Inace koristim Google Chrome.

Koristim Mozillu ,nisam probao na nekom drugom browseru jer ga nikada nisam promijenio.Niti sam probao na drugom kompjuteru ,ali mislim da mi se to ne dešava na drugom računaru.admin je napisao/la:jesil to probao uraditi u više browsera i na nekom drugom kompjuteru?
dešava li se slična stvar još nekom?
Verovatno misli na @ulicnog muzicara, koji je banovan (cini mi se), a njegove tekstove sa drugih blogova objavljuju na Milanovoj temi.admin je napisao/la:ne shvatam to pitanje.
kakvi tekstovi forumaša sa njihovim potpisima? pojasni malo...
tvoje postove takodje treba malo "pogledat".Mislim malo vise.MaGiCa je napisao/la:Verovatno misli na @ulicnog muzicara, koji je banovan (cini mi se), a njegove tekstove sa drugih blogova objavljuju na Milanovoj temi.admin je napisao/la:ne shvatam to pitanje.
kakvi tekstovi forumaša sa njihovim potpisima? pojasni malo...
Inace, opet nam se BANconeri vratise da troluju. Pregledajte teme na Serie A pdfu, jer je opet belaj izbio.
Modovi upravo izbrisali poslednju stranu Serie A teme. Verovatno.admin je napisao/la:daj mi link na stranicu gdje je to, molim te.
Slazem se. Nikada se nisam ni protivio.Buffon je napisao/la:tvoje postove takodje treba malo "pogledat".Mislim malo vise.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=12900" onclick="window.open(this.href);return false;admin je napisao/la:daj mi link na stranicu gdje je to, molim te.
And Halvadžija too...Henry je napisao/la:Jel' ovo Keric dobio otkaz pa poceo pisati po onom smijesnom portalu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.