FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 01 apr 2012, 19:23

Devil je napisao/la:Gledam i drugi put Sarajevo ove polusezone nakon Veleza.Lose je ovo pravo.Drugo poluvreme jesu jednostavno ubili Slaviju ali daleko je to od kvalitetnog.Prvenstveno sta nedostaje ovoj ekipi je jedan pravi razigravac u sredini terena koji ce da poveze zadnju liniju sa prednjom.Nema tu pravog igraca takvog kalibra.
Pitao sam i posle Veleza ali mi niko nije odgovorio zasto u ekipi nema Barjaktarevica,meni se cini da je on itekako kvalitetan igrac ono sto sam ga gledao ranije i da itekako moze da odgovori na toj poziciji koja je deficitna timu sa Koseva.

Nije mi jasno zasto kada je vec sasvim dobro odigrao protiv Veleza i kada su svi zadovoljni njegovim ucinkom Tatomirovic ostaje na klupi,a ponovo igra Comor koji jednostavno nije za beka. :roll:

Puno se u Sarajevu rotira,mislim i da Haskic mora igrati od prve minute,jer on je doneo dosta zivosti u igru.
Mislis ne rotira?

Pa isti sastav uvijek, isti igraci, jedino te neke izmjene... ali uglavnom se forsiraju jedni te isti.

Bajraktarevic?

Ma ko ce znati...

Isti sastav uvijek, ko da je Vucina sta pokazao ili Husic...vala je i Bajraktarevic mogao dobit koju minutu... Tatomirovic na beka, a Comor u sredinu...mogao je vala malo izrotirat,sredine svakako nemamo...

Krpic ponovo na krilu... :roll:

Bezveze forsira, a ne ide...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2012, 19:26

Mozda je rotira pogresan izraz bio.Hteo sam reci da se igraci u toku meca menjaju na raznim pozicijama na terenu a to ustvari nista ne donosi korisno,te da se odredjeni igrac guraju tamo gde ne bi trebali a pojedini sede na klupi iako ja verujem da mogu doneti boljitak u igri Sarajeva. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 01 apr 2012, 19:32

dr.van nostrand je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Kod igraca je u pitanju mentalni sklop,strah od navijaca,svi se tresu kad dobiju loptu. :idea: Mnogi ce se mozda iznenaditi,ali ova ekipa nije losa ,samo treba taj strah izbiti,a to ce se najbolje vidjeti u Zenici kad ne bude tog navijackog pritiska. :?:
Pa nije navijaca bilo u Mostaru dakle niti mjesta za pozivanje na tu teoriju o mentalnom sklopu i strahu pa sta su pokazali?

Mi smo spustili kriterije strasno , na nasu zalost i zadovoljavamo se necim sto je realno gledano u potpunosti jadno.
Fudbal se na Hasetu prestao igrati sa odlaskom Husrefa Musemica. Izuzetak su samo eropske tekme za vrijeme Cale.

Od tada pa na ovamo ama bas ni jedna utakmica nije bila takva da sam otisao zadovoljan sa Haseta.
Hebo to kakva je igra,bitno je da nam je uprava dobra :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 apr 2012, 19:32

Devil je napisao/la:Mozda je rotira pogresan izraz bio.Hteo sam reci da se igraci u toku meca menjaju na raznim pozicijama na terenu a to ustvari nista ne donosi korisno,te da se odredjeni igrac guraju tamo gde ne bi trebali a pojedini sede na klupi iako ja verujem da mogu doneti boljitak u igri Sarajeva. ;)
To sam ja u komentaru utakmice rekao....

Te rokade tokom utakmice, uslovljene uglavnom losom igrom i rezultatom i onda se gubi koncepcije igre i svega... :roll: a imao je tri utakmice, vidi ne ide...

Komotno je mogao danas malo promijeniti tim...

