FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 apr 2012, 17:55

Zmajjj je napisao/la:Pa vi otimate jadnoj Slaviji koja se bori za opstanak a hoćete u Evropu do prije mjesec dana vaš gospodin trener hoće da bude prvi :lol: :lol: :lol: :lol: ja b.u.d.a.l.e. on bi gradio novi stadion kod vas ;) sve bi on radio a samo da je tu a ekipa nikad gora, šta kad vam dođe Željo, Široki, Borac najbolji igrač Haskić mu na klupi jer je on doveo Krpića preko Sanela ;) jadni igrači ko robovi al dok oni to shvate ode Evropa....
Jasta otimamo od Slavije koja je pazi sad uputila 1 sut u okvir gola :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 01 apr 2012, 17:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Pa vi otimate jadnoj Slaviji koja se bori za opstanak a hoćete u Evropu do prije mjesec dana vaš gospodin trener hoće da bude prvi :lol: :lol: :lol: :lol: ja b.u.d.a.l.e. on bi gradio novi stadion kod vas ;) sve bi on radio a samo da je tu a ekipa nikad gora, šta kad vam dođe Željo, Široki, Borac najbolji igrač Haskić mu na klupi jer je on doveo Krpića preko Sanela ;) jadni igrači ko robovi al dok oni to shvate ode Evropa....
Jasta otimamo od Slavije koja je pazi sad uputila 1 sut u okvir gola :lol: :lol: :lol:
Ja ne znam, sto se oni petljaju mi smo pobijedili, a njima ce vcrs biti veselo.!
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 01 apr 2012, 17:59

Manijaci, ko se zadnji smije, najsladje se smije!

Ali eto, hvala vam bas ste ispali dobre komsije u ovom teskom periodu za Sarajevo, ali nema veze, nismo mi cigani ko vi, samo se sjetite pocetka ove sezone ;)
Oko za oko, zub za zub!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 01 apr 2012, 18:02

Dobro je sa tim djecijim prepirkama i svađama, nego zbog cega zviždanje Suljiću :?: nisam vidio razlog :? a momak je nabacio prvi gol za Sarajevo.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 01 apr 2012, 18:07

Slaviji ponisten cist gol a da nije garant bi dobili sarajevo danas imali ste sudiju na vasoj strani i onda na kraju utakmice ko da progleda kroz prste i nedaje igracu slavije Benovicu drugi zuti karton bjeri sudija lopove iskupio se za onaj ponisten gol hahahahahahaha

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 apr 2012, 18:08

u prvom katastrofa drugo puno bolje.suljic najbolji danas al mu nije trebalo ono sranje sa istokom.opet imamo problema u sredini puno pogresni pasova .sve smo sanse stvorili nekim dugim loptama ili probijanjima suljica po krilu.bitni bodovi idemo dalje.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 apr 2012, 18:11

samir825 je napisao/la:Manijaci, ko se zadnji smije, najsladje se smije!

Ali eto, hvala vam bas ste ispali dobre komsije u ovom teskom periodu za Sarajevo, ali nema veze, nismo mi cigani ko vi, samo se sjetite pocetka ove sezone ;)
ma neee, komsiji crkne krava,sjecas se toga, nastimana titula,Osim stima itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 01 apr 2012, 18:13

nick je napisao/la:
samir825 je napisao/la:Manijaci, ko se zadnji smije, najsladje se smije!

ma neee, komsiji crkne krava,sjecas se toga, nastimana titula,Osim stima itd...
mojne srat za to "dobre komsije" svi bi vi rado da smo mi gdje ste vi .
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 apr 2012, 18:14

Ja mislim da je onaj golman Slavije tek u 92. minutu nabio loptu preko centra. Koja je ono rupa Bože dragi, u prvom poluvremenu lopta jedva dođe do njega ispade mu :lol: :lol: :lol:

A što se Sarajeva tiče Haskić ih je podigao iz mrtvih, Husić :shock: ja sam mislio da će on biti bolji igrač, a on taraba obična.Dupovac peh, uđe i odmah go nakon njegove greške, lik mu se provuče ispod ruke i zabi nekako go.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 01 apr 2012, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 01 apr 2012, 18:14

