LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Jel vi stvarno mislite da ce se trener mijenjati 15-16 utakmica prije PO? 

Ja mislim da ce Brown jos da bude trener Lakersa. Nece to lahko ici.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
amerosm je napisao/la:@ adnan24
ne znam je si li primjetio i posljednji time-out kada Bryant prica sta treba da se radi i jednostavno ne hebu Browna ni 1%.![]()
![]()
Ova reakcija na kraju mi je bila pod parolom: Pobjedili smo za sebe i za Lakerse, ali ti vise nisi pozeljan u nasem drustvu.
Ma stvar je potpuno jasna...sad je na potezu uprava ili sam Brown...nema on ovdje vise sta traziti.
Kobe je upravo rekao da igra previse minuta(u razgovoru poslije meca)...mislim da je ovo prvi put u karijeri da je on rekao nesto slicno.
@nezalaganje
Zasto ne? Ne moze se glavom kroz zid...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zato sto to ozbiljni klubovi ne rade,a ne vidim da vam je rekord los,bez obzira na igru....
Ako je samo do stvari na terenu onda se slazem s tobom i Brown ce ostati trener.Ali ako se ispostavi kao tacnim da su igraci protiv njega(a dosta stvari ukazuje na to) onda stvarno ne vidim svrhu njegovog ostanka...bolje da zavrse sezonu bez trenera...
Ozbiljni klubovi gledaju samo USPJEH, a isti se ne moze ostvariti sa Brownom na klupi jer na ratnoj nozi sa pola ekipe.NEZALAGANJE je napisao/la:Zato sto to ozbiljni klubovi ne rade,a ne vidim da vam je rekord los,bez obzira na igru....
Za Lakerse nije uspjeh da izbore PO, vec titula, a do iste ne mogu dok je Brown na trenerskoj klupi.
Ova ekipa iz utakmice u utakmicu iskazuje da zeli novog trenera, a hoce li FO istim udovoljiti ostaje da vidimo.
U svijetu sporta mnoge ozbiljne ekipe su uradile promjenu trenera koja im je poslije donijela dosta uspjeha.
Takodjer ako Brown sam ne vidi da je ekipa protiv njega, onda mu stvarno nema pomoci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemate vi kvalitet ekipe za titulu svakako,a to nije krivica trenera....Mislim da Brown trecom pozicijom izvlaci max.,bez obzira sto to ne izgleda lijepo...
Mislim da ce Brown odraditi sezonu do kraja,helem ima jos mjesec boze.
ko to moze nesto drasticno promjeniti.
mada opet tacno je da s ovim nafake nema,moze ne bi bilo lose angazovati Nate McMillana.
odlican trener koji godinama je crpio najbolje iz svako malo osakacenog Portlanda.
a poznat je i po svojoj igri gdje veliki kombiniraju pod kosem i tim vise mislim da bi bio savrsen za Lakerse.
ma uglavnom ste sjebani
ko to moze nesto drasticno promjeniti.
mada opet tacno je da s ovim nafake nema,moze ne bi bilo lose angazovati Nate McMillana.
odlican trener koji godinama je crpio najbolje iz svako malo osakacenog Portlanda.
a poznat je i po svojoj igri gdje veliki kombiniraju pod kosem i tim vise mislim da bi bio savrsen za Lakerse.
ma uglavnom ste sjebani

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Eto nek' nismo kao vi od prosle godine. Prvi i na kraju odmah playoff gotov

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Konacno.......................................
@ Woj
Brown was fired, Phil Jackson new headcoach.
@ Woj
Brown was fired, Phil Jackson new headcoach.
Suti bolan.neno#4 je napisao/la:Prvi april...

Trebao si ih pustiti par minuta da se preznoje i da im se svi snovi sruse.

