Ne bi me iznenadilo da sutra bar jedan od njih dvojice dobije žuti pa da propuste meč s Augsburgom da bi bili spremni za Dortmund. U suprotnom bi rizikovali neigranje protiv BvB-a.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Marseille nemoRe protiv treceligasa da odradi poso kako treba, a kamoli da iznenadi Bayern, medjutim nikad se nezna. Rutinski, Bayern ko Bayern, ove godine makar finale, makar viceprvak, mada vjerujem u ovaj tim da moze i bez ono viceel-fighter je napisao/la:Marseile rutinski odradjen i vec pospremljen u arhivu. Momci su zaista sjajno odradili posao u LP i sada samo ostaje da odigramo tih 90 minuta na AA. Tesko je ocekivati da Marseile moze nesto uraditi u toj utakmici, a nadam se da ce tada priliku ponovo dobiti igraci koji slabije igraju. Sada je sve podredjeno utakmici sa Nurnbergom sutra, a "tamo negdje" se nadam kiksu Dortmunda veceras, ali to ce se veoma tesko desiti. Takodjer, sve bliza je i utakmica sa Dortmundom, ali mislim da se ne trebamo time jos opterecivati.
Joj kako volim kad vikend dobro krene. Dortmund je sinoc kiksao i sada je red na nas. Uvijek me strah ovakvih utakmica i igranja protiv realno slabijih ekipa. Nadam se da ce igraci maksimalno ozbiljno uci u utakmicu i ubiljeziti nova 3 boda.el-fighter je napisao/la: Sada je sve podredjeno utakmici sa Nurnbergom sutra, a "tamo negdje" se nadam kiksu Dortmunda veceras,
Ovaj ti je post za veliki respekt....Odavno nisam vidio ovoliku korektnost na ovom forumu od strane jednog forumaša, jer naravno da ti je sinoć bilo krivo, ko što meni bude krivo kad Bayern kiksa, ali kad dođeš dan poslije i ovako nešto kažeš onda je to stvarno za svaku pohvalu.mma_hz je napisao/la:Sinoc sam u afektu rekao da bi volio da vas Madrizani obrukaju,al moram priznati da zelim upravo suprotno..
nadam se vasem osvajanju Lige prvaka..da pokazemo da je Bundesliga najbolja liga.sto je vec dokazano sinocnjom "ljepoticom"..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.