Tatomirovic----Torlak(Zrnanovic)----Dupovac----Beli
-----------------Sesar----------------
-----Comor-----Bajraktarevic----Suljic----
----------Haskic------Obuca-----

Sa tri spica ne ide, jer osim Suljica, nijedan od napadaca nije krilni igrac za te formacije...Krpic je igrac za 16erca, Matko je potrosen igrac...

Ocekujem povratak formacije sa 2 spica, jer za tri nemamo taj tip igraca...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 01 apr 2012, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 01 apr 2012, 19:33

OUT: Čomor, Husić, Krpić, Obuća

IN : Tatomirović, Bajraktarević(Husejinović),Haskić, F. Handžić

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 01 apr 2012, 19:40

nisam skonto zasto su zvizdali suljicu sta je uradio

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 01 apr 2012, 19:42

fredi je napisao/la:nisam skonto zasto su zvizdali suljicu sta je uradio
"ušutkivao" raju s' istoka, nakon prvog gola, zato sto su mu ranije(na poluvremenu) psovali - bar samo tako čuo ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 apr 2012, 19:58

Haver ! je napisao/la:
"ušutkivao" raju s' istoka, nakon prvog gola, zato sto su mu ranije(na poluvremenu) psovali - bar samo tako čuo ;)
Loše brate nije se psovalo zvižduci su bili upučeni svima i ono igrajte P.č.e a ono nije trebao uraditi ja sam bio na Istoku ja ne psujem a nisam nikog oko sebe čuo, nije Istok kriv što su katastrofalno odigrali prvo poluvrijeme
Sarajevo ljubavi moja!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 01 apr 2012, 20:00

Ne mogu da vjerujem da jos neko od igraca ozbiljno shvata one sa istoka, oni svima psuju, svejedno Suljic nije bio los, pokazalo se ono sto smo znali, fizicki nejak, ali je zato strasno brz, sve u svemu nije zasluzio zvizduke, ali istok je takav i to ne treba za ozbiljno shvatiti :)
Oko za oko, zub za zub!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 01 apr 2012, 20:08

Teska utakmica, dobra Slavija, al 3 boda na kraju pa sam ipak nesto rahatniji! Opet i danas na scenu stupa "objektivna Sarajevska publika".....Znam ja da je Istok vazda bio na svoju ruku, i tamo sam cesto i isao zbog "provala" koje si mogao cuti kad i ne ide voljenom klubu...Al ovo sto se desava zadnje dvije sezone, mojim usima je kulminiralo danas! Asmir Suljic ono nije zasluzio! Nije ni Comor! Skinite se gospodo i igrajte fudbal! Vi biste i Messiju zvizdali poslije 2 pogresna poteza! Tako se lijece vlastite frustracije koje su se donijele sa posla, od kuce, od zene.....
Suljic je mlad, prenijelo ga, ne opravdavam ni njegov potez, al sta ocekuju ovi fudbalski strucnjaci koji mu nakon 2 greske sve po spisku, i oca i majku itd....? Kakvu igru da ocekujemo od Comora kojem se zvizdi za najmanju gresku? Frustracija na Istoku je pocela u 5.-oj minuti, jer jos nismo dali gol....
Vise mi je to zivaca uzelo od one bezidejne i lose igre naseg kluba!
Zato Sjever objasnjava sta znaci podrska voljenom klubu!!! Bravo momci....
Kad svi teze i hoce na Zapad, od naredne tekme sam i ja na Zapadu! ;)
Sesar odlican, Suljic je imao kiks za kontru protivnika, ali je prosao par puta, cak i centrirao onoj cetverici koji nisu znali dati gol, a i uzeo je danas lopti kao malo ko...Haskica vidim hvale, i svaka cast za gol...rutinski...Al nijedan duel frajer nije dobio....centarfor koji se ne zna postaviti na visoku loptu.....daleko je on od naseg najboljeg igraca... Krpic je bar to odradjivao...dosta dobro spustao lopte Obuci, Suljicu, nekad i Sesaru vracao....Obuca medju agilnijim danas...ko da je iz juniora tek dosao, svaka cast na borbenosti...Vucina standardno...Tromo, jedva, al bez puno posljedica, ni naprijed ni nazad...Beli isto standardno....Dupovac od kako je usao pristojno, kao i Dilaver.....E sad bilo je linijskih ispadanja, kad se komplet odbrana lose postavi...
Vjerujem da ce bez pritiska bolje odigrati u Zenici!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 01 apr 2012, 20:17

