Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kopsour.ce
Rumoured #LFC Lineup: Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique, Henderson, Gerrard, Spearing, Downing, Suarez, Carroll
Ako Suarez i Carroll počnu biće scenario isti kao protiv Evertona.
Rumoured #LFC Lineup: Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique, Henderson, Gerrard, Spearing, Downing, Suarez, Carroll
Ako Suarez i Carroll počnu biće scenario isti kao protiv Evertona.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Carlo,ceka se tvoj komentar na temi citya.. 
Da ne bude off :
Mislim da ce danas biti nerijesen rezultat,liverpool polako gubi volju za Eplom,jer ce svakako igrati u evropa ligi,tako da mislim da FA postaje prioritet sada.
Cuo sam da je Carroll zamolio navijaci Newcastlea da ga ne mrze..

Da ne bude off :
Mislim da ce danas biti nerijesen rezultat,liverpool polako gubi volju za Eplom,jer ce svakako igrati u evropa ligi,tako da mislim da FA postaje prioritet sada.

- Red Assassin
- Kontakt:
Ev City prodaje Balotelija, za 25 milioncica mozemo dovesti najtalentovanijeg igraca na svijetu
Mancini ne zna se postaviti prema njemu a sigurno bi ga KD sredio ko lutkicu.. Milan ima najvece sanse da ga dovede al i mi smo tu negdje 

debilni novinari sa sa-xa, on je rekao "nadam se lijepom prijemu", a novinari po običaju to iskoriste i preokrenu...Narin je napisao/la:Carlo,ceka se tvoj komentar na temi citya..
Da ne bude off :
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rkusen-job" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno Samiju u prvoj ozbiljnoj trenerskoj ulozi. Bit će trener Leverkusena zajedno sa Saschom Lewandowskim do kraja sezone.
Sretno Samiju u prvoj ozbiljnoj trenerskoj ulozi. Bit će trener Leverkusena zajedno sa Saschom Lewandowskim do kraja sezone.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Sretno bivšem kapitenu, nadam se da će zadržati posao i sljedeće sezone.Bertrand je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rkusen-job
nego, jel to Boga ti pratiš odron od Pacersa?

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Andy Carroll izviždan i izvrijeđan od strane Newcastleovih navijača prilikom izlaska iz autobusa ispred St. James Parka !
You'll never walk alone.
Čuj odron.Carlo je napisao/la: nego, jel to Boga ti pratiš odron od Pacersa?

Simpatični su mi. Ne pratim ništa specijalno al' eto, gotivan mi je Granger. Da te obradujem, gotivim i Knickse.

Greatness dies
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka hvala, takav igrač nam ne treba.Red Assassin je napisao/la:Ev City prodaje Balotelija, za 25 milioncica mozemo dovesti najtalentovanijeg igraca na svijetuMancini ne zna se postaviti prema njemu a sigurno bi ga KD sredio ko lutkicu.. Milan ima najvece sanse da ga dovede al i mi smo tu negdje

____
Sve su to primitivci moj @VolimLiverpool-e.

Nedo Bog da igra sa Suarezom u napadu,pa pobili bi se usred utakmice..OTNYS_YNWA je napisao/la:Neka hvala, takav igrač nam ne treba.Red Assassin je napisao/la:Ev City prodaje Balotelija, za 25 milioncica mozemo dovesti najtalentovanijeg igraca na svijetuMancini ne zna se postaviti prema njemu a sigurno bi ga KD sredio ko lutkicu.. Milan ima najvece sanse da ga dovede al i mi smo tu negdje
![]()
____
Sve su to primitivci moj @VolimLiverpool-e.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Bertrand
http://sportske.jutarnji.hr/danny-grang ... --/882982/" onclick="window.open(this.href);return false;
@OTNYS
Ja da sam na njihovom mjestu ,ja bi ga još zagrlio i poljubio ,pa donio im je 35 miliona
http://sportske.jutarnji.hr/danny-grang ... --/882982/" onclick="window.open(this.href);return false;
@OTNYS
Ja da sam na njihovom mjestu ,ja bi ga još zagrlio i poljubio ,pa donio im je 35 miliona

