Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rossoner
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la rossoner » 06 sep 2009, 03:01

Ja bih Pjanicu dao minimalno 90 minuta protiv Turske :). Zajedno sa Misimovićem, Ibričićem i Salihovićem u veznom. Mislim da je to nas vezni "dream team" !
Osim - drugo ime za Želju !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 03:03

rossoner je napisao/la:Ja bih Pjanicu dao minimalno 90 minuta protiv Turske :). Zajedno sa Misimovićem, Ibričićem i Salihovićem u veznom. Mislim da je to nas vezni "dream team" !
Mozda na Manageru, a u realnosti to nije bas tako.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 sep 2009, 03:08

rossoner je napisao/la:Ja bih Pjanicu dao minimalno 90 minuta protiv Turske :). Zajedno sa Misimovićem, Ibričićem i Salihovićem u veznom. Mislim da je to nas vezni "dream team" !
Ne može se Salihović mjeriti sa igračem poput Muratovića, radilicom i snagom našeg veznog reda. Rahimić mora igrati kao igrač koji veže odbranu i napad, ne možeš sve tehničare i ofanzivce staviti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 06 sep 2009, 05:42

Knele je napisao/la:Ne može se Salihović mjeriti sa igračem poput Muratovića, radilicom i snagom našeg veznog reda

ti nisi normalan, nisi oca'm

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 06 sep 2009, 06:11

Pjanic je legenda nema sta....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 06:18

dr_arsla je napisao/la:
Knele je napisao/la:Ne može se Salihović mjeriti sa igračem poput Muratovića, radilicom i snagom našeg veznog reda

A sto se @kneletu slatko nasmija.Jel ti to Dzoka sapce :lol:
Bas si saldzija :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 06 sep 2009, 06:24

dr_arsla je napisao/la:

potpisujem....ima jadnik 47 hromozoma...muratovic je najveca ka..na u svakoj tekmi je ubjedljivo najjlosiji.... ja da sam on mene bi sramota bilo doc na okupljanje

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 06 sep 2009, 07:30

ma dobar je murat, al brate nije za prvih 11 ;)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 sep 2009, 08:40

Pjanic je igrac publike,svi ga volimo .....Mlad je,ma ode Miralem u Barsu ba,vidjet cete ...

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 06 sep 2009, 09:33

Pjanic je dijamant koji je u razvoju,samo polako Pjanicu doce i tvoje vrijeme,,nastavi da grzis svaki put kad igras,svojim lucidnim pasovima i super pregledom igre na sredini terena

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 06 sep 2009, 09:39

ahmic je napisao/la:Pjanic je igrac publike,svi ga volimo .....Mlad je,ma ode Miralem u Barsu ba,vidjet cete ...
Kao veliki talent, i nada u Francuskoj da izvede jos jednog igraca,Pjanic je imao intervj.sa spanjolskom/, Marca "novinama" ,da mu je san da zaigra u Real Madridu od malena

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 06 sep 2009, 12:15

Pjanić je odigrao dobru utakmicu i mali će biti vrhunski igrač.Po meni je trebo početi u prvih 11.
Please

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2009, 12:24

bubooty je napisao/la:potpisujem....ima jadnik 47 hromozoma...muratovic je najveca ka..na u svakoj tekmi je ubjedljivo najjlosiji.... ja da sam on mene bi sramota bilo doc na okupljanje
Tebi toplo preporucujem da se prebacis na teme poput kosarke, rukometa, odbojke, a da se ostavis fudbala. Zaista ti je znanje na mizernom nivou. Nije mi uopste jasno kako se (ti i tvoji istomisljenici) javljate nakon jucerasnje utakmice. Mene bi bilo stid i promijenio bih nick, ili bih priznao gresku. To su uradili oni pljuvaci prije vas (svi dobro znamo ko su).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 sep 2009, 12:26

Muratovic jest imo par losih dodavanja, al' brate krade lopte ko Iverson jbt . . . steta sto nije mladji . . . a Rahimic je prica za sebe, u cojka je tackling za 20 8-)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 06 sep 2009, 12:34

Evil Genius je napisao/la:Muratovic jest imo par losih dodavanja, al' brate krade lopte ko Iverson jbt . . . steta sto nije mladji . . . a Rahimic je prica za sebe, u cojka je tackling za 20 8-)
Totalno si upravu sjecam se kako je protiv armenije u zenici uzeo loptu kod korner zastavice i ubacio dzeki za gol....prakticno iz nicega...tako je i juce mnogo puta uradio..pa u sturmu je medju 3 glavna igraca...
..Siamo l'armata Rossonera..

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 sep 2009, 12:35

pjana nasa najveca zvijezda trenutno !! muratovic je dobar njegovo je da kvari igru protivnika zna nekada i pokvariti nasu :D ali nema veze dobar je :!: :!:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2009, 12:47

leonardo je napisao/la:Totalno si upravu sjecam se kako je protiv armenije u zenici uzeo loptu kod korner zastavice i ubacio dzeki za gol....prakticno iz nicega...tako je i juce mnogo puta uradio..pa u sturmu je medju 3 glavna igraca...
Da, jedna od najljepsih asistencija. Kako je centrirao iz mjesta i pogodio Dzeku u glavu.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 06 sep 2009, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 sep 2009, 12:49

Bit će vremena za Pjanića, pa njemu je tek 19 godina. Džeko je zablistao sa 23, a Mirče razvaljuje i sa 19. U njemu imamo velikog igrača i sigurno je da će u budućnosti biti nosilac naše igre. Treba mu davati šansu u svakoj utakmici, ako ne od početka, onda barem zadnjih 30 minuta, jer on sa time stiče veliko iskustvo i sigurno je da će mu dobro doći u budućnosti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2009, 12:51

el-fighter je napisao/la:Bit će vremena za Pjanića, pa njemu je tek 19 godina. Džeko je zablistao sa 23, a Mirče razvaljuje i sa 19. U njemu imamo velikog igrača i sigurno je da će u budućnosti biti nosilac naše igre. Treba mu davati šansu u svakoj utakmici, ako ne od početka, onda barem zadnjih 30 minuta, jer on sa time stiče veliko iskustvo i sigurno je da će mu dobro doći u budućnosti.
Upravo tako. Njegova karijera ide pravim putem, igra u Lyonu, igra u reprezentaciji. Ima sve predispozicije da bude vrhunski igrac, mozda mu treba malo mase, ali imaju ljudi koji su zaduzeni da se brinu o tome.
Voli te tvoje Sarajevo.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 06 sep 2009, 12:55

ja ne mogu da vjerujem kakvih ovdje debila ima :o :o :o :o :o sta sve mozes cuti ovdje ...cuj Muratovic najlosiji vazda :o :o :o :o :o :o :o
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, IgmanskiVukovi, signalidunapark i 22 gosta.