FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rastafarian
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rastafarian » 01 apr 2012, 22:01

slika

Ma kad vidim ovo, duša mi bude na mjestu, ne bih mrdao ni da smo petaka primili. 8-)
Protiv curica treba odigrati jednu hladnu tekmu, možda i uz minimalan poraz i što manje zamaranje, i eventualno izlaganje povredama.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 01 apr 2012, 22:10

@Baja_Zvjerka

Potpuno si u pravu da se nesmijemo opustiti u ove dvije domace utakmice,vazno ih je dobiti pa bez obzira na rezultate Sirokog ostaje +6 a onda kao sto sam maloprije napisao u zadnjh devet kola mozemo imati i dva poraza vise.Mene licno raduje cinjenica da osvajamo bodove kada i nismo u formi jer uvjek na pocetku poluzezona losije odigramo a kasnije sve dodje na svoje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 apr 2012, 22:12

Ivesic igrac Zrinjskog nije imao pravo nastupa izgleda...moguce da dobijete 3 bobe za zelenim stolom.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 01 apr 2012, 22:12

Stvarno smo pali "k.... za usi",pa Sarajevo ima veci niz pobjeda od nas,stvarno smo tarabe.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 01 apr 2012, 22:14

mma_hz je napisao/la:Ivesic igrac Zrinjskog nije imao pravo nastupa izgleda...moguce da dobijete 3 bobe za zelenim stolom.. ;)
cao dovidjenja, zadovoljni smo mi i sa bodom ;)
1921

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 apr 2012, 22:14

mma_hz je napisao/la:Ivesic igrac Zrinjskog nije imao pravo nastupa izgleda...moguce da dobijete 3 bobe za zelenim stolom.. ;)
Daj nesto orginalnije
NO PYRO NO PARTY

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 apr 2012, 22:17

Buu je napisao/la:
Daj nesto orginalnije
a neam nisss.... :D
rekoh da vidim imal neko da mi povjeruje hehhee :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 apr 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 01 apr 2012, 22:19

Buu je napisao/la:
Daj nesto orginalnije
to je vas podrucije :lol:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 01 apr 2012, 22:19

Ja bih vas zamolio da ne mješate ove fb furače(net huligane/teletekst navijače kako ih već nazvat') sa pravim navijačima FKS. Jer ovakvi se i meni samom gade, iako 'navijaju' za isti klub kao ja. Ne samo u ovoj situaciji večeras, nego inače.

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 01 apr 2012, 22:19

U koliko je bht sport-?

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 apr 2012, 22:22

Znate li koja nogometna momčad ima najduži niz pobjeda na svijetu? 8-)

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/znate- ... 07435.aspx
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 apr 2012, 22:24

D.Kiev ima najduzi niz
NO PYRO NO PARTY

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 apr 2012, 22:25

bolesnik s juga je napisao/la:U koliko je bht sport-?
22:55.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 01 apr 2012, 22:27

Moram istaci prije svega da sam zadovoljan. Bod u ovom trenutku je zaista velik kao kuca. Ujedno koliko je los, toliko je i dobar. Dobra opomena pred BL jer je ocigledno da je Zrinjski danas imao vise izglednih prilika. Neko moje videnje svega bilo bi da Amar i nije zelio previse napadati vec se od pocetka zadovoljavao bodom. Istakao sam ranije, da jedan veliki promasaj kao sto je Bekricev bio moze nas skupo kostati, bar nas je u prosliti skupo znalo kostati. Danas, zasigurno nasa najveca sreca sto smo imali Gusu tersa na golu. Nesto sam siguran, da njega nije bilo, da bi mi danas tricu fasovali. Taj covjek ocigledno drzi nase igrace prisebne i to zaista puno znaci.

Idemo u BL, nadam se prije svega jedno dobroj utakmici i nasem prolazu, jer smo zaista bolji od sviju i bila bi prava tragedija ako ne bi uspjeli proci u finale. Sto se tice nizova, nije sve gotovo. Nizove dodu pa produ. Ostalo nam je jos par rekorda kao sto su: Dugi niz neporazenosti u ligi, dugi niz neporazenosti na domacem terenu i dugi niz neporazenosti u kupu BIH. U svemu ovome mi smo rekorderi i nadam se da cemo uspjeti postaviti sto veci standard.

