FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2012, 13:05

Sarajevo-Sloboda finale kupa Kosevo 16 maj 1998 :)

Buco u akciji :)

slika

Sloboda-Sarajevo na Tusnju 1997..Buco ponovo u akciji, a iza je i Granov covjek koji nam je pokvario san u finalu kupa sa onim golom u `119 minuti drugog produzetka :(

slika

A evo vam i ebenog Arnautovica sudije , koga okrivljujete da je ucestvovao u tome kako bi se Sloboda ostetila protiv Sarajev au prvom kolu...naravno niti smo mi osteceni, a cisto sumnjam da bi Arnautovic uopste protiv nas u tome i ucestovao..jedino da su mu ponudili dobru lovu, pa da nas je izdao, ali ovako cisto sumnjam.
Nego ne znam koliko se stari sjecaju ali ne znam tacno koje godine se to desilo mozda bi navijaci Sarajeva znali to bolje jer ipak su tu utkamicu oni osteceni i bilo je svasta u Visokom :)..Uglavnom radi se o sudiji iz Mramora je i on je veliki navijac Slobode bio, pa lik je volio Slobodu vise od matre i oca :).da ne zna mu neko ime ja sam zaboravio skroz?...lik je sudio u utkamici Bosna Visoko-Sarajevo, gdje igrac Bosne izvan granica igralista iznosi loptu i ako su se igraci Sarajeva bunili i onda napraivli prekrsaj koji i nije posotjao i on dosudi penal Bosni :)...i poslije kad je disciplinska komisija vodila postupak oko te utakmice, posto je on Sarajevo ostetio, samo je covjek rekao da ne zali za greskom, jer i Zrnic unistava moju Slobodu protiv Sarajeva :)..on je dozivotno suspendovan nakon toga :)... ebiga ja fakat ne mogu da se sjetim imena covjeka nikako... znam da je nas sudija iz Mramora tacnije, ali imena se ne mogu sjetiti da ga ebes :?

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 30 mar 2012, 13:09

harry_90 je napisao/la:Samo nek se rijesi situacija danas.. Et haman ce nam i Enes Mesanovic pomoci,hvala mu od srca ako ce to uraditi,mada sad i on ce nesto traziti za uzvrat ;)

Samo mi je krivo sto niko se od navijaca nije digao da se pomogne,svi sute i cekaju da neko drugi rijesi.. vrijedi procitati ovo :

Navijači Rengersa skupili 250.000 funti pomoći, navijači Slobode ni marku

"Kada se sve ovo desilo, mislio sam da će klub zauvijek zatvoriti vrata, ali na sreću ono najgore je prošlo. Navijači su najzaslužniji što su Rangersi još uvijek živi, jer su se odmah okupili i započeli operaciju spašavanja kluba" rekao je Papac, dodavši:

"Bez njihove pomoći, ko zna šta bi se desilo. Navijači su temelj kluba i oni neće dopustiti da Rangersi umru." zaključio je naš reprezentativac, koji je istakao da bi volio ostati na Ibroxu, ali da je za sada to neizvjesno.

Navijači Rangersa su skupili 250 000 funti za pomoć klubu, što je u mnogome olakšalo situaciju škotskog giganta, koji je još uvijek u velikim dugvima. Šta je sa tuzlanskih navijača kojima je slogan "Sloboda do groba". Šta je sa uspavane čaršije, rođenih Tuzlaka? Hoće li iko dati marku za voljeni klub? Ili će se klub ugasiti????

Navijac rangersa ima normalan zivot,platu,rijeseno zdravstveno,skolstvo za djecu i da dalje ne nabrajam,
navijac Slobode nema nista od toga i od cega da izdvoji za Slobodu(da proda bubreg)

da ba pustite se suplje............
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2012, 13:18

ma sta ce navijaci ebiga..moglo se je recimo da od plata se po 1 km odvaja za Slobodu ili za sport uopste u nasem gradu...ja mislim da nikom nebi bilo zao...kad bi svi navijaci kolektivno izdvajali koliko toliko da se vracaju dugovi ja bi svakako prvi tu ucestovao, ali ne mozes ti penzijonerima ili nekom ko nema posla traziti to, a takvi su uglavnom i pravi navijaci Slobode.
Sad je vanzo da se ovo izgura ako bog da pa sa ovom upravom Zahirovicem i td krenemo ka boljem..naravno treba ovog Bajramovica otjerat i to je to...on je izgleda glavna gnjida naseg kluba i on je taj koji treba da ide...eh tu trebaju navijaci da se dignu i da traze da ide on iz kluba, jer dok je on tu nece biti nista puno bolje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 mar 2012, 13:39

