Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
Ja bih Pjanicu dao minimalno 90 minuta protiv Turske
. Zajedno sa Misimovićem, Ibričićem i Salihovićem u veznom. Mislim da je to nas vezni "dream team" !
Osim - drugo ime za Želju !
Mozda na Manageru, a u realnosti to nije bas tako.rossoner je napisao/la:Ja bih Pjanicu dao minimalno 90 minuta protiv Turske. Zajedno sa Misimovićem, Ibričićem i Salihovićem u veznom. Mislim da je to nas vezni "dream team" !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ne može se Salihović mjeriti sa igračem poput Muratovića, radilicom i snagom našeg veznog reda. Rahimić mora igrati kao igrač koji veže odbranu i napad, ne možeš sve tehničare i ofanzivce staviti.rossoner je napisao/la:Ja bih Pjanicu dao minimalno 90 minuta protiv Turske. Zajedno sa Misimovićem, Ibričićem i Salihovićem u veznom. Mislim da je to nas vezni "dream team" !
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:Ne može se Salihović mjeriti sa igračem poput Muratovića, radilicom i snagom našeg veznog reda
ti nisi normalan, nisi oca'm
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Pjanic je legenda nema sta....
A sto se @kneletu slatko nasmija.Jel ti to Dzoka sapcedr_arsla je napisao/la:Knele je napisao/la:Ne može se Salihović mjeriti sa igračem poput Muratovića, radilicom i snagom našeg veznog reda
Bas si saldzija
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
potpisujem....ima jadnik 47 hromozoma...muratovic je najveca ka..na u svakoj tekmi je ubjedljivo najjlosiji.... ja da sam on mene bi sramota bilo doc na okupljanjedr_arsla je napisao/la:Knele je napisao/la:Ne može se Salihović mjeriti sa igračem poput Muratovića, radilicom i snagom našeg veznog reda
ma dobar je murat, al brate nije za prvih 11 
Pjanic je igrac publike,svi ga volimo .....Mlad je,ma ode Miralem u Barsu ba,vidjet cete ...
Pjanic je dijamant koji je u razvoju,samo polako Pjanicu doce i tvoje vrijeme,,nastavi da grzis svaki put kad igras,svojim lucidnim pasovima i super pregledom igre na sredini terena
Kao veliki talent, i nada u Francuskoj da izvede jos jednog igraca,Pjanic je imao intervj.sa spanjolskom/, Marca "novinama" ,da mu je san da zaigra u Real Madridu od malenaahmic je napisao/la:Pjanic je igrac publike,svi ga volimo .....Mlad je,ma ode Miralem u Barsu ba,vidjet cete ...
- Mali Maestro
- Kontakt:
Pjanić je odigrao dobru utakmicu i mali će biti vrhunski igrač.Po meni je trebo početi u prvih 11.
Please
Tebi toplo preporucujem da se prebacis na teme poput kosarke, rukometa, odbojke, a da se ostavis fudbala. Zaista ti je znanje na mizernom nivou. Nije mi uopste jasno kako se (ti i tvoji istomisljenici) javljate nakon jucerasnje utakmice. Mene bi bilo stid i promijenio bih nick, ili bih priznao gresku. To su uradili oni pljuvaci prije vas (svi dobro znamo ko su).bubooty je napisao/la:potpisujem....ima jadnik 47 hromozoma...muratovic je najveca ka..na u svakoj tekmi je ubjedljivo najjlosiji.... ja da sam on mene bi sramota bilo doc na okupljanje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evil Genius
- Kontakt:
Muratovic jest imo par losih dodavanja, al' brate krade lopte ko Iverson jbt . . . steta sto nije mladji . . . a Rahimic je prica za sebe, u cojka je tackling za 20 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Totalno si upravu sjecam se kako je protiv armenije u zenici uzeo loptu kod korner zastavice i ubacio dzeki za gol....prakticno iz nicega...tako je i juce mnogo puta uradio..pa u sturmu je medju 3 glavna igraca...Evil Genius je napisao/la:Muratovic jest imo par losih dodavanja, al' brate krade lopte ko Iverson jbt . . . steta sto nije mladji . . . a Rahimic je prica za sebe, u cojka je tackling za 20
..Siamo l'armata Rossonera..
pjana nasa najveca zvijezda trenutno !! muratovic je dobar njegovo je da kvari igru protivnika zna nekada i pokvariti nasu
ali nema veze dobar je

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Da, jedna od najljepsih asistencija. Kako je centrirao iz mjesta i pogodio Dzeku u glavu.leonardo je napisao/la:Totalno si upravu sjecam se kako je protiv armenije u zenici uzeo loptu kod korner zastavice i ubacio dzeki za gol....prakticno iz nicega...tako je i juce mnogo puta uradio..pa u sturmu je medju 3 glavna igraca...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 06 sep 2009, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- el-fighter
- Kontakt:
Bit će vremena za Pjanića, pa njemu je tek 19 godina. Džeko je zablistao sa 23, a Mirče razvaljuje i sa 19. U njemu imamo velikog igrača i sigurno je da će u budućnosti biti nosilac naše igre. Treba mu davati šansu u svakoj utakmici, ako ne od početka, onda barem zadnjih 30 minuta, jer on sa time stiče veliko iskustvo i sigurno je da će mu dobro doći u budućnosti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Upravo tako. Njegova karijera ide pravim putem, igra u Lyonu, igra u reprezentaciji. Ima sve predispozicije da bude vrhunski igrac, mozda mu treba malo mase, ali imaju ljudi koji su zaduzeni da se brinu o tome.el-fighter je napisao/la:Bit će vremena za Pjanića, pa njemu je tek 19 godina. Džeko je zablistao sa 23, a Mirče razvaljuje i sa 19. U njemu imamo velikog igrača i sigurno je da će u budućnosti biti nosilac naše igre. Treba mu davati šansu u svakoj utakmici, ako ne od početka, onda barem zadnjih 30 minuta, jer on sa time stiče veliko iskustvo i sigurno je da će mu dobro doći u budućnosti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja ne mogu da vjerujem kakvih ovdje debila ima
sta sve mozes cuti ovdje ...cuj Muratovic najlosiji vazda

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921