BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TheScouser
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la TheScouser » 06 sep 2009, 12:51

el-fighter je napisao/la:Jedva čekam utakmicu, nakon jučerašnje pobjede nad Armenijom, uvjeren sam da ojačani povratkom Misketa, možemo razbiti Turke. Bit će teško, ali ako smo ih savladali sa onim sastavom na Koševu, možemo i sa ovim na BP.
Nista oni nisu bili bolji od nas ni u Istanbulu, mi smo tamo sami sebe pobijedili! Ovaj put necemo, to je sigurno. ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 06 sep 2009, 12:55

Nadam se samo da će naši imati maximalnu koncentraciju, da će Miske biti na svom nivou i da će se manje griješiti na sredini terena.

Rezultat može doći i kao posljedica sretnih okolnosti i kad se dobro igra. Tako da ukoliko naši budu igrali dobro, bilo kakav rezultat je prihvatljiv... a ako budu igrali loše, samo ih pobjeda može izvući kod raje.

Turci su Šuplji nadajmo se da će takvi i ostati... :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2009, 13:06

"Na treninzima su vjezbali Salihovic i Ibricic. Ali, kapiten Spahic rekao je da puca Dzeko. Na poluvremenu sam rekao da samo i jedino moze pucati Salihovic. Pogrijesio sam sto tako jasno nisam rekao i prije utakmice, nego ostavio njima da se dogovore" - Selektor za Avaz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amar_bosanac
Kontakt:

Post Postao/la amar_bosanac » 06 sep 2009, 13:07

od kako je spanija savladala belgiju sa 5:0 vise je gotov nemoguce doc na prvo mjesto,zato nam je potrebna pobjeda na utakmici protiv turske u zenici,a utakmica protiv spanije sve zavisi od ove sa turskom zato je ova najvaznija utakmica u kvalifikacijama nadajmo se da ce ciro spremiti neko iznenadenje i da nece napravit sranje kao sto je napravio protiv irana!!1a io onako ona utakmica nije bila bitna,samo kazem da su turci u otim dosta bolji,svi se sjecamo turske na evrospskom prvenstvu pogotov one utakmice sa hrvatskom gdje je se vidilo koliko je turska jaka i da moze obrnuti rezultat u minuti!zato se trebamo pazit toga!!!zmajevi sretno vam u srijedu protiv turske i nadamo se da cemo uspit doc do ta tri boda sa pojacanjem u sredini sa misketom i tako doci do baraza!!!!!sretnooooo !!hajmo bosno :D :D :D :D :D

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 sep 2009, 13:11

sta kazu hoce li se pojaviti dodik u zenici, on je izjavio da ce svim srcem navijati za bih kada budu igrali protiv turske

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 sep 2009, 13:13

Evo Terim kaze da ima povridjenjih kod njih...Zna li neko o kome se radi ,bez koga ce biti u Zenici?

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 06 sep 2009, 13:15

Ja isto ne bih zvao Papca sad....draži mi je sve i jedan koji dolazi na pripreme od njega....a mislim da to može poremetiti atmosferu uveliko jer ljudi ginu a on dođe na gotovo....a pe ne može majstore da si jak pozada ko Maldini.....ne trebaš nam

Zna li se hoće li ko faliti od Turaka zbog kartona????
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 sep 2009, 13:16

mnogi su zaboravili zasto papac ne igra za bih, još će čovjek na kraju ispasti stvarno papak

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2009, 13:17

am333 je napisao/la:Zna li se hoće li ko faliti od Turaka zbog kartona????
Sto se kartona tice nece im niko nedostajati. Samo je Gonul dobio karton protiv Estonije.
Voli te tvoje Sarajevo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 sep 2009, 13:17

evo da se i ja javim nakon Armenije. Kao sto rekose najvaznija je pobjeda. Dakle Armenija je iza nas slijedi mozda i najvaznija tekma sa Turskom. Ja sam veci optimista nakon sinocnjih rezultata, jer ako je Turska uspjela od jedne Estonije primiti 2 komada i to su gubili 0-1 onda i mi mozemo uvaliti najmanje 2 komada a pri tome da neprimimo ni jedan
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 sep 2009, 13:22

citam na jednom medunarodnom forumu, citiram jednog turcina :