Stvarno ovo vise nema smisla...Dodjem s utakmice i na forum pa kontam zalutao, kliknuo na temu ovih dole...Admini molim vas...A sto se tice utakmice ja stvarno ne znam sta se desava...Pa ovu Slaviju smo jesenas ubili na njihovom terenu, a kad smo primili gol mislio sam da je u pitanju 3 za 3 ali nakon preokreta iz 2 u 1 sad mislim da je kladionica odradila svoje...Je li se u klubu stvarno nalaze mesetari kojim su njihovi licni interesi daleko vazniji od zivaca navijaca na sjeveru...
TM87doboj je napisao/la:
NI JA NIKAKO NE MOGU DA VOLIM SARAJEVO al bas ne mogu pa ni na ovaj dan :)
To je zbog imena...Takvi kao ti su dosli ovdje...Bacaju kese s balkona, pisaju po liftovima, a sve da bi se reklo fuj kakve su ove sarajlije...E pa i ne moras ti da volis Sarajevo...Ima ko da ga voli...Papci ionako nikad i nisu voljeli Sarajevo...
Mi nikada odustati necemo...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 01 apr 2012, 20:26

http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-slavij ... -smo/77768" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta ima kod vas ?! Ne valja savez, Ivica namjesta, sudije silje Zelji i to JEL ?!

Inace ?
Razumijes ti mene burazere moj :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 apr 2012, 20:29

" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo na šta je ličila igra u prvom poluvremenu.....izbij - nabij
Šta li im je Jović proučio u svlačionici.. ;)

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 01 apr 2012, 20:31

hilmo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Porucio im je da se nista ne sekiraju sudija ce to sve srediti :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2012, 20:40

Ado1921 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Porucio im je da se nista ne sekiraju sudija ce to sve srediti :lol: :lol: :lol:
Pa nije Ovrebo a niti je Slavija Celzi.Ko se nasao pisati o ''sredjivanju'' :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 apr 2012, 20:56

[youtube][/youtube]

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 01 apr 2012, 20:58

sekac je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:
Loše brate nije se psovalo zvižduci su bili upučeni svima i ono igrajte P.č.e a ono nije trebao uraditi ja sam bio na Istoku ja ne psujem a nisam nikog oko sebe čuo, nije Istok kriv što su katastrofalno odigrali prvo poluvrijeme
Ne branim ja Suljića, apsolutno podržavam istok i kad zvizdi i kad im psuje, jer čim se zagalami na njih igraju koliko-toliko 'bolje'. Kad je zalizani bio trener, i kad se njemu i igračima psovalo i zviždalo rezultati su bili tu, i kući i na strani, pa na kraju završismo drugi.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 apr 2012, 21:06

Nezadovoljni suđenjem
U Slaviji tvrde: Pokradeni smo!
Piše: O. Škundrić
Danas, 19:01
Nakon današnjeg meča izmešu Sarajeva i Slavije na Koševu, klub iz Lukavice izdao je saopštenje, koje vam u cijelosti prenosimo.
PREPORUČI
Podijeli
91

Printaj
Reklama | Oglašavaj se

Sportska fudbalska bh javnost mogla je u našoj utakmici sa FK Sarajevo vidjeti pravu fudbalsku krađu u režiji glavnog sudije Darka Obradovića i njegovov prvog pomoćnika Gorana Dujaka.

