FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma ovo je dobro, svi bi potpisali ovaj start u prve 4 tekme prije pocetka polusezone. Ipak igramo dosta utakmica za kratko vrijeme, sad se fokusirati na borac, pa nek bude i tamo nula. Za nadat se da se Kvesa nije povrijedio ozbiljno. Htjeli to priznat ili ne ostaje zal za prekinutim nizom, al u jednu ruku mozda i bolje sto se sad to okoncalo, stalno se nesto piskaralo po medijima, te prvi u evropi, te najbolji.... sve je to super al samo se vrsi dodatni pritisak da moras pobijediti. Samo lagano, od utakmice do utakmice 

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da li ce vasi otici direktno u BL ili se vracaju u Sa?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ništa posebno za reći niti napisati...
Nažalost prekinut je taj niz, ali bod nije loš. Šta ćeš... Vidim već se dobro iskomentarisao meč tako da neću duljiti. Jedino sam nesretan zbog prekinutog niza a ovo ostalo je OK samo da u Banja Luci dobijemo ono. BEKRIĆ STVARNO MORA RADITI I RADITI! Prvo poluvrijeme nije loš bio, ali drugo je bio skroz loš i nisam zadovoljan njime, mislim da ga je Amar htio mijenjati sa Jamakom ali se isprječio Kvesa.

Osim - drugo ime za Želju !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
U kolko je onaj BHT Sport,da vidim imam li vremena da se okupam ?
svoj ti pos'o !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
22:55 BHT sportGrbavica moj zivot je napisao/la:U kolko je onaj BHT Sport,da vidim imam li vremena da se okupam ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Grbavica moj zivot je napisao/la:U kolko je onaj BHT Sport,da vidim imam li vremena da se okupam ?

i ja sad isto razmišljam
DRUG NEBI TI PUNCA
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
HvalaSarajlijc@ je napisao/la:22:55 BHT sportGrbavica moj zivot je napisao/la:U kolko je onaj BHT Sport,da vidim imam li vremena da se okupam ?

Zadovoljan sam bodom,zao mi je niza al nema veze.Bit ce sad novi do kraja sezone

svoj ti pos'o !
Posto sam senilan, uopste se ne sjecam kad smo zadnju izgubili
Daj ba ljudi manite se nizova ovaj bod je titula,sljedeca dva kola pobjede kuci i onda u zadnjih devet kola mozemo i izgubiti dvije utakmice vise od Sirokog i bicemo opet prvi jer smo u medjusobnim utakmicama bolji.Zato jos jednom pustite nizove i slavimo,samim direktnim ulaskom u drugo pretkolo LS sezona je dobro prosla i finansijski.Ako Bog da prodjemo i u finale kupa pa da rodjeni odu u Evropu jer su to i zasluzili poslije svih patnji koje su dozivjeli(nadam se da ce biti bolji od Sirokog).Pozdrav svima i budimo sretni sto navijamo za najveci i najuspjesniji klub u BiH.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Protiv Travnika u trecem kolu na Piroti. Varupa free kick, yebo Hulka iz Portanime_tm87 je napisao/la:Posto sam senilan, uopste se ne sjecam kad smo zadnju izgubili

