NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 mar 2012, 23:13

SaltCityAttack je napisao/la:vece rivalstvo ne moze biti nego sto ono jeste care...dvije najstarije ekipe u ligi i oni su je haman pa i osnovali :)...cuj prije Vikingsa pa to je normalno da cemo biti ispred njih a mislis da necemo biti ispred Detroita?...ma jaci smo od njih sad posebno..prosle godine smo ih ubili, ali su otisli prije nas zbog nasih povreda, a inace nebi...Vikingsi su najlosija ekipa NFC northa i ako ocekujem d aoni budu puno bolji ove godine ako ugrabe koji dobar pick
Da mislio sam prije Lionsa, my bad :oops: (Vikingsi jesu tu najslabiji) izvini, ponijelo me :mrgreen: a sto se tice Packersa mislio sam na to da ocekujem zanimljivije tekme i vecu neizvjesnost, kako na terenu tako i na tablici, ove god u odnosu na prethodnu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 mar 2012, 23:43

samo bilo je zanimljibvo prosle godine... u jendom trenutku sve tri ekipe su bile u playoffu sve do 11 sedmice :).

Ma Packersi su beton i ako ovo ja gutajuci kazem i pisem ..ebiga ali sto jest jest beton su, ali smo mi im najbolje parirali ..nasa je nesreca sto imamo njih , ali za nas sreca jer igramo takve utkamice ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 mar 2012, 00:03

Ma dobro, bolje je gledati te duele, historijska rivalstva, gdje se primjeti mrznja, veca zelja za pobjedom itd, negoli npr. jags-titans :mrgreen: i dosta drugih tekmi.

Evo na otvaranju igraju bas pravi rivali Giantsi-Cowgirls :mrgreen:

The NFL announced today that the Giants, in the traditional role of the Super Bowl champions, will host the first game of the season at MetLife Stadium, and they’ll do it against the Cowboys on Wednesday, September 5(srijeda), on NBC ;)
It's ninth consecutive year that the defending Super Bowl champions have hosted the regular-season opener, with the Super Bowl winners going 8-0 :shock: so far ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 mar 2012, 01:52

Je li u Aprilu NFL izbacuje raspored odigravanja utakmica po sedmicama ili kasnije ?
Sto se Patriotsa tice glavna vijest je danas bila da je Gronk radio u Drive-inu lanca brze hrane koji je postao sponzor Patriotsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 mar 2012, 02:11

amerosm je napisao/la:Je li u Aprilu NFL izbacuje raspored odigravanja utakmica po sedmicama ili kasnije ?
Sto se Patriotsa tice glavna vijest je danas bila da je Gronk radio u Drive-inu lanca brze hrane koji je postao sponzor Patriotsa.
Izaso je vec

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 mar 2012, 02:25

bear grylls je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Je li u Aprilu NFL izbacuje raspored odigravanja utakmica po sedmicama ili kasnije ?
Izaso je vec
Izasao je raspored za svaku ekipu, ali nije izasao raspored po sedmicama odnosno kolima. Npr. u kojem ce kolu igrati Bearsi i Packersi ili Broncosi i Patriotsi. Eh sada ja ne znam kada oni izbacuju raspored po sedmicama, je li nekad u Aprilu kada bude draft ili kasnije.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 mar 2012, 10:50

amerosm je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:
Izaso je vec
Izasao je raspored za svaku ekipu, ali nije izasao raspored po sedmicama odnosno kolima. Npr. u kojem ce kolu igrati Bearsi i Packersi ili Broncosi i Patriotsi. Eh sada ja ne znam kada oni izbacuju raspored po sedmicama, je li nekad u Aprilu kada bude draft ili kasnije.
Ja znam da giantsi prvu igraju sa dallasom a ne znam sta se s tim opterecujes sad je samo bitan draft :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 mar 2012, 19:17

Jacobs se pridruzuje Manninghamu u 49nersima :mrgreen:

The San Francisco 49ers agreed to a one-year contract with former New York Giants running back Brandon Jacobs, a league **** said Wednesday. Jacobs is the second former Giant to join the 49ers this offseason, following receiver Mario Manningham :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 mar 2012, 01:17

Ako je vjerovati medijima prva SNF utakmica nove sezone ce biti izmedju Patriotsa i Broncosa. Iskreno ja ne vjerujem da ce se NFL odluciti na ovaj potez iz razloga sto ce htjeti od ove utakmice napraviti pravi spektakl, a to u prvom kolu nece biti moguce jer Manning nece imati dovoljno vremena da se uigra sa ekipom. Takodjer mislim da ova utakmica nece biti na kraju sezone jer postoji rizik povrede glavnih igraca i ovaj dvoboj ocekujem u 5. ili 6.kolu - hebiga znaju i ovi u NFL-u da ima ova utakmica po svemu donosi najveci profit.

Ja bi licno u prvom kolu volio da igramo protiv Coltsa (da Luck odmah na pocetku dobije instrukcije od Brady-a) ili protiv Jetsa da se navijaci na pocetku sezone zabave i usput upise lagana pobjeda.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2012, 03:50

Bears sign WR Devin Thomas to one-year deal

"I know I'm joining an organization that's legendary. That's the first thing that comes to mind, the tradition and the history," Thomas told ChicagoBears.com. "The team has shown so much promise and just needs a little bit more to get to the Super Bowl. I think they're putting the right pieces together. They have the right mentality to be right there. I'm looking forward to joining the team and adding to the success of the team."

