HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Daj kako da nadjem taj Oscar TV ?
Ima li kakav stream mozda ili nesto slicno
Ima li kakav stream mozda ili nesto slicno
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
aprililili
pozdrav...odo sada na utakmicu...nemam vise vremena za prvoaprilske sale i posalice...nazalost...

pozdrav...odo sada na utakmicu...nemam vise vremena za prvoaprilske sale i posalice...nazalost...

Nema, **** vam klubove kad ne mogu da obezbvede **** prenos!!!!!!!!!!
Musa veceras krenuo hrabro cak sa dva napadaca...Jackson mi se svidio...trudi se i dobro gradi...
Jos neka potjera na klupu Zurzinova i Marjanovica i to je to!
Losa utakmica...molim Boga da ne izborimo europu...Zeljo bezzz nisu u 90min. stvorili niti jedni 100% sansu,premalo za prvaka buduceg---ovakve bi ekipe prijasnji Zrinjski sa bakom i jovicem napunio do vrha...
smrzoooo se ko pic....a igraci igrali kao pic...sve u svemu...liga ko pic...

Losa utakmica...molim Boga da ne izborimo europu...Zeljo bezzz nisu u 90min. stvorili niti jedni 100% sansu,premalo za prvaka buduceg---ovakve bi ekipe prijasnji Zrinjski sa bakom i jovicem napunio do vrha...

[quote="bekicamir"]Musa veceras krenuo hrabro cak sa dva napadaca...Jackson mi se svidio...trudi se i dobro gradi...
[/quot
Što više razmišljam o utakmici sve mi se više čini da smo trebali dobit utakmicu i da smo bili bliže pobjedi.I željo je bio opasan ali mi smo imali bolje šanse a Gušo tri odlične intervencije.Jackson se malo stesao i borio kao lav i mislim da je opravdao ulazak u prvih 11.Lazar nam fali puno,kao da ga nema na terenu.Onaj Bibić bi mogao biti interesantan ali rano je za prognozu.Malo potsjeća na Smaića kad je tek došao u Zrinjski.

Što više razmišljam o utakmici sve mi se više čini da smo trebali dobit utakmicu i da smo bili bliže pobjedi.I željo je bio opasan ali mi smo imali bolje šanse a Gušo tri odlične intervencije.Jackson se malo stesao i borio kao lav i mislim da je opravdao ulazak u prvih 11.Lazar nam fali puno,kao da ga nema na terenu.Onaj Bibić bi mogao biti interesantan ali rano je za prognozu.Malo potsjeća na Smaića kad je tek došao u Zrinjski.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
da...Elvis Bibić.....najbolji bio kad je ušao..Grbavica moj zivot je napisao/la:Kako vam se zove onaj Bibic jel to onaj iz sarajevske Bosne ?

