Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ForzaZrinja
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH: 19. kolo

Post Postao/la ForzaZrinja » 30 mar 2012, 13:45

31.03.2012.

Prijedor: Rudar - Borac 15:30 2 Neznam zašto nebi bilo, **** ligu ako nebude
Sarajevo: Olimpic - Čelik 15:30 1 kec ko kuća
Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 15:30 1 kec ko kuća
Gradiška: Kozara - Velež 15:30 1 kec ko kuća
Trebinje: Leotar - GOŠK 15:30 1 kec ko kuća

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 15:00 2 kupila Slavija
Travnik: Travnik - Zvijezda 15:30 1 krkani
Mostar: Zrinjski - Željezničar 18:30 1 navijački

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 30 mar 2012, 14:35

Leotar-Gosk-mislim da je tu 3 za 3!!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 30 mar 2012, 16:41

31.03.2012.

Prijedor: Rudar - Borac 15:30 1 Nabrijani Rudar protiv oslabljenog Borca... Rudaru gori pod nogama jednostavno mora biti kec ni iks ne odgovara!!!
Sarajevo: Olimpic - Čelik 15:30 X2 Celik vraca bodove "poklonjene" Slaviji.
Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 15:30 1 Nema ovde sta puno pametovati, Siroki odlican gledao sam ih proslo kolo u Banja Luci.
Gradiška: Kozara - Velež 15:30 1 Jagodic je nasao lijek :D
Trebinje: Leotar - GOŠK 15:30 1 Leotar ne smije da razmislja o nicemu nego o pobjedi.

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 15:00 X2 Slavija nabrijana, Sarajevu fali samopouzdanja, i Gosk je uzeo 3 boda ne vidim sto ne bi Slavija.
Travnik: Travnik - Zvijezda 15:30 1 Ne bude li kec bice 5 crvenih i par slomljenih nogu :lol: Mesari su to :lol:
Mostar: Zrinjski - Željezničar 18:30 2 Nastavlja se sjajna serija impresivnog Zelje.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 30 mar 2012, 16:46

Prijedor je napisao/la:31.03.2012.

Prijedor: Rudar - Borac 15:30 1 Nabrijani Rudar protiv oslabljenog Borca... Rudaru gori pod nogama jednostavno mora biti kec ni iks ne odgovara!!!
Sarajevo: Olimpic - Čelik 15:30 X2 Celik vraca bodove "poklonjene" Slaviji.
Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 15:30 1 Nema ovde sta puno pametovati, Siroki odlican gledao sam ih proslo kolo u Banja Luci.
Gradiška: Kozara - Velež 15:30 1 Jagodic je nasao lijek :D
Trebinje: Leotar - GOŠK 15:30 1 Leotar ne smije da razmislja o nicemu nego o pobjedi.

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 15:00 X2 Slavija nabrijana, Sarajevu fali samopouzdanja, i Gosk je uzeo 3 boda ne vidim sto ne bi Slavija.
Travnik: Travnik - Zvijezda 15:30 1 Ne bude li kec bice 5 crvenih i par slomljenih nogu :lol: Mesari su to :lol:
Mostar: Zrinjski - Željezničar 18:30 2 Nastavlja se sjajna serija impresivnog Zelje.
Nego, Boga ti šta Olimpic ima s bodovima sa utakmice Čelik - Slavija???

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 30 mar 2012, 16:49

Informativno, ako ko zna: koliko je cijena ulaznice za utakmicu Olimpik- Čelik. Hvala!!!
#samoČelik

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 16:56

Lawer_88 je napisao/la:Informativno, ako ko zna: koliko je cijena ulaznice za utakmicu Olimpik- Čelik. Hvala!!!
5km kako ja znam.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 30 mar 2012, 16:58

TheBlues je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Informativno, ako ko zna: koliko je cijena ulaznice za utakmicu Olimpik- Čelik. Hvala!!!
5km kako ja znam.
Hvala ;)
#samoČelik

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 16:59

Lawer_88 je napisao/la:
TheBlues je napisao/la:
5km kako ja znam.
Hvala ;)
Nema na cemu drug treba pomoci :P
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 30 mar 2012, 17:30

TheBlues je napisao/la:
5km kako ja znam.
Istina je da su karte 3 KM.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2012, 18:17

Prijedor je napisao/la:31.03.2012. Sarajevo: Olimpic - Čelik 15:30 X2 Celik vraca bodove "poklonjene" Slaviji.
Olimpik ce ih lagano uzet, a sto se tice poraza od Slavije to je cisto ko suza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 30 mar 2012, 18:26

Rudar - Borac X
Svakako zanimljiv duel, Borac u borbi za pozicije koje vode u Evropu, dok Rudar na lošem 12. mjestu i vrlo blizu su zone ispadanja tako da im je svaki bod od velike važnosti. Podjela bodova najrealnija.

