Pa ako ih ne možemo zaustaviti,onda ni ne trebamo pokušavati...Trebamo mi njih napasti...BIHfan je napisao/la:Za Spaniju nam treba 5 stopera,pa nemoguce ih je zaustavit...
BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
BIHfan je napisao/la:Pa brate niko ih vise nije namucio od nas i to u Spaniji,zasto nebih bili prvo mjesto,sta je to USA bolja repka od nas pa ih je pobjedila?Rz88 je napisao/la:Španija je top 3 u svijetu, pa zar su se neki nadali da mi njih možemo prestići.....ccc
Ljudi imaju 6 utakmica 6 pobjeda. Ljudi su trenutno top 3. Mi ih jesmo namućili ali branili smo se u našem šesnaestercu. Gledajmo objektivno, oni su 5x bolja repka od naše. Po cijeni i 10x skuplji. Imamo i mi igrače svjetske klase, ali u njih je i klupa svjetska klasa i čak neki što nisu pozvani. To je realnost, mi imamo talente, treba dobro raditi posao, ne možemo se oslanjati uvijek da se rodi novi Vedad i da preko Usa dođe do nas, a Miske ne uspije da ga pozove Srbija a onda igra za nas. Moramo imati jaču omladinsku školu, evo Miralem je zamjena za Misketa, ali gdje su ti odbradbeni igrači.

Istina je da su Španci velesila, ali mi im kao tim nešto ne sjedamo nikako. Uvijek se ispate za remi ili im sudije pomažu.Rz88 je napisao/la:Španija je top 3 u svijetu, pa zar su se neki nadali da mi njih možemo prestići.....ccc
Isto kao što smo mi ukleti protiv Irana.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
1-0
1-0 za Spaniju 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
revan je napisao/la:Istina je da su Španci velesila, ali mi im kao tim nešto ne sjedamo nikako. Uvijek se ispate za remi ili im sudije pomažu.Rz88 je napisao/la:Španija je top 3 u svijetu, pa zar su se neki nadali da mi njih možemo prestići.....ccc
Moraš priznati da smo mi ukleti protiv Irana uvijek u drugom poluvremenu.

Nismo mi ukleti, nego kladionice radeRz88 je napisao/la:revan je napisao/la:Istina je da su Španci velesila, ali mi im kao tim nešto ne sjedamo nikako. Uvijek se ispate za remi ili im sudije pomažu.Rz88 je napisao/la:Španija je top 3 u svijetu, pa zar su se neki nadali da mi njih možemo prestići.....ccc
Moraš priznati da smo mi ukleti protiv Irana uvijek u drugom poluvremenu.

Samo hrabro,pametno,jesu fanatici nikad se s njima ne zna,ali..prednost nam je domaći teren,i motivacija igrača,ali znam da će Ćironezi to odradit solidno s momcima da će bit veselje,Pjaniću dat dužu minutažu,sve riješeno. 
Habibi,habibi

Habibi,habibi

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
- Kontakt:
e momci jel mi neko od vas moze potvrditi ovo, a to je da su Tuncay Sanli, Arda i H.Altintop zaradili drugi zuti i time nece imati pravo na nastup u Zenici? ako je tako, negine im petarda, ako Bog da insAllah
Utakmicu Spanija-Belgija mozete pratiti putem Digi tv na thor 0.8*W putem kanala **** RO.To vazi za sve one koji imaju digitalni resiver+antenu..Pozz 

-
- Kontakt:
Ja nađoh samo da je sljedeći igrač dobio žuti karton:hordas_Bec je napisao/la:e momci jel mi neko od vas moze potvrditi ovo, a to je da su Tuncay Sanli, Arda i H.Altintop zaradili drugi zuti i time nece imati pravo na nastup u Zenici? ako je tako, negine im petarda, ako Bog da insAllah
75' G. Gonul
hordas_Bec je napisao/la:e momci jel mi neko od vas moze potvrditi ovo, a to je da su Tuncay Sanli, Arda i H.Altintop zaradili drugi zuti i time nece imati pravo na nastup u Zenici? ako je tako, negine im petarda, ako Bog da insAllah
Ma jok, laž je to

-
- Kontakt:
a mene maloprije jaran nazva kaze njemu neki njegov turcin on tako vice, pa sad neznam ..
Samo je Gönül dobio zuti... 

- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Imal ko kakvu stranicu FIFE/UEFE za pregled ovih grupa i tekmi tabele itd......???
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
Sada znaš, nisu nikako dobili oni danas žute kartone niti crvene.hordas_Bec je napisao/la:a mene maloprije jaran nazva kaze njemu neki njegov turcin on tako vice, pa sad neznam ..
-
- Kontakt:
ma nevjerovati livescore.com, nepise ni tu da je Bajram dobio zuti, ha ja .. **** ga .. vidjet cemo
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
sad nesto gledam na youtube-u utakmice turske i bosne kad naidjo na neki video
[youtube][/youtube]
jesu li nam ovo na zadnjoj utakmici zapalili zastavu
[youtube][/youtube]
jesu li nam ovo na zadnjoj utakmici zapalili zastavu
Kakav gool Ville....

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Čitam Turska liga sva zaražena svinjskom gripom , bolje da nam ne dolaze ,jadni mi
Tri nova boda i gotovo šta će dolazit 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.