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Od kada ja pratim Zrinjski a to je od 1997 godine redovno,skoro svaku utakmicu sa sigurnoscu mogu potvrditi da je ovo definitivno jedna od najlosijih ekipa Zrinjskog i kao takva ne dopusti buducem prvaku da posteno zaprijeti golu u 90min... onda je ta ekipa jos jedan u nizu "taraba" premijerlige...pogledati dodavanja igraca na 5m i dodavanje dubinska sa poluvisokim loptama sve govori o kvaliteti...niti jedna momcad nije imala u loptu u posjedu vise od 60sec jer jednostavno ne zna igrati nogomet...sve su uvijete imali i jedni i drugi...teren solidan,sudac odlican,navijaci u kavezu,sigurnost na nivou ali dzaba sve...
Ovaj Zeljo ce opet da se sramoti u europi a nama je bolje i pamtnije ostati u Mostaru i ovu godinu...neka nas pamte po Odenseu...novi partizan i konobari nam ne trebaju u ovome trenutku.
Mladi Bibic je pokazao lucidnost u igri...dobio je pljesak publike kad je Zebi oduzeo loptu i jos ga napravio budalom u nasem sesnestercu...mali moze vec sada u prvih 11.
Cestitke Musi na hrabroj igri jer koliko god ovo veceras bilo lose nije niti u pola lose kao sa jednim napadacem i Anicicem u veznom
Melehr odlican
Stojkic bori si,vidi se dijete kluba...samo malo popraviti defanzivu
Markic dobar nazad ...igru prema naprijed nema
Anicic drzi te ga na stopetu ako ga zelite prodati---strpao je Adilovica u mali dzep-
Dzdic odlicno citao igru zelje
Zurzinov covjek je "kloc" narod nije slijep jos kad onako igra preko kur...poslao bi ga u sto p.m.
Marjanovic podhitno ga staviti umjesto Zurzinova jer je tamo njegov mjesto
Milicevic veoma los u igri prema naprijed ...defanziva solidna
Ivesic Nidje veze
Jackson Dosta radio na sebi...bori se kao lav ---par lopti mu je pobjeglo za centimetar ---mene se dojmio ...gradi se ...skace...a nije niti spor---mozda je mogao sudac i svirati penal na njemu al eto---
Pehar---muha bez glave ali par slobodnjaka izborio...bolji kad su dvojica u napadu...mnogo radio
Mumin-par minuta...ima dobru pas igru
Redaljic(meni se cini)solidno zamjenio Dzidzu par minuta
Bibic-novi smajke ...nadam se!
..........................Melher.........................
Popovic.....Dzidic...........Anicic.........Stojkic(zurzinov)
Bibic........Milicevic.........Muminovic....Marjanovic
.............Jackson..........Bekic...........................
Ovaj Zeljo ce opet da se sramoti u europi a nama je bolje i pamtnije ostati u Mostaru i ovu godinu...neka nas pamte po Odenseu...novi partizan i konobari nam ne trebaju u ovome trenutku.
Mladi Bibic je pokazao lucidnost u igri...dobio je pljesak publike kad je Zebi oduzeo loptu i jos ga napravio budalom u nasem sesnestercu...mali moze vec sada u prvih 11.
Cestitke Musi na hrabroj igri jer koliko god ovo veceras bilo lose nije niti u pola lose kao sa jednim napadacem i Anicicem u veznom
Melehr odlican
Anicic drzi te ga na stopetu ako ga zelite prodati---strpao je Adilovica u mali dzep-
Zurzinov covjek je "kloc" narod nije slijep jos kad onako igra preko kur...poslao bi ga u sto p.m.
Ivesic Nidje veze
Jackson Dosta radio na sebi...bori se kao lav ---par lopti mu je pobjeglo za centimetar ---mene se dojmio ...gradi se ...skace...a nije niti spor---mozda je mogao sudac i svirati penal na njemu al eto---
Pehar---muha bez glave ali par slobodnjaka izborio...bolji kad su dvojica u napadu...mnogo radio
" onclick="window.open(this.href);return false;bekicamir je napisao/la: Jackson Dosta radio na sebi...bori se kao lav ---par lopti mu je pobjeglo za centimetar ---mene se dojmio ...gradi se ...skace...a nije niti spor---mozda je mogao sudac i svirati penal na njemu al eto---
ko suza....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Da je bilo NK Zeljeznicar:HSK Zrinjski na Grbavici a da je ovakvo Adilovic pao ili ti da ga je Dzidic gurnuo sa ledja sumnjam da nebi bio sviran penal!
Zrinjski je uvijek podkradan stoga to ne cudi toliko mnogo...Mada je ovaj Zeljo bezz ekipa kada ovakve nas lose tj katastrofalne nisu u stanju pobjediti!
Zrinjski je uvijek podkradan stoga to ne cudi toliko mnogo...Mada je ovaj Zeljo bezz ekipa kada ovakve nas lose tj katastrofalne nisu u stanju pobjediti!
Stvarno cist penal 100% ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Drazi mi je Zeljeznicar nego Zrinjski 100 puta,ali ovo je penal ko suza,tacno da ga je moj otac skrivio. Penalcina brate.... Nema napretka u ovoj ligi,treba sve rasformirati:D
pravo si naporan lik i smaras ,ono po sta je zeljo dosao to je i ostvario ne primiti gol i izvuci povoljan rezultat a to je u ovom slucaju ostati ne porazen ,pred nama je puno vaznija utakmica u srijedu u okviru kupa i igraci su svjesno igrali da ne izgube ,svi navijaci ekipa kojima zeljo dolazi ocekuju da prime 5 komada iz akcija pa da kazu e svaka cast jeste nas razvalili, ipak ne ide to tako lagano ovo je bosna i ovdje je kvalitet ekipa prilicno isti za razliku od vodecih evropskih ligabekicamir je napisao/la:Da je bilo NK Zeljeznicar:HSK Zrinjski na Grbavici a da je ovakvo Adilovic pao ili ti da ga je Dzidic gurnuo sa ledja sumnjam da nebi bio sviran penal!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Analizirajte malo situaciju kad je Gerhard oboren u sesnaestercu Zrinjskog, na samom pocetku utakmice. Koliko je bio penal za Zrinjski toliko je bio i taj penal za Želju. Znaci da su oba tima ostecena, ako cete tako gledati ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
bekicamir je napisao/la:Od kada ja pratim Zrinjski a to je od 1997 godine redovno,skoro svaku utakmicu sa sigurnoscu mogu potvrditi da je ovo definitivno jedna od najlosijih ekipa Zrinjskog i kao takva ne dopusti buducem prvaku da posteno zaprijeti golu u 90min... onda je ta ekipa jos jedan u nizu "taraba" premijerlige...pogledati dodavanja igraca na 5m i dodavanje dubinska sa poluvisokim loptama sve govori o kvaliteti...niti jedna momcad nije imala u loptu u posjedu vise od 60sec jer jednostavno ne zna igrati nogomet...sve su uvijete imali i jedni i drugi...teren solidan,sudac odlican,navijaci u kavezu,sigurnost na nivou ali dzaba sve...
Melehr odlican
Ivesic Nidje veze
Što svaki dan mjenjaš postavu. Guraš tog Muminovića lik nema blage veze .Bibić igrao 20 minuta i stavljaš ga već u prvu . "Žuržinov igra preko kurca" , a nedavno ti bio najbolji igrač Zrinjskog.Ajde mjenjaj Musu ... Mada koga god staviš nevalja , bolje djecu stavit .
-
- Kontakt:
Sad u Gradačac protiv Zvijezde ... teška utakmica , dobar bod inače ali trebamo sva 3 , kako god da završi valjda je musa shvatio formulu(2 napadača , bez aničića u vezi , ako nema popa markić desni bek = 1,3 boda)
opet vas pokradose protiv Želje
izgleda da je tata Osim jaci i od nacionalnog kljuca

