Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Oni moji iz škole mi više ništa ni ne govore za LFC, a ni ja nemam puno čim ni da se pohvalim što se tiče LFC - a... 

Šta reći? Kad smo se skoro svih Španjolaca rješili, zašto se nismo rješili i njega?hanniz je napisao/la:Potpis.Carlo je napisao/la:I da, Carroll je izgleda pošao Suarezovim putem, dive, dive i dive.
Reina odavno karna žešćaEnrique takođe.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Najvjerovatnije ce mu se ponistiti crveni karton...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Nista najbolje da kupove igrate samo![]()
![]()
Trebaju nas u LP na automatic pa da se prošetamo

Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 01 apr 2012, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Treba se postaviti jedno pitanje. Zašto je Pardew taj koji je napravio prvu izmjenu, a trener tima koji gubi rezultatom 2:0 pravi izmjenu tek u 73. minuti?
Liverpool je na nivou onog Liverpoola pod Hodgesonom. I igrom i rezultatima. Ako je neki napredak osvajanje CC-a, onda ok. Ali, ovo što Liverpool pokazuje na terenu nije nikakav napredak, ali to možemo opisati jednom rječju - BRUKA.
Na stranu taj plašt legende koji ponosno nosi Dalglish, ali Liverpool je postojao prije njega, postojaće i poslije. Ali za vrijeme Dalglisha, Liverpool ne postoji.
Postoji osrednja ekipa koja gubi 5/6 utakmica i koja je nadigrana u (skoro) svakom meču.
Ne likujem, da me ne biste shvatili pogrešno. Jednostavno, ovo sam pisao i prije par mjeseci kada također nije bilo ni "n" od napretka.
Liverpool je na nivou onog Liverpoola pod Hodgesonom. I igrom i rezultatima. Ako je neki napredak osvajanje CC-a, onda ok. Ali, ovo što Liverpool pokazuje na terenu nije nikakav napredak, ali to možemo opisati jednom rječju - BRUKA.
Na stranu taj plašt legende koji ponosno nosi Dalglish, ali Liverpool je postojao prije njega, postojaće i poslije. Ali za vrijeme Dalglisha, Liverpool ne postoji.

Ne likujem, da me ne biste shvatili pogrešno. Jednostavno, ovo sam pisao i prije par mjeseci kada također nije bilo ni "n" od napretka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakav napredak, opet ću ponoviti, dok je bilo psihološkog uticaja bilo je i igre.. Sada ..
Ništa ovaj Liverpool nije bolji od onog kojeg je vodio Hodgson. Baš bih volio vidjeti jedan komentar @Dirka i njegovog ahbaba @VolimLiverpool8, ko je sada krivac? Pošto ste uvijek bili objektivni i realni, očekujem da ovaj put krivca tražite u navijačima recimo. 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
O igri neću da sudim jer nisam gledao utakmicu, ali rezultati su i više nego loši... Zato sam i pitao OTNYS-a kako igramo da se ne bih pogrešno izrazio...
Kenny jeste legenda ali mislim da je doslo vrijeme da se rastane od Liverpoola a za utakmicu se nema sta napisati katastrofa 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
drago mi je što je reina dobio crveni, sada je doni pokazati šta zna i umire, mogu se kladiti da će bolje braniti od reine, pa čak bi i enrique bio bolji na golu.
karna smo, samo štreba fa cup čekati i tome se nadati.
karna smo, samo štreba fa cup čekati i tome se nadati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- mighty_reds
- Kontakt:
Očekujem ostavku Kennya do iduće utakmice. On voli Liverpool, ovo je možda najbolji način da to i dokaže...
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@Monolog, slažem se u potpunosti. i Shearer bijaše legenda Newcastlea pa časno napusti posao koji je vodio. Jednostavno, to nije dovoljno da se vodi tim koji ima velike ambicije kao Liverpool.
LONG LIFE KING KENNY

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
i da, sudija je karna također. prvo nesvirani penal, pa gol iz offsidea pa onda crveni za pepea
- peppo_owen
- Kontakt:
Raspad sistema 

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
I vas jebu? !
Sreća pa nam se kapiten vratio. Bili smo 0 bez njega a sada napredujemo iz kola u kolo.
Kinga treba ostaviti do kraja sezone, FA Cup mu je posljednji adut za ostanak ili odlazak.
Kinga treba ostaviti do kraja sezone, FA Cup mu je posljednji adut za ostanak ili odlazak.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Izgleda da se Perch u slobodno vrijeme bavi glumom..
Carroll je nesto kao nervozan bio kada je napustao igru..
Carroll je nesto kao nervozan bio kada je napustao igru..

@Henderson
Jesi jos za to da KD ostane trener LFC-a ?
Jesi jos za to da KD ostane trener LFC-a ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
ne rise molim teHenderson je napisao/la:Sreća pa nam se kapiten vratio. Bili smo 0 bez njega a sada napredujemo iz kola u kolo.
i da, LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.