BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
Respect svim mladozenjama,starim,i buducim,i njihovim mladim damama,uz sve lijepe zelje pred zajednicki zivot,ali tema je nogomet,pa bi bilo lijepo...znate vec,da se o temi pise.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoce, hoce. Samo na TV-u. Ne mogu proci Bilino polje!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayernovac
- Kontakt:
i navijat će za Bosnu i HercegovinuKnele je napisao/la:Arda Turan, inače moj dobar prijatelj, reče mi da će bez ikakve muke savladati BiH, te da već sada u taboru Turaka vlada nezapamćena atmosfera. Jedva čekaju da ponovo dođu u Zenicu i dokažu BiH ko je u ovom trenutku sposobniji za SP.
Eh, Turan, to je tvoje mišljenje, ali bojim se da ćeš SP gledati na onom LCD tv-u što ti je Fatih Tekke kupio za rođendan.

zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Knele je napisao/la:Arda Turan, inače moj dobar prijatelj, reče mi da će bez ikakve muke savladati BiH, te da već sada u taboru Turaka vlada nezapamćena atmosfera. Jedva čekaju da ponovo dođu u Zenicu i dokažu BiH ko je u ovom trenutku sposobniji za SP.
Eh, Turan, to je tvoje mišljenje, ali bojim se da ćeš SP gledati na onom LCD tv-u što ti je Fatih Tekke kupio za rođendan.
gleadao sam i ja te neke izjave na TRT-u , imali su neku emisiju posvecenu kvalifikacijama ...Hasan SaS im bio gost ....ne kontam Turski al onako facom su mi izgledali zabrinuto

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
e nek si nam rekovelez_mostar je napisao/la:Respect svim mladozenjama,starim,i buducim,i njihovim mladim damama,uz sve lijepe zelje pred zajednicki zivot,ali tema je nogomet,pa bi bilo lijepo...znate vec,da se o temi pise.
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Morao sam ,raspricali se k'o kakve tetke!MT87TM je napisao/la:e nek si nam rekovelez_mostar je napisao/la:Respect svim mladozenjama,starim,i buducim,i njihovim mladim damama,uz sve lijepe zelje pred zajednicki zivot,ali tema je nogomet,pa bi bilo lijepo...znate vec,da se o temi pise.
Ma docekacemo mi njih ko bracu na bilinom polju haha, bice svega na trpezi, a ako ne mognu sve progutati, zamotacemo im da i kuci ponesu koji gol ako treba haha 

ti se bracno situirao a nas ko **** ne **** vise sirotinju hehe lolvelez_mostar je napisao/la:Morao sam ,raspricali se k'o kakve tetke!MT87TM je napisao/la:e nek si nam rekovelez_mostar je napisao/la:Respect svim mladozenjama,starim,i buducim,i njihovim mladim damama,uz sve lijepe zelje pred zajednicki zivot,ali tema je nogomet,pa bi bilo lijepo...znate vec,da se o temi pise.
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
ti se bracno situirao a nas ko **** ne **** vise sirotinju hehe lol[/quote]MT87TM je napisao/la: Morao sam ,raspricali se k'o kakve tetke!
E nek si sad i ti njemu rekao

Koliko jos ima do pocetka tekme sa Turskom heh

ja mislim da bi na Bilinom polju trebalo dati podrsku Nemanji Supicu na pocetku tekme ... , te potom i Asmiru Begovicu ..., al obavezno prvo Nemanji da ne bi covjek pomislio da su ljudi protiv sto je on na golu ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- bayernovac
- Kontakt:
u pravu simostar_mo je napisao/la:ja mislim da bi na Bilinom polju trebalo dati podrsku Nemanji Supicu na pocetku tekme ... , te potom i Asmiru Begovicu ..., al obavezno prvo Nemanji da ne bi covjek pomislio da su ljudi protiv sto je on na golu ...
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- ibrakadabra
- Kontakt:
grupa 1.
