Sunce me probudilo a u glavi ludilo...
Odlična igra sinoć, perverzija.
Pritisak i kontrola lopte perfektna. I kada izgubimo istu brzo se povratimo i oduzmemo je. Tek sad vidjeh da Napolitanci nisu uputili nijedan šut u okvir gola

... strašno...
Velike stvari je Conte dosad uradio sa ovom ekipom, mnogo toga imaju što nije bilo prošle sezone.
Pirla vratio u život, Marchisia također, Vidala dodao kao osigurač koji nam je falio u ekipi nakon Davidsa i Emersona - King Arturo je fascinantan zasluženo igrač utakmice.
Bonucci je imao svojih ''crnih rupa'' ove sezone ali zna odigrati ekstra - posebno me se dojmio večeras i u onoj tekmi protiv Milana kući jesenas.
Barza i Chiello - ne treba ni spominjati.
Sinoć nam je desna strana škripala, neminovno je bilo da forma švicarske furije padne tokom sezone. Dosad je igrao perfektno, ''izdisao'' svaku tekmu od beka do krila i često se ubacivao u napad. Tačno mu je sinoć Conte predvidio vrijeme i ubacio Caceresa mjesto njega. U napadu je to pogotovo bilo vidljivo u par navrata kada lopta ide tamo a njega nema.
De Ceglie se također vratio iz mrtvih, svaka čast treneru za to... dobro ih je razdrmao.
Nije mi samo jasna ta napadačka formacija gdje Borriello dobija priliku prije ostalih. Ima samo jedno logično bez-bejazancije objašnjenje : igra sa njim kao robusnijim napadačem da izmori protivničku odbranu da bi kasnijim ulaskom relativno bržih Delpe i Quagliarele ''pocijepao'' odbrambeni red protivnika.
To mi je nekako najlogičnije. Iako, da sam coach, i u toj varijanti bih se odlučio za Matrija.
P.S. Nadam se da sve ovo prati @Bianconerac (đe će misa bez popa)
Pozz bijelo-crnoj braći gdje god vas ima!
FINO ALLA FINE
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO