Taj silni talenat i silne potrosene pare,kreiranje Britanske kolonije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ništa od rekorda, ostao je na 193 ligaške utakmice zaredom. Mislim da Fridela neće niko nikada oboriti ( zapravo jedino to golman može i učiniti ). Fridel je igrao 7 sezona zaredom i vjerovatno će mu ovo biti 8 sezona u kojoj je odigrao svih 38 utakmica. Reina je bio blizu, ali sada je kasno da se bilo šta promjeni.hanniz je napisao/la:Rizo, ništa od rekorda Reine? Govorilo se da žele da obore rekrod Friedela?![]()
Za razliku od prethodnih 6/7 utakmica, u ovoj smo bar stvarali šanse, imali dobre prilike, koje kao i uvjek, najlošiji napad u ligi, nije iskoristio.
Mene pitaš ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakav napredak, opet ću ponoviti, dok je bilo psihološkog uticaja bilo je i igre.. Sada ..Ništa ovaj Liverpool nije bolji od onog kojeg je vodio Hodgson. Baš bih volio vidjeti jedan komentar @Dirka i njegovog ahbaba @VolimLiverpool8, ko je sada krivac? Pošto ste uvijek bili objektivni i realni, očekujem da ovaj put krivca tražite u navijačima recimo.
RA. je napisao/la:sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END
Ja sam u prvom saffu uvijekRA. je napisao/la:sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END
A ti si znaci jedan od onih koji ne trpi salu na racun svog kluba heheh izvinjavam se.Stivi_Dzi je napisao/la:Gledaj ovog što ko fol navija za Neverton![]()
![]()
E Bože, al razumijem ja to, jednom u 100 godina ispred gradskog rivala, pa se mora proslavit jbg
Kakve to sad veze ima? Ako ja želim dobro klubu i neki uspon u bližoj budućnosti a ne najgoru sezonu u Premiershipu od njegovog osnutka, onda ja ispadam loš navijač jer, tobože, kudim neke odluke i trenersku sposobnost Dalglisha.RA. je napisao/la:sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END
Lično, poslije malo razmišljanja, mislim da Kenny sigurno dobija otkaz ako ispadne od Evertona u FA Cupu. Ako osvoji trofej, on ostaje barem do novembra - decembra, zavisno od rezultata.This club has never been about the individual, it’s about the collective. - Dalglish
VolimLiverpool je napisao/la: Ionako sam se iznervirao ,sudija izvuče Doboj Istok opet.Uzeše nam bod ,ali su bar sudije dobile po pi*ki.
Strasna furka.Dalglisha nikako ne treba otjerati niti nesh lose prcati o legendi kluba,zato i mislim da ce sam iz ljubavi prema klubu podnjeti ostavku.Realno ne ide nas i moderniji trener mora sjesti na klupu Lpoola.RA. je napisao/la:sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END
Nemoj mi te patetike Bogati....Podrzavam Dalglisha kao legendu i trenera,ali gresaka sigurno ima. Ovu pascadiju sto ovako brukaju klub ne mogu vise ni da gledam. Kakve plate primaju, da su bez nogu u ovih zadnjih nekoliko utakmica bi pobijedili....Sto se Kennya tice, pretpostavljam da ce ostati do kraja sezone, a za dalje cemo vidjeti...Nadam se FA kupu, cisto da se skine sramota koja se nabija klubu svake sedmiceRA. je napisao/la:sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END
znaci od sledece sezone druga kantonalna...VolimLiverpool je napisao/la: Ionako sam se iznervirao ,sudija izvuče Doboj Istok opet.Uzeše nam bod ,ali su bar sudije dobile po pi*ki.
Ne mora još ništa značitiYNWA je napisao/la:znaci od sledece sezone druga kantonalna...VolimLiverpool je napisao/la: Ionako sam se iznervirao ,sudija izvuče Doboj Istok opet.Uzeše nam bod ,ali su bar sudije dobile po pi*ki.
Patrice_Evra_3 je napisao/la:VolimLiverpool je napisao/la: Ionako sam se iznervirao ,sudija izvuče Doboj Istok opet.Uzeše nam bod ,ali su bar sudije dobile po pi*ki.Blizu smo, dakle.
Mora da si gled'o sinoć na Novoj "300", pa si se naložio na te fore...RA. je napisao/la:sada se bas mogu viditi ko su pravi navijaci Liverpoola..
DALGLISH TILL THE END
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.