BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la SirAlexFerguson » 31 mar 2012, 08:41

Šteta za izgubljena 2 boda u samoj završnici susreta, lakše bi se disalo ispred Bayerna. Mislim da Perišić svojom igrom zaslužuju više minuta nego što ih dobiva
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 31 mar 2012, 09:47

onaj naš smrdljivi hinjo uvijek presudi bvb-u,i kao što moj dragi kolega reće,**** sam sve,i da on nije dao go bilo bi 4 : 3 i sve bi bilo dobro,a dođe u repku i sa tri metra fula go,puca ko debil . . . ljudi moji sjetite se koliko nam je puta presudio,pa nemožeš ovako druže,nije pošteno,nema ga nigdje i odjednom tipom raula il inzagija stoji,pokupi otpadak i dadne go,kada bi sad odusto od repke bilo bi mi drago,jer znam da koliko god golova dao u repki,pa makar to bili oni odlučujući za repku,ja ću ga mrzit,mrzit ću ga dok sam živ,ni na sudnjem danu mu neću halalit ovaj go,magarac jedan da Bog dragi da da izvrne obadvije one smotane noge :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x stavio sam mu na profil na neku od njegovih slika himnu bvb-a mada nismo prijatelji,a nećemo biti sigurno ni od sada . . . BTW vidim da je her doktor ostao šokiran na kraju i da se samo cinićno smijao,imam osjećaj da momcima poslije tuširanja nije bilo nimalo prijatno,jer se vidjelo da je nakon ponavljam ciničnog osmjeha mogao da eksplodira

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 mar 2012, 10:04

maverick_tz je napisao/la:onaj naš smrdljivi hinjo uvijek presudi bvb-u,i kao što moj dragi kolega reće,**** sam sve,i da on nije dao go bilo bi 4 : 3 i sve bi bilo dobro,a dođe u repku i sa tri metra fula go,puca ko debil . . . ljudi moji sjetite se koliko nam je puta presudio,pa nemožeš ovako druže,nije pošteno,nema ga nigdje i odjednom tipom raula il inzagija stoji,pokupi otpadak i dadne go,kada bi sad odusto od repke bilo bi mi drago,jer znam da koliko god golova dao u repki,pa makar to bili oni odlučujući za repku,ja ću ga mrzit,mrzit ću ga dok sam živ,ni na sudnjem danu mu neću halalit ovaj go,magarac jedan da Bog dragi da da izvrne obadvije one smotane noge :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x stavio sam mu na profil na neku od njegovih slika himnu bvb-a mada nismo prijatelji,a nećemo biti sigurno ni od sada . . . BTW vidim da je her doktor ostao šokiran na kraju i da se samo cinićno smijao,imam osjećaj da momcima poslije tuširanja nije bilo nimalo prijatno,jer se vidjelo da je nakon ponavljam ciničnog osmjeha mogao da eksplodira
pa Kloponja je jadan zamalo zaplakao,a moram priznati ni meni nije nimalo lakse bilo...
al za ovo se zivi ..od extaze do prizemljenja,pa ponovo extaza i na kraju nezz i kako bih nazvao ne hladni vec ledeni tus..kad se zavrsila tekma 10 minuta sam ostao buljiti u tv i suteci ispratio odjavu od onoga bavarca...sve fol sjajna tekma,a godra mu sto nismo uzeli drama.. :evil:
i dobro je ba ,smanjite malo te gluposti prema nasem Vedi...jel nam vedo kriv sto primismo 4 gola ili Subotic ,Humels,Piscek i Smelcer..svaki je kriv za po jedan go.. :evil: ž
Vedo je nas makar na uvalio tricu..navijam za BvB svim srcem al ih porediti sa repkom ili mu zeljeti neke grozote granici sa kretenlukom i to najtezim stadijem.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 31 mar 2012, 10:13

Dobrodosli u ligu koju Bayern München osvaja. Salim se malo,sinoc je stvarno bila prelijepa utakmica i sta god da se desilo ne bi bilo ne zasluzeno. Cak i da ste vi pobijedili,a mozda i da je Stuttgart pobijedio ne bi bilo ne zasluzeno...
Na kraju cemo vam se krvi napiti i to je to!!!
:lol:
Stern des Südens

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 mar 2012, 10:16

proFCB je napisao/la:Dobrodosli u ligu koju Bayern München osvaja. Salim se malo,sinoc je stvarno bila prelijepa utakmica i sta god da se desilo ne bi bilo ne zasluzeno. Cak i da ste vi pobijedili,a mozda i da je Stuttgart pobijedio ne bi bilo ne zasluzeno...
Na kraju cemo vam se krvi napiti i to je to!!!
:lol:
:shock: :P :P to ce mo jos vidjeti... :D
FK SARAJEVO.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 mar 2012, 10:41

Tekmu ne bi' da komentarisem...previse je sve ovo za mene :?

