Pandža je u očajnoj formi i po meni ne treba igrati, u Hajduku je očajan ove sezone iako momak ima talenta.ahmic je napisao/la:Imas pravo,da da Pandza treba igrat..On je ne prelazan u Hajduku a Hajduk je skoro pa zadnji u HNL...
BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Mali Maestro
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
Please
Obicno ne volim kritikovat nikoga pa necu ni sada...Samo sam misljenja sam da Jahic ipak ima golemu prednost...
Karte za utakmicu BiH-Turska 2 juga 110 KM.Kontakt tel.061448030
................................................Supic(Begovic)............................................
............................Nadarevic..................................Spahic.............................
...Jahic..........................................................................................Ibricic....
...........................Bajramovic..................................Rahimic..........................
...Salihovic...................................................................................Vladavic...
.................................................Misimovic................................................
...................................................Dzeko..................................................
neka ovaj sastav ciro izvede na teren protiv turske i pobjeda je zagarantovana. u ovakvoj formaciji se salihovicu i vladavicu otvara mogucnost sutiranja prema golu a u toku meca mogu i mjenjati strane.
............................Nadarevic..................................Spahic.............................
...Jahic..........................................................................................Ibricic....
...........................Bajramovic..................................Rahimic..........................
...Salihovic...................................................................................Vladavic...
.................................................Misimovic................................................
...................................................Dzeko..................................................
neka ovaj sastav ciro izvede na teren protiv turske i pobjeda je zagarantovana. u ovakvoj formaciji se salihovicu i vladavicu otvara mogucnost sutiranja prema golu a u toku meca mogu i mjenjati strane.
niccolo je napisao/la:................................................Supic(Begovic)............................................
Molim te zamjeni Salihovica i Vladavica,valjda ces skontat sto...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bayernovac
- Kontakt:
ovaj sastav će Ćiro 100% izvesti:niccolo je napisao/la:................................................Supic(Begovic)............................................
Sastav za srijedu:
--------------------------Supić----------------------------
-------------Jahić---Nadarević----Spahić---------------
Ibričić-------------------------------------------Salihović
--------------Muratović------------Rahimić-------------
------------------------Misimović------------------------
------------------Džeko------------Muslimović(Ibišević)
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
...................................................supic.................................................
jahic ........................spahic.............................nadarevic............................salihovic
.......................rahimic.............pjanic.............misimovic............................bajramovic
............................ibisevic................................dzeko......................................
jahic ........................spahic.............................nadarevic............................salihovic
.......................rahimic.............pjanic.............misimovic............................bajramovic
............................ibisevic................................dzeko......................................
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
mozda ciro opet nesto improvizuje, ali lijevoga bocnoga trenutno nema. mozda bez njega prodje u baraz . ali za afriku je potreban papac , pa recimo i hrgovic za krajnju nuzdu
bh hrvat je napisao/la:mozda ciro opet nesto improvizuje, ali lijevoga bocnoga trenutno nema. mozda bez njega prodje u baraz . ali za afriku je potreban papac , pa recimo i hrgovic za krajnju nuzdu
eh da nam je sad Papac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
da Bog da ti propalesedad.s je napisao/la:Karte za utakmicu BiH-Turska 2 juga 110 KM.Kontakt tel.061448030
Karte za tekmu......2 juga......150KM........061 596 817
Ibrahim__ je napisao/la:Karte za tekmu......2 juga......150KM........061 596 817
ovaj jos gori,daBogda ti propale
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Karta.............30 KM
Gorivo ...........35KM
Ćevapi u travniku za 4 osobe 20 KM
Gledati Bosnu kako trpa turke........neprocijenjivo
Gorivo ...........35KM
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
momci kad če biti linkovi za prenos??
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
u srijedumahalas je napisao/la:momci kad če biti linkovi za prenos??
- antipolitikaa
- Kontakt:
ZESTOKO MATERE MI,ZESTOKO,OPLAKA OVOam333 je napisao/la:Karta.............30 KM
Gorivo ...........35KM
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- el-fighter
- Kontakt:
Jedva čekam utakmicu, nakon jučerašnje pobjede nad Armenijom, uvjeren sam da ojačani povratkom Misketa, možemo razbiti Turke. Bit će teško, ali ako smo ih savladali sa onim sastavom na Koševu, možemo i sa ovim na BP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- bayernovac
- Kontakt:
Ovo što je sinoć uradila Turska nimalo nije impresivno kako sam vidio da se njhova zadnja linija skroz slabo kreće.
Mislim da će Zvijezdan,Edin i Vedo praviti darmar od zadnje linije Turske.
[youtube][/youtube]
Ovaj komentator se dere koda su Brazil pobjedili a ne Estoniju
Mislim da će Zvijezdan,Edin i Vedo praviti darmar od zadnje linije Turske.
[youtube][/youtube]
Ovaj komentator se dere koda su Brazil pobjedili a ne Estoniju
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
mislim da imamo slijedecu situaciju ako ne bude povreda
golman je supic
odbrana jahic, spahic, nadarevic
defanzivna dva vezna rahimic siguran i ?
ofanzivni vezni miske
desni bocni vladavic/pjanic
lijevi bocni salihovic
spic dzeko i ibisevic
sada posto svi znamo da ibricic mora igrati od toga ce zavisiti da li ce poceti kao defanzivni vezni umjesto muratovica, ili kao desno krilo sto bi bilo pogibeljno, po meni postoji mogucnost da pocne i umjesto seje, ali i umjesto vede kao poluspic
sta ce ciro smisliti znat cemo za 3 dana aBd, samo ko ce ih docekati
golman je supic
odbrana jahic, spahic, nadarevic
defanzivna dva vezna rahimic siguran i ?
ofanzivni vezni miske
desni bocni vladavic/pjanic
lijevi bocni salihovic
spic dzeko i ibisevic
sada posto svi znamo da ibricic mora igrati od toga ce zavisiti da li ce poceti kao defanzivni vezni umjesto muratovica, ili kao desno krilo sto bi bilo pogibeljno, po meni postoji mogucnost da pocne i umjesto seje, ali i umjesto vede kao poluspic
sta ce ciro smisliti znat cemo za 3 dana aBd, samo ko ce ih docekati
Cuva Bog Zelju svog!
Znam da nam je potreban i pogotovo bi nam bio potreban u baražu i eventualno na svjetskom al´ vala ja ga ne bih zvao iz principa. Ovi su momci evo hvala Bogu na svojim plećima gotov do kraja iznijeli kvalifikacije i stvarno ne bi bilo fer da on samo uleti. Kako bi se onda osjećali neki igrači? Prevareno!bh hrvat je napisao/la:mozda ciro opet nesto improvizuje, ali lijevoga bocnoga trenutno nema. mozda bez njega prodje u baraz . ali za afriku je potreban papac , pa recimo i hrgovic za krajnju nuzdu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.