FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Svaka cast nema sta....dobra utakmica.Sve najbolje dalje u prvenstvu , a mi da se nekako izvucemo! 

- forza_juve
- Kontakt:
kao ste vi tako ce i siroki uzeti bodove u prijedoru tako daVAM je napisao/la:Papci se po običaju nalože,i onda im sljedi nokaut iz kojeg ne izlaze danima.Nafuravaju se da je ovaj susret neki derbi,a nisu ni svjesni koliko su jadni.Ipak im želim opstanak,obzirom da su mi draži i oni nego Travnik,Čelik,Gošk...

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
У $ - " права " са ? - ? ? с ". " $, ? " " ' $, " - " " $ " са ". $ & $ ' $.
$ се у $ ? - ? ? /.
$ се у $ ? - ? ? /.

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdrav iz Prijedora 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ja mislim da cemo vas uzeti 2-0 u sred Banja Luke& & ? 1926 je napisao/la:У $ - " права " са ? - ? ? с ". " $, ? " " ' $, " - " " $ " са ". $ & $ ' $.
$ се у $ ? - ? ? /.

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Vastecija_GSE je napisao/la:Svaka cast nema sta....dobra utakmica.Sve najbolje dalje u prvenstvu , a mi da se nekako izvucemo!
? ", " $ се $ - " &... поззPrijedor je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Pozdrav iz Prijedora
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
- benfica1923
- Kontakt:
Vratio se Zizovic i odma pogodak....samo jako.......
% " & $benfica1923 je napisao/la:Vratio se Zizovic i odma pogodak....samo jako.......

У $ ' је $ $ " " сезоне, $ " " јер ? је ? &...

$ ? зеза овај ", ? & је " " ? 4500 $, ' " $ & 5-6 & $ $...
Јер & ? $ са " " ? на терену $ ' у ?...
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
- SkyWallker
Nekome ponos a nekome na obraz i ličnu sramotu& & ? 1926 je napisao/la:У $ - " права " са ? - ? ? с ". " $, ? " " ' $, " - " " $ " са ". $ & $ ' $.
$ се у $ ? - ? ? /.

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
' $ " ' " ' на ' ' . Ово је " ' " ' ? $ о $ & ". За те $ " постоје $ ".
' $ је % $ % ' је $ ? $, те % - " " $ " за $, " " , " се на % ?
$ " је тај $ $ " % - се " ".
?, све " " на $ & " пуно ?. $ се, не у % "
' $ је % $ % ' је $ ? $, те % - " " $ " за $, " " , " се на % ?

& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
-
- Kontakt:
i ja zelim taj sportski rivalitet,dobru utakmicu i nasu pobjedu, naravnoold je napisao/la:' $ " ' " ' на ' ' . Ово је " ' " ' ? $ о $ & ". За те $ " постоје $ ".
' $ је % $ % ' је $ ? $, те % - " " $ " за $, " " , " се на % ?![]()
26.05.2010-TITULA
Opet Krunic juce najbolji pojedinac Borca barem po meni. Jeste da je Kajkut dao 2 gola ali Krunic i Stakic su najbolje odigrali...
? &
Nego sta bi sa tom pobjedom protiv, kako ti napisa, oslabljenog Borca?Prijedor je napisao/la:Opet Krunic juce najbolji pojedinac Borca barem po meni. Jeste da je Kajkut dao 2 gola ali Krunic i Stakic su najbolje odigrali...
-
- Kontakt:
Veoma bitna jučerešnja pobjeda, što zbog bodova bitnih za Evropu što zbog samopouzdanja pred revanš polufinala kupa u srijedu. Po riječima momaka koji su bili na utakmici, Borac je odigrao odlično i veoma napadački, i kad smo vodili 3:1 napadali smo i tražili gol više. Vjerujem da će tako Borac igrati do kraja šampionata još kad se oporavi Bilbija, biće to još bolje. Kažu da je Žižović odigrao odlično, dao gol i bio igrač utakmice.
Ma da ste igrali kao protiv Sirokog dobili bi vas opet ti ponavljam, ali ono juce je bio drugi Borac troduplo bolji od one utakmice protiv Sirokog tako da smo bili nemocni.sfpborac je napisao/la:Nego sta bi sa tom pobjedom protiv, kako ti napisa, oslabljenog Borca?Prijedor je napisao/la:Opet Krunic juce najbolji pojedinac Borca barem po meni. Jeste da je Kajkut dao 2 gola ali Krunic i Stakic su najbolje odigrali...
Sudjenje posteno, sve u redu bolji je pobjedio... Nema tu sta puno pametovati !
? &
- benfica1923
- Kontakt:
Procete vi to lagano bez problema....2:0,3:1...tako nesto......danas Zeljo pada u Mostaru,pa u Banja Luci.....old je napisao/la:% " & $benfica1923 je napisao/la:Vratio se Zizovic i odma pogodak....samo jako.......![]()
У $ ' је $ $ " " сезоне, $ " " јер ? је ? &...
$ ? зеза овај ", ? & је " " ? 4500 $, ' " $ & 5-6 & $ $...
Јер & ? $ са " " ? на терену $ ' у ?...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zaboravljate da se i Zeljo tu pita..
Zeljeznicar nije izgubio u kupu sada vec 4-a godina, ima niz od 12 pobjeda, 21 utakmicu nije porazen, od 8. mjeseca protiv Travnika, itd. A da ne napominjem da Zeljo ima najjaci tim u ligi, najboljeg trenera takodje..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
juce borac odlican,onakvu igru nisam na gostovanjima vidio dugo dugo vremena,jos 3 gola dali,a realno moglo ih je biti jos u mrezi rudara.mislim da je onaj start nad kajkutom bio penal cist,ali nema veze.treba uzeti u obzir da nam nije bilo bilbije koji je najbolji napadac u klubu.zao mi je zbog igraca rudara sto je opet nogu slomio nije mi toliko strasno izgledalo taj sudar ali eto.brz mu oporavak zelim.rudar osim gola,i par polusansi nije ozbiljnije prijetio.teren je tezak bio.bezveze mi je takodje bilo kad sam vidio sta se sve govori stakicu,momak je zelio da napreduje u karijeri,odigra uvijek posteno bez kompromisa,mislim da je zasluzio da ga se doceka sa smjeskom i aplauzom,ali nije tako bilo.bar u onom dijelu gdje sam ja sjedio.dolaskom novog trenera borac ima fantasticnu igru,protiv sirokog je falila realizacija malo srece,ali to se nadoknadilo sad.bez obzira sto neko misli da je rudar lagano gostovanje za borac,vara se itekako,rijetko je borac uzimao dole bodove,uvijek se igralo cvrsto igraci rudara su bili motivisani posebno,ipak krajiski derbi je to,tako da price o nekom pustanju i ostale stvari macku o rep ko god misli.borac je odigrao perfektno,posebno mi se svidjalo sto je napadao i nakon 1:3 vrsio se pritisak.uglavnom dobra utakmica,vidjeli su svi da je borac izasao iz krize.e sad,uzvrat kupa.zeljeznicar nece cuvati rezultat oni ce htjeti da daju gol,a i mi ga moramo zabiti,bar jedan.vjerujem da ce utakmica biti dobra,i da nece ni blizu biti one na grbavici kada smo odigrali sramotno,kao pi.de,a trener je za to kriv.necu sad da pisem dobice zeljeznicar po usima,ali sve je moguce.malu prednost imaju,1:0 nije nista,vjerujem da ni njima nije svejedno.nadam se samo da ce biti lijepo vrijeme ima prenos na tv u.nek bolji prodje dalje,i to je to.
? се. То су % $ / ". & је " " у & ? " $ се $ је ? $ " ". $ је & права $. " " $, " ја га & " & тога.Prijedor je napisao/la:Opet Krunic juce najbolji pojedinac Borca barem po meni. Jeste da je Kajkut dao 2 gola ali Krunic i Stakic su najbolje odigrali...
?, " је & $ " & је ? ? пехова " $ ? """ $ ", " $ " $ у $ $. " &, " " " $ " ". Све је -, ? " ' $ је " ? $.benfica1923 je napisao/la:
Procete vi to lagano bez problema....2:0,3:1...tako nesto......danas Zeljo pada u Mostaru,pa u Banja Luci.....
А $ у $, спе`?

& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.