Sto se tice nastavka prvenstva ja bi' vise volio da mi odigramo kako treba do kraja pa nek' Bayern uzme titulu nego da budemo prvi zato sto ce na svaki nas kiks i Bayern uzvratiti istom mjerom.

Imamo taj mec na svom terenu protiv direktnog konkurenta za titulu i ukoliko oni uzmu 3 boda onda ne vidim veliki problem u njihovoj eventualnoj tituli...(druga je stvar sto ne vjerujem da ce nas dobiti)

Ova ekipa odavno nije dobila veci samar od Gentnerovog gola u 92. minuti...vidjet cemo kako ce se nositi sa ovakvim pritiskom...bez obzira kako se ova sezona zavrsila ovom timu treba ovakvih stvari(kazu da se mnogo vise nauci iz poraza :D ).

Ono sto mi najvise smeta je prokockanih 2-0...kasnije je mec usao u takvu fazu da bi vjerovatno pala jos 2 gola da se igralo par minuta vise.Na momente smo izgledali kao Schalke u cetvrtak protiv spanaca...nesigurnost od trenutka kad je Stuttgart smanjio na 2-1.

P.S.Perisic je definitivno zasluzio vise minuta :D

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 31 mar 2012, 11:07

@Hz slobodno meni reci nemoras okolo !
Nije preseravanje ali mene je sinoc apsolutno bolio k.... za Vedom !!! Sinoc su mi drazi bili i Subotic i Perisic 1000x
Ja kad kazem da vise volim BvB od reprezentacije onda je to tako....za ovu jednu utakmicu BvB sedam dana zivim ,a repku nemora gledat 10g nece me dirnut ni sekunde !
Kod mene je tako i tacka !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 mar 2012, 11:15

HzBvB je napisao/la:@Hz slobodno meni reci nemoras okolo !
Nije preseravanje ali mene je sinoc apsolutno bolio k.... za Vedom !!! Sinoc su mi drazi bili i Subotic i Perisic 1000x
Ja kad kazem da vise volim BvB od reprezentacije onda je to tako....za ovu jednu utakmicu BvB sedam dana zivim ,a repku nemora gledat 10g nece me dirnut ni sekunde !
ma nema to veze sa Perisicem il Suboticem...Vedo je meni moj i tacka...
ma prijatelju duboka i siroka je ta tema..al ugl ljudi su izginuli da bi mi sada mogli gledati NASU repku..
meni to nije ok,al kako hoces..ne pricam u vezi vede vec za repku.. :?
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 mar 2012, 11:18

imal sanse da dovedemo onog golmana Rene Adlera.. :roll: :roll:
bez napada,samo pitam cisto informativno.. :D
FK SARAJEVO.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 31 mar 2012, 11:32

mma_hz je napisao/la:
ma prijatelju duboka i siroka je ta tema..al ugl ljudi su izginuli da bi mi sada mogli gledati NASU repku..
Nemoj igrat na tu kartu ! izginuli su da bi mi gledali....to je niska prica !
Ja ti samo kazem da je meni vece uzivanje gledat BvB nego BiH-reprezentaciju( znao sam to i prije ali sam sinoc otklonio i svaku sumnju )....ja od toga ne mogu pobjec !
Vedo kad igra protiv BvB on meni nista ne predstavlja a dok igra protiv nekih drugih naravno da cu se obradovat kad zabije ili asistira....
Samo postavi prioritete i podvuci jasnu crtu !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 mar 2012, 11:45

HzBvB je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Nemoj igrat na tu kartu ! izginuli su da bi mi gledali....to je niska prica !
Ja ti samo kazem da je meni vece uzivanje gledat BvB nego BiH-reprezentaciju( znao sam to i prije ali sam sinoc otklonio i svaku sumnju )....ja od toga ne mogu pobjec !
Vedo kad igra protiv BvB on meni nista ne predstavlja a dok igra protiv nekih drugih naravno da cu se obradovat kad zabije ili asistira....
Samo postavi prioritete i podvuci jasnu crtu !
a brate,tako ja na to gledam..nije to niska prica..nego jednostavno moj pogled.. ;)
al u svakom slucaju nisam te dobro razumjeo(nisi dobro objasnio :mrgreen: )..
i meni je veca uzivancija gledat BvB jer igraju bolje I zanimljivije tekme.. ... :D
FK SARAJEVO.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 31 mar 2012, 13:11

