Cudi me da je tako lose odigrao,ali eto,nadam se da ce popraviti igre u narednim utakmicama.zuka_TM je napisao/la:Bekric jako loseprotiv Borca ja mislim najbolje bi bilo da pocne Jamak umjesto njega
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U najboljoj prilici Bekric fula cijeli futbal. ...
((((

-
- Kontakt:
Bitno je da nisu izgubili zbog samopouzdanja pred uzvrat kupa i naravno svaki bod je zlata vrijedan jos pogotovu sto dvije naredne igramo kuci i brate da hoce proci ove dvije sedmice aprila jer cemo odigrati 3 prvenstvene utakmice i jednu kup sto moze prilicno potrositi igrace
OBNOVI NIZ

OBNOVI NIZ

26.05.2010-TITULA
Bekric najgori, usr'o je jedino nasu sansu, promasio loptu na povratni pas Colica, a iduci napad sut sa 20 metara nebu pod oblake, daleko je frajer od forme, dobro smo ga prodali prije 2 godine...
Zrinjski bio bolji, bod ko kuca!
Zrinjski bio bolji, bod ko kuca!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
TM87doboj je napisao/la:dje nadje 7zeljo1 je napisao/la:7 sirokom 9 sarajevu i borcuZeljovac_1921 je napisao/la:Kad se ne moze pobjediti dobar je i bod.
Nastavlja se niz bez poraza
bolji omjer
nema veze za niz.. i bod je dobar 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ama dobar je rezultat, šta vam je. a dozvaće se bekrić, previše je dobar da ne bude tako, vidjećete.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma dosta, samo lagano, sad imamo dvije kod kuce, samo kuci do kraja sezone da ne kiksamo, i titula nebi trebala doci u pitanje.zeljo1 je napisao/la:[
7 sirokom 9 sarajevu i borcu
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8749_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Eto sad mozemo brojati koliko tekmi nismo zijanili ili koliko minuta nismo fasovali gol
.. nek je niz gotov, nije ni bitno, manji ce biti pritisak na igracima 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Prezadovoljan ovim bodom,bitno je samo da ne gubimo tekme bod po bod i titula
! FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
22 bez poraza u svim takmicenjima 13 u prvenstvuzlaya_tm87 je napisao/la:Eto sad mozemo brojati koliko tekmi nismo zijanili ili koliko minuta nismo fasovali gol.. nek je niz gotov, nije ni bitno, manji ce biti pritisak na igracima
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
ja mislim da je vise u prvenstvu, prije niza pobjeda bio je remi sa celikom i zrinjskim cini mi se dalje se ne sjecamTM87doboj je napisao/la:22 bez poraza u svim takmicenjima 13 u prvenstvuzlaya_tm87 je napisao/la:Eto sad mozemo brojati koliko tekmi nismo zijanili ili koliko minuta nismo fasovali gol.. nek je niz gotov, nije ni bitno, manji ce biti pritisak na igracima
pobjeda protiv olimpicamuamer10 je napisao/la:ja mislim da je vise u prvenstvu, prije niza pobjeda bio je remi sa celikom i zrinjskim cini mi se dalje se ne sjecamTM87doboj je napisao/la:22 bez poraza u svim takmicenjima 13 u prvenstvuzlaya_tm87 je napisao/la:Eto sad mozemo brojati koliko tekmi nismo zijanili ili koliko minuta nismo fasovali gol.. nek je niz gotov, nije ni bitno, manji ce biti pritisak na igracima
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
sad je nabitnije da Kvesa nije ozbiljnije povrijedjen jer bez njega u srijedu bi bilo hebeno
- zubanovic89
- Kontakt:
16 u prvenstvu bez poraza
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
nakon poraza u travniku nismo vise izgubili
http://www.****/news/news/16216/mo ... i-sa-bodom" onclick="window.open(this.href);return false;
Amar Osim o utakmici sa Zrinjskim: Niko nije na nerješeno, svaki napad zadnjih 15 minuta mogao se desit pogodak. Moramo biti zadovoljni sa bodom , čestitamo Zrinjskom na fer igri. Jedina ekipa koju ove godine nismo pobjedili u dvije utakmice.
U srijedu vas očekuje kup prognoza ? Neće biti lako u Banja luci al nadamo se prolasku.
Amar Osim o utakmici sa Zrinjskim: Niko nije na nerješeno, svaki napad zadnjih 15 minuta mogao se desit pogodak. Moramo biti zadovoljni sa bodom , čestitamo Zrinjskom na fer igri. Jedina ekipa koju ove godine nismo pobjedili u dvije utakmice.
U srijedu vas očekuje kup prognoza ? Neće biti lako u Banja luci al nadamo se prolasku.
Zadnja izmjena: TM87doboj, dana/u 01 apr 2012, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Jest, Travnik nas uzo u trecem kolu i poslje toga zijanili nismo u ligi.TM87doboj je napisao/la:nakon poraza u travniku nismo vise izgubili
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Zadovoljan bodom ali eto nekako ostaje zal za tim nizom ali nema veze titula se smijesi 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, drzgemboadislic, kontra i 38 gostiju.