Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
sa ovim igracima ni murinjo ne bi mogao nista vishe od borbe za 4 mjesto, a ne kenny. on mora snositi odgovornost zajedno sa upravom na velikim propustima kada su transferi u pitanju jer su se u bunar bacile ogromne pare
nema potpisa
Kako ga nije stid.Admir_Sa je napisao/la:
idol!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
"I don't think it was a penalty but neither did I think Andy was trying to get a penalty," added Dalglish.
"The decision not to give a penalty was correct but it was harsh to show him a yellow card, he was always struggling to keep his balance."
"The decision not to give a penalty was correct but it was harsh to show him a yellow card, he was always struggling to keep his balance."
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako nije dragi Kenny, pa budala vidi da je simulirao. 

pa nije ovo simuliranje.Admir_Sa je napisao/la:
idol!

Ne mora još ništa značitiVolimLiverpool je napisao/la:YNWA je napisao/la:znaci od sledece sezone druga kantonalna...VolimLiverpool je napisao/la: Ionako sam se iznervirao ,sudija izvuče Doboj Istok opet.Uzeše nam bod ,ali su bar sudije dobile po pi*ki.

Uzeli smo u Posavini bod u prvom dijelu sezone ,sada su nas ovdje pokrali i haj dalje.U Gradačcu sudac ponavlja penal

u posavini su mnogi uzeli bodove, oni su vec ispali, a posto ste sad izgubili dva boda doma, taj bod iz posavine vam ne znaci mnogo, i morate uzeti negdje bodove a i sam znas koliko je to tesko, a kako god, sretno, i bolje po vas da sledece sezone ne igrate u drugoj ligi TK divlji zapad, kako bi rekli prijatelji iz miricine

a da se vratimo Liverpoolu, iz postovanja prema KK nisam odavno nista napisao, jer da je bilo ko drugi menager davno bi se trazio njegov odlazak, jer ovo sto je dosad uradio je lose...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- peppo_owen
- Kontakt:
Kenny Dalglish favourite to be sacked
Do you think that he'll get sacked?
Kenny Dalglish is now the 7/4 favourite in Sky Bet's next Premier League manager to go betting market after Liverpool's 2-0 loss at Newcastle.
Sky Bet's Stephen Parkes said: "Things are going for bad to worse at Liverpool and punters have reacted quickly to back Dalglish to leave Anfield.
"Losing Pepe Reina to suspension for their FA Cup semi-final with Everton is yet another blow, especially given further cup glory is all they can really hope for now this season."
Alex McLeish is the 5/2 second favourite with Aston Villa just five points clear of the drop-zone following their 4-2 defeat to Chelsea, while seemingly England-bound Harry Redknapp is 4/1.
Do you think that he'll get sacked?
Kenny Dalglish is now the 7/4 favourite in Sky Bet's next Premier League manager to go betting market after Liverpool's 2-0 loss at Newcastle.
Sky Bet's Stephen Parkes said: "Things are going for bad to worse at Liverpool and punters have reacted quickly to back Dalglish to leave Anfield.
"Losing Pepe Reina to suspension for their FA Cup semi-final with Everton is yet another blow, especially given further cup glory is all they can really hope for now this season."
Alex McLeish is the 5/2 second favourite with Aston Villa just five points clear of the drop-zone following their 4-2 defeat to Chelsea, while seemingly England-bound Harry Redknapp is 4/1.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
duh Casper mu podapeo ;DAdmir_Sa je napisao/la:
idol!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Liverpool8
- Kontakt:
Ne zasluzuje da nosi ovu devetku 

Ja ne znam šta je Carrollu bilo u glavi, al' fakat.Čini se kao da je zapeo za loptu (draže bi mi bilo da je simulirao, ovako je ispao kloc nad klocevima), ali ne ide mi u glavu, jednostavno.
Već sam rekao, Kenny ako ne osvoji FA kup i ne popravi igru ekipe drastično do kraja sezone, nek' pakuje kofere.Toliko od mene.

