BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
Imamo jedan siguran bod protiv Spanije, duznici su nam za onaj Marchenin gol u 97oj minuti, ufh kad se sjetim onog engleza celavog sudije heh, ma sta jedan bod, trebamo im uvaliti 3 komada za ono!!!
23 KING JAMES je napisao/la:ne kontam po čemu se ovo određujeamir je napisao/la:Evo stanja reprezentacija koje su druge u svojim grupama
Rusija 12
Hrvatska 11
Francuska 11
R.Irska 11
Skotska 10
Grcka 10
BiH 9
S.Irska 8
Madzarska 7
Po ovome dobro stojimo sto se tice drugih reprezentacija
odbiju se podovi protiv zadnje repke u grupi, jer grupa 9 ima pet repki, al treba uzeti u obzir da su neke repke vec ovdje odigrale po 8 tekmi kao sto su hrvati ili irci
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
@Adom, ako vec pratis turske programe de mi reci na kojoj ce tv oni prenositi utakmicu i na kojoj tv je bila utakmica Turska-Estonija?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
pa jarane jesmo drugi u grupi ako pobjedimo tursku ali da li je to dovoljno za baraz, to da budemo drugi u grupiirfan41 je napisao/la:LJUDI AKO POBJEDIMO TURKE, VISE NAM NISTA NE TREBA, NEZNAM ZASTO GOVORITE DA MORAMO I ESTONCE DOBITI, CAK IAKO IZGUBIMO PROTIV EST I ESP. OPET ECEMO BITI DRUGI NAJGORI, PA ZNATE LI MATEMATIKU
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ako Srbija dobije Francusku možemo bit drugi iza rusairfan41 je napisao/la:23 KING JAMES je napisao/la:ne kontam po čemu se ovo određujeamir je napisao/la:Evo stanja reprezentacija koje su druge u svojim grupama
Rusija 12
Hrvatska 11
Francuska 11
R.Irska 11
Skotska 10
Grcka 10
BiH 9
S.Irska 8
Madzarska 7
odbiju se podovi protiv zadnje repke u grupi, jer grupa 9 ima pet repki, al treba uzeti u obzir da su neke repke vec ovdje odigrale po 8 tekmi kao sto su hrvati ili irci
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj lik je nenormalan. Lik je lud ko struja. Pa ko njega pusti u emisiju???/
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo se odredjuje kada se oduzmu bodovi od zadnjeplasiranih reprezentacija u grupi23 KING JAMES je napisao/la:ne kontam po čemu se ovo određujeamir je napisao/la:Evo stanja reprezentacija koje su druge u svojim grupama
Rusija 12
Hrvatska 11
Francuska 11
R.Irska 11
Skotska 10
Grcka 10
BiH 9
S.Irska 8
Madzarska 7
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ma vjerovatno je da će otpasti Škotska...Škotska ima još samo jednu tekmu,i to protiv Holandije...Ako tu Škotska ne dobije mi smo 100% u baražu sa pobjedom protiv Turske... 

hahaha ne znam druze, neki doktor... nije normalan kako se krevelji i dere...omerbavarac je napisao/la:Ovaj lik je nenormalan. Lik je lud ko struja. Pa ko njega pusti u emisiju???/
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- bayernovac
- Kontakt:
Sastav za srijedu:
--------------------------Supić----------------------------
-------------Jahić---Nadarević----Spahić---------------
Ibričić-------------------------------------------Salihović
--------------Muratović------------Rahimić-------------
------------------------Misimović------------------------
------------------Džeko------------Muslimović(Ibišević)
--------------------------Supić----------------------------
-------------Jahić---Nadarević----Spahić---------------
Ibričić-------------------------------------------Salihović
--------------Muratović------------Rahimić-------------
------------------------Misimović------------------------
------------------Džeko------------Muslimović(Ibišević)
Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 06 sep 2009, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Necu uopste da sumnjam da necemo otici u baraz, ne ne, ovaj put ne, ljudi nemoze se vise ponoviti ni Danska ni Srbija, ovo je nasa godina!!!
Pomozi Boze!!!
Pomozi Boze!!!
odbijaju se bodovi protiv poslednjeg u grupi (naših 6 protiv armenije)
Dobijemo tursku i sve je rijeseno da izgubimo od estonije i spanije, a jos cemo dobiti estoniju i sa spanijom remi ma insAllah idemo na mundijal 2010 

mB!
E tako se vjeruje u uspjehMukiol je napisao/la:Dobijemo tursku i sve je rijeseno da izgubimo od estonije i spanije, a jos cemo dobiti estoniju i sa spanijom remi ma insAllah idemo na mundijal 2010

