BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

storm_raider
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la storm_raider » 06 sep 2009, 10:37

Pa da tako pocnemo pobijedili bi sigurno, ali nazalost ne mozemo 12 igraca uvesti na teren :mrgreen: .
Salim se, opusteno.. velika je euforija. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 sep 2009, 10:39

ciro pocinje ovak oprotiv turaka uvjeren sam
---------------------begovic--------------------
----jahic-----------nadarevic------spahic-----
vlada------------------------------------------hrgovic---
-----------------rahimic--------murat----
-------ibro---------------------------------miske-
------------------dzeko-------------------
nadam se da ce senilko postaviti formaciju ovako ili nesto izvuci iz rukava ko u armeniji
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 06 sep 2009, 10:45

karte za utakmicu 60KM jug 70KM istok i 80KM zapad
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 sep 2009, 10:47

LAW je napisao/la:karte za utakmicu 60KM jug 70KM istok i 80KM zapad
IMAS ?

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 06 sep 2009, 10:57

tax je napisao/la:ciro pocinje ovak oprotiv turaka uvjeren sam
---------------------begovic--------------------
----jahic-----------nadarevic------spahic-----
vlada------------------------------------------hrgovic---
-----------------rahimic--------murat----
-------ibro---------------------------------miske-
------------------dzeko-------------------
nadam se da ce senilko postaviti formaciju ovako ili nesto izvuci iz rukava ko u armeniji
gdje ces hrgovica stavitit u sredu da ga Sabri i Arda lome

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 06 sep 2009, 11:02

Kako nam sad protiv Turske i remi odgovara, kad opet onda bježimo 4 boda, a ostale još dvije utakmice :?

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 sep 2009, 11:05

ma ljudi moji protiv turske idemo po pobjedu kakav remi...nadajmo se da ce dzeko i vedo pocet zabijat...nemaju srece na samom pocetku sezone..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 sep 2009, 11:07

Sad sami sebi sudimo,do nas je ...Vidjeli smo kako je Bayern druga ekipa s Ruberijem,tako smo i mi s Misketom..Vidjet cete,u Zenici se jednostavno lose ne moze igrat...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 06 sep 2009, 11:14

uh digla se euforija opasno
ja sam zadovoljan sa remiem, a nebi se zalio kad bi pobjedili :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 sep 2009, 11:18

gdje su biseri sto su govorili da ce belgija uzeti bod ili cak pobjediti spaniju :lol: protiv turske ocekujem 4-1 za nas !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 sep 2009, 11:22

Posebno drugari raduje da juce niko od zmajeva nije dobio kartonzbog kojeg bi propustili Turke...Znamo da je 7-8 njih imalo po zuti ,Bajramovic nije bio medju njima tako da ce biti u ekipi..Euforija itekako valada,ljudi se pripremaju,zastave,dresovi i sl rekviziti...Jutros komso kaze sutra ce dobit neku ogromnu zastavu :-)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 sep 2009, 11:23

evo da i ja dam svoj sastav za tekmu protiv turske..
.....................................supic(begovic).........................................
....jahic................nadarevic.....................spahic............salihovic.......
.......................................rahimic...............................................
................pjanic(bajramovic).......................................ibricic..........
.....................................misimovic.............................................
...................dzeko...................................ibisevic........................

ja bih ovako poceo....pogladajte u napadu nas fakticki ima 5...kad je odbrana 7...po mani najvise bi se po ovoj formaciji istrosili ibricic i pjanic...pokusat odma napast dat rani gol....oonda bi se turska morala otvorit...a i bajramovic bi komotno mogo u prvoj postavi pocet...pa pjaneta uvest u 60 min...

ej znal ko jesul nasi zmajevi sretno dosli...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 sep 2009, 11:34

Koliko ja stecem dojam je, da Turci ovu igru shvataju kao utakmicu koja ce odluciti, ko ce otici u baraz. Njihovi igraci ce doci nabruseni do kraja u Zenicu, Terim je isto dobar motivator. U ovoj utakmici ce sve dati za pobjedu, u to nema sumnje. Oni dodatno ocekivaju jedan kiks od nas protiv Estonije ili Spanije.

Sta Spanija moze vidjeli smo jucer, kako god da je Belgija igrala, nisu oni kanta za sutanje, to su pokazali u Turskoj. Ne treba se oslonjati na zamisao da cemo poraziti Spaniju, to bih bilo dodatno lijepo, ali ne treba da bude potrebno za baraz. Nevjerujem da Belgija ovaj put moze parirati Turskoj koja je u veoma jakoj formi. Estonija vise nije ona kojoj smo utrpali 7 komada, a kod kuce igraju zeznuto.

Ja se samo nadam da ce nas strucni stab i reprezentativci shvatiti ovu utakmicu kao sto to rade Turci, kao odlucujucu. Ako prepustimo centar i posjedovanje lopte protiv Turske kao sto je to bilo jucer, mogli bi se naci u veoma zeznutoj situaciji. Bojim se da bih nas povucena igra mogla mnogo kostati.
Ne zelim ipak biti pesimista, mi imamo veoma jaku ekipu, ono jucer nije bilo reprezentativno za snagu nase repke, a 1-2 goala nas nisu htijela, moglo je zavrsiti 0:3 ili 0:4. Ako Turci misle da je to sve sto mi mozemo, uvjericemo ih uskoro o protivnom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bucca-iraq
Kontakt:

Post Postao/la bucca-iraq » 06 sep 2009, 11:36

ZNA LI KO NA KOJEM CE KANALU NA SATELITSKOM BITI PRENOSENA UTAKMICA BIH-TURSKA,ALI SAMO DA KANAL NIJE KODIRAN.HOCE LI TURSKI NEKI PRENOSITI TEKMU.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 sep 2009, 11:42

ono sto sam primjetio je da nam himnu kada se intonira skresu na pola uvijek u svakom sportu sramota !!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 sep 2009, 11:42

slika
Koji od ove dvojice momaka ce koga nadmudrit u Srijedu :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 06 sep 2009, 11:47

CRNI_SA je napisao/la:ono sto sam primjetio je da nam himnu kada se intonira skresu na pola uvijek u svakom sportu sramota !!!
Nije samo vama vec svim nacijama,kad bi se intonirale citave nebi utakmica pocela za 15 minuta jer neke himne traju i po 6,7 min!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 06 sep 2009, 11:53

ahmic je napisao/la:
LAW je napisao/la:karte za utakmicu 60KM jug 70KM istok i 80KM zapad
IMAS ?
evo broj 061 575 294
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 06 sep 2009, 11:53

Po meni , Jahica,Ibisevica i Muratovica zamjeniti sa Pandzom,Muslimovicem i Pjanicem . Cast svakome , al Jahica ko da nema na terenu , Ibisevic nije u formi i nemozemo cekat da mu nadodze prilikom ovako vaznih utakmica a Muratovic je ostario , jedva drzi prvo poluvrijeme . Vidjela se svjezina koju je dao Mali Pjanic kad je usao . Moje misljenje nek se Fanovi doticnih ne uvrijede !
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 sep 2009, 11:57

Imas pravo,da da Pandza treba igrat..On je ne prelazan u Hajduku a Hajduk je skoro pa zadnji u HNL...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.