Thomas was a second-round pick of the Washington Redskins in 2008 but never panned out in that offense. The former Michigan State standout has started 11 career games with the Redskins, Panthers, and New York Giants. He was a key special teams contributor during the Giants' run to the Super Bowl championship.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2012, 05:15

kod Bearsa ponovo Bennet ce biti izgleda treci reciver :roll: ...fakat mi nije jasno ovo covjek je bolji reciver od Hestera duplo, ali nema covjek prednost nikako u odnosu na Hestera...ebiga da bi cuvali Hestera u ekipi moras mu dati poziciju recivera prije covjeka koji ga je objektivno bolji..doduse Bennet je uglavnom dobar na kratke pasove , dok je Hester svakako opasan jer je brz, ali suvise i nizak..vidjet cemo ocekujem da ove godine Hester proradi ebiga

Svi smo zaboravili malog Dane Sanzenbachera koji istina odlican je u Martzovom sistemu, ali fakat mali je igrao odlicno proslu sezonu...i on je takodjer suvise nizak, ali vjerujem da ce puno pomoci
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 mar 2012, 19:47

Promjenili su pravila u overtime sto se i regularne sezone tice, bit' ce kao i u playoffu, znaci ako tekma ode u overtime, i ako tim koji dobije loptu dadne samo FG, drugi tim ce dobiti loptu, ukoliko daju TD tekma je gotova. I dodatno pravilo od slijedece sezone svaki turnover ce biti automatski pregledan, treneri ne moraju koristiti challenge.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 mar 2012, 20:13

Zeljovac_1921 je napisao/la:Promjenili su pravila u overtime sto se i regularne sezone tice, bit' ce kao i u playoffu, znaci ako tekma ode u overtime, i ako tim koji dobije loptu dadne samo FG, drugi tim ce dobiti loptu, ukoliko daju TD tekma je gotova. I dodatno pravilo od slijedece sezone svaki turnover ce biti automatski pregledan, treneri ne moraju koristiti challenge.
Hoce li u OT drugi tim imati pravo na FG ili ce mu se jedino TD priznavati ?
Ovo za TO za mene je licno glupost i samo ce utakmicu dodatno produziti sto ce im utjecati na gledanost izvan Amerike.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 mar 2012, 20:22

amerosm je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Promjenili su pravila u overtime sto se i regularne sezone tice, bit' ce kao i u playoffu, znaci ako tekma ode u overtime, i ako tim koji dobije loptu dadne samo FG, drugi tim ce dobiti loptu, ukoliko daju TD tekma je gotova. I dodatno pravilo od slijedece sezone svaki turnover ce biti automatski pregledan, treneri ne moraju koristiti challenge.
Hoce li u OT drugi tim imati pravo na FG ili ce mu se jedino TD priznavati ?
Ovo za TO za mene je licno glupost i samo ce utakmicu dodatno produziti sto ce im utjecati na gledanost izvan Amerike.
Ukoliko tim koji dobije loptu da samo FG, drugi tim dobija loptu
Ukoliko drugi tim koji je dobio loptu isto postigne samo FG, onda tim koji postigne bilo kakav score pobjedjuje.
Tim koji postigne TD automatski dobija tekmu
Tim koji ima prvi loptu ali ne uradi nista, ukoliko drugi tim postigne FG dobija
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 apr 2012, 01:23

ProFootballTalk.com and Jason LaCanfora of NFL Network detail the salary cap status of each team, and the Patriots have $9.9 million as of Friday morning. :D

LaCanfora points out that the Patriots carried over $6.9 million from last season, and are operating with an adjusted cap of $128.9 million.

ProFootballTalk.com notes that the Patriots rank 12th in terms of space.

What does it all mean? Mainly that the Patriots have flexibility to sign their draft picks and make other moves without feeling major restrictions ;) . The team also isn't feeling the crunch from absorbing Wes Welker's $9.5 million franchise tag.

Evo i situacija sa cap room za ostale timove ;)
http://blogs.nfl.com/2012/03/30/salary- ... each-team/
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 apr 2012, 01:31

@ rio

zar nemamo mi vise prosotra u SC-u od kada je Brady obnovio svoj ugovor. :? :? Jedva cekam draft i da se sve ovo zavrsi i vidimo na kraju s kojom ekipom raspolazemo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 apr 2012, 01:46

amerosm je napisao/la:@ rio

zar nemamo mi vise prosotra u SC-u od kada je Brady obnovio svoj ugovor. :? :? Jedva cekam draft i da se sve ovo zavrsi i vidimo na kraju s kojom ekipom raspolazemo.
Ovo je sa svim potpisanim igracima za iducu godinu ;) i free agents i ovi sto su vec tu bili, i welker ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 apr 2012, 01:55

Herm Edwards: "Houston Texans najbolji tim u AFC" 8-) :D

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 apr 2012, 03:50

SaltCityAttack je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Herm Edwards: "Houston Texans najbolji tim u AFC" 8-) :D
i vi cete poginut u Chicagu kao Coltsi :)..molite vi boga da sto ranije igrate protiv Chicaga... neka vam NFL pomogne posto ste vi ekipa iz toplih krajeva , ako dodjete ovdje na -15C pomrijet cete :)....joj a kad nam dodju Coltsi i Luck :) to jedva cekam tu ce biti udaranja po guzovima :)
:lol: Daj ba, kakva klima, JJ Watt kad zaganja Cultera, ima da bude out for season opet :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2012, 04:03

hahahaha ja izbrisao post kontao malo da lozim, a posebno Edina :)..ocami ali nije vise to ni lozijona, ja jedva cekam Coltse da dodju da ih unistimo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.