"zasto bi se mi bojali Bosne? pa imaju sastav u kojem igraju samo Dzeko, Ibisevic i Misimovic, ostali su poluamateri. A navijaci su im p*****e, na domacem terenu ih se ne moze skupiti 5000"

ja ne znam kakvu je to on utakmicu gledo reprezentacije bih a da nema najmanje 20000 navijaca ;)

i ja mu odgovorim da ce vidjet nas sastav i nase navijace u srijedu ;)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 06 sep 2009, 13:25

Elddar je napisao/la:citam na jednom medunarodnom forumu, citiram jednog turcina :

"zasto bi se mi bojali Bosne? pa imaju sastav u kojem igraju samo Dzeko, Ibisevic i Misimovic, ostali su poluamateri. A navijaci su im p*****e, na domacem terenu ih se ne moze skupiti 5000"

ja ne znam kakvu je to on utakmicu gledo reprezentacije bih a da nema najmanje 20000 navijaca ;)

sto me plaho nasmija!!!!!!! :mrgreen:
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 sep 2009, 13:26

Elddar je napisao/la:citam na jednom medunarodnom forumu, citiram jednog turcina :

e ako bude dolazio na tekmu prvo sto ce vidjet da nas ima vise od 5 hiljada,drugo ce vidjet kako se navija za svoju JEDNU I JEDINU BiH,a trece ce vidjet kako nasi Zmajevi deru guzice Turcima na terenu :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2009, 13:27

rob do bagro je napisao/la:e ako bude dolazio na tekmu prvo sto ce vidjet da nas ima vise od 5 hiljada,drugo ce vidjet kako se navija za svoju JEDNU I JEDINU BiH,a trece ce vidjet kako nasi Zmajevi deru guzice Turcima na terenu :mrgreen:
Nismo mi nista vatreniji od njihovih navijaca. Ovo je sigurno pisao neki nas 'sugradjanin' iz Lukavice ili Doboja :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 sep 2009, 13:30

Je li sigurno da nece igrati Mehmet Aurelio?????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 sep 2009, 13:30

Virtu4l je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:e ako bude dolazio na tekmu prvo sto ce vidjet da nas ima vise od 5 hiljada,drugo ce vidjet kako se navija za svoju JEDNU I JEDINU BiH,a trece ce vidjet kako nasi Zmajevi deru guzice Turcima na terenu :mrgreen:
Nismo mi nista vatreniji od njihovih navijaca. Ovo je sigurno pisao neki nas 'sugradjanin' iz Lukavice ili Doboja :P
mi smo gladni pobjeda :twisted:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2009, 13:36

omerbavarac je napisao/la:Je li sigurno da nece igrati Mehmet Aurelio?????
Trebalo bi da je sigurno. Mislim da je u Brazilu na operaciji koljena.
Voli te tvoje Sarajevo.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 sep 2009, 13:36

Virtu4l je napisao/la:
nisam ja ni rekao brate da smo vatrenij od njih,al ce osjetiti atmosferu nasu grotlo Bilinog Polja...kad se bude orila BOSNA BOSNAAAAA ;)

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 sep 2009, 13:39

Virtu4l je napisao/la:
nisam ja ni rekao brate da smo vatrenij od njih,al ce osjetiti atmosferu nasu grotlo Bilinog Polja...kad se bude orila BOSNA BOSNAAAAA ;)

SMRT FASIZMU!!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 sep 2009, 13:41

Ja bih volio ne da pobjedimo Tursku nego da ih zgazimo jedno 4-0 i tako da ih spustimo malo na zemlju zbog te njihove arogancije.

Jeste da smo prilicno prijateljske zemlje ali to nema veze kad se radi o fudbalu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.