Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ja sam cuo da Del Piero nece cak biti ni na nekom direktorskom mjestu nakon zavrsetka karijere te da odlazi iz Juventusa zato sto ga neki ljudi iz kluba tu ne zele, cini mi se cak da je to neko iz porodice Agnelli.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nema mjesta tim špekulacijama,zar neko može Alexa da ne voli?Glupost je napisao/la:Ja sam cuo da Del Piero nece cak biti ni na nekom direktorskom mjestu nakon zavrsetka karijere te da odlazi iz Juventusa zato sto ga neki ljudi iz kluba tu ne zele, cini mi se cak da je to neko iz porodice Agnelli.
On samo želi da igra još,kada završi karijeru imat će neku doživotnu funkciju kako i zaslužuje,a i spomenik bi po meni trebalo da se pravi u Torinu!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
sam username ti govori na ovaj postGlupost je napisao/la:Ja sam cuo da Del Piero nece cak biti ni na nekom direktorskom mjestu nakon zavrsetka karijere te da odlazi iz Juventusa zato sto ga neki ljudi iz kluba tu ne zele, cini mi se cak da je to neko iz porodice Agnelli.

Alex hoce samo da igra jos, dobit ce neku ulogu u klubu kao i Nedved po zavrsetku karijere.
- sarajlija89
- Kontakt:
Hvala Catania, sad mi moramo odraditi posao kako treba aBd...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Pa ja nisam cuo od Del Piera da hoce vise da igra nego od uprave da ne zele da mu produze ugovor, mislim i ja sam se sam iznenadio. Nema veze uostalom vidjet cemo sta ce biti, ja se jos uvijek nadam njegovom ostanku.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- IlPrincipino
- Kontakt:
i ja se zahjvaljujem Cataniji..vratili su nas malo u život...ako ovo ne iskoristimo mislim da je titula Milanova...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Bravo Catania
...bas kao sto sam i prizeljkivao da mogu otkinuti bod Milana. Sutra svim snagama doci do pobjede kojom se otvara mogucnost za scudetto. Nezgodni su Napolitanica ali Juve nije kao raniji godina...

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
U mnogim intervjuima je rekao da želi igrati do četrdesete godine,on će uskoro puniti 38.Glupost je napisao/la:Pa ja nisam cuo od Del Piera da hoce vise da igra nego od uprave da ne zele da mu produze ugovor, mislim i ja sam se sam iznenadio. Nema veze uostalom vidjet cemo sta ce biti, ja se jos uvijek nadam njegovom ostanku.
Agnelli je već najavio da će Alex ići,a Marotta je u današnjem intervjuu (kako ide ovaj padež) rekao da je Agnelli bio jasan,dakle,želi reći da je to gotova stvar.
Vezano za nas,sutra nama predstoji jedan od najtežih mečeva sezone uz onaj u finalu kupa,nikada da iskoristimo ponuđeno,sutra ako se to ne desi onda ne vjerujem da ćemo imati drugu šansu s obzirom na rapored u sljedećih 5 kola.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Jao sto se radujete tudjoj nevolji
(mislim na kiks Milana)

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Znači sutra je cijela ekipa na velikom ispitu, nakon one utakmica sa Milanom u kupu, koja je bila proglašena utakmicom sezone, ova sutra je druga takvog karaktera
. Ukoliko pobjedimo ostajemo u utrci za skudeto, a također i obezbijeđujemo učešće u LP naredne sezone, jer ipak je ovo duel sa jednim od glavni konkurenata.
Koje ovo mogao očekivati na početku ove sezone i oni utakmica na ljeto kad su se pojedine ekipe poigravale sa nama, sjetimo se Betisa
. Hvala Konte, hvala igrači 

Koje ovo mogao očekivati na početku ove sezone i oni utakmica na ljeto kad su se pojedine ekipe poigravale sa nama, sjetimo se Betisa

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipino
- Kontakt:
Round 30: Do it for Dino (And by "do it," I mean "play the game without a postponement)
http://www.blackwhitereadallover.com/20 ... -without-a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.blackwhitereadallover.com/20 ... -without-a" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- harebianconero
- Kontakt:
Ja se još divim ovom golu, a vi ?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
ovaj pogled je jos bolji...jedan od najboljih u ovoj sezoni...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- IlPrincipino
- Kontakt:
vjerovali ili ne ali sinoć sam sanjao da Mirko zabija dva komada Napoliu...
inače Mirko je proglašen za igrača mjeseca..moglo bi se reći zasluženo...jest i bio ovih pr tekmi jako dobar...
inače Mirko je proglašen za igrača mjeseca..moglo bi se reći zasluženo...jest i bio ovih pr tekmi jako dobar...
jesu li bar dva eurogola?IlPrincipino je napisao/la:vjerovali ili ne ali sinoć sam sanjao da Mirko zabija dva komada Napoliu...

Nekako bi me zadovoljio bas takav rezultat, pa taman Vucko bio strijelac. Sasvim je realno da ti se snovi ostvare...
PS. Mozda je neko vec napisao da je Imobile bio stijelac, koji igra odlicno u Pescari. Kako kaze Marotta jos je rano da bude dio Juventusa, mora jos da se dokaze, iako bi vise dao od Boriella...
- IlPrincipino
- Kontakt:
drugi jest bio eurogol...sa sličnog mjesta kao Milanu... 

Evo Parma vodi na poluvremenu 2:1 protiv Lazia, sutra uzmemo Napoli i ostajemo u borbi za skudeto, a ujedno i osiguravamo LP.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Hvala Catani.
Sutrasnjom pobjedom imamo sigurno mjesto u ligi prvaka, ali cemo se pribliziti Milanu koji je fizicki mnogo losiji nakon kup utakmice protiv Juvea i nakon meca sa Barcom.
Sutrasnjom pobjedom imamo sigurno mjesto u ligi prvaka, ali cemo se pribliziti Milanu koji je fizicki mnogo losiji nakon kup utakmice protiv Juvea i nakon meca sa Barcom.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Joj s tom borbom za LP me malo iritirate
Kakav crni Lazio , pa da imaju 5 bodova prednosti nad Juventusom, opet bi na kraju završili iza ... to je davno osigurano.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sjeti se prosle sezone.
Ovo sto radi Conte je uspjeh kakav nisam mogao ni sanjati...
Ovo sto radi Conte je uspjeh kakav nisam mogao ni sanjati...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.