FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 01 apr 2012, 20:46

Ma ovo je dobro, svi bi potpisali ovaj start u prve 4 tekme prije pocetka polusezone. Ipak igramo dosta utakmica za kratko vrijeme, sad se fokusirati na borac, pa nek bude i tamo nula. Za nadat se da se Kvesa nije povrijedio ozbiljno. Htjeli to priznat ili ne ostaje zal za prekinutim nizom, al u jednu ruku mozda i bolje sto se sad to okoncalo, stalno se nesto piskaralo po medijima, te prvi u evropi, te najbolji.... sve je to super al samo se vrsi dodatni pritisak da moras pobijediti. Samo lagano, od utakmice do utakmice ;)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 apr 2012, 20:46

Da li ce vasi otici direktno u BL ili se vracaju u Sa?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 01 apr 2012, 20:51

Ništa posebno za reći niti napisati... :D Nažalost prekinut je taj niz, ali bod nije loš. Šta ćeš... Vidim već se dobro iskomentarisao meč tako da neću duljiti. Jedino sam nesretan zbog prekinutog niza a ovo ostalo je OK samo da u Banja Luci dobijemo ono. BEKRIĆ STVARNO MORA RADITI I RADITI! Prvo poluvrijeme nije loš bio, ali drugo je bio skroz loš i nisam zadovoljan njime, mislim da ga je Amar htio mijenjati sa Jamakom ali se isprječio Kvesa.
Osim - drugo ime za Želju !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 apr 2012, 20:54

U kolko je onaj BHT Sport,da vidim imam li vremena da se okupam ?
svoj ti pos'o !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 apr 2012, 20:55

Grbavica moj zivot je napisao/la:U kolko je onaj BHT Sport,da vidim imam li vremena da se okupam ?
22:55 BHT sport
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 apr 2012, 20:56

Grbavica moj zivot je napisao/la:U kolko je onaj BHT Sport,da vidim imam li vremena da se okupam ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ja sad isto razmišljam
DRUG NEBI TI PUNCA

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 apr 2012, 20:57

Sarajlijc@ je napisao/la:
22:55 BHT sport
Hvala ;)

Zadovoljan sam bodom,zao mi je niza al nema veze.Bit ce sad novi do kraja sezone :D.Ne bih imao nikakav problem da se ovaj rezultat ponovi u BL i da idemo u finale.
svoj ti pos'o !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 apr 2012, 20:58

Posto sam senilan, uopste se ne sjecam kad smo zadnju izgubili

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 01 apr 2012, 20:58

Daj ba ljudi manite se nizova ovaj bod je titula,sljedeca dva kola pobjede kuci i onda u zadnjih devet kola mozemo i izgubiti dvije utakmice vise od Sirokog i bicemo opet prvi jer smo u medjusobnim utakmicama bolji.Zato jos jednom pustite nizove i slavimo,samim direktnim ulaskom u drugo pretkolo LS sezona je dobro prosla i finansijski.Ako Bog da prodjemo i u finale kupa pa da rodjeni odu u Evropu jer su to i zasluzili poslije svih patnji koje su dozivjeli(nadam se da ce biti bolji od Sirokog).Pozdrav svima i budimo sretni sto navijamo za najveci i najuspjesniji klub u BiH.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 apr 2012, 21:04

nime_tm87 je napisao/la:Posto sam senilan, uopste se ne sjecam kad smo zadnju izgubili
Protiv Travnika u trecem kolu na Piroti. Varupa free kick, yebo Hulka iz Porta :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 01 apr 2012, 21:07

dobar bod ,iduče kolo se vračamo na +8 ,teško će široki dobiti u Gabeli

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 apr 2012, 21:09

Siroki dobija Goska 100.000 %, nama je pod moranjem pobjeda u sljedece 2 utakmice, jer onda idemo pravo nezgodnoj Zvijezdi, koja igra preporodjeno, a i tada ce biti +6 bodova.. Onda oni idu mrtvoj Slaviji, tako da, meni ni malo nije svejedno, i mislim da ce biti velike borbe do titule...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 apr 2012, 21:11

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/kv ... -ozlijeden" onclick="window.open(this.href);return false;
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 apr 2012, 21:11

sajo10 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Posto sam senilan, uopste se ne sjecam kad smo zadnju izgubili
Protiv Travnika u trecem kolu na Piroti. Varupa free kick, yebo Hulka iz Porta :D
Varupa dao go iz Viteza
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 apr 2012, 21:12

Baja_Zvjerka je napisao/la:Siroki dobija Goska 100.000 %, nama je pod moranjem pobjeda u sljedece 2 utakmice, jer onda idemo pravo nezgodnoj Zvijezdi, koja igra preporodjeno, a i tada ce biti +6 bodova.. Onda oni idu mrtvoj Slaviji, tako da, meni ni malo nije svejedno, i mislim da ce biti velike borbe do titule...
što tako misliš?

gošku je prpa za opstanak, a igra skroz dobro.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 apr 2012, 21:16

ChWilla je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Siroki dobija Goska 100.000 %, nama je pod moranjem pobjeda u sljedece 2 utakmice, jer onda idemo pravo nezgodnoj Zvijezdi, koja igra preporodjeno, a i tada ce biti +6 bodova.. Onda oni idu mrtvoj Slaviji, tako da, meni ni malo nije svejedno, i mislim da ce biti velike borbe do titule...
što tako misliš?
gošku je prpa za opstanak, a igra skroz dobro.
Ma gdje igra skroz dobro ??? To je Gosk, nije Real. Iz Sirokog u Gosku ima sigurno 5 igraca sto u prvom timu, sto na klupi. To je filijala u kojoj se kale igraci Sirokog koji nisu jos za prvog tima.
Siroki ima odlican raspored u naredna 3 kola, a potom im dolazi veoma lose Sarajevo.. Goska ce dobiti, zatim igraju sa Velezom, teska tekma 1:0, a onda idu Slaviji, koja igra dobro, ali ce ih uzeti garant...
Bice guravo do kraja pravo, zato je neophodno da nas bude pun stadion i protiv Olimpica, i protiv Celika, da bi koliko-toliko otisli rastereceni u Gradacac, jer u slucaju nekog domaceg kiksa tamo necemo dobiti.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 01 apr 2012, 21:17

Lakše je gostovanje protiv zvijezde nego protiv goška i slavije ,gošku i slaviji gori po nogama zvijezda ni gore ni dole u prevodu rahat ekipa

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 apr 2012, 21:18

nisam baš siguran da dobijaju tamo sto posto, al' eto vidjećemo.

a naravno, s naše strane je potrebna maksimalna ozbiljnost.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 apr 2012, 21:19

Pored pobjedničkog, prekinuše se još dva niza.

Prvi je taj, da je Željo prva ekipa koja je osvojila bod u gostima, a susret sudio Vukasović iz Trebinja. Do sada su uvijek pobjeđivali domaćini, bez obzira ko igrao protiv koga.

Drugi prekinuti niz je taj, da Željo tek u 19.-oj prvenstvenoj utakmici nije dao gol.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 apr 2012, 21:21

svi su govorili da ce borac dobiti u trebinju pa izgubise 3:0
sad govore da ce siroki dobiti u gabeli ne mora znaciti da ce uzeti mogu i oni izgubiti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, Orvel i 18 gostiju.