Nesto sam primijetio, ako grijesim neka me neko ispravi. U prvom Amarom mandatu kada bi god neko izvukao bod protiv nas, igralo se to na strani ili kuci taj bi se bod slavio kao velika pobjeda. Zelji se upravo taj sjaj i vidim da svi ovi navijaci drugih timova (cast objektivnim izuzecima) slave ovo kao njihov veliki uspjeh.
FORZAAA ZELJOOO!!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 01 apr 2012, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 01 apr 2012, 22:42

SAD kada izbacimo borca iz kupa protiv olimpica bi trebala biti ista ako ne i veca posjeta u dolini. SVI U DOLINU
a kad udjemo u finale kupa/nista novo :D
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 apr 2012, 22:55

Tekma koja nije bila lijepa za gledanje...samo mogu reci da je ostala zal za prilikom bekrica i nesto kasnije "pogresnog" dodavanja svrake(usao u sesnast s desne strane i ubacuje u sredinu prema bekricu, a na 10 metara cekala dvojica igrača na ubacaj tj na povratnu i to mislim bio siguran gol-to je bio neki 80 min)
Sve u svemu Stana katastrofa, Svraka medju boljima...
posjeta "gostujucih" malo manja nego istok na kosevu :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 01 apr 2012, 23:08

ovome iz prijedora komentatoru kisla gloovvvaaa

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 02 apr 2012, 00:07

Ja baš danas i nisam zadovoljan.

Što je AO na poluvremenu rekao, ima dosta prostora. Mislim da smo mogli puno bolje. Prvenstveno smo trebali bolje zatvoriti igrače Zrinjskog. Nyema i Bekrić su bili dosta ispod svojih mogućnosti. Posebno se osjetila Nyemina odsutnost na to da su stoperi znali ostati na vjertometini. Igrači Zrinjskog su imali dosta prostora između 40 i 20 metara od našeg gola.

Svraka vrlo dobar. Zeba je isto mogao bolje. Adilović je trebao dosta bolje odigrati. Rijetko koji duel je dobio.

Pozitivno me iznenadio Elvir Čolić. Čini mi se da Amar traži igrača koji će zamjeniti Bešliju i koji će moći odigrati 90 minuta. Teško to ide, vidjelo se i protiv Borca i Širokog da smo puno konkretniji i ozbiljniji kad je Mirso na terenu. Ovako desna strana izgleda poprilično labavo. Čola je bio solidan, ima fin centaršut, ali da bi on bio šampionsko desno krilo, onda i on mora puno više.

Bogičević standardno dobar. Vasilije isto. Mislim da bi ono bio gol da je Kvesić u jednoj akciji protrčao lijevom stranom umjesto Bekrića (ne sjećam se koja minuta, ali Zeba je izbacio Bekrića, ovaj centrirao iz 16erca pravo u golmana, a na drugoj strani su poprilično slobodna čekala dvojica naših).

Možda je Amar odmarao Mirsu za BL, ali u svakom slučaju, ostali igrači moraju se ugledati na Bešliju i po pitanju ozbiljnosti i znanja. Stanić će propasti ako ovako nastavi. On ima dobar potencijal, ali mora daleko više truda uložiti. E. Čolić napreduje, ali je to još uvijek daleko od toga da donosi bodove. (možda bi se čak mogli ugledati i na B Čolića i Kvesu, Bogija i sl.).

Nije loš ni ovaj bod, šta više, odličan, samo me zabrinjava odnos igrača koji su povremeno u 11. Ne znam kako misle se ugurati u prvu ekipu i napraviti karijeru. Ne bi me iznenadilo ni da Jamak počne utakmicu u BL umjesto Bekrića.

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 02 apr 2012, 02:05

Steta sto je prekinut NIZ pobjeda ali opet kad se sve sagleda ovaj bod nije nimalo los.Danas su nasa 3 igraca igrala povrijedjena Zeba koji ima povrijedjen palac,zeznuta povreda,kvesa i B colic nisu igrali u Visokom isto povredjeni su bili kvesu muci loza i nazalost povrijedio se danas iako ovi sa fkz.com pisu da nije ozbiljno to je opasna povreda i nebi me cudilo da kvesa preskoci borac..B colu muci koljeno to su svi vidjeli koji su gledali tekmu na lijevom koljenu je nosio nekakav steznjak,sigurno ga nije nosio zbog furke..nazalost i povrede nas stizu.
Vezano za danasnju igru samo cu reci da je vrijeme Osimu da bekrica posalje na klupu jer fakat kako on igra i kako je odigrao danas je ispod svakih minimuma i kakvu je sansu fulio sam nigdje nikog fuli citavu loptu sto mu se 2-3 puta desava u ovih 4-5 utakmica..Mislim da ce Amar konacno shvatiti da trenutno Jamak moze vise dati ovoj ekipi nego ovaj trenutni bekric..

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 02 apr 2012, 08:00

[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.