Danska sigurno prva,
Madjarska je trenutno druga ali ce tesko tamo i ostati.Najvjerovatnije za drugo mijesto konkurisu Svedska i Portugal.Po nekim mojim racunicama mogla bi da odluci gol razlika izmedju ove dvije ekipe.Kada im se odbije 6 bodova od malte trebali bi imati po 13.
Grupa 2.
ovo je trenutno najneizvijesnija grupa
za prvo i drugo mijesto konkurisu Svajcarska 16,Grcka 13,latvija 13.
Grcka ima naj laksi raspored (moldova A,latvia H,luxsemburg H)
Svajcarska (luksemburg A,Latvija A,izrael H)
Latvija (moldova,svajcarska H i grcka A)
Znaci da bi odlucujuce utakmice trebale biti Grcka-Latvija i Latvija -Svajcarska.
Drugoplasirani bi mogao osvojiti 14 bodova.
grupa 3
Isto tako gutavo
Malu prednost dajem slovackoj za 1 mijesto.
Dok bi za drugo trebali da se bore S.irska,slovenija i poljska.
Druga ekipa iz ove grupe trebala bi osvojiti 12 bodova.
Grupa 4
Ovde bi Njemacka trebala biti prva bez obzira sto joj se rusija priblizila na samo jedan bod.
Drugoplasirana ekipa osvaja 13 ili 14 bodova sve zavisi od susreta u Moskvi Rusija-Njemacka
Grupa 6
Engleska prva
Ukraina druga sa 13 bodova.
Grupa 7
Srbija prva
Francuska druga sa 14 bodova
Grupa 8
Italija prva
Irska druga 14 bodova
Grupa 9
holandija se vec kvalifikovala a skotskoj je dovoljan bod protiv holandije u srijedu da budu drugi.
Sa bodom bi imali 11,ako izgube ostace sa 10 koliko ce imati i norveska koja ce kuci da dobije makedoniju.
Po ovom zadnjem raspletu koja god ekipa prodje sa 10 bodova ispada kao naj losija od devet drugoplasiranih.
Danska sigurno prva,
Madjarska je trenutno druga ali ce tesko tamo i ostati.Najvjerovatnije za drugo mijesto konkurisu Svedska i Portugal.Po nekim mojim racunicama mogla bi da odluci gol razlika izmedju ove dvije ekipe.Kada im se odbije 6 bodova od malte trebali bi imati po 13.
Grupa 2.
ovo je trenutno najneizvijesnija grupa
za prvo i drugo mijesto konkurisu Svajcarska 16,Grcka 13,latvija 13.
Grcka ima naj laksi raspored (moldova A,latvia H,luxsemburg H)
Svajcarska (luksemburg A,Latvija A,izrael H)
Latvija (moldova,svajcarska H i grcka A)
Znaci da bi odlucujuce utakmice trebale biti Grcka-Latvija i Latvija -Svajcarska.
Drugoplasirani bi mogao osvojiti 14 bodova.
grupa 3
Isto tako gutavo
Malu prednost dajem slovackoj za 1 mijesto.
Dok bi za drugo trebali da se bore S.irska,slovenija i poljska.
Druga ekipa iz ove grupe trebala bi osvojiti 12 bodova.
Grupa 4
Ovde bi Njemacka trebala biti prva bez obzira sto joj se rusija priblizila na samo jedan bod.
Drugoplasirana ekipa osvaja 13 ili 14 bodova sve zavisi od susreta u Moskvi Rusija-Njemacka
Grupa 6
Engleska prva
Ukraina druga sa 13 bodova.
Grupa 7
Srbija prva
Francuska druga sa 14 bodova
Grupa 8
Italija prva
Irska druga 14 bodova
Grupa 9
holandija se vec kvalifikovala a skotskoj je dovoljan bod protiv holandije u srijedu da budu drugi.
Sa bodom bi imali 11,ako izgube ostace sa 10 koliko ce imati i norveska koja ce kuci da dobije makedoniju.
