FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Semir bvb
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Semir bvb » 30 mar 2012, 14:04

Jel' Ribery i Kroos imaju po 4 žuta kartona?
Ne bi me iznenadilo da sutra bar jedan od njih dvojice dobije žuti pa da propuste meč s Augsburgom da bi bili spremni za Dortmund. U suprotnom bi rizikovali neigranje protiv BvB-a. :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 mar 2012, 15:20

Marseile rutinski odradjen i vec pospremljen u arhivu. Momci su zaista sjajno odradili posao u LP i sada samo ostaje da odigramo tih 90 minuta na AA. Tesko je ocekivati da Marseile moze nesto uraditi u toj utakmici, a nadam se da ce tada priliku ponovo dobiti igraci koji slabije igraju. Sada je sve podredjeno utakmici sa Nurnbergom sutra, a "tamo negdje" se nadam kiksu Dortmunda veceras, ali to ce se veoma tesko desiti. Takodjer, sve bliza je i utakmica sa Dortmundom, ali mislim da se ne trebamo time jos opterecivati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 mar 2012, 16:03

el-fighter je napisao/la:Marseile rutinski odradjen i vec pospremljen u arhivu. Momci su zaista sjajno odradili posao u LP i sada samo ostaje da odigramo tih 90 minuta na AA. Tesko je ocekivati da Marseile moze nesto uraditi u toj utakmici, a nadam se da ce tada priliku ponovo dobiti igraci koji slabije igraju. Sada je sve podredjeno utakmici sa Nurnbergom sutra, a "tamo negdje" se nadam kiksu Dortmunda veceras, ali to ce se veoma tesko desiti. Takodjer, sve bliza je i utakmica sa Dortmundom, ali mislim da se ne trebamo time jos opterecivati.
Marseille nemoRe protiv treceligasa da odradi poso kako treba, a kamoli da iznenadi Bayern, medjutim nikad se nezna. Rutinski, Bayern ko Bayern, ove godine makar finale, makar viceprvak, mada vjerujem u ovaj tim da moze i bez ono vice ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 mar 2012, 21:57

http://www.calciomercato.com/mercato/fi ... ldi-322167" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrlo zanimljiva ponuda Bayerna, barem kako navodi ovaj site.
10 miliona i Contento na posudbu za Vargasa?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 30 mar 2012, 22:09

2:3 na Signal Iduna Parku!!!
24.04.1991.
Stern des südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2012, 22:30

Kiks Dortmunda počeli su pucati po šavovima :lol:

Sutra po pobjedu i dolazimo na tri boda žućama :D Mia San Mia.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 mar 2012, 23:11

Ozbiljan, ozbiljan , ozbiljan i ozbiljan pristup sutra, trka, griženje trave i u žestok boj idemo, idemo da pobijedimo i da dosta poboljšamo situaciju u borbi za titulu. Ne smijemo se opuštat, neke smo bodove bez veze prosuli tokom sezone, zato sutra maksimalno zalaganje želim i želim da uzmemo te bodove. A lako neće biti....I ja uvijek kažem mi smo FC Bayern i zato nas nikad ni u jednom takmičenju ne treba otpisivat. Al zato nam pojedini padobranci zavide i mrze nas :D :D
A skuplja se sve veselija družina i daje podršku navijačima Bvb-a. :lol: :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 mar 2012, 23:40

Jel' se meni cini il' je Bayo opet utjerao strah u kosti konkurenata, a u takvim situacijama evidentno koljena klecaju. :mrgreen:

Sutra rijesimo ove Gerine (pobrinut ce se on za to :mrgreen: ), i eto nas na tri boda. Samo sam cekao ovaj kiks, ne bi li se pitanje prvaka odlucilo u derbiju. Najpravednije je, sto jes' jes'. :)

Ne bih da duzim. Nisam bas ni sposoban trenutno. :?
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 30 mar 2012, 23:58

Eto vam prilike....Kakva je to situacija da neko drugi sem Bavaraca osvoji uzastopno BL..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 31 mar 2012, 00:12

Ja ne vjerujem da ćemo mi sutra dobiti, valjda od straha od pobjede, nekak bi to bilo prelepo. No to je namnje bitno. sad bar moremo kiksat pa se lakše diše, a ak već pobjedimo ko kak Klopp kaže, nije da mi ne želimo biti prvaci, ali nam to nije cilj! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 mar 2012, 01:08

daj anto ne susi,idemo 100% oprezni sutra znamo kakvu priliku imamo i idemo po nova 3boda!!!
Stern des Südens

