Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 01 apr 2012, 19:33

Smiješni i Žalosni

Taj silni talenat i silne potrosene pare,kreiranje Britanske kolonije :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 apr 2012, 19:37

hanniz je napisao/la:Rizo, ništa od rekorda Reine? Govorilo se da žele da obore rekrod Friedela? :?

Za razliku od prethodnih 6/7 utakmica, u ovoj smo bar stvarali šanse, imali dobre prilike, koje kao i uvjek, najlošiji napad u ligi, nije iskoristio.
Ništa od rekorda, ostao je na 193 ligaške utakmice zaredom. Mislim da Fridela neće niko nikada oboriti ( zapravo jedino to golman može i učiniti ). Fridel je igrao 7 sezona zaredom i vjerovatno će mu ovo biti 8 sezona u kojoj je odigrao svih 38 utakmica. Reina je bio blizu, ali sada je kasno da se bilo šta promjeni.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 01 apr 2012, 19:43

Za one koje nisu gledali današnju utakmicu. :x
slika

slika

Luis Suarez
Difficult moments after the last matches.... We must continue to work until the end! YNWA
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 apr 2012, 19:58

I neka će dobiti suspenziju. Vala mi je dojadio na golu. Vrijeme je da konačno neko drugi stane na gol. Zbog tog ganjanja rekorda nismo imali priliku da vidimo neke druge golmane u akciji. Uostalom taj rekord je ionako (po meni) nedostižan.
FK Pjetlovi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 apr 2012, 20:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakav napredak, opet ću ponoviti, dok je bilo psihološkog uticaja bilo je i igre.. Sada .. :roll: Ništa ovaj Liverpool nije bolji od onog kojeg je vodio Hodgson. Baš bih volio vidjeti jedan komentar @Dirka i njegovog ahbaba @VolimLiverpool8, ko je sada krivac? Pošto ste uvijek bili objektivni i realni, očekujem da ovaj put krivca tražite u navijačima recimo. :lol:
Mene pitaš ?
Ja nemam pojma jer nisam ni gledao utakmicu ,što bi se džabe nervirao.
Ionako sam se iznervirao ,sudija izvuče Doboj Istok opet.Uzeše nam bod ,ali su bar sudije dobile po pi*ki.

Svi su krivi vjerovatno.
Gledam pregled i ne vjerujem.Nova stativa ,Carrolov dive ,ofsajd 2 metra kod drugog gola i šta reći više nego

LONG LIVE KING KENNY !
You'll never walk alone.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 01 apr 2012, 20:20

sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 20:35

RA. je napisao/la:sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 apr 2012, 20:39

DALGLISH TILL THE END
Ja sam u prvom saffu uvijek :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 apr 2012, 20:40

Stivi_Dzi je napisao/la:Gledaj ovog što ko fol navija za Neverton :lol: :lol: :lol: E Bože, al razumijem ja to, jednom u 100 godina ispred gradskog rivala, pa se mora proslavit jbg :D
A ti si znaci jedan od onih koji ne trpi salu na racun svog kluba heheh izvinjavam se.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 apr 2012, 20:45

DALGLISH TILL THE END
Kakve to sad veze ima? Ako ja želim dobro klubu i neki uspon u bližoj budućnosti a ne najgoru sezonu u Premiershipu od njegovog osnutka, onda ja ispadam loš navijač jer, tobože, kudim neke odluke i trenersku sposobnost Dalglisha.

Kenny nije veći od kluba. Ovo je jedan veliki kolektiv koji ne ovisi o jednom čovjeku. Neće biti smak svijeta ako dobije otkaz.
This club has never been about the individual, it’s about the collective. - Dalglish
Lično, poslije malo razmišljanja, mislim da Kenny sigurno dobija otkaz ako ispadne od Evertona u FA Cupu. Ako osvoji trofej, on ostaje barem do novembra - decembra, zavisno od rezultata.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 apr 2012, 21:12

@Bertrand, potpis od riječi do riječi.

Ako Kenny nije pravi čovjek za Liverpool mi i dalje trebamo da ga podržavamo? Čovjek je vjerovatno najveća legenda kluba ali ako ovako nastavi njemu nema budućnosti u Liverpoolu. Podržavam ga još uvijek, međutim on iz utakmice u utakmicu sve više razočarava sve navijače. Nadam se da će osvojiti FA kup, naredne sezone odvesti tim u LP, osvojiti istu, osvojiti EPL, sve moguće trofeje i oboriti sve rekorde. Međutim potrebne su radikalne promjene da bi uradio bar nešto od ovog.