Po ovom zadnjem raspletu koja god ekipa prodje sa 10 bodova ispada kao naj losija od devet drugoplasiranih.
sutra se dalje kommentarische cao
Računica je jasna, pobjedom protiv Turske idemo u baraž. Vidim na BHT txt-u pišu da bi nam i X odgovarao, da ali onda jednostavno moramo dobiti Estoniju u gostima ili Španiju kod kuće jer nam prijeti da budemo najslabija drugoplasirana reprezentacija! Pobjeda u srijedu je pod moranjem i tada bi se napokon riješili daljnih neugodnosti i teškog gostovanja koje nas čeka u Estoniji.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Svaka utakmica je bitna bila ona protiv Spanije ili Armenije,tri boda su tri boda.Turke bi trebalo dobiti ani X nije kraj svijeta.Opet bi imali 4 boda prednosti ispred Turske.A 10.10.09 Estonija-Bih,Belgija -Turska .Alucard je napisao/la:Računica je jasna, pobjedom protiv Turske idemo u baraž. Vidim na BHT txt-u pišu da bi nam i X odgovarao, da ali onda jednostavno moramo dobiti Estoniju u gostima ili Španiju kod kuće jer nam prijeti da budemo najslabija drugoplasirana reprezentacija! Pobjeda u srijedu je pod moranjem i tada bi se napokon riješili daljnih neugodnosti i teškog gostovanja koje nas čeka u Estoniji.
Mislim da je Turcima daleko teže pobijediti Belgiju nego nama Estoniju.
Jer ko ti zabije sedam komada ,samo na spomen imena Bosana Estoncima se noge tresu.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ma, ja mislim da ce tada Estonija biti dobro nabrijana,a nisu bas naivna repka..u svakom slucaju ,valjalo bi ove Turke dobit ,da pokazemo ko je gazda,da im srusimo sve nade..a usput mislim da ce Turci Belgijance slomit,gledao sam ih veceras protiv Spanije,jest da je to Spanija,ali klasicna razvaljotka,nije Belgija nista ,apsolutno nista uradila!ibrakadabra je napisao/la:Svaka utakmica je bitna bila ona protiv Spanije ili Armenije,tri boda su tri boda.Turke bi trebalo dobiti ani X nije kraj svijeta.Opet bi imali 4 boda prednosti ispred Turske.A 10.10.09 Estonija-Bih,Belgija -Turska .Alucard je napisao/la:Računica je jasna, pobjedom protiv Turske idemo u baraž. Vidim na BHT txt-u pišu da bi nam i X odgovarao, da ali onda jednostavno moramo dobiti Estoniju u gostima ili Španiju kod kuće jer nam prijeti da budemo najslabija drugoplasirana reprezentacija! Pobjeda u srijedu je pod moranjem i tada bi se napokon riješili daljnih neugodnosti i teškog gostovanja koje nas čeka u Estoniji.
Jer ko ti zabije sedam komada ,samo na spomen imena Bosana Estoncima se noge tresu.
Sjetih se kad smo mi igrali protiv njih u Murciji,kako smo dobro stajali na terenu,jesmo se branili,ali smo gol primili iz offside-a ,i mucili su se Spanci drama..tako da je sve jasno ,mi zasluzeno idemo u baraz!:D
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ja mislim da ce turske pogani napasti od prve minute jer im samo pobijeda daje kakvu takvu nadu za drugo mijesto.velez_mostar je napisao/la:Ma, ja mislim da ce tada Estonija biti dobro nabrijana,a nisu bas naivna repka..u svakom slucaju ,valjalo bi ove Turke dobit ,da pokazemo ko je gazda,da im srusimo sve nade..a usput mislim da ce Turci Belgijance slomit,gledao sam ih veceras protiv Spanije,jest da je to Spanija,ali klasicna razvaljotka,nije Belgija nista ,apsolutno nista uradila!ibrakadabra je napisao/la:Svaka utakmica je bitna bila ona protiv Spanije ili Armenije,tri boda su tri boda.Turke bi trebalo dobiti ani X nije kraj svijeta.Opet bi imali 4 boda prednosti ispred Turske.A 10.10.09 Estonija-Bih,Belgija -Turska .Alucard je napisao/la:Računica je jasna, pobjedom protiv Turske idemo u baraž. Vidim na BHT txt-u pišu da bi nam i X odgovarao, da ali onda jednostavno moramo dobiti Estoniju u gostima ili Španiju kod kuće jer nam prijeti da budemo najslabija drugoplasirana reprezentacija! Pobjeda u srijedu je pod moranjem i tada bi se napokon riješili daljnih neugodnosti i teškog gostovanja koje nas čeka u Estoniji.
