Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rolex312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rolex312 » 01 apr 2012, 16:36

Sljedećih par dana očekujem jako mnogo komentara od strane Liverpoolovih legendi kako trebamo biti uz Daglisha i tako to. Živi bili pa vidjeli.
Nad nama nebo ima da gori!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 01 apr 2012, 16:36

Možemo očekivat ostavku ili otkaz Dalglishu, budite sigurni u to, ako ne sad onda poslije ispadanja od Evertona u FA Cupu.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 01 apr 2012, 16:39

Henderson je napisao/la:Sreća pa nam se kapiten vratio. Bili smo 0 bez njega a sada napredujemo iz kola u kolo.
Kinga treba ostaviti do kraja sezone, FA Cup mu je posljednji adut za ostanak ili odlazak.
Prekinut ugovor sa Gerrardom,a KD ostaviti da vjecno vodi LFC :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 apr 2012, 16:42

U 9 godina nikada nismo izgubili tri utakmice zaredom a to se dešava već drugi put ove sezone. :(

K'o što @fera napisa, već sam navikao na ovo tako da me poraz i ne boli previše. Mogu se sa razlogom žaliti na suđenje (drugi gol je bio ofsajd, s obzirom da lopta nije dotakla nikoga prilikom pasa, a crveni Reini je smiješan; penal po meni nije bio) ali to ne radim. Ako se Hodgsonu nije dozvolilo da do kraja obistini svoju ideju (istina, bog zna na šta bi to na kraju izašlo), zašto bi se Dalglish ovoliko dugo tolerisao? Zato što je "sjajan" u nacionalnim kupovima? Zato što je legenda? Da ima potencijala i materijala za bolje sutra, onda bi bilo uredu. Jednostavno, milion puta rečeno, pomak se ne vidi. Kenny još uvijek živi u '90-im a ni motivacija ga više ne sluša. Zajedno sa njim završiti i sa Comollijem, Clarkeom i društvom i krenuti u novi projekat ispočetka.

Getting sacked in the morning, you're getting sacked in the morning! :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bertrand, dana/u 01 apr 2012, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 01 apr 2012, 16:42

Sramotno definitivno.Volio bih da Kenny sam podnese ostavku i krenut na AVB odma.Sve je uredu no Kenny je i dalje u 90tim.Mladji i perspektivni trener kao AVB po mom misljenju bi stvarno mogao dosta toga da promjeni.
"You'll Never Walk Alone"

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 01 apr 2012, 16:43

Ja koliko znam Don Fabio je slobodan ! On bi i sa ovakvim levatima uspio barem LP osigurati ;)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 01 apr 2012, 16:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakav napredak, opet ću ponoviti, dok je bilo psihološkog uticaja bilo je i igre.. Sada .. :roll: Ništa ovaj Liverpool nije bolji od onog kojeg je vodio Hodgson. Baš bih volio vidjeti jedan komentar @Dirka i njegovog ahbaba @VolimLiverpool8, ko je sada krivac? Pošto ste uvijek bili objektivni i realni, očekujem da ovaj put krivca tražite u navijačima recimo. :lol:
Kako mislis ko je krivac? Pa zar nisam vec rekao? Da li sam ja mozda potrosio 100 miliona na razne igrace, a igru nemam(Na Hodgsonovom nivou ako ne i gora), a na tabeli u rangu sa Norwichom i Stoke-om.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 apr 2012, 16:47

Vratite Beniteza,on je za ovog Dalglisha premija :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 01 apr 2012, 16:48

Fabio,Bielsa,onaj iz Valencije,pa mozda i AVB po meni bi bili dobri :D Al ne vjerujem da ce KD dobit otkaz,tako da nema smisla spominjat imena njegovih nasljednika :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 01 apr 2012, 16:48

Red Assassin je napisao/la:Ev City prodaje Balotelija, za 25 milioncica mozemo dovesti najtalentovanijeg igraca na svijetu :P Mancini ne zna se postaviti prema njemu a sigurno bi ga KD sredio ko lutkicu.. Milan ima najvece sanse da ga dovede al i mi smo tu negdje :)
S obzirom kako se ponašaju pojedinci, Ballotelli ne bi bio ništa lošiji, bar po kulturi u odnosu na druge. Suarez, Carroll, Downing, dodao bih i Adama, ali na terenu, svojim luđačkim startovima. Ima ih još...
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 apr 2012, 17:12

Balotelli? slika

Glede današnje utakmice mislim da je već sve rečeno. Nova razočaravajuća partija, novi poraz. Nisam dobro upratio, pogotovo drugo poluvrijeme al' nešto nisam primijetio da je iko zadovoljio.