Iskreno, srce mi je ko kuća kad vidim ono njegovo slavlje kad Liverpool zabije gol. Prije svega na Anfieldu, neprocjenjivo. 8-)
FK Pjetlovi

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 01 apr 2012, 21:15

VolimLiverpool je napisao/la: Ionako sam se iznervirao ,sudija izvuče Doboj Istok opet.Uzeše nam bod ,ali su bar sudije dobile po pi*ki.
:lol: Blizu smo, dakle.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 01 apr 2012, 21:23

DALGLISH TILL THE END
Strasna furka.Dalglisha nikako ne treba otjerati niti nesh lose prcati o legendi kluba,zato i mislim da ce sam iz ljubavi prema klubu podnjeti ostavku.Realno ne ide nas i moderniji trener mora sjesti na klupu Lpoola.
Vi sto idete tom logikom kao doticni iznad smatram sad vec zalostnom.
"You'll Never Walk Alone"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 apr 2012, 21:31

DALGLISH TILL THE END
Nemoj mi te patetike Bogati....Podrzavam Dalglisha kao legendu i trenera,ali gresaka sigurno ima. Ovu pascadiju sto ovako brukaju klub ne mogu vise ni da gledam. Kakve plate primaju, da su bez nogu u ovih zadnjih nekoliko utakmica bi pobijedili....Sto se Kennya tice, pretpostavljam da ce ostati do kraja sezone, a za dalje cemo vidjeti...Nadam se FA kupu, cisto da se skine sramota koja se nabija klubu svake sedmice
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 apr 2012, 21:38

VolimLiverpool je napisao/la: Ionako sam se iznervirao ,sudija izvuče Doboj Istok opet.Uzeše nam bod ,ali su bar sudije dobile po pi*ki.
znaci od sledece sezone druga kantonalna...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 apr 2012, 21:51

YNWA je napisao/la:
znaci od sledece sezone druga kantonalna...
Ne mora još ništa značiti :roll:
Uzeli smo u Posavini bod u prvom dijelu sezone ,sada su nas ovdje pokrali i haj dalje.U Gradačcu sudac ponavlja penal :roll: svašta.
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
:lol: Blizu smo, dakle.
:D
Da nisi bio na tekmi ?

sad će admin doći i reći kako sam mu ja pretvorio ovo u "NK Orahovica 74". :mrgreen:

Ja podržavam Kinga jer znam da on uči na greškama,znam da je on čovjek za trofeje i znam da će sledeće sezone biti daleko daleko bolje.
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2012, 22:29

Ispade isto kao da mi, koji smo za to da Kenny časno da ostavku, nešto manje gotivimo Liverpool.. Bar takav osjećaj imam, a jednostavno nije tako! Ja sam bar dovoljno informisan o tome ko je Kenny, gledao sam njegove golove u dresu Liverpool ( istina, youtube je zaslužan ali bez obzira ).. Gledao sam i sa koliko je emocija vodio Liverpool prije 20ak godina, ništa se tu nije promijenilo.. E pa upravo tu je i problem, što se ništa nije promijenilo. Kada ne ide ne ide, krivce mi možemo tražiti u svakome, ko god nam padne na pamet, čak sam na par postova primjetio da se mnogi žale na navijače što je apsurdno. I kod 2:0 za Newcastle čula se YNWA! Krivci se mogu tražiti u brzina vjetra, rasporedu planeta i nešto povišenijoj temperaturi, kako vremenskoj tako i tjelesnoj. Ja stojim iza svega što pišem, kada ide - onda ću 'aplaudirati' / čestitati, kada ne ide kritikovat ću itd. Jednostavno, mnogo me pogađa što gledam ovaj Liverpool, pa se pitam da li postoji neko sa vizijom koja mu može pomoći da se vrati na period kada je harao.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 apr 2012, 23:00

Ne znam šta da kažem povodom ovoga, a da se ne ponovim po stoti put. Sve je već rečeno nema nikakvih promjena, osim što sad neki forumaši postepeno dolaze tobe, a neki još guraju inat. Nadam se novom treneru na kraju sezone, bez obzira na to šta uradili u FA Cupu. Kenny je očigledno za staro gvožđe. Imao je šansu sa 100+ miliona da napravi prekretnicu i izvede Liverpool na stare staze, a on je te pare bacio, zajedno sa nesposobnom scouting službom. Veliku većinu stvari koje je Kenny uradio, uradio je loše. Od rekonstrukcije tima, stručnog štaba, do nekog nepostojećeg stila igre... Legenda je, ali treba da ide.
Za današnju utakmicu nemam komentara, osim što fakat moram reći da je Carroll vjerovatno mentalno poremećen.Teže. Zapitajte se, šta mu je prolazilo kroz glavu kod one simulacije ? Čovjek sam pred golom, i odluči da se baci...Zašto ? Ja sam u šoku zadnjih par sati :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2012, 23:03

Leverkuzen će u nastavku sezone voditi legenda, Sami Hyypia. YNWA!

slika

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 apr 2012, 23:15

DALGLISH TILL THE END
Mora da si gled'o sinoć na Novoj "300", pa si se naložio na te fore...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.