opet nismo prvi

yebem ti faraona
Salu na stranu najveci niz na svijetu
ŽELJO ŠAMPION
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bagrcavi je napisao/la:Hej Braga, Braga da je sreće, bila bi prva ali ti se neće![]()
![]()
@Baja ja navijam za ostale ne znam to ti nebi znao reci..Baja_Zvjerka je napisao/la:Svi se toliko radujete Braginom porazu, a danas su nam velike sanse da izvucemo remi, ili mozda cak poraz. Zrinjski nije naivna ekipa, Borac je dobio, Sarajevo ce dobiti, ima i oni da grizu teren, udaraju, imaju podrsku, a mi imamo tekmu u srijedu za koju ce se igraci sigurno malo cuvati..
Nadam se ipak nekom ranom, slucajnom golu odmah na pocetku, koji bi sigurno dotukao Zrinjski.
A pitari navijaju danas za nas, normala..
ko se bude čuvao za srijedu ne piše mu se dobroBaja_Zvjerka je napisao/la:Svi se toliko radujete Braginom porazu, a danas su nam velike sanse da izvucemo remi, ili mozda cak poraz. Zrinjski nije naivna ekipa, Borac je dobio, Sarajevo ce dobiti, ima i oni da grizu teren, udaraju, imaju podrsku, a mi imamo tekmu u srijedu za koju ce se igraci sigurno malo cuvati..
Nadam se ipak nekom ranom, slucajnom golu odmah na pocetku, koji bi sigurno dotukao Zrinjski.
A pitari navijaju danas za nas, normala..
Po odluci komiteta svaki tim treba da se prenosi isti broj puta otprilike valjda, i nece morati placati kotizaciju za tu utakmicu.. Ne bi onda bilo fer da npr Zeljo, ili Sarajevo 5,6 puta ne plate, a Kozara svaki put plati.sajo10 je napisao/la:Mozeli neko reci otkud to da Zrinjski - Celik bude utakmica kola a Zrinjski - Zeljeznicar ne?
@Baja sad dali navijaju moguce ja volim vise vas da osvojite nego Sirkoki npr.!, a danasnja utakmica se mora uzeti i nastaviti onda protiv celika u zenici, sto nije strano slovo..Baja_Zvjerka je napisao/la:Po odluci komiteta svaki tim treba da se prenosi isti broj puta otprilike valjda, i nece morati placati kotizaciju za tu utakmicu.. Ne bi onda bilo fer da npr Zeljo, ili Sarajevo 5,6 puta ne plate, a Kozara svaki put plati.sajo10 je napisao/la:Mozeli neko reci otkud to da Zrinjski - Celik bude utakmica kola a Zrinjski - Zeljeznicar ne?
Cuo sam i ja da je Zrinjski do sada bio los, ali bili smo i mi, izgubili od Sirokog, izgubili od Travnika, pa remizirali sa Zrinjskim na Grbavici, itd. Losa serija negdje prestaje, a isto tako i dobra.. Samo se trebamo nadati da se to nece danas desiti, vec eto npr. protiv Zvijezde ili pitara kad vec osiguramo titulu, pa budemo igrali sa juniorima..
P.S. @TheBlues, svi vi navijate, treba vam da se malo odlijepite od pratioca za Evropu...
to je sasvim normalno... i ja bih da sarajevo osvoji prije nego oni fasistiTheBlues je napisao/la:@Baja sad dali navijaju moguce ja volim vise vas da osvojite nego Sirkoki npr.!, a danasnja utakmica se mora uzeti i nastaviti onda protiv celika u zenici, sto nije strano slovo..Baja_Zvjerka je napisao/la:Po odluci komiteta svaki tim treba da se prenosi isti broj puta otprilike valjda, i nece morati placati kotizaciju za tu utakmicu.. Ne bi onda bilo fer da npr Zeljo, ili Sarajevo 5,6 puta ne plate, a Kozara svaki put plati.sajo10 je napisao/la:Mozeli neko reci otkud to da Zrinjski - Celik bude utakmica kola a Zrinjski - Zeljeznicar ne?
Cuo sam i ja da je Zrinjski do sada bio los, ali bili smo i mi, izgubili od Sirokog, izgubili od Travnika, pa remizirali sa Zrinjskim na Grbavici, itd. Losa serija negdje prestaje, a isto tako i dobra.. Samo se trebamo nadati da se to nece danas desiti, vec eto npr. protiv Zvijezde ili pitara kad vec osiguramo titulu, pa budemo igrali sa juniorima..
P.S. @TheBlues, svi vi navijate, treba vam da se malo odlijepite od pratioca za Evropu...
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, obagol, Orvel i 43 gosta.