Kod igraca je u pitanju mentalni sklop,strah od navijaca,svi se tresu kad dobiju loptu. :idea: Mnogi ce se mozda iznenaditi,ali ova ekipa nije losa ,samo treba taj strah izbiti,a to ce se najbolje vidjeti u Zenici kad ne bude tog navijackog pritiska. :?:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 01 apr 2012, 18:17

Komšije svaka čast. Želim vam puno sreće u nastavku sezone i abd da se plasirate u kvalifikacije za Evropu. Poz od TM.
Odlazi Safete.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 01 apr 2012, 18:26

TM87doboj je napisao/la: mojne srat za to "dobre komsije" svi bi vi rado da smo mi gdje ste vi .
Mi smo na odlicnom trecem mjestu, drugo mjesto nam bjezi svega 3 boda, nemoj zezati. Muce nas odredjeni problemi, koji nemaju veze sa sportom, vama su se poklopile sve kockice, igrate fino, nemate problema s novcem, i bas mi je drago zbog vas, draze mi je da ste vi prvi nego Skripari. Ali nemojte biti bezobrazni, znate u kakvoj smo situaciji, odigrali smo solidnu utakmicu, jer ni Slavija nije toliko losa, uspijeli smo nekako pobijediti, a vi sad uzeli tu zajeb.avati. Halali brate, ali tako je.
Mozda pisem gluposti, ali jos me drzi ovaj neki cudan osjecaj poslije ove utakmica, tuga, sreca, ponos, sve mi je pomjesano. Sretno protiv Zrinjskog.
Oko za oko, zub za zub!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 apr 2012, 18:26

senci-071 je napisao/la:Kod igraca je u pitanju mentalni sklop,strah od navijaca,svi se tresu kad dobiju loptu. :idea: Mnogi ce se mozda iznenaditi,ali ova ekipa nije losa ,samo treba taj strah izbiti,a to ce se najbolje vidjeti u Zenici kad ne bude tog navijackog pritiska. :?:
Pa nije navijaca bilo u Mostaru dakle niti mjesta za pozivanje na tu teoriju o mentalnom sklopu i strahu pa sta su pokazali?

Mi smo spustili kriterije strasno , na nasu zalost i zadovoljavamo se necim sto je realno gledano u potpunosti jadno.
Fudbal se na Hasetu prestao igrati sa odlaskom Husrefa Musemica. Izuzetak su samo eropske tekme za vrijeme Cale.

Od tada pa na ovamo ama bas ni jedna utakmica nije bila takva da sam otisao zadovoljan sa Haseta.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 01 apr 2012, 18:32

dr.van nostrand je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Kod igraca je u pitanju mentalni sklop,strah od navijaca,svi se tresu kad dobiju loptu. :idea: Mnogi ce se mozda iznenaditi,ali ova ekipa nije losa ,samo treba taj strah izbiti,a to ce se najbolje vidjeti u Zenici kad ne bude tog navijackog pritiska. :?:
Pa nije navijaca bilo u Mostaru dakle niti mjesta za pozivanje na tu teoriju o mentalnom sklopu i strahu pa sta su pokazali?

Mi smo spustili kriterije strasno , na nasu zalost i zadovoljavamo se necim sto je realno gledano u potpunosti jadno.
Fudbal se na Hasetu prestao igrati sa odlaskom Husrefa Musemica. Izuzetak su samo eropske tekme za vrijeme Cale.

Od tada pa na ovamo ama bas ni jedna utakmica nije bila takva da sam otisao zadovoljan sa Haseta.

U Tuzli smo odigrali utakmicu onako kako bi trebali igrati u citavom prvenstvu.I onda se desio Gosk kojeg smo podcjenili,nije nista islo,i tad je doslo do pada kod igraca.U Mostaru smo odigrali lose,ali ako uzmes da Velez i nije tako los domacin,jaka bura,i pritisak nakon lose tekme protiv Goska,remi i nije bio los.I sad Slavija ista prica,raja psulje,galami,strah se uvukao u kosti.U Zenici ce biti bolje nemaju sta igubiti.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 apr 2012, 18:35

Moglo bi se reći zaslužena pobjeda Sarajeva, ali da je bilo npr. i 2:2, ne bi bilo nezaluženo. Slaviji poništen čist gol, nije sviran penal za Slaviju, a ta nesretna Slavija sama sebi zabije gol. Previše nesreće za jednu ekipu na jednoj utakmici da bi mogla do boda. Slavija igrala dobro samo prvo poluvrijeme, gdje je zabila dva regularna gola, dok je Sarajevo svoj prvi šut u okvir uputilo u 40. minuti utakmice.