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dobar bod ,iduče kolo se vračamo na +8 ,teško će široki dobiti u Gabeli
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Siroki dobija Goska 100.000 %, nama je pod moranjem pobjeda u sljedece 2 utakmice, jer onda idemo pravo nezgodnoj Zvijezdi, koja igra preporodjeno, a i tada ce biti +6 bodova.. Onda oni idu mrtvoj Slaviji, tako da, meni ni malo nije svejedno, i mislim da ce biti velike borbe do titule...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/kv ... -ozlijeden" onclick="window.open(this.href);return false;
NO PYRO NO PARTY
Varupa dao go iz Vitezasajo10 je napisao/la:Protiv Travnika u trecem kolu na Piroti. Varupa free kick, yebo Hulka iz Portanime_tm87 je napisao/la:Posto sam senilan, uopste se ne sjecam kad smo zadnju izgubili
DRUG NEBI TI PUNCA
što tako misliš?Baja_Zvjerka je napisao/la:Siroki dobija Goska 100.000 %, nama je pod moranjem pobjeda u sljedece 2 utakmice, jer onda idemo pravo nezgodnoj Zvijezdi, koja igra preporodjeno, a i tada ce biti +6 bodova.. Onda oni idu mrtvoj Slaviji, tako da, meni ni malo nije svejedno, i mislim da ce biti velike borbe do titule...
gošku je prpa za opstanak, a igra skroz dobro.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma gdje igra skroz dobro ??? To je Gosk, nije Real. Iz Sirokog u Gosku ima sigurno 5 igraca sto u prvom timu, sto na klupi. To je filijala u kojoj se kale igraci Sirokog koji nisu jos za prvog tima.ChWilla je napisao/la:što tako misliš?Baja_Zvjerka je napisao/la:Siroki dobija Goska 100.000 %, nama je pod moranjem pobjeda u sljedece 2 utakmice, jer onda idemo pravo nezgodnoj Zvijezdi, koja igra preporodjeno, a i tada ce biti +6 bodova.. Onda oni idu mrtvoj Slaviji, tako da, meni ni malo nije svejedno, i mislim da ce biti velike borbe do titule...
gošku je prpa za opstanak, a igra skroz dobro.
Siroki ima odlican raspored u naredna 3 kola, a potom im dolazi veoma lose Sarajevo.. Goska ce dobiti, zatim igraju sa Velezom, teska tekma 1:0, a onda idu Slaviji, koja igra dobro, ali ce ih uzeti garant...
Bice guravo do kraja pravo, zato je neophodno da nas bude pun stadion i protiv Olimpica, i protiv Celika, da bi koliko-toliko otisli rastereceni u Gradacac, jer u slucaju nekog domaceg kiksa tamo necemo dobiti.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Lakše je gostovanje protiv zvijezde nego protiv goška i slavije ,gošku i slaviji gori po nogama zvijezda ni gore ni dole u prevodu rahat ekipaBaja_Zvjerka je napisao/la:Siroki dobija Goska 100.000 %, nama je pod moranjem pobjeda u sljedece 2 utakmice, jer onda idemo pravo nezgodnoj Zvijezdi, koja igra preporodjeno, a i tada ce biti +6 bodova.. Onda oni idu mrtvoj Slaviji, tako da, meni ni malo nije svejedno, i mislim da ce biti velike borbe do titule...
nisam baš siguran da dobijaju tamo sto posto, al' eto vidjećemo.
a naravno, s naše strane je potrebna maksimalna ozbiljnost.
a naravno, s naše strane je potrebna maksimalna ozbiljnost.
Pored pobjedničkog, prekinuše se još dva niza.
Prvi je taj, da je Željo prva ekipa koja je osvojila bod u gostima, a susret sudio Vukasović iz Trebinja. Do sada su uvijek pobjeđivali domaćini, bez obzira ko igrao protiv koga.
Drugi prekinuti niz je taj, da Željo tek u 19.-oj prvenstvenoj utakmici nije dao gol.
Prvi je taj, da je Željo prva ekipa koja je osvojila bod u gostima, a susret sudio Vukasović iz Trebinja. Do sada su uvijek pobjeđivali domaćini, bez obzira ko igrao protiv koga.
Drugi prekinuti niz je taj, da Željo tek u 19.-oj prvenstvenoj utakmici nije dao gol.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
svi su govorili da ce borac dobiti u trebinju pa izgubise 3:0
sad govore da ce siroki dobiti u gabeli ne mora znaciti da ce uzeti mogu i oni izgubiti
sad govore da ce siroki dobiti u gabeli ne mora znaciti da ce uzeti mogu i oni izgubiti
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, Orvel i 18 gostiju.