Potvrđeno: Kompletan dug uplaćen, Sloboda na putu za Široki Brijeg

evo znao sam da ce sve bit super, cim sam danas vidio Hadzica u Merkatoru koji je bio vidno raspolozen u drustvu Enesa, nije mi sad ni bitno sta su pricali dole ali haman su pili kafu zajednoo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2012, 13:45

Hvala svima koji su pomogli,najvise gospodinu DAVUDU ZAHIROVICU !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 30 mar 2012, 14:13

Eto otplatili smo taj dug, al dzabe kad ce se sad pojaviti jos neki Gavaric, Milosevic, Smajlovic...
Klub duzan 4mil maraka ja jednostavno ne vidim da ovde moze na bolje krenut, mozda samo na trenutke.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 30 mar 2012, 14:47

Pored toliko uspjesnih Tuzlaka, ljudi kojima je Sloboda valjala vise nego rodjena mati, mi "spadamo" na to da nas i go.vana vadi jedan Gracanlija.
Hvala Davudu i ako bogda da se napravi upravni odbor sa jos 3-4 covjeka kao sto je Davud, da stanemo na noge.
A Slobodine legende, jel vas sramota ???
Oni koju su se skupili gore kod Sice jesul mogli po 1000 maraka dat pa da bar nekako pomognu??
Ja mislim da su mogli, ali...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 30 mar 2012, 17:22

Eto komšije drago mi je da ste se i tog problema riješili ;) . Sretno protiv ŠB i sretno u nastavku sezone!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 30 mar 2012, 18:39

TheAlchemistRD07 je napisao/la:Eto komšije drago mi je da ste se i tog problema riješili ;) . Sretno protiv ŠB i sretno u nastavku sezone!
Hvala,poz za RD ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 mar 2012, 20:18

Od danas i Sloboda i Slobodini navijaci lakse disu.
Vecina je znala ili pak pretpostavljala da ce se sve rijesiti, sto se na kraju obistinilo, tako da svi s radoscu mozemo nastaviti pratiti nastupe Slobode.

Sto se tice utakmice sa Sirokim, tesko da na Pecari mozemo do povoljnog rezultata (do boda), a glavni uzrok je izostanak nekolicine igraca.
Stoperski par je desetkovan tako da Vojvoda mora improvizovati na toj poziciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 30 mar 2012, 20:27

Omerbavarac je napisao/la:Od danas i Sloboda i Slobodini navijaci lakse disu.
Vecina je znala ili pak pretpostavljala da ce se sve rijesiti, sto se na kraju obistinilo, tako da svi s radoscu mozemo nastaviti pratiti nastupe Slobode.

Sto se tice utakmice sa Sirokim, tesko da na Pecari mozemo do povoljnog rezultata (do boda), a glavni uzrok je izostanak nekolicine igraca.
Stoperski par je desetkovan tako da Vojvoda mora improvizovati na toj poziciji.
Napokon da mozemo pocet o utakmici razmisljat. Mislim da dole nemam sta puno trazit, jer zadnje 4 utakmice u Sirokom smo izgubili uz gol razliku 1:12..Medjutim znali smo odigrat i dobro s njima na Pecari tako da se nikad ne zna.:)

BatvasTZ
Kontakt:

Post Postao/la BatvasTZ » 30 mar 2012, 21:11

zasto ne probati uvesti senada dzambica (bingo) u klub da se udruzi sa zahirovicem? pa koliko samo navijaci slobode i gradjani tuzle ostavljaju para po bingovim objektima? nikad niko nije ga ja mislim ni kontaktirao, zasto ne organizovati dok je lijepog vremena s par udarnih i jakih kafica po gradu da je jedan dan kafa 2km ili 2,5km a da od toga marka ide za rsd sloboda? mislim da ima mnogo nacina da se pomogne slobodi od nas obicnih ljudi i navijaca pa do biznismena...
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 30 mar 2012, 23:55

ma od tog prikupljanja za Slobodu poznavajuci nas narod i mentalitet,prvo bi se zapitali ko ce ukrasti koliko,a dajemo mi vec za Slobodu,od nasih para i naseg trosenja se pune budzeti ali u nasem gradu i kantonu sport nema nikakvu podrsku,a oni moraju da uloze i da pomognu da postave zdrave temelje da bi se sutra privukli sponzori,a dok je stanje ovakvo slusat cemo iz godine u godinu,od vlasti do vlasti kako para nema,a opet je na mjestu ministrice poznata sportasica koja u evo svom vec drugom mandatu za sport u nasem gradu i kantonu nije nista ucinila...
u Slobodi se mora prvo rijesiti stanje,da se vidi kako da se izmire sva dugovanja,jer nece ti sigurno ni Bingo ni bilo ko drugi doci da vraca tudje dugove,malo je "budala" kao sto je Davud,a izgleda da je i jedina "budala" kojoj je stalo do Slobode,od toliko legendi kluba kojima je Sloboda dala sve a koji i dan danas gledaju samo kako svoj interes da ostvare...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 mar 2012, 00:01

BatvasTZ je napisao/la:zasto ne probati uvesti senada dzambica (bingo) u klub da se udruzi sa zahirovicem? pa koliko samo navijaci slobode i gradjani tuzle ostavljaju para po bingovim objektima? nikad niko nije ga ja mislim ni kontaktirao, zasto ne organizovati dok je lijepog vremena s par udarnih i jakih kafica po gradu da je jedan dan kafa 2km ili 2,5km a da od toga marka ide za rsd sloboda? mislim da ima mnogo nacina da se pomogne slobodi od nas obicnih ljudi i navijaca pa do biznismena...
To za Senada sam se pitao milion puta, kako nikada ni jednom sportskom klubu u Tz nije bio sponzor :S

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 31 mar 2012, 09:13

MakeTZ je napisao/la:
BatvasTZ je napisao/la:zasto ne probati uvesti senada dzambica (bingo) u klub da se udruzi sa zahirovicem? pa koliko samo navijaci slobode i gradjani tuzle ostavljaju para po bingovim objektima? nikad niko nije ga ja mislim ni kontaktirao, zasto ne organizovati dok je lijepog vremena s par udarnih i jakih kafica po gradu da je jedan dan kafa 2km ili 2,5km a da od toga marka ide za rsd sloboda? mislim da ima mnogo nacina da se pomogne slobodi od nas obicnih ljudi i navijaca pa do biznismena...
To za Senada sam se pitao milion puta, kako nikada ni jednom sportskom klubu u Tz nije bio sponzor :S
Al zato cojk ima svoj show na TK :mrgreen: :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 31 mar 2012, 10:56

Esad Plavi :lol: :lol: :lol:

Ma mislim da bi Senad to pristao al da zna gdje mu pare idu, kako i šta
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 mar 2012, 11:01

Danas sa Sirokim moguce je da bude prijenosa,malo sam se raspitivao i izgleda da ce biti link za mec sa Pecare.. bice preko jednog foruma na koji ce se morati regatii :)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 mar 2012, 11:29

harry_90 je napisao/la:Danas sa Sirokim moguce je da bude prijenosa,malo sam se raspitivao i izgleda da ce biti link za mec sa Pecare.. bice preko jednog foruma na koji ce se morati regatii :)

na portalu hercegovina live ima striming ne treba se ništa registrirat

tuzlak2
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak2 » 31 mar 2012, 11:34

http://www.****.com/stream-i ... -most.html" onclick="window.open(this.href);return false;

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 mar 2012, 12:07

Danijel Pajic nam je do sada sudio dva puta,prije dvije godine sudio nam je mec na Tusnju izmedju Slobode i Sirokog kada je Sloboda slavila sa 1:0.Zadnji mec nam je svirao protiv Borca u Banja Luci 05.10.2010 godine kada smo porazeni rezultatom 2:0..

Sirokom je do sada sudio 7 meceva uz samo jedan poraz i to protiv Slobode za koji sam vec rekao..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 2 gosta.