maverick_tz je napisao/la:onaj naš smrdljivi hinjo uvijek presudi bvb-u,i kao što moj dragi kolega reće,**** sam sve,i da on nije dao go bilo bi 4 : 3 i sve bi bilo dobro,a dođe u repku i sa tri metra fula go,puca ko debil . . . ljudi moji sjetite se koliko nam je puta presudio,pa nemožeš ovako druže,nije pošteno,nema ga nigdje i odjednom tipom raula il inzagija stoji,pokupi otpadak i dadne go,kada bi sad odusto od repke bilo bi mi drago,jer znam da koliko god golova dao u repki,pa makar to bili oni odlučujući za repku,ja ću ga mrzit,mrzit ću ga dok sam živ,ni na sudnjem danu mu neću halalit ovaj go,magarac jedan da Bog dragi da da izvrne obadvije one smotane noge :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x stavio sam mu na profil na neku od njegovih slika himnu bvb-a mada nismo prijatelji,a nećemo biti sigurno ni od sada . . . BTW vidim da je her doktor ostao šokiran na kraju i da se samo cinićno smijao,imam osjećaj da momcima poslije tuširanja nije bilo nimalo prijatno,jer se vidjelo da je nakon ponavljam ciničnog osmjeha mogao da eksplodira
:lol: :lol: :lol: E ovako nesto jos nisam u zivotu procitao, samo jos nisam siguran jel ovo smijesno ili je zalosno, ali ovaj tekst treba kopirati i postaviti na sve moguce internet stranice, treba ga isprintati i polijepiti po svim gradovima u BiH, pa eto jos bolje nek se zna kakvih nas ima :evil: i ono nije bio otpadak, vec asistencija i Vedo je manirom rasnog strijelca ono zabio, golmana bacio u jednu, a loptu poslao u drugu stranu. Lijep gol nema sta.

PS. Ja, kao sto se vidi prema avataru navijam za Real Madrid i to zesce, nabavio sam satelitske antene, resivere, kupio sportsku karticu al-yazeere samo da mogu gledati Spansku ligu, odnosno Real Madrid, ali kad je Miralem Pjanic zabio gol na SB i tim golom izbacio Real iz LP jesam bio ljut i to strasno i psovao sam sve zivo i mrtvo, ali ne Pjanicu vec odbrani Reala i treneru, ali poslije kad se ohladim i skontam da ako smo vec morali ispasti onda je bolje sto je Pjanic zabio nego tamo neki levat...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 31 mar 2012, 13:49

Harrison je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: E ovako nesto jos nisam u zivotu procitao, samo jos nisam siguran jel ovo smijesno ili je zalosno, ali ovaj tekst treba kopirati i postaviti na sve moguce internet stranice, treba ga isprintati i polijepiti po svim gradovima u BiH, pa eto jos bolje nek se zna kakvih nas ima :evil: i ono nije bio otpadak, vec asistencija i Vedo je manirom rasnog strijelca ono zabio, golmana bacio u jednu, a loptu poslao u drugu stranu. Lijep gol nema sta.

PS. Ja, kao sto se vidi prema avataru navijam za Real Madrid i to zesce, nabavio sam satelitske antene, resivere, kupio sportsku karticu al-yazeere samo da mogu gledati Spansku ligu, odnosno Real Madrid, ali kad je Miralem Pjanic zabio gol na SB i tim golom izbacio Real iz LP jesam bio ljut i to strasno i psovao sam sve zivo i mrtvo, ali ne Pjanicu vec odbrani Reala i treneru, ali poslije kad se ohladim i skontam da ako smo vec morali ispasti onda je bolje sto je Pjanic zabio nego tamo neki levat...

e pa onda se vidi koliko voliš svoj klub :P :P :P :P :P :P :P a što se tiće vede ako ti se sviđa njegov go onda ti se sviđa,BTW moje ti role postove ostavi na miru jer svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja,i ne vrijeđaj drugoga,ja ti nisam nikada, ama baš nikada,ništa pod milim i dragim Bogom reko niti te isprovociro pa da me ovdje pred svima zajebavaš na ime,izvini al ovo ti nije bilo u redu,isto kad me onaj debil od navijaća bajerna provocirao i nazvao me kvazi-navijačem BVB-a,nije znao da sam ja već bio na signal iduni park i uživo vidio kako sve to izgleda a taj dotićni sigurno nikad nije vidio tu njihovu nazovi arenu,dakle ja volim ovaj klub malte ne ko samog sebe i nema tog vede i seje salihovića ili đeke koji pogađaju protiv bvb-a za mene su neprijatelji prve klase bez obzira koliko puta pogodili za repku za koju živim iz utakmice u utakmicu,BVB je za mene nešto posebno i uvijek će biti . . .a zašto nisi pročitao moj post poslije utakmice gdje sam analizirao igru pa onda donijo neki sud o meni . . .vidi realovac,bit će ti HALLAL OLSUN al brate nemoj više . . .valjda me razumiješ kao navijaća ovoga kluba koji je sve ovo sinoć vidio,i zbog kojeg su sinoć svi u mom prisustvu navijali za stutgart za kojeg niko ne navija,samo da meni naškode i kad taj klub primi go u 90+2 minuti,šta ću napisati :?: :?: :?: :?: :?: ako imaš bolji prijedlog reci :!: :!: :!: :!: rado ću ga poslušati - imaš pozdrav i imate pozdrav svi žuto crni navijači ss.ba foruma

