Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

DANTES
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la DANTES » 24 mar 2012, 23:24

Saurman je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da su ovi ozbiljni s ovim o kvaliteti serie a :|
Riječ "kvaliteta" i Serija A ne idu u istu rečenicu, više odgovara "mafija" i Serija A. ;)
jedini pogodio smisao......

a @arogantni post ti je niđe veze....da manča boli uvo za Le ne bi mu igrao prvi tim, nijednom manču...a igrali su i prnuli, i sad kao zaboli ih za to takmičenje, jedini koje zaboli za LE su Italijani...to je očito zadnjih godina...svi su ga kulirali i igrali sa b timovima...za engleze ne bih rekao...a porediti engleze i špance je glupo.....očiti talenat i nedostatak istog...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 23:27

Feco je napisao/la:
Buffon je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Veće nego trenutno Juventus koji bojkotuje europska takmičenja zadnjih godina :lol:
dobra ta kvaliteta sto je otresu sa sedmicom a ista otrese "super jakog" Bayerna.Jaka liga gdje Gladbah pali i zari ili klocevi tipa Huntelar :D
Kad se saberu uspjesi i trofeji tih klubova,makar se ne dobiva poziv sa suda ;)
pozvani na sud su vec davno apsolvirali Real M.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 mar 2012, 12:44

DANTES je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Ja ne mogu vjerovat da su ovi ozbiljni s ovim o kvaliteti serie a :|
Riječ "kvaliteta" i Serija A ne idu u istu rečenicu, više odgovara "mafija" i Serija A. ;)
jedini pogodio smisao......

a @arogantni post ti je niđe veze....da manča boli uvo za Le ne bi mu igrao prvi tim, nijednom manču...a igrali su i prnuli, i sad kao zaboli ih za to takmičenje, jedini koje zaboli za LE su Italijani...to je očito zadnjih godina...svi su ga kulirali i igrali sa b timovima...za engleze ne bih rekao...a porediti engleze i špance je glupo.....očiti talenat i nedostatak istog...
Ja nigdje nisam napisao o kvaliteti eng. igraca vec eng. timova koji su najjaci na svijetu zbog dosta stranog kapitala na osnovu kojeg su doveli super dobre strane igrace... jer eng. igraci su najnafuraniji i najnekvalitetniji...
Al' da im je liga bolja od Spanske to jest, i budi 100% ubjedjen u to...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 mar 2012, 13:41

ne mogu nikako jer im šampion i vodeći tim prne od tima iz sredine španske lige.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2012, 01:01

Ronaldo gol više i isto asistencija kao najbolji fudbaler svih vremena 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 01 apr 2012, 03:06

LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo gol više i isto asistencija kao najbolji fudbaler svih vremena 8-)
Zidan davno okacio kopacke o klin, sta pricas ti :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 apr 2012, 03:58

Virtu4l je napisao/la:
Španska liga je smiješna. Igrači su zaštićeni kao polarni medvjedi, svaki kontakt je faul, malo jači - žuti karton, zato se i dešava da neki Messi ili Ronaldo zabijaju po 50 golova u sezoni. Qrac bi ga zabio Companyju, De Jongu, Vidiću, Hangelandu, Vermalenu, Roy Keaneu, a da ne spominjem stariju gardu tipa Duncan Ferguson, Graham Roberts, Martin Keown, Winnie Jones, itd... ali ipak, to je Premiership...
Naravno da ce biti zasticeni jer da nisu obojica bi u gipsu bila ;)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 apr 2012, 11:23

Virtu4l je napisao/la:
Španska liga je smiješna. Igrači su zaštićeni kao polarni medvjedi, svaki kontakt je faul, malo jači - žuti karton, zato se i dešava da neki Messi ili Ronaldo zabijaju po 50 golova u sezoni. Qrac bi ga zabio Companyju, De Jongu, Vidiću, Hangelandu, Vermalenu, Roy Keaneu, a da ne spominjem stariju gardu tipa Duncan Ferguson, Graham Roberts, Martin Keown, Winnie Jones, itd... ali ipak, to je Premiership...
Dečko a gdje je Ronaldo igrao prije Madrida-hebe lud zbunjenog
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 apr 2012, 11:28

Neki Messi ili Ronaldo :lol: . Dosta je.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 apr 2012, 03:32

Boze sacuvaj ja ovih levata oko ovih BAjKI :? .... daj ba postedite nas :lol:

http://sportsport.ba/blabla/kako-je-ben ... baki/77776" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 02 apr 2012, 09:07

quote@tech:Messi tri puta zaredom Zlatna lopta FIFE, tri puta zaredom najbolji igrac na svijetu ;) ako to nije dovoljno, onda ne znam šta je...sjedi jedan i u augustu na popravni :mrgreen:
Šalim se, ali nemoj se više brukati sa tim najjacim ligama ;) Messi jest najjaci u najjacoj ligi i u najjacem klubu. I ne pada mu na pamet da se dokazuje negdje drugo, u nekim drugim ligama ,samo zato što se bi to željeli vidjeti nekakvi forumaši sa SS. ba foruma.

@tech upravo o tome ti i govorim,na ledjima xavia i inieste je pokupio nagrade,nemam ti ja ništa protiv mesia nek još 7 zlatnih lopti dobije samo sam iznio mišljenje vezano za njeg,neka ga u barci do kraja karijere a svi ćemo vidjeti od čeg je napravljen već od sledeće sezone kad xavi krene prema penziji
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 apr 2012, 09:09

madridist je napisao/la: @tech upravo o tome ti i govorim,na ledjima xavia i inieste je pokupio nagrade,nemam ti ja ništa protiv mesia nek još 7 zlatnih lopti dobije samo sam iznio mišljenje vezano za njeg,neka ga u barci do kraja karijere a svi ćemo vidjeti od čeg je napravljen već od sledeće sezone kad xavi krene prema penziji
Baš me zanima šta ćete onda pisat'...Hoćete onda umjesto Xavia tu staviti Fabregasa? ..ili Thiaga?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2012, 21:15

-Mama,mama...želim dres od Barcelone!
-Dobro sine...kojeg želiš da ti kupim? Od igrača,vratara ili od suca?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2012, 22:03

LBJ MVP je napisao/la:-Mama,mama...želim dres od Barcelone!
-Dobro sine...kojeg želiš da ti kupim? Od igrača,vratara ili od suca?
MUrinjov.....on im je legendarni i omiljeni protivnik
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 05 apr 2012, 22:35

bparena je napisao/la:Boze sacuvaj ja ovih levata oko ovih BAjKI :? .... daj ba postedite nas :lol:

http://sportsport.ba/blabla/kako-je-ben ... baki/77776" onclick="window.open(this.href);return false;
pu go vno alzirsko,kako slava udari u glavu
Bosna <3

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2012, 23:59

pluton je napisao/la:
bparena je napisao/la:Boze sacuvaj ja ovih levata oko ovih BAjKI :? .... daj ba postedite nas :lol:

pu go vno alzirsko,kako slava udari u glavu
polako otkud mi znamo je li to istina i kakvi su njihovi porodični odnosi....možda je i baka bila čitav život go-vno..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Petardaa
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Petardaa » 06 apr 2012, 20:42

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

Genghis
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Genghis » 06 apr 2012, 22:25

Petardaa je napisao/la: slika

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 apr 2012, 01:50

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 apr 2012, 20:29

E EVO UELFALONI SUDIJE STO POMAZU.....

penal za zaragosu je bio ali samo molba da se suti ........
.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.