj klub bodrite ga pa nek pobjedi bolji ! VOLIM TE ŽELJO !

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 02 apr 2012, 13:04

benfica1923 je napisao/la:
old je napisao/la:
benfica1923 je napisao/la:Vratio se Zizovic i odma pogodak....samo jako.......
% " & $ 8-)

У $ ' је $ $ " " сезоне, $ " " јер ? је ? &...
slika

$ ? зеза овај ", ? & је " " ? 4500 $, ' " $ & 5-6 & $ $...
Јер & ? $ са " " ? на терену $ ' у ?...
Procete vi to lagano bez problema....2:0,3:1...tako nesto......danas Zeljo pada u Mostaru,pa u Banja Luci.....
Slab si prognozer tako će biti i protiv Borca očito. :D

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 02 apr 2012, 14:18

gollum je napisao/la:Lučić, Žižović, Ivetić i Maksimović sigurno neće igrati, a Bilbija i Stupar su upitni? Fino, fino.
lucic zizovic i ivetic nece sigurno igrati.iz vec poznatih razloga.zao mi je sto nemamo zizovica,paklen igrac,on i kruna u sredini su bas jaki.ne znam otkud ti to za maksimovica da sigurno nece igrati?usao je u prijedoru u igru.bilbija i stupar jesu upitni,ovaj prvi vise.imam neki smek da ce biti dobra utakmica u srijedu.bolji nek ide u finale nema sta.al nece vam biti lako,ovo sto za sad vidim potpuno novi borac od kad je dosao slavisa

old

Post Postao/la old » 02 apr 2012, 14:57

LJUBAV1921 je napisao/la:
pitanje za tebe old,jel imas predstave kakva ce ekipa istrcati za borac,posto ima nekih suspenzija,igraca koji su igrali za dr klubove u kupu i sl..

Ето, '-" су " $ $ ". " $ - " $ " " ?, " & не $ ту &....

&, " ја & & " $. ;)
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 02 apr 2012, 15:05

old je napisao/la:
LJUBAV1921 je napisao/la:

Ето, '-" су " $ $ ". " $ - " $ " " ?, " & не $ ту &....

&, " ја & & " $. ;)
hvala ti /vam;)
mene je najvise interesovao Krunic..to je po meni,def najbolji igrac borca..lijepo je vidjeti u nasoj ligi takvog jednog igraca..
nista,srijed,sretno i vama i nama :D

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 02 apr 2012, 15:20

Na utakmici u srijedu mimo komesara za bezbjednost Borca i komesara za bezbjednost NFSBIH bit će angažiran dodatni komesar NFSBIH koji će na "nišanu" imati navijače Borca, njihovo ponašanje i navijanje, da se slučajno zbog negativnog rezultata ne ponovi ulijetanje u teren a da ne govorim o nacionalističkom navijanju ili vrijeđanju i najmanja sitnica ce se sankcionisati a u najgorem slućaju "pravac svlačionice" :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

old

Post Postao/la old » 02 apr 2012, 15:30

$ " тај $ & прво " " за ону ' :""*& ""...) ? % $ су ? ? % ", а " пјевао :"", " "" . .
" 90% $ у " " ? $ ".

А ? се - " не " "... :!:

& $, ово " остаје све на терену. Ту & " $ " прође, а " се " " " ".
Zadnja izmjena: old, dana/u 02 apr 2012, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

ForzaZrinja
Kontakt:

Post Postao/la ForzaZrinja » 02 apr 2012, 15:31

Sretno Borac može se to stići . Finale Borac-Široki

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 02 apr 2012, 15:32

sad ce se neko javiti da ti kaze,da oni tim cetnicke ne vrijedjaju srbe,nego cetnike.posto mi nismo cetnici,nas to ne tangira.isto kao ni njih za turke.tako da svima dobro :mrgreen: salu na stranu,ebes to sve,bitno je ono na terenu,a na tribine smo vec svi oguglali

old

Post Postao/la old » 02 apr 2012, 15:34

ForzaZrinja je napisao/la:Sretno Borac može se to stići . Finale Borac-Široki
? на $. $ се " ја ? у ?, а " све / ...
& &-" " 2000.