Carroll je mogao na početku dovesti Liverpool u vodstvu ali je odlučio da je bolje pasti i probati iznuditi crveni + penal nego zabiti gol, aferim. Mah, kad bolje razmislim on nije ni sposoban zabiti gol, jednostavno nema intuicijie kako da reaguje u onakvim situacijama. Inače, bivši Newcastleov dvojac je odigrao loše. Pogotovo Enrique. O Bože, šta se dešava sa njim? Ako ovako nastavi on će od titule ponajboljeg pojačanja spast' na niske grane. Ako već nije. :? Jedina pozitivna stvar danas je bio nastup Shelveya i Flanagana. Za nadat' se da će i u nastavku sezone mladići Liverpoola dobijati šansu, gore ne može sigurno.

Mene sada samo zanima šta King i vlasnici planiraju. Da li Kenny ostaje trener il' se traži novi? Mislim da će to biti poznato nakon završetka FA kupa. Ukoliko LFC osvoji trofej ima nade za Kinga, u suprotnom nek' mu opet nađu kakvu funkciju u klubu.
FK Pjetlovi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 01 apr 2012, 17:26

Ma da nas vodi Muhamed SAWS ja bih mu rekao **** ne nemas znanja sa tim da radis i bolje da dovedemo Boasa ili Beniteza koji bi mozda znali kako postaviti takitiku i koje igrace dovesti..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 apr 2012, 17:50

Za slijedecu sezonu potrosit 200 milja mozda bude bolje coyb :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 01 apr 2012, 17:56

Gledaj ovog što ko fol navija za Neverton :lol: :lol: :lol: E Bože, al razumijem ja to, jednom u 100 godina ispred gradskog rivala, pa se mora proslavit jbg :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 apr 2012, 18:01

Liverpool baš ima sve oznake krš ekipe.Daglish izgubljen u vremenu i prostoru sa igračima koji ne bi zadovoljili nivo ni Chesterfielda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 01 apr 2012, 18:21

ove sezone sigurno nece dobit otkaz, ali ako ne osvoji fa cup po meni bi ga trebo dobit
najvjerojatnije ce sam podnijet ostavku za nekih godinu dana :/

EDIT: i zasto se zamarate time da li cemo jos nekoga pobjedit u ligi il ne ko da nam to sta znaci
Zadnja izmjena: artemis77, dana/u 01 apr 2012, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on, with hope in your hearts.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 apr 2012, 18:24

bimbrlica je napisao/la:Ja koliko znam Don Fabio je slobodan ! On bi i sa ovakvim levatima uspio barem LP osigurati ;)
S ovim igračima nema trenera koji bi uspjeo uvesti Liverpool u LP. Realno. Ja se nadam da King Kenny ostaje trener, ali pod uslovom da on više ne dovodi igrače nego neki stručniji ljudi, ako ih više uopšte ima u Liverpoolu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 apr 2012, 19:15

artemis77 je napisao/la: EDIT: i zasto se zamarate time da li cemo jos nekoga pobjedit u ligi il ne ko da nam to sta znaci
Hajde da bar dječica igraju, nego prvi tim ne može sastaviti igru do gola protivnika. Kako da se ne zamaram, i ako nam ne znači utakmice se trebaju pobjeđivati.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 apr 2012, 19:25

OTNYS_YNWA je napisao/la:
artemis77 je napisao/la: EDIT: i zasto se zamarate time da li cemo jos nekoga pobjedit u ligi il ne ko da nam to sta znaci
Hajde da bar dječica igraju, nego prvi tim ne može sastaviti igru do gola protivnika. Kako da se ne zamaram, i ako nam ne znači utakmice se trebaju pobjeđivati.
Igraće djeca pretežno kući, nikako na gostovanjima. Ne bih sad bio u koži Villi, mislim da će Villa naplatiti za sve loše u Liverpoolu ove sezone :mrgreen:
Opet okvir gola pogođen :roll:
Meni je samo žao načina na koji smo izgubili, ostalo je manje više. Trebali smo povesti 0-1 iz penala, pa bi možda rezultat išao u drugom smjeru. Drugi go su dali iz ofsajda.
Reina će dobiti suspenziju i neće ga biti protiv Ville, Blackburna i Evertona.
Što se tiče Newcastla, žao mi ih je jer će najvjerovatnije ostati bez Evrope, a definitivno su je sazlužili. Njihova nada je Liverpool i njegov prolazak u finale, jer bi tada 6. na tabeli išao u EL.
Shelvey još jednom pokazao da je bolji od Hende :mrgreen:
Flano, pa šta reći? Ne mogu da vjerujem da Newcastle nije za 90 minuta napravio ništa preko desne strane, sve su napadali preko lijeve. A Skrtel? Izgleda, kako mi nekog hvalimo, tako i on igra sve gore i gore.
Tražiti spas u FA Cupu, od lige nema ništa još od poraza protiv Arsenala. Ta nas je utakmica i poraz jednostavno dotukao.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 01 apr 2012, 19:32

Rizo, ništa od rekorda Reine? Govorilo se da žele da obore rekrod Friedela? :?

Za razliku od prethodnih 6/7 utakmica, u ovoj smo bar stvarali šanse, imali dobre prilike, koje kao i uvjek, najlošiji napad u ligi, nije iskoristio.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.