Drugo poluvrijeme Sarajevo razvalilo, ponajprije zahvaljujući izlasku Husića, za kojeg sam mislio i da ne igra. Zaprepastio sam se kada komentator reče da izlazi Husić, jer ga nisam ni primjetio, a vjerovatno ni većina navijača.

Po meni Suljić igrač utakmice, ali je i Dujković skinuo par dobrih udaraca.

Ponavljam zaluženo, ali da je bilo i nerješene ne bi imao niko ništa prigovoriti na taj rezultat.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 01 apr 2012, 18:35

"Zrinjskom je pobjeda neophodna da vrati treću poziciju, koja trenutno pripada Sarajevu, jer su bordo momci ranije s 2:1 na Koševu savladali Slaviju."

Jel mi neko moze objasniti ovu recenicu sa tekstualnog prenosa? Kako nam to Zrinjski pobjedom protiv Zelje moze uzeti trecu poziciju?
Oko za oko, zub za zub!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 apr 2012, 18:35

Ma sta da kezem, sve ste vidjeli....

Problem je u samom pristupu i taktickim zamislima, uslijed nedostatka igraca na nekim pozicijama...

Prvo poluvrijeme staticni i nikakvi, drugo mnogo angazovanije i borbenije i eto i neke igre.

Neki igraci ne mogu, jednostavno ne mogu odgovorit zadatku i bespotrebno se forsiraju.

Nemamo bekove, nemamo kreatora, nemamo centarfora... skoro pola ekipe i onda neke rokade i formacija, gdje se gube igraci koji bi nesto mozda i mogli uradit na "prirodnim" pozicijama i u normalnim okolnostima, a s druge strane, sansu bi mogi dobiti i ostali...

Nemam sta vise reci, od ovoga sto imamo, pokusat nesto napravit. Bar na pristupu poradit, jer razlike izmedju timova u nasoj ligi nisu nesto, pa to je bitan fakor....

Pet godina i vise gledamo patnju, na prste jedne ruke se mogu izbrojat kvalitetne utakmice... ova nasa liga je smijesna, kako god okrenes...

Vise se i ne nerviram...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 apr 2012, 18:52

samir825 je napisao/la:"Zrinjskom je pobjeda neophodna da vrati treću poziciju, koja trenutno pripada Sarajevu, jer su bordo momci ranije s 2:1 na Koševu savladali Slaviju."

Jel mi neko moze objasniti ovu recenicu sa tekstualnog prenosa? Kako nam to Zrinjski pobjedom protiv Zelje moze uzeti trecu poziciju?
ne može greška do njih
Sarajevo ljubavi moja!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2012, 19:10

Gledam i drugi put Sarajevo ove polusezone nakon Veleza.Lose je ovo pravo.Drugo poluvreme jesu jednostavno ubili Slaviju ali daleko je to od kvalitetnog.Prvenstveno sta nedostaje ovoj ekipi je jedan pravi razigravac u sredini terena koji ce da poveze zadnju liniju sa prednjom.Nema tu pravog igraca takvog kalibra.
Pitao sam i posle Veleza ali mi niko nije odgovorio zasto u ekipi nema Barjaktarevica,meni se cini da je on itekako kvalitetan igrac ono sto sam ga gledao ranije i da itekako moze da odgovori na toj poziciji koja je deficitna timu sa Koseva.

Nije mi jasno zasto kada je vec sasvim dobro odigrao protiv Veleza i kada su svi zadovoljni njegovim ucinkom Tatomirovic ostaje na klupi,a ponovo igra Comor koji jednostavno nije za beka. :roll:

Puno se u Sarajevu rotira,mislim i da Haskic mora igrati od prve minute,jer on je doneo dosta zivosti u igru.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 apr 2012, 19:13

Kad bi Said mogao zaigrat on ako ude u formu Sarajevo ce bez problema u europu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, misstianopenaldo i 33 gosta.