Sjetih se kad smo mi igrali protiv njih u Murciji,kako smo dobro stajali na terenu,jesmo se branili,ali smo gol primili iz offside-a ,i mucili su se Spanci drama..tako da je sve jasno ,mi zasluzeno idemo u baraz!:D
Netreba srljati ,treba kontrolisati igru i ako bude srece i pobijediti.
Licno ne bih bio nezadovoljan ni bodom
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Ljudi nasi momci znaju igrati protiv jacih repkih..imaju atmosferu od navijaca napravljenu,A BOre se
a protiv slabijih repkih nema Navijaca nema zalaganja Nema Motiva.... 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
ovaaaj, ako budemo igrali sa ovom formacijom sa izuzetkom misimovica, ja ne ocekujem ZASLUZENU pobjedu. mozda to bude splet okolnosti ili individualna genijalnost ali jednostavno mislim da nemamo kvalitet sa ovom postavom...
nije to samo utakmica sa armenijom, vec je to i utakmica s iranom, te utakmica s turskom, te utakmica s belgijom kod kuce... u svim tim utakmicama smo se stalno povlacili i strepili za nas go gdje smo objektivno mogli odigrati bolje..
u svakom slucaju, turci bi nas mogli dobro probiti po bokovima, sredina nam je relativno troma i nepokretljiva za razliku od njihove gdje su sve sibicari do sibicara... emre, arda, tuncay... ubice nas ljudi po bokovima i kratkom pas igrom... mi nismo imali dominaciju ni protiv armenije jer muratovic rahimic nisu igraci koji znaju dupli pas kako treba odigrati. jahic jos donekle i zna... ne znamo kako treba lopte zadrzati, svaku drugu spahic degazira prema nasim napadacima i onda se ceka otpadak na nekog ofanzivnog veznjaka nebi li se stvorila prilika.. misimovic kao individualac ne moze napraviti veliku razliku jer ce na njega vrsiti veliki pritisak. ne znam, nisam nesto optimistican sto se tice utakmice.. ne ocekujem dobru igru
nije to samo utakmica sa armenijom, vec je to i utakmica s iranom, te utakmica s turskom, te utakmica s belgijom kod kuce... u svim tim utakmicama smo se stalno povlacili i strepili za nas go gdje smo objektivno mogli odigrati bolje..
u svakom slucaju, turci bi nas mogli dobro probiti po bokovima, sredina nam je relativno troma i nepokretljiva za razliku od njihove gdje su sve sibicari do sibicara... emre, arda, tuncay... ubice nas ljudi po bokovima i kratkom pas igrom... mi nismo imali dominaciju ni protiv armenije jer muratovic rahimic nisu igraci koji znaju dupli pas kako treba odigrati. jahic jos donekle i zna... ne znamo kako treba lopte zadrzati, svaku drugu spahic degazira prema nasim napadacima i onda se ceka otpadak na nekog ofanzivnog veznjaka nebi li se stvorila prilika.. misimovic kao individualac ne moze napraviti veliku razliku jer ce na njega vrsiti veliki pritisak. ne znam, nisam nesto optimistican sto se tice utakmice.. ne ocekujem dobru igru
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ibrakadabra
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:ovaaaj, ako budemo igrali sa ovom formacijom sa izuzetkom misimovica, ja ne ocekujem ZASLUZENU pobjedu. mozda to bude splet okolnosti ili individualna genijalnost ali jednostavno mislim da nemamo kvalitet sa ovom postavom...
Nasa jedina nada je turska odbrana koja je mogu reci losija od nase.da su jaki na sredini jesu.
Danas im je falio miske,tek se sada vidi koliko covijek znaci repki.
Valjda ce ciro smisliti nesto do srijede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.