Slucajno je brat okrenuo na turski prog. na kablovskoj TRT- turk. Inace nisu prenosili utakmicu, vec imaju samo ovu sportsku emisiju sa komentarima itd, nesto kao kod nas bh sport sto je bilo. Ne znam na kojoj prenose reprezentaciju.Harrison je napisao/la:@Adom, ako vec pratis turske programe de mi reci na kojoj ce tv oni prenositi utakmicu i na kojoj tv je bila utakmica Turska-Estonija?
ma i ja mislim da ce skotska otpasti, holandija im uzme bod i to je to, a i u boljoj situaciji smo od reprezentacija koje su u grupama gdje su npr trenutno druge, sj irska, rep irska, hrvatska, madjarska, NE BI TREBALO BITI PROBLEMA, ako skoti remiziraju sa holandijom onda nam trebaju 2 boda do kraja da budemo bolji od njih, a to ne bi trebao biti problem, ALI idemo pobjediti tursku, pa cemo kombinirati poslije te tekme, najbitnije je da njih skinemo s vrata, bgmi su opasni, koliko su se samo puta vadili u 94. minuti, 122. minuti itd.
Utakmice turske reprezentacije inace prenosi neka A tv turska, provjeri imal nesto takvo, bas sam pitao jednog kolegu, kaze on gledao veceras protiv Estonije na tom kanalu... etttadom je napisao/la:Slucajno je brat okrenuo na turski prog. na kablovskoj TRT- turk. Inace nisu prenosili utakmicu, vec imaju samo ovu sportsku emisiju sa komentarima itd, nesto kao kod nas bh sport sto je bilo. Ne znam na kojoj prenose reprezentaciju.Harrison je napisao/la:@Adom, ako vec pratis turske programe de mi reci na kojoj ce tv oni prenositi utakmicu i na kojoj tv je bila utakmica Turska-Estonija?
- Žil Kretenie
- Kontakt:
To će da ih uništi. Jesu fanatici, imaju Terima, ali ovaj put ih to vodi u zajeb.adom je napisao/la: Nevjerovatno je o tome kako diskutuju o daljim kvalifikacijama. Samo su jos jace sada odlucni da u Zenicu dodju samo na pobjedu. Evo pustaju inserte iz utakmice kada smo igrali kod njih, analiziraju, traze slabe karike te govore koji igraci se najvise trebaju pripaziti na utakmici. Stvar je takva da su oni blago receno "ludo zeljni" da nas pobjede u Zenici, a ostalo kako kazu sve im izgleda kao katastrofa. Izjave igraca nakon utakmice uglavnom se okrecu oko toga da su spremni da pruze maksimalno u Zenici do pobjede.
Ćiro mora da riješi situaciju u veznom redu, tu ce najveca borba biti.
Samo da Muratovića izostavi te da ga Pjanić zamjeni, i da riješi nekako lijevi bek. Salihović da bi pružio najbolje od sebe mora da bude više naprijed. Vidjelo se danas, čovjek se trudio ali jednostavno u par navrata nema koncentraciju za centaršut.
Kahva, Kava, Kafa!
Škoti čak imaju negativnu gol razliku 6:10 trebaju dobiti holandiju 4 razlike da dođu na nulu, u slučaju da imamo isti broj bodova a mi ćemo ABD imati više!muamer10 je napisao/la:ma i ja mislim da ce skotska otpasti, holandija im uzme bod i to je to, a i u boljoj situaciji smo od reprezentacija koje su u grupama gdje su npr trenutno druge, sj irska, rep irska, hrvatska, madjarska, NE BI TREBALO BITI PROBLEMA, ako skoti remiziraju sa holandijom onda nam trebaju 2 boda do kraja da budemo bolji od njih, a to ne bi trebao biti problem, ALI idemo pobjediti tursku, pa cemo kombinirati poslije te tekme, najbitnije je da njih skinemo s vrata, bgmi su opasni, koliko su se samo puta vadili u 94. minuti, 122. minuti itd.
Mozemo Tursku pobjediti! Nece biti lahko ali imamo dovoljno kvaliteta da ih savladamo makar 1-0. Da ne kazem da su se oni danas mucili protiv "velesile" zvane Estonija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.