nije citavim obimom presla linijurastafarian je napisao/la:prešla je liniju bilaaaaaa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nije citavim obimom presla linijurastafarian je napisao/la:prešla je liniju bilaaaaaa
meho-medo je napisao/la:Nadam se da ce nakon ovog kiksa igraci doci sebi danas Aquilani nikakav ne znam sta mu je, Nocerino takodje ,Emanuelson malo bolji od ove dvojice ,a Ibra sta za njega reci pokusavao je ali cini se da je i njega umor stigao,nadam se da ce nakon ovog remija doci sebi i nakon sto u utorak vjerovatno budemo izbaceni iz LP (mada se ja nadam prolazu ali tesko ) onda ce nam samo ostati Scuddeto i zbog toga treba se maksimalno koncentrirati na odbranu scuddeta
Na ovoj slici se jasno vidi da lopta nije cijelim obimom presla gol liniju. Znaci da nije gol i ako bih ja volio da jeste. Na zalost, nije.IlPrincipe je napisao/la:Nadam se da nas ovo neće koštati scudetta. Stvarno ne razumijem šta treba probit mrežu da bi nama ćorave sudije dosudila gol![]()
još valja kupit aquilanija na kraju sezoneMecong je napisao/la:meho-medo je napisao/la:Nadam se da ce nakon ovog kiksa igraci doci sebi danas Aquilani nikakav ne znam sta mu je, Nocerino takodje ,Emanuelson malo bolji od ove dvojice ,a Ibra sta za njega reci pokusavao je ali cini se da je i njega umor stigao,nadam se da ce nakon ovog remija doci sebi i nakon sto u utorak vjerovatno budemo izbaceni iz LP (mada se ja nadam prolazu ali tesko ) onda ce nam samo ostati Scuddeto i zbog toga treba se maksimalno koncentrirati na odbranu scuddeta
Kad je Aquilani odigrao dobru utakmicu? Nikad, niti ce. Nocerino nesto malo bolji ali ni on ne zasluzuje dres Milana. Sve one golove koje je dao cista sreca i plod Ibre i ostalih igraca. Boateng? Par solidnih utakmica i par slucajnih golova. Inace cijelo vrijeme se od njega nesto ocekuje a on je u stvari goli k.... Demantujte me ali cinjenicama.
Moze li mi neko objasniti je li ovo neka fotomontaza ili je bila neka revijalna utakmica ili sta vec... ? HvalaIlPrincipe je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije fotomontažarossoner je napisao/la:Moze li mi neko objasniti je li ovo neka fotomontaza ili je bila neka revijalna utakmica ili sta vec... ? HvalaIlPrincipe je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mecong je napisao/la:
Na ovoj slici se jasno vidi da lopta nije cijelim obimom presla gol liniju. Znaci da nije gol i ako bih ja volio da jeste. Na zalost, nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.