Pa tako je to danas...malo tko ima istinske ljubavi prema maticnom klubu...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
respekt tebi bruda,al' ima nas sto iz Doboja,Zivinica dolazimo na Grbavicu skoro svaku tekmu pa potrosimu bruku.Nema te cijene kojom se moze kupit ljubav nasa prema Zelji!Blagoje Bratić je napisao/la:Kakvih ovih forumaša ima ovdje to je čudo neviđeno,malo je reć da su papci vazda imaju neke primjedbe i traženje dlake u jajetu,vazda nezadovoljni šta hoćete vi ja ne kontam,ja sam sa Ilidže otišao gledat prijateljsku tekmu u Visoko morao sam i potrošit jelda,al mi nije žao volim svoj klub od rođenja i ponosim se sa njim sa časnom i poštenom istorijom,kojom se malo koji klub može pohvaliti,evo mene i na slici ovoj u Visokom jedini na onoj tribini gdje su bili navijači Bosne.
http://visoko.co.ba/index.php?view=imag ... &Itemid=37" onclick="window.open(this.href);return false;
ima da ostane ovako do krajaTM OLOVO je napisao/la:Vrijeme je da kiksa Braga![]()
mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..diplomatija je napisao/la:zamlio bih sve koji su u moguscnosti da nam obezbjede jedan kvalitetan link da i mi koji nemammo moju tv uzivamo sutra od 18:30, hvala Vam
Pintole pa zar ni ti neces nista moci, ja sam se najvise u tebe uzdao, hajd mozda se ipak sta promjeni do sutra, pozdravpintol_TM87 je napisao/la:mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..diplomatija je napisao/la:zamlio bih sve koji su u moguscnosti da nam obezbjede jedan kvalitetan link da i mi koji nemammo moju tv uzivamo sutra od 18:30, hvala Vam
druze tesko jer ima prenos samo na TV-u a nema ono kao sto je prije bilo i preko neta...diplomatija je napisao/la:Pintole pa zar ni ti neces nista moci, ja sam se najvise u tebe uzdao, hajd mozda se ipak sta promjeni do sutra, pozdravpintol_TM87 je napisao/la:mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..diplomatija je napisao/la:zamlio bih sve koji su u moguscnosti da nam obezbjede jedan kvalitetan link da i mi koji nemammo moju tv uzivamo sutra od 18:30, hvala Vam
pa preko tv napravis snimak na kompjuter i onda stavis na net, jesi li u mogucnosti to da uradis ?pintol_TM87 je napisao/la:druze tesko jer ima prenos samo na TV-u a nema ono kao sto je prije bilo i preko neta...diplomatija je napisao/la:Pintole pa zar ni ti neces nista moci, ja sam se najvise u tebe uzdao, hajd mozda se ipak sta promjeni do sutra, pozdravpintol_TM87 je napisao/la: mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..
nazalost nisam...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa preko tv napravis snimak na kompjuter i onda stavis na net, jesi li u mogucnosti to da uradis ?diplomatija je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la: mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..
druze tesko jer ima prenos samo na TV-u a nema ono kao sto je prije bilo i preko neta...
vjerovtno zato sto je prijenos bio na BHT a ne na MojaTVseha je napisao/la:pa kako je bio velež sarajevo prošlo kolo streaming ???
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, BarbareZeljin, MoSaZeLjo1921 i 31 gost.