NEZALAGANJE je napisao/la:Nemate vi kvalitet ekipe za titulu svakako,a to nije krivica trenera....Mislim da Brown trecom pozicijom izvlaci max.,bez obzira sto to ne izgleda lijepo...
Ni blizu maksimuma on nije dosao...u tome i jest problem.Najlakse je svoje najbolje igrace ostaviti na terenu 40 + minuta i tako nasminkati konacan rezultat...medjutim to se kad tad mora vratiti...to se upravo sad i desava.
Dokle je to doslo kad on protiv Hornetsa igra sa 8 igraca u rotaciji...od cega Gasol,Bynum i Kobe skoro po 40 minuta...pa nije ovo play off

Nije vazno kako ce Lakersi na kraju zavrsiti...samo zelim da vidim maksimum od ovog tima a onda ako neko bude bolji nemamo za cim zaliti...ovako ni sami ne znamo na cemu smo.
@Raul
Nate mi je odmah pao na pamet poslije otakaza kojeg je dobio...to bi bio savrsen scenarij ako bi on mogao doci.
@amerosm
Da nisi stavio Phila mozda bi ti i povjerovao

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko vam to jos moze unaprijediti igru,a u sastavu vam je?Pricas bez ikakvog pokrica....
Brown mora oko Kobea graditi igru,a činjenica je da ovo nije nekadašnji Kobe oko koga se mogla graditi dobra ekipa.Ali opet je klaun jer bi neki drugi trener smio smiriti Kobea dok kod Mikea on radi šta hoće.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja vas ne kontam, ali stvarno, prvo neki govore kako je Bryanta vadio iz igre, Bynuma takodjer, vadio Sessionsa iz igre i ubacivao Blakea, a onda kada ih ne vadi, kada mu igraci igraju, onda je problem sto igraci igraju previse minuta. Mozda nisam procitao dobro, ko ce ga znati, ali jbg. nije moguce igraca izvaditi iz igre a da pri tome on igra i zabija koseve. Mozda James to moze
ali ostalima je u domenu naucne fantastike
.
Salu na stranu, ali cini mi se da ste previse ljuti na Browna i da ne gledate realno vasu ekipu.

Salu na stranu, ali cini mi se da ste previse ljuti na Browna i da ne gledate realno vasu ekipu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
NEZALAGANJE je napisao/la:Ko vam to jos moze unaprijediti igru,a u sastavu vam je?Pricas bez ikakvog pokrica....
Nema se tu sta individualno unaprijediti...
Covjek je doveo do toga da Kobe trazi da mu se smanje minute...za to bas treba biti majstor.Covjek ne moza da kupi kos zadnjih nekoliko utakmica.
Za to vrijeme Guedolock koji je bio njegova zamjena sjedi na klupi bez minute na parketu a bio je vise nego dobar na pocetku dok mu je davao neke minute...svi smo vidjeli da momak moze bez problema odigrati bar 10 minuta po mecu.
Smanjiti minute Bynumu da ne bi kasnije bilo kajanja po staroj njegovoj tradiciji.Nije Phil Jackson bio budala kad mu je on igrao max. 35 minuta.
Nije toliko problem igra koliko su problem njegove rotacije...ja sam bio prezadovoljan kako je tim igrao u jednom periodu...ali ocigledno ne mogu podnijeti ovako visoke minute.
Treba biti jasno da je Lakersima bolje da udju kao sedmi u play off sa odmornim timom nego kao prvi sa istrosenim...
@adriano
Normalno da je pogresno vaditi Kobe-ja iz igre na 3 minute do kraja kada se lomi tekma...valjda je logicno da najbolji igraci odmaraju krajem trece ili pocetkom 4/4 a ne kad se odlucuje protivnik

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U tome si upravu. I meni to nije jasno

- adriano_leite
- Kontakt:
Ali koliko sam ja shvatio, utakmica nije bila u egalu niti bilo sta kada je on njega izvadio, nego valjda nakon toga da je igra Lakersa opala, kada je izasao Kobe, sto je ucinilo tekmu zanimljivom. Tako sam ja procitao, sad ne znam ako je do mene, ja se izvinjavam.adnan24 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ko vam to jos moze unaprijediti igru,a u sastavu vam je?Pricas bez ikakvog pokrica....
Nema se tu sta individualno unaprijediti...
@adriano
Normalno da je pogresno vaditi Kobe-ja iz igre na 3 minute do kraja kada se lomi tekma...valjda je logicno da najbolji igraci odmaraju krajem trece ili pocetkom 4/4 a ne kad se odlucuje protivnik
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.