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 02 apr 2012, 15:43

:lol: :lol: ma normala ali ne pričam o Želji,Zrinjskom i njihovim navijačima ili nekome trećem vec o Borcu, mnogo je bilo ispada na tom stadionu sjetimo se samo od utakmice Borac - Slavija pa na ovamo sta se sve desavalo na tom stadionu, slažem se da ce se na terenu sve pokazati i odlučiti ali ako bude problema kao na proslom gostovanju u BL. ili se igraci budu vrijedjali na vjerskoj osnovi uz prateće fašističke poruke Amar se sigurno neće libiti povući ekipu sa terena kao prošli put zato se i šalje ovaj drugi komesar za bezbjednost da bi sagledao svu situaciju prvenstveno na tribinama ;)
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 apr 2012, 15:58

fredi je napisao/la:sad ce se neko javiti da ti kaze,da oni tim cetnicke ne vrijedjaju srbe,nego cetnike.posto mi nismo cetnici,nas to ne tangira.isto kao ni njih za turke.tako da svima dobro :mrgreen: salu na stranu,ebes to sve,bitno je ono na terenu,a na tribine smo vec svi oguglali
Ma, evo usli smo u 2012-tu s tim pricama i tako ce biti iznova svaki put kada budemo igrali protiv vas ili vi protiv nas. Obican narod se bori "za koricu hljeba", dok se politicari bogate od budala koji gledaju hoce li neko reci/napisati "hljeb" ili "hleb", da li se zove "Samir" ili "Mirko" i slicno. Takav je brdoviti balkan. Obican mravinjak, jedna njiva i sacica jada od naroda kojima je jedino bitno ko u sta vjeruje. Dok normalan svijet napreduje, mi kopamo dalje u tom mravinjaku otkrivajuci nova g-ovna. Jadni li smo i mali...

U srijedu je istinski praznik fudbala, i hajde da mi obican narod to i proslavimo kako dolikuje. Ja se nadam prolasku mog kluba (Zelje), vi Borca, ali pobjedice onaj koji je bolji. I tako na kraju svega uvijek i bude. Sretno vam!
Sport je lijek za tijelo i duh.

old

Post Postao/la old » 02 apr 2012, 19:19

SkyWallker je napisao/la::lol: :lol: ma normala ali ne pričam o Želji,Zrinjskom i njihovim navijačima ili nekome trećem vec o Borcu, mnogo je bilo ispada na tom stadionu sjetimo se samo od utakmice Borac - Slavija pa na ovamo sta se sve desavalo na tom stadionu, slažem se da ce se na terenu sve pokazati i odlučiti ali ako bude problema kao na proslom gostovanju u BL. ili se igraci budu vrijedjali na vjerskoj osnovi uz prateće fašističke poruke Amar se sigurno neće libiti povući ekipu sa terena kao prošli put zato se i šalje ovaj drugi komesar za bezbjednost da bi sagledao svu situaciju prvenstveno na tribinama ;)
Па % " " $ на " на ¥ " ", & ' - $ на ? " ? '? ;)

- $ "...
& &-" " 2000.

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 02 apr 2012, 20:09

old je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la::lol: :lol: ma normala ali ne pričam o Želji,Zrinjskom i njihovim navijačima ili nekome trećem vec o Borcu, mnogo je bilo ispada na tom stadionu sjetimo se samo od utakmice Borac - Slavija pa na ovamo sta se sve desavalo na tom stadionu, slažem se da ce se na terenu sve pokazati i odlučiti ali ako bude problema kao na proslom gostovanju u BL. ili se igraci budu vrijedjali na vjerskoj osnovi uz prateće fašističke poruke Amar se sigurno neće libiti povući ekipu sa terena kao prošli put zato se i šalje ovaj drugi komesar za bezbjednost da bi sagledao svu situaciju prvenstveno na tribinama ;)
Па % " " $ на " на ¥ " ", & ' - $ на ? " ? '? ;)

- $ "...
O čemu ti pričaš !? sa vama uvijek ista priča vazda isto, misliš na pljesak i skandiranje domaće publike kada ste uzeli KUP na Grbavici ?? cijela sportska javnost je danima brujala o tome kako su Manijaci pljeskom ispratili igrace Borca i čestitali im pri tome ;) ne postoje dvostruki aršini možda u vasim glavama, ako pojedinac nekome psuje ili ga vrijedja neznači da to čini cijeli stadion, mi smo se pokazali vec odavno kao sto sam rekao a pokazali ste se i vi prosle polusezone a da ne govorim o nacionalističkim ispadima iz utakmice u utakmicu i to pogotovo kada igrate protiv nas i komšija, iznad vas po tome su jedino navijači Zrinjskog ;)
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

old

Post Postao/la old » 02 apr 2012, 20:29

" " " ? /, него су на овој & " (1-0) $ :""*& ""...

' $ $ се " $, па " на % " се о ' $ " пар $...

? је $ $ $ " / са сјевера, у првенственој " у & ' ? ?...
& &-" " 2000.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 apr 2012, 20:33

old je napisao/la:" " " ? /, него су на овој & " (1-0) $ :""*& ""...

' $ $ се " $, па " на % " се о ' $ " пар $...
jesmo skandirali niko ne kaze da nismo ali isto tako smo vam cestitali na osvojenom kupu i tituli a sta reci za vas zvizdanje drzavnoj himni, velicanje ratnih zlocinaca itd

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.