Svih 90 minuta sudili su perfidno i na našu štetu.Vrhunac njiho vih zlodjela je poništeni gol našeg igrača Željka Kovačevića,zbog navodne ofsajd pozi cije .Na tv snimku se jasno vidi da je gol bio apsolutno regularan i da je pomoćni sudija Goran Dujak signalizirajući ofsajd sudjelovao u fudbalskoj otimačini.

Naša ekipa oštećena je i u finišu meča.Sudija Obradovć nije pokazao na bijelu tačku kada je u šesnaestercu Sarajeva oboren Lazar Vidić.Podvlačimo ,da su od prve minute Obradović i Dujak,svirali tendeciozno i na štetu Slavije.

Tražimo od Komiteta za normalizaciju stanja unutar FSBiH da naš klub zaštiti od ovakvih sudija,ali i njima sličnih:Vladimira Dominkovića,Vedrana Zovka i čovjeka koji ih šalje na utakmice naše ekipe Bere Markotića.Oni su u više navrata žestoko oštetili Slaviju.Bilo bi dobro da više nikada ne sude utakmice našem timu

.Nadamo se da će FSBiH ,sa svoje strane, znati kazniti mešetare,fudbalske kriminalce i sudije bez morala,te njihove mentore.

Mi ćemo ,sve učiniti, da naša ekipa u narednim utakmicama ima kvalitet no i pošteno suđenje,a to bi bila i granacija da ćemo,svidjelo se to nekome ili ne ,izboriti opstanak u elitnom takmičenju, navodi se u saopštenju Slavije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 01 apr 2012, 21:08

avlami97 je napisao/la:Nezadovoljni suđenjem
U Slaviji tvrde: Pokradeni smo!
Piše: O. Škundrić
Danas, 19:01
Nakon današnjeg meča izmešu Sarajeva i Slavije na Koševu, klub iz Lukavice izdao je saopštenje, koje vam u cijelosti prenosimo.
PREPORUČI
Podijeli
91

Printaj
Reklama | Oglašavaj se

Sportska fudbalska bh javnost mogla je u našoj utakmici sa FK Sarajevo vidjeti pravu fudbalsku krađu u režiji glavnog sudije Darka Obradovića i njegovov prvog pomoćnika Gorana Dujaka.

Svih 90 minuta sudili su perfidno i na našu štetu.Vrhunac njiho vih zlodjela je poništeni gol našeg igrača Željka Kovačevića,zbog navodne ofsajd pozi cije .Na tv snimku se jasno vidi da je gol bio apsolutno regularan i da je pomoćni sudija Goran Dujak signalizirajući ofsajd sudjelovao u fudbalskoj otimačini.

Naša ekipa oštećena je i u finišu meča.Sudija Obradovć nije pokazao na bijelu tačku kada je u šesnaestercu Sarajeva oboren Lazar Vidić.Podvlačimo ,da su od prve minute Obradović i Dujak,svirali tendeciozno i na štetu Slavije.

Tražimo od Komiteta za normalizaciju stanja unutar FSBiH da naš klub zaštiti od ovakvih sudija,ali i njima sličnih:Vladimira Dominkovića,Vedrana Zovka i čovjeka koji ih šalje na utakmice naše ekipe Bere Markotića.Oni su u više navrata žestoko oštetili Slaviju.Bilo bi dobro da više nikada ne sude utakmice našem timu

.Nadamo se da će FSBiH ,sa svoje strane, znati kazniti mešetare,fudbalske kriminalce i sudije bez morala,te njihove mentore.

Mi ćemo ,sve učiniti, da naša ekipa u narednim utakmicama ima kvalitet no i pošteno suđenje,a to bi bila i granacija da ćemo,svidjelo se to nekome ili ne ,izboriti opstanak u elitnom takmičenju, navodi se u saopštenju Slavije.
bolinaskurac.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 apr 2012, 21:44

Nova 3 boda.IDEMO DALJE... ;)
4 TEKME..7 BODOVA.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, Kyle88, miguelramos, USB i 40 gostiju.