Govorite o penalu iz 4.e minute nad Niyemom. U potpunosti se slažem. Čist penal. Možda ga sudija nije svirao, jer je mislio da je prerano. Početak utakmice.
Hvala Bogu i Zrinjevci postadoše objektivni.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ja sam vidio nedosudjeni penal na Jacksonom a znam i sta je bilo i na Grbaviciavlami97 je napisao/la:Govorite o penalu iz 4.e minute nad Niyemom. U potpunosti se slažem. Čist penal. Možda ga sudija nije svirao, jer je mislio da je prerano. Početak utakmice.

de postavi ti meni taj nedosudjeni penal nad Neyemom
" onclick="window.open(this.href);return false;avlami97 je napisao/la:Ovo je penal za sav normalan svijet, osim za trenera i navijače Zrinjskog. Šta ima veze ako povučeš igrača za dres, srušiš ga i onemogućiš u pokušaju da udari loptu.bekicamir je napisao/la:Proslogodisnja kradja ili ipak ne?!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Musa je htio podnijeti otkaz nakon sramotne igre protiv Olimpica ali si je odlucio pruziti jos jednu sansu i zakleo se da zeli Zeljin niz stopirati pod Bijelim Brijegom koji ce mu kupiti potrebni mir!
Ovime se hrane ljudi, koji svoje neuspjehe, pokušavaju opravdati![]()
![]()
Postavio sam detalj i sa Grbavice, a i iz Mostara, pa sam reci ko koga krade.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.