Nije tačno da je neće uzeti, več to ide na operaciju, da klub ne daje dodatne pare.bagrcavi je napisao/la:Svaka čast za ovaj potez !aleksandar_veliki je napisao/la: I za kraj cu reci i ovo sto dovoljno govori o tome kakav je Sulejman covjek. Odmah nakon sto je saznao dijagnozu Siru je rekao da mu zadnja rata od prve godine ugovora ne treba i da je nece uzeti. Respect Smajketu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Potpis!
A mogao je da uzme pare, i da klub opet mora placati operaciju, zar ne?Aldinn1 je napisao/la:Nije tačno da je neće uzeti, več to ide na operaciju, da klub ne daje dodatne pare.bagrcavi je napisao/la:Svaka čast za ovaj potez !aleksandar_veliki je napisao/la: I za kraj cu reci i ovo sto dovoljno govori o tome kakav je Sulejman covjek. Odmah nakon sto je saznao dijagnozu Siru je rekao da mu zadnja rata od prve godine ugovora ne treba i da je nece uzeti. Respect Smajketu.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Blagoje Bratić
Kakvih ovih forumaša ima ovdje to je čudo neviđeno,malo je reć da su papci vazda imaju neke primjedbe i traženje dlake u jajetu,vazda nezadovoljni šta hoćete vi ja ne kontam,ja sam sa Ilidže otišao gledat prijateljsku tekmu u Visoko morao sam i potrošit jelda,al mi nije žao volim svoj klub od rođenja i ponosim se sa njim sa časnom i poštenom istorijom,kojom se malo koji klub može pohvaliti,evo mene i na slici ovoj u Visokom jedini na onoj tribini gdje su bili navijači Bosne.
http://visoko.co.ba/index.php?view=imag ... &Itemid=37" onclick="window.open(this.href);return false;
http://visoko.co.ba/index.php?view=imag ... &Itemid=37" onclick="window.open(this.href);return false;
Kralj siBlagoje Bratić je napisao/la:Kakvih ovih forumaša ima ovdje to je čudo neviđeno,malo je reć da su papci vazda imaju neke primjedbe i traženje dlake u jajetu,vazda nezadovoljni šta hoćete vi ja ne kontam,ja sam sa Ilidže otišao gledat prijateljsku tekmu u Visoko morao sam i potrošit jelda,al mi nije žao volim svoj klub od rođenja i ponosim se sa njim sa časnom i poštenom istorijom,kojom se malo koji klub može pohvaliti,evo mene i na slici ovoj u Visokom jedini na onoj tribini gdje su bili navijači Bosne.

Željeznicar za život cijeli !
sad kad vide sliku u savezu osim i kompanija kaznit ce i bosnu visocku i zelju a i tebe licno sto si dosao kao navijac i gost da gledas utakmiculikusa je napisao/la:Kralj siBlagoje Bratić je napisao/la:Kakvih ovih forumaša ima ovdje to je čudo neviđeno,malo je reć da su papci vazda imaju neke primjedbe i traženje dlake u jajetu,vazda nezadovoljni šta hoćete vi ja ne kontam,ja sam sa Ilidže otišao gledat prijateljsku tekmu u Visoko morao sam i potrošit jelda,al mi nije žao volim svoj klub od rođenja i ponosim se sa njim sa časnom i poštenom istorijom,kojom se malo koji klub može pohvaliti,evo mene i na slici ovoj u Visokom jedini na onoj tribini gdje su bili navijači Bosne.
http://visoko.co.ba/index.php?view=imag ... &Itemid=37" onclick="window.open(this.href);return false;bas smo mi komentarisali sto li ne dodjes na ovu tribinu !pozz