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 31 mar 2012, 14:04

Imam prijedlog i to dobar: Idi i lijeci se, imam osjecaj da bi ti sad zaklao Vedu kad bi ga sreo samo zato sto vam je zabio gol, sta jel treb'o ono namjerno fuliti da tebe ne bi sj.ebo :lol: :lol: a provalio si se jos i izjavom da Vedo nije zabio bilo bi 4:3 :lol: :lol: , da Vedo nije Zabio otkud znas da bi utakmica bila ista kao sto je bila, mozda bi ostalo 2:0 ili bi cak Borussia pobijedila 3:0???

Ja mislim da je kriv trener Borussie, znao je da je Ibisevic opasan k'o zmija i trebao je na njemu igrati DUPLU odbranu tj. trebao mu je svezati dva flastera da mu ne daju oka otvoriti i onda Vedo ne bi zabio gol :lol: :lol: , al opet ko zna, mozda bi ga lopta pogodila u ledja i odbila se u goooooooolll :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 31 mar 2012, 14:11

Harrison je napisao/la:Imam prijedlog i to dobar: Idi i lijeci se, imam osjecaj da bi ti sad zaklao Vedu kad bi ga sreo samo zato sto vam je zabio gol, sta jel treb'o ono namjerno fuliti da tebe ne bi sj.ebo :lol: :lol: a provalio si se jos i izjavom da Vedo nije zabio bilo bi 4:3 :lol: :lol: , da Vedo nije Zabio otkud znas da bi utakmica bila ista kao sto je bila, mozda bi ostalo 2:0 ili bi cak Borussia pobijedila 3:0???

Ja mislim da je kriv trener Borussie, znao je da je Ibisevic opasan k'o zmija i trebao je na njemu igrati DUPLU odbranu tj. trebao mu je svezati dva flastera da mu ne daju oka otvoriti i onda Vedo ne bi zabio gol :lol: :lol: , al opet ko zna, mozda bi ga lopta pogodila u ledja i odbila se u goooooooolll :lol: :lol:
dakle tako ljudskost kod tebe ne igra ulogu . . .fino brate fino,jadno tvoje dijete kad ga ćeka takav abbin odgoj,koji si ti talenat braćo moja mila ccccc

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 31 mar 2012, 14:58

Idi lijeci se seljacinmo jedna neotesana,Kreka ti je u blizini pa bujrum. Pacenice imas li ti uopste mozga kad ovako nesto pises.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 31 mar 2012, 15:10

Je li ono ti rece da si fakultetski obrazovan? Tesko nama sa takvim obrazovanim.

Najgori ste vi ,koji u zivotu ni vidili stadiona nisu,sve sami internet navijaci. I Vedad je dao jedan od ukupno 4 gola,sta ces onda reci za Schiebera,koji je dao 2 i imao jednu asistenciju,a ti se nasao bas Vedadu da psujes budace jadni!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 31 mar 2012, 15:14

SABUR

bvb09_manijak
Kontakt:

Post Postao/la bvb09_manijak » 31 mar 2012, 15:17

Dajte ljudi smirite strasti,bilo pa proslo 8-)

svako ima svoje misljenje i ako se nekom ne svidja sta nas zuto-crni drug misli o vedadu nek zaobidje temu...

i ne lupajte bezze da covjek nije vidio stadiona,jedan je od rijetkih koji su bili na westfalenu :)
"Pobjeda pripada najupornijima." (NAPOLEON BONAPARTE)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 31 mar 2012, 15:30

bvb09_manijak je napisao/la:Dajte ljudi smirite strasti,bilo pa proslo 8-)

svako ima svoje misljenje i ako se nekom ne svidja sta nas zuto-crni drug misli o vedadu nek zaobidje temu...

i ne lupajte bezze da covjek nije vidio stadiona,jedan je od rijetkih koji su bili na westfalenu :)
Kakvo bolan misljenje,pa svako voli svoj klub,ali pozeliti neko da "izvrne noge" je van svake pamet,moras biti u glavi dobro napacen ,tako nekom nesto i pozeliti,pogotovu ako znamo,kroz sta je Vedad sve prosao da bi se ponovo vratio u formu. Voli ti Dortmund ,niko ti ne brani,ali primiti 4 gola kuci nije do Vedada,nego do kluba kojeg volite. I kao sto rekoh,Schieber dao 2 gola,1 napravio,a on nasao psovati i kleti Ibisevica,pa hebote kakvih pacenika samo ima.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.