Olimpic - Čelik 1
Olimpic nakon pobjede nad Zrinjskim došao na odlično 6. mjesto i borbu za Evropu. Sa druge strane imaju ispred sebe tim koji nema prevelikih ambicija s obzirom da je Evropa nemoguća misija, a opstanak je skoro pa obezbijeđen.

Široki Brijeg - Sloboda 1
Teško da će Široki 2 puta zaredom kiksati na Pecari.

Kozara - Velež 1
Iako su sjajno otvorili ovaj proljetni dio sezone mislim da Rođeni moraju negdje posustati s obzirom da su njihove sve misli okrenute prema Kupu. Kozara ukoliko ne ubilježi pobjedu naći se u izuzetno teškoj situaciji jer njihova 2 najveća rivala za opstanak Leotar i Travnik igraju kući i za očekivati je da će ubilježiti pobjede.

Leotar - GOŠK 1
Leotar domaćinska ekipa koja neispušta priliku za nova 3 boda.

Sarajevo - Slavija 1
Sarajevo bolje i kvalitetnije, a i uvjeren sam da ne mogu pružiti lošu partiju kao protiv GOŠK-a i da će doći do nove pobjede koja znači opstanak na 3. poziciji.

Travnik - Zvijezda 1
Travnik mora slaviti ako imaju u planu opstanak u društvu najboljih, iako će protiv sjajne Zvijezde biti veoma teško doći do pobjede.

Zrinjski - Željezničar 2
Derbi kola i ovdje je sve moguće. Željo zbog trenutne forme i igara koje pružaju svakako favorit, ali Zrinjski je domaćin. Prednost za Želju, no kako sam već rekao sve je moguće.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 mar 2012, 22:32

Rudar-Borac x2
Borac kvalitetniji, ali bi Prijedorčani mogli da zagrizu i da pokušaju izvući bod(ove) i tu je gore navedeni ishod najrealniji

Olimpic-Čelik 1x
Olimpic sigurno može do pobjede protiv Zeničana, mada bi opet Čelikovci mogli iznenaditi kao protiv Zrinjskog + novi trener, pa šta će biti, vidjećemo

Široki Brijeg-Sloboda 1
No comment.

Kozara-Velež 1x2
Jednostavno, sve je moguće. Velež je kvalitetnija ekipa, ali će sigurno biti na Vrapčićima u mislima, a Kozari je svaki bod vrijedan

Leotar-GOŠK 1
Ne vjerujem da će ovo Trebinjci ispustiti protiv direktnog konkurenta za opstanak

Sarajevo-Slavija 1
Mada su komšije u krizi, a Slavija se vratila u borbu za opstanak + i oni imaju novog trenera, Sarajevo bi trebalo doći do nova tri boda

Travnik-Zvijezda 1x
Travniku gori pod nogama, ako ne budu igrali mesarski, Zvijezda može doći do boda, mada ne vjerujem da bi mogli pobijediti

Zrinjski-Željezničar x2
Plavi su sigurno više skoncentrisani na Kup i zato sam stavio x, iako je 2 najrealnija, naravno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 31 mar 2012, 10:12

Rudar-Borac 2
Borac je dosta bodova izgubio u ovoj polusezoni, negdje mora prokinut'

Olimpic-Čelik 1x
Novi trener, igrace Celika zeljni dokazivanja, sto im daje sansu da izvuku bod. Ali Olimpic je Olimpic tako da...

Široki Brijeg-Sloboda 1
Najsigurniji par kola.

Kozara-Velež x2
Velez mora nadoknaditi prosuta 2 boda protiv Sarajeva. Gradiska je pravo mjesto za to.

Leotar-GOŠK 1
Sigurna.

Sarajevo-Slavija 1
To nesto nije normalno ako svaku izgube kuci, a svaku pobijede u gostima (Slavija). Sarajevo se polako budi i mislim da HZ nece vise trpit prosipanje bodove protiv slabijih ekipa na kosevu.

Travnik-Zvijezda x
Travnik dokazao da moze bit opasna ekipa po svakoga, isto to je ucinila i Zvijezda. Travnik ima malu prednost zbog domaceg terena ali posto je Zvijezda iz nekog razloga opasnija u gostima nego kod kuce, X je najrealniji.
I ne znam sto se ovi i dalje provaljuju sa ovim sranjima poput "mesari" itd. Gledajuci Travnik ove i prosle sezone siguran sam da su ta vremena prosla. Dosta je ekipa uzela bod(ove) u Travniku ukljucujuci i Zvijezdu prosle sezone (2:2)

Zrinjski-Željezničar x
Sva tri znaka su u igri ali mislim da je X najrealniji.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 31 mar 2012, 10:26

31.03.2012.

Prijedor: Rudar - Borac 15:30-tip X,sva tri znaka su u igri ali eto X
Sarajevo: Olimpic - Čelik 15:30-tip X2,iznenađenje kola.
Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 15:30-tip 1,pobjeda Širokog sa 2 i više razlike
Gