FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
da vas pitam za ovu moju tv, da li portal dozvoljava gledanje ako ste korisnik adsl-a ili se morate logovati da bi gledali?
btw, ako je bio namjesten link sloboda-sarajevo, zasto se nebi moglo odraditi zrinja-zeljo
btw, ako je bio namjesten link sloboda-sarajevo, zasto se nebi moglo odraditi zrinja-zeljo
Tada je jos moglo da se gleda preko moja web tv ali su sada to ukinuli!
AMAR OSIM!!!
Hvala na informaciji, nisam znao.
a ne znam dali je raja pisala o tome ali nedavno je bio tekst o sudijama i kada je sudio ovaj vukasovic gosti ni boda nisu uzeli,ali posto se amar bavi rusenjem rekorda i tradicija 

AMAR OSIM!!!
ima li iko mogucnost od ovih sto imaju moju tv da ako imaju bilo kakav uredjaj za snimanje,laptop,kameru ili slicno da pokusaju tako da naprave link za gledanje,mislim da to nije neka komplikacija uopste 

-
- Kontakt:
mislim da nece bit link na webtv kao i iz Tuzle prenos sto je bio jer su stavili taj kanal ( premijer liga bih ) ali se naplacuje tekma..jedna tekma 2 KM..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kod: Označi sve
ovako za one koji su u mogucnosti da gledaju prenos tamo preko bhtelecoma, sta vec i ako su u mogucnosti podijeliti sa nama sve to, pritom da su malo strucnije sto se tice racunara evo jedan guide kako da usrecite nas ostale da gledamo
LP
hajmo inžinjeriiiiii

DRUG NEBI TI PUNCA
Koji je mamlaz pisao onaj tekst o nizovima ...mozeli mi neko objasniti kako je moguce da je Zeljin najduzi ako je Braga imala 13 pobjeda pa izgubila a Zeljo do danas ima 12 pobjeda..niti provociram ,samo mi nije jasan tekst.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
riječ je o aktuelnim nizovima, a ne o onim koji su prekinuti, valjdamma_hz je napisao/la:Koji je mamlaz pisao onaj ekst o nizovima ...mozeli mi neko objasniti kako je moguce da je Zeljin najduzi ako je Braga imala 13 pobjeda pa izgubila a Zeljo do danas ima 12 pobjeda..niti provociram ,samo mi nije jasan tekst..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- pintol_TM87
- Kontakt:
TRENUTNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mma_hz je napisao/la:Koji je mamlaz pisao onaj tekst o nizovima ...mozeli mi neko objasniti kako je moguce da je Zeljin najduzi ako je Braga imala 13 pobjeda pa izgubila a Zeljo do danas ima 12 pobjeda..niti provociram ,samo mi nije jasan tekst..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
mucni malo glavom, Braga je imala 13, a sad ima 0, tako da Zeljo trenutno ima najduzi niz u Evropi od 12 uzastopnih pobjeda...mma_hz je napisao/la:Koji je mamlaz pisao onaj ekst o nizovima ...mozeli mi neko objasniti kako je moguce da je Zeljin najduzi ako je Braga imala 13 pobjeda pa izgubila a Zeljo do danas ima 12 pobjeda..niti provociram ,samo mi nije jasan tekst..
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
kakav mozak, al eto pitar si pa razumijem...mma_hz je napisao/la:Koji je mamlaz pisao onaj tekst o nizovima ...mozeli mi neko objasniti kako je moguce da je Zeljin najduzi ako je Braga imala 13 pobjeda pa izgubila a Zeljo do danas ima 12 pobjeda..niti provociram ,samo mi nije jasan tekst..
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- blueman-TM87
- Kontakt:
aha ,ev kad sam mucno ...skontao sam hhahaahahizvinjavam se ..sinoc je bila subota ..razumite me...nedaTM je napisao/la:mucni malo glavom, Braga je imala 13, a sad ima 0, tako da Zeljo trenutno ima najduzi niz u Evropi od 12 uzastopnih pobjeda...mma_hz je napisao/la:Koji je mamlaz pisao onaj ekst o nizovima ...mozeli mi neko objasniti kako je moguce da je Zeljin najduzi ako je Braga imala 13 pobjeda pa izgubila a Zeljo do danas ima 12 pobjeda..niti provociram ,samo mi nije jasan tekst..

FK SARAJEVO.
- pintol_TM87
- Kontakt:
I ko ima ovu moju TV i ako ima kameru integrisanu na laptopu ili običnu bezičnu kameru mogao bi se odraditi stream..ja bih to odradio ali nisam kući nego na stadionu..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
a ni prvi ni zadnji put..bagrcavi je napisao/la:@mma_hz ispade ti mamlaz![]()
![]()
![]()

FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la:a ni prvi ni zadnji put..bagrcavi je napisao/la:@mma_hz ispade ti mamlaz![]()
![]()
![]()

dajte drugovi napravite stream taj da gledamo nekako utakmicu.
DRUG NEBI TI PUNCA
da se mogu s rahatlukom odjaviti..hallalite..bagrcavi je napisao/la:mma_hz je napisao/la:a ni prvi ni zadnji put..bagrcavi je napisao/la:@mma_hz ispade ti mamlaz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoćemo li mu halaliti ?
![]()

FK SARAJEVO.
mozemo preko skype-a ko ima ovu mojatv nek nam kaze njegov skype i okrene prema ekranu kameru i svi gledamobagrcavi je napisao/la:mma_hz je napisao/la:a ni prvi ni zadnji put..bagrcavi je napisao/la:@mma_hz ispade ti mamlaz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoćemo li mu halaliti ?
![]()