Već sam rekao, Kenny ako ne osvoji FA kup i ne popravi igru ekipe drastično do kraja sezone, nek' pakuje kofere.Toliko od mene.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Paraglajder
- Kontakt:
inace ne pisem ovakve stvari al carroll je prije svega smece od covjeka pa onda i od igraca... prvo nesto s.ere o nekoj ljubavi prema newcastleu i moli navijace da ga postuju i onda protiv tima u kojem je ponikao pokusava odglumiti penal... mislim jest da to sve nema neke veze sa liverpoolom al meni se zgadio sa ovim postupkom totalno.
o kennyu necu nista do 14. pisati da se ne bi kasnije morao stiditi zbog stvari koje sam rekao
o kennyu necu nista do 14. pisati da se ne bi kasnije morao stiditi zbog stvari koje sam rekao

You are someone else I am still right here
the scouser je napisao/la:Mora da si gled'o sinoć na Novoj "300", pa si se naložio na te fore...RA. je napisao/la:sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END

Liverpool je zadnji put imao ovako loš niz u ligi prije 24 godine. Pogodite ko je tad vodio klub
Ima li šta od Aquilanija i Colea sljedeće sezone?

Ima li šta od Aquilanija i Colea sljedeće sezone?
nama treba trenerski par sacinjen od ovakvih ljudi

You are someone else I am still right here
Smijesno je reci da ja, koji za LFC navijam jos od 1985.godine, kada se vecina forumasa nije ni rodila, manje volim klub zato sto mislim da King treba otici.
Navijao sam za LFC i kada je Kenny nizao uspjehe, osvajao titule.
Ali, nesto ne stima i to je cinjenica. Na stranu kupovi, ljudi,nama treba titula, i samo nas to interesuje, da se ne zavaravamo. Vec tri sezone nismo ni blizu, daleko nam je i LP. Sjetite se da smo prosle godine rekli: nema Europe, nema veze, hajmo na LP, pa iduce sezone na titulu. Ili se mozda varam?
Daglish je polupao loncice, i to je ocito svima, samo ne nekima od forumasa. Hvala mu za sve, ali je vrijeme da ide, pa postali smo samo prosjecan engleski klub, sa bogatom istorijom. Zalosno. I Notingham Forest je klub sa velikom istorijom, zar ne?
Znam samo da volim LFC, i da trenutnio izgledamo NIKAKO, tako da se rezovi moraju praviti, zar ne?
Navijao sam za LFC i kada je Kenny nizao uspjehe, osvajao titule.
Ali, nesto ne stima i to je cinjenica. Na stranu kupovi, ljudi,nama treba titula, i samo nas to interesuje, da se ne zavaravamo. Vec tri sezone nismo ni blizu, daleko nam je i LP. Sjetite se da smo prosle godine rekli: nema Europe, nema veze, hajmo na LP, pa iduce sezone na titulu. Ili se mozda varam?
Daglish je polupao loncice, i to je ocito svima, samo ne nekima od forumasa. Hvala mu za sve, ali je vrijeme da ide, pa postali smo samo prosjecan engleski klub, sa bogatom istorijom. Zalosno. I Notingham Forest je klub sa velikom istorijom, zar ne?

Znam samo da volim LFC, i da trenutnio izgledamo NIKAKO, tako da se rezovi moraju praviti, zar ne?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nisam bio, ali recimo da sam blizu i da sam u toku kad su ta dešavanja u pitanju. Posebno je to rivalstvo ipak.VolimLiverpool je napisao/la:![]()
Da nisi bio na tekmi ?
sad će admin doći i reći kako sam mu ja pretvorio ovo u "NK Orahovica 74".![]()

P.S. Nek' mi oproste ostali na ovoj temi, nećemo više o NK Orahovici i kantonalnoj ligi.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.
http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.