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 mar 2012, 09:42

el-fighter je napisao/la: Sada je sve podredjeno utakmici sa Nurnbergom sutra, a "tamo negdje" se nadam kiksu Dortmunda veceras,
Joj kako volim kad vikend dobro krene. Dortmund je sinoc kiksao i sada je red na nas. Uvijek me strah ovakvih utakmica i igranja protiv realno slabijih ekipa. Nadam se da ce igraci maksimalno ozbiljno uci u utakmicu i ubiljeziti nova 3 boda.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 mar 2012, 10:06

Sinoc sam u afektu rekao da bi volio da vas Madrizani obrukaju,al moram priznati da zelim upravo suprotno..
nadam se vasem osvajanju Lige prvaka..da pokazemo da je Bundesliga najbolja liga. :D sto je vec dokazano sinocnjom "ljepoticom".. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 mar 2012, 11:08

Nekako sve postade ružičastije,do sinoćne utakmice nisam vjerovao da BvB mozemo prići na manje od 5bodova prije derbia ali eto i to se dogodilo tako da sam sad poprilično siguran da će još više kiksati i da utakmica u Dortmundu neće imati toliku važnost!!!
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 mar 2012, 11:25

Sve je to do nas,i uvijek je bilo do nas,da mi nisamo napravili ovaj pakleni niz pobjeda ne bi ni dosli u ovu situaciju priblizavanja BVB-u,mi njima pravimo nemir sa pobjedama,mi da smo kiksali oni ne bi imali puno posla da lape salataru,ali uz nasu konstantnost to ce im jako tesko poci za rukom a mozda i nikako,ne ide mi uglavu pisanje ovih koji su davno titulu prepustili i odustali od nje,ja sam mozda od onih tvrdoglavijih navijaca Bayerna na +7 dortmunda imao sam neki osjecaj da ce se sve okrenuti u nasu korist. ;) Jos malo ce tekma pa sretno decki, rutinski i ovu tekmu neka bude 0:2 za nas :)
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 mar 2012, 13:21

mma_hz je napisao/la:Sinoc sam u afektu rekao da bi volio da vas Madrizani obrukaju,al moram priznati da zelim upravo suprotno..
nadam se vasem osvajanju Lige prvaka..da pokazemo da je Bundesliga najbolja liga. :D sto je vec dokazano sinocnjom "ljepoticom".. ;)
Ovaj ti je post za veliki respekt....Odavno nisam vidio ovoliku korektnost na ovom forumu od strane jednog forumaša, jer naravno da ti je sinoć bilo krivo, ko što meni bude krivo kad Bayern kiksa, ali kad dođeš dan poslije i ovako nešto kažeš onda je to stvarno za svaku pohvalu.
Podbadanja će uvijek biti, ali i ja tako uvijek kad je Dortmund u Evropi navijam za Dortmund i nikad im ne želim tada zlo....
Svaka čast još jednom...... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 31 mar 2012, 13:48

Mislim da u dvoboju Real-Bayern niko nikog nece obrukati, odlucivat ce najvjerovatnije 1 gol, mozda budu i produzetci, mozda i penali...bice neizvjesno do jaja, ali kao navijac Reala nadam se prolazu. Ponavljam jos jednom, nikakvog brukanja, nikakvog kantanja u ovom dvoboju nece biti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 31 mar 2012, 14:55

Ste vidli ko bu sve za Bayern danas igro?
SEX!

prnJić, TymoŠpek i contento u prvih 11! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 31 mar 2012, 15:32

ko bi se nado ovakvoj rotaciji, al ak nam pođe za rukom, bit će to nešto prejebeno!!!!

Ništa support the team i netrebamo srati JUPPU zbog ovih zamjena bez obzira na rezu jer moramo shvatiti da se rotirat sada mor azbog našeg prestrašnog rasporeda!

SUPPORT THE TEAM!!!

AUF GEHTS BAYERN!!!!!!!!!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 31 mar 2012, 16:04

Zna li neko kako stoje stvari sa zutim kartonima u Ligi Sampiona? Kad se brisu kartoni?
Cini mi se da su Gustavo, Lam, Kros i Miler na karton od suspenzije. Mozda jos neko, ne secam se.
Hvala.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.