pa bilo vise navijaca Željekristian je napisao/la:sad kad vide sliku u savezu osim i kompanija kaznit ce i bosnu visocku i zelju a i tebe licno sto si dosao kao navijac i gost da gledas utakmiculikusa je napisao/la:Kralj siBlagoje Bratić je napisao/la:Kakvih ovih forumaša ima ovdje to je čudo neviđeno,malo je reć da su papci vazda imaju neke primjedbe i traženje dlake u jajetu,vazda nezadovoljni šta hoćete vi ja ne kontam,ja sam sa Ilidže otišao gledat prijateljsku tekmu u Visoko morao sam i potrošit jelda,al mi nije žao volim svoj klub od rođenja i ponosim se sa njim sa časnom i poštenom istorijom,kojom se malo koji klub može pohvaliti,evo mene i na slici ovoj u Visokom jedini na onoj tribini gdje su bili navijači Bosne.
http://visoko.co.ba/index.php?view=imag ... &Itemid=37" onclick="window.open(this.href);return false;bas smo mi komentarisali sto li ne dodjes na ovu tribinu !pozz

Željeznicar za život cijeli !
- Blagoje Bratić
Bilo je ja sam otišao na sunce malo da se osunčam ondje je hladno gdje ste vi bili. 

Serija Brage po svemu sudeci ce veceras biti prekinuta jer gostuju kod Benfice, tako da sutra imamo jedan dodatni motiv da ostvarimo pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sad kad pocnu..Blagoje Bratić je napisao/la:Kakvih ovih forumaša ima ovdje to je čudo neviđeno,malo je reć da su papci vazda imaju neke primjedbe i traženje dlake u jajetu,vazda nezadovoljni šta hoćete vi ja ne kontam,ja sam sa Ilidže otišao gledat prijateljsku tekmu u Visoko morao sam i potrošit jelda,al mi nije žao volim svoj klub od rođenja i ponosim se sa njim sa časnom i poštenom istorijom,kojom se malo koji klub može pohvaliti,evo mene i na slici ovoj u Visokom jedini na onoj tribini gdje su bili navijači Bosne.
"Koliko ja znam, gostovanja su zabranjena svim navijacima .. Ocigledno Manijaci smiju ici na gostujuce tekme sa obiljezjima samo zato sto je savez naklonjen Zelji! Fuj! "

mislim da ce komsinice sutra da navijaju za ŽELJEZNICAR 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- SkyWallker
Naši haman uživaju u Međugorju
imali su jutros lagani trening a poslijepodne "raspalili" po tenisu dere ih Adilović sve redom
sutra tek u Mostar, vidim po raji da ih dosta planira ići dole pa sretno svima i pametno samo
a meni jbg ne gine s posla pratiti preko ovog foruma rezultat 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
SkyWallker je napisao/la:Naši haman uživaju u Međugorjuimali su jutros lagani trening a poslijepodne "raspalili" po tenisu dere ih Adilović sve redom
sutra tek u Mostar, vidim po raji da ih dosta planira ići dole pa sretno svima i pametno samo
Uvijek su navijaci Zeljeznicara slobodno dolazili pod Bijeli Brijeg...pogotovo u 21. stoljecu!

- SkyWallker
Ti nakon sto si jučer iznio niz laži u vezi Smajića trebao bi se barem pokušati "oprati" a ne na novo lupetati i iznositi gluposti jucer si fino demantovan u svojim lažima a Aco je to sve fino potvrdiobekicamir je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Naši haman uživaju u Međugorjuimali su jutros lagani trening a poslijepodne "raspalili" po tenisu dere ih Adilović sve redom
Uvijek su navijaci Zeljeznicara slobodno dolazili pod Bijeli Brijeg...pogotovo u 21. stoljecu!![]()
![]()

Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
samo sto u stoljecu ranijem pod bijelim brijegom nije igrao klub koji sad igra......bekicamir je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Naši haman uživaju u Međugorjuimali su jutros lagani trening a poslijepodne "raspalili" po tenisu dere ih Adilović sve redom
Uvijek su navijaci Zeljeznicara slobodno dolazili pod Bijeli Brijeg...pogotovo u 21. stoljecu!![]()
![]()
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Ja mislim da je on bio u Banovicima poslije sranja na Velezovoj temi.SkyWallker je napisao/la:Ti nakon sto si jučer iznio niz laži u vezi Smajića trebao bi se barem pokušati "oprati" a ne na novo lupetati i iznositi gluposti jucer si fino demantovan u svojim lažima a Aco je to sve fino potvrdiobekicamir je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Naši haman uživaju u Međugorjuimali su jutros lagani trening a poslijepodne "raspalili" po tenisu dere ih Adilović sve redom
![]()
zato sta god da kazes niko te ne uzima za ozbiljno jer si dvorska luda ovog foruma, pozdravljam
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Aco kralj ce sutra opet biti u Mostaru sa Osimom kao i uvijek do sada,njega uvijek lijepo docekaju ....sto se tice Smajica niti sam Smajic nece potvrditi da nije prosao lijecnicki pregled jer mu to nije u interesu...a da je bio dva dana u Bevandi Hotelu to zna i Aco...ako je vec dobar sa sulejmanom...nakon sto sulejman nije dogovorio suradnju sa Zrinjskim za par dana dogovor je pao sa Osimom,zasto Sulejman nije prosao lijecnicki vidite sada...Smajke je bio i ostao kralj Zrinjskog i Ultrasa i zbog toga mu hvala,nadam se da ce biti bolje i napraviti u 2,3 godine nesto vise sa ZEljeznicarom u europi...barem casno se oprostiti u nekom od predkola kad vec to niti jednom klubu ne uspijeva zadnjih godina.
Antisa izdrzi!

Antisa izdrzi!

- SkyWallker
bekicamir je napisao/la:Aco kralj ce sutra opet biti u Mostaru sa Osimom kao i uvijek do sada,njega uvijek lijepo docekaju ....sto se tice Smajica niti sam Smajic nece potvrditi da nije prosao lijecnicki pregled jer mu to nije u interesu...a da je bio dva dana u Bevandi Hotelu to zna i Aco...ako je vec dobar sa sulejmanom...nakon sto sulejman nije dogovorio suradnju sa Zrinjskim za par dana dogovor je pao sa Osimom,zasto Sulejman nije prosao lijecnicki vidite sada...Smajke je bio i ostao kralj Zrinjskog i Ultrasa i zbog toga mu hvala,nadam se da ce biti bolje i napraviti u 2,3 godine nesto vise sa ZEljeznicarom u europi...barem casno se oprostiti u nekom od predkola kad vec to niti jednom klubu ne uspijeva zadnjih godina.
Antisa izdrzi!
Smaraš al baš

Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Nisu dzaba transferi "tajni" i sve se odigrava iza zatvorenih vrata...vi imate svoje cinjenice ...netko ima svoje...pa Boze moj da se sve unaprijed zna igraci bi izgledali kao "k-urve" koje se prodaju za "marku" vise ili manje!
- Blagoje Bratić
Ja bi volio da su stara vremena prije 92 godine,fašisti i sluge okupatora nebi igrali nijednu ligu nit bi im se znao trag.
Ne bi da se raspravljam nit s tobom niti bilo kim drugim, al' me zanima sta ti mislis kako se igraci danas dovode. Sino moj bas tako kako ti rece ako tvoj stoni klub ima dovoljno para moze i "Ronalda" dovest toliko o tvojim kurafamabekicamir je napisao/la:Nisu dzaba transferi "tajni" i sve se odigrava iza zatvorenih vrata...vi imate svoje cinjenice ...netko ima svoje...pa Boze moj da se sve unaprijed zna igraci bi izgledali kao "k-urve" koje se prodaju za "marku" vise ili manje!

Mislim svi su na prodaju osim Tottia i jos par pojedinaca.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921, Levin i 50 gostiju.