You'll never walk alone.
VolimLiverpool je napisao/la:@Bertrand

Liverpool: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Gerrard, Spearing, Shelvey, Bellamy, Carroll, Suarez.
Subs: Doni, Aurelio, Maxi, Henderson, Coates, Kuyt, Downing.
Greatness dies
@Berty, to je poštuje 
OFFICIAL: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Gerrard, Spearing, Shelvey, Bellamy, Carroll, Suarez
Hvala Kennyju što je stavio Shelveyja, Bellamyja i Flanagana! Šteta što nema Sterlinga...

OFFICIAL: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Gerrard, Spearing, Shelvey, Bellamy, Carroll, Suarez
Hvala Kennyju što je stavio Shelveyja, Bellamyja i Flanagana! Šteta što nema Sterlinga...
Carragher da čuva Demba Ba ili Ben Arfu:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
NUFC: Krul,Simpson, Williamson, Perch, Gutierrez (c); Guthrie, Tiote, Cabaye; Ben Arfa, Cisse, Ba
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja budala.
Ja bih mu poklonio ikebanu (ono, ikebana za ikebanu), jer je odlaskom dobro napunio klupsku kasu i pojačao ekipu.
Mada, isto tako ne razumijem ni one što zvižde Torresu.
Isti tip ljudi haman. I jedni i drugi bi se trebali sastati u nekom pubu i piti zbog uvaljivanja ovih produkata.
Nego, nek' se pojavi prošlosezonski meč sa St. James Parka i svi zadovoljni.
Newcastle United (4-3-3): Tim Krul; Danny Simpson, Mike Williamson, James Perch, Jonas Gutierrez (c); Danny Guthrie, Cheick Tiote, Yohan Cabaye; Hatem Ben Arfa, Papiss Cisse, Demba Ba
Substitutes: Rob Elliot, Shane Ferguson, Davide Santon, Dan Gosling, Ryan Taylor, Haris Vuckic, Shola Ameobi
Jonas na poziciji lijevog beka, Guthrie, Tiote i Cabaye u vezi, Santon na klupi. Opa.

Ja bih mu poklonio ikebanu (ono, ikebana za ikebanu), jer je odlaskom dobro napunio klupsku kasu i pojačao ekipu.

Newcastle United (4-3-3): Tim Krul; Danny Simpson, Mike Williamson, James Perch, Jonas Gutierrez (c); Danny Guthrie, Cheick Tiote, Yohan Cabaye; Hatem Ben Arfa, Papiss Cisse, Demba Ba
Substitutes: Rob Elliot, Shane Ferguson, Davide Santon, Dan Gosling, Ryan Taylor, Haris Vuckic, Shola Ameobi
Jonas na poziciji lijevog beka, Guthrie, Tiote i Cabaye u vezi, Santon na klupi. Opa.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prošlosezonski meč na St. James Parku ste dobili zahvaljujući Carrollu koji je dao gol i imao je asistenciju, a sada ćemo mi dobiti zahvaljujući AndyjuMonolog je napisao/la:Ja budala.![]()
Ja bih mu poklonio ikebanu (ono, ikebana za ikebanu), jer je odlaskom dobro napunio klupsku kasu i pojačao ekipu.Mada, isto tako ne razumijem ni one što zvižde Torresu.
Isti tip ljudi haman. I jedni i drugi bi se trebali sastati u nekom pubu i piti zbog uvaljivanja ovih produkata.
![]()

Razbit će nas ljudi !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eh,drago mi je vidjeti da King konacno pocinje davati sansu ovim malo mladjim igracima. Samo steta je velika sto nema Sterlinga jer bio je solidan protiv Wigana i jos veca je steta sto igra Carra
Jbt igrat ce Sule,Gerry,Bellers i Carroll zajedno
Trebalo bi biti zanimljivo ..

Jbt igrat ce Sule,Gerry,Bellers i Carroll zajedno

ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.