BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Edib86
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Edib86 » 30 mar 2012, 22:40

Ma osvajamo prvestvo, nema tu price, jos nam Bajern dolazi, osvajamo 100% a tekma je bila najbolja sto sam gledo u bundesligi ikad.... sve pohvale BVB 4 ever

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 30 mar 2012, 22:40

Cuvajte se Bayernove srece. Po kvalitetu ste sigurno u prednosti ali znate kako oni dolaze do titula. ;)

Najbolje je ozbiljno shvatiti medjusobni duel i rijesiti sve dileme. Sta ce onaj Muller il Badstuber. :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2012, 22:41

Cautinho je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Utakmica prvenstva ove sezone.Ali opet zadovoljniji kući idu Švabe,imaju lijep niz,5 utakmica bez poraza i polako se penju na tabeli.Ali opet,velika je prednost pred Bayernom,mislim da bi mogli obraniti naslov.
Velika prednost ?? :mrgreen:
Jbg,moja greska,na tabeli ss.ba pise 5 bodova,sad je 6,ali sutra Bayern igra.
Nema veze, Domuz polako gubi konce slijedi im gostovanje Wolfsburgu pa dočekuju mašineriju iz Minhena pa opet u goste ljutom rivalu na Veltins Arenu..ima da ih nema. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 mar 2012, 22:43

DOBRO NAM DOSLI DUSMANI !

HAJDE PAMETUJTE sad ste svi eksperti sad svi znate kako je sta trebalo, jadno majke mi moje . Samo uzivajte i pucajte .

MOLIM SVE NAVIJACE BvB-a da ne nasjedate na provokacije ! Bezzveze ce te dobit ban, samo polahko budite pametni i opcija cool !
BvB Echte Liebe !!!

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 30 mar 2012, 22:45

Damir_BvB je napisao/la:DOBRO NAM DOSLI DUSMANI !

HAJDE PAMETUJTE sad ste svi eksperti sad svi znate kako je sta trebalo, jadno majke mi moje . Samo uzivajte i pucajte .

MOLIM SVE NAVIJACE BvB-a da ne nasjedate na provokacije ! Bezzveze ce te dobit ban, samo polahko budite pametni i opcija cool !

Tako je, samo opusteno, na kraju vidjecemo sta ce biti 11.04 na WESTFALENU kad nam dode Bajern.... sve ce se reci ko osvaja...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2012, 22:48

Treba biti posten i reci,ko pobjedi na na Westfalenu izmedzu nas i bavarac zasluzeno je osvojio titulu i zavrsena prica...na nama je da se nadamo da ce mo to biti mi..al nista nije sigurno.. :D
Jel s bavarcima igramo u srijedu ili sam se ja nesto zajebao? :? :?
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 30 mar 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 30 mar 2012, 22:49

Damir_BvB je napisao/la:@ Ribery

Ako Bayern sutra pobjedi, BVB bjezi 3 boda i ocekuje ih mec sa Bayernom. Nedostizna prednost :lol:

Ej duhovit si za medalje ;) nema sta moderator dosao provocirat ma bravo samo na ss ba to moze bit svaka cast ;) .

@ Sarma

Hajd furaj na svoju smrdljivu temu ...
Prva stvar, kada dodje vrijeme za utakmicu BVB-Bayern, onda cemo o tome.

Druga stvar, ovo govorim tebi @Damir_BvB koji se osjecas "isprovociranim". Ako neko u recenici "Ako Bayern sutra pobjedi, BVB bjezi 3 boda i ocekuje ih mec sa Bayernom. Nedostizna prednost :lol: " vidi bilo kakvu vrstu provokacije, onda taj ima problema sa shvatanjem rijeci provokacija, ili je jednostavno previse iznerviran zbog realnosti, a to je da se prednost lagano topi, i Bayernove sanse za salataru rastu. To je cinjenica, ako je ti smatras provokacijom, tvoj problem. I Boga ti, mani se toga, "moderator, provocira, bla bla". Mozes valjda bolje od toga. :)
I sto je najgore u istom postu mene optuzujes za provociranje, i u slijedecoj recenici napises "Hajd furaj na svoju smrdljivu temu."Ma daj molim te. :lol: :roll:

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 30 mar 2012, 22:49

mma_hz je napisao/la:Treba biti posten i reci,ko pobjedi na na Westfalenu izmedzu nas i bavaraca treba reci da je zasluzneo osvojio i uzeo titulu i zavrsena prica...na nama je da se nadamo da ce mo to biti mi..al nista nije sigurno.. :D
Jel s bavarcima igramo u srijedu ili sam se ja nesto zajebao? :? :?

Dobro si napiso u srijedu 11.04

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2012, 22:51

ribery je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:@ Ribery

Ako Bayern sutra pobjedi, BVB bjezi 3 boda i ocekuje ih mec sa Bayernom. Nedostizna prednost :lol:

Ej duhovit si za medalje ;) nema sta moderator dosao provocirat ma bravo samo na ss ba to moze bit svaka cast ;) .

@ Sarma

Hajd furaj na svoju smrdljivu temu ...
Prva stvar, kada dodje vrijeme za utakmicu BVB-Bayern, onda cemo o tome.

Druga stvar, ovo govorim tebi @Damir_BvB koji se osjecas "isprovociranim". Ako neko u recenici "Ako Bayern sutra pobjedi, BVB bjezi 3 boda i ocekuje ih mec sa Bayernom. Nedostizna prednost :lol: " vidi bilo kakvu vrstu provokacije, onda taj ima problema sa shvatanjem rijeci provokacija, ili je jednostavno previse iznerviran zbog realnosti, a to je da se prednost lagano topi, i Bayernove sanse za salataru rastu. To je cinjenica, ako je ti smatras provokacijom, tvoj problem. I Boga ti, mani se toga, "moderator, provocira, bla bla". Mozes valjda bolje od toga. :)
I sto je najgore u istom postu mene optuzujes za provociranje, i u slijedecoj recenici napises "Hajd furaj na svoju smrdljivu temu."Ma daj molim te. :lol: :roll:
totalno bespotreban post..presipanje iz supljeg u prazno..za neke je provokacija za neke nije.. :? :?
FK SARAJEVO.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 30 mar 2012, 22:53

U moru iz supljeg u prazno, jedan moj post ne znaci nista.
Uostalom, ne dam da me neko optuzuje za nesto sto nisam uradio, niti sam ikada radio na ovom forumu. Toliko od mene za veceras, lijep pozdrav.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 mar 2012, 22:54

Baš sad gledam raspored i mogu reći da sam ubijeđen da osvajate.

Gostujete Wolfsburgu
Doček Bayerna
Gost Schalkeu
Doček M'gladbach
Gost Kaiser
Doček Freiburg

A ovi:
Doček Augburg
Gost Dortmund
Doček Mainz
Gost Werder
Doček Štutgart
Gost Koln

Znači ako sutra dobiju (ako i samo ako) ,dolaze vam na 3 boda.Ukoliko vi pobijedite Gladbach,Freiburg i Kaiser što se očekuje i samo njih dobijete ,dođe se do proste računice da vam je potrebna samo jedna pobjeda ,ili u Wolfsburgu ili Schalke. Pod uslovom da oni sve dobiju osim vas :roll: tj.Werder i Koln u gostima,pa i Štutgart kući.

Šanse su 83% : 17% po mom mišljenju.
You'll never walk alone.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 mar 2012, 22:59

VolimLiverpool je napisao/la:Baš sad gledam raspored i mogu reći da sam ubijeđen da osvajate.

Gostujete Wolfsburgu
Doček Bayerna
Gost Schalkeu
Doček M'gladbach
Gost Kaiser
Doček Freiburg

A ovi:
Doček Augburg
Gost Dortmund
Doček Mainz
Gost Werder
Doček Štutgart
Gost Koln

Znači ako sutra dobiju (ako i samo ako) ,dolaze vam na 3 boda.Ukoliko vi pobijedite Gladbach,Freiburg i Kaiser što se očekuje i samo njih dobijete ,dođe se do proste računice da vam je potrebna samo jedna pobjeda ,ili u Wolfsburgu ili Schalke. Pod uslovom da oni sve dobiju osim vas :roll: tj.Werder i Koln u gostima,pa i Štutgart kući.

Šanse su 83% : 17% po mom mišljenju.
volis liverpool hehe nebih ja svoje misljenje govorio kave su sanse liverpola u tituli ah tituli o kvalifikacija u ligu europe
Samo Sarajevo

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2012, 23:00

mma_hz je napisao/la: totalno bespotreban post..presipanje iz supljeg u prazno..za neke je provokacija za neke nije.. :? :?
To se isto moze reci i za tvoj post. Osim ako si razocaran odgovorom, odnosno da nisi prizeljkivao nesto vise varnica. :lol:
Jednom se morate nauciti (a neki nece nikad) da provokacije nisu zabranjene na ovom forumu (zna se kad, sta i kako), dok su druge djelatnosti (vrijedjanje i sl.) strogo zabranjene.

Za kratak fitilj svako snosi posljedice. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 mar 2012, 23:01

Bolje da Borussia Dortmund uzme titulu , simpaticni su mi navijaci sve extra nego Bayern :)

Sretno u nastavku :D i zgazite Bayerna kuci ;p
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 mar 2012, 23:06

kanarinac je napisao/la: volis liverpool hehe nebih ja svoje misljenje govorio kave su sanse liverpola u tituli ah tituli o kvalifikacija u ligu europe
Je*ote ,ko sve neće zalutati na ovaj forum.Stvarno bi test inteligencije trebao postati neizbježan kada se treba regati na forum. :lol:
1.Ovdje ne pričamo o Liverpoolu ,nego o Dortmundu.
2.Liverpool je već u Europa Ligi.
You'll never walk alone.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 mar 2012, 23:07

@ Geronimo

Takodje suvisan post ;) ... Nek si nam pojasnio sta je to topla voda hvala lijepo . Ako vec uzivas u nasem kiksu onda to na lijep nacin izrazi a ne ovako na hinjski nacin izmedju redova zabijanje neko, dakle sve sto imas lijepo napises .
BvB Echte Liebe !!!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 30 mar 2012, 23:10

Sad vas jos vise mrzim,jos pogotovo sto padam samo vas za dvije stoje,da Bog da vi svaku od sad gubili....
Iz mojih usta u Božije Uši !
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 mar 2012, 23:10

Koji qurac ovo bi!!!! :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Nenadyebiv, neobjasnjiv mec. Jednostavno BUNDESLIGA, mamicu joj. :mrgreen:

Ekipa je pokazala dva lica - sampionsko i djecacko. Valjda nikad vise ne vidimo ovo drugo. :evil:

Gripozan sam bio, ali kad ga je Perisa ukuco sve je nestalo. Ali me zato Gentner zakuca. :lol:

Prerano smo se povukli, previse individualnih gresaka ja napravljeno u opasnoj zoni, a kvalitetan napad poput Stuttgartovog je to znalacki isoristio.

Pobogu, mogli smo im dvocifren broj golova zabiti. :roll: Veceras su dobili opomenu, nema vise igranja pod rucnom.

Bice ludo do kraja. :mrgreen:

P.S. Smirite se decki, nije smak svijeta. :D Ovakvi mecevi se desavaju jednom u 20 godina, vratice se negdje. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2012, 23:15

Damir_BvB je napisao/la:@ Geronimo

Takodje suvisan post ;) ... Nek si nam pojasnio sta je to topla voda hvala lijepo . Ako vec uzivas u nasem kiksu onda to na lijep nacin izrazi a ne ovako na hinjski nacin izmedju redova zabijanje neko, dakle sve sto imas lijepo napises .
upravo,ovi bar napisu sta misle..al ovakvi hinjavci... :roll: :roll:
provokatore i nekako covjek svari,al hinje nikako.. ;)
FK SARAJEVO.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 mar 2012, 23:17

Utakmica za nekog' neutralnog odlična.

Za nas navijače je išla toplo-hladno pa opet toplo i na kraju hladno da hladnije ne može bit'. :twisted:
Ne zato što smo igrali neriješeno, neg' zato što smo se uspjeli onako vratit' nakon 2:3 i onda u zadnjim sekundama se lopta ne umije ispucat' izvan stadiona :oops: .

Previše je prilika propušteno, tako da nam se moralo osvetit'. Bolje sad nego nekad kasnije :mrgreen: .

Prednost se ne topi, prednost se povećala za bod. Sutra ćemo vidjet' da li će Bayern učiniti da se malo otopi. Možda ćemo opet sutra slavit'. Ha ja. Nikad se ne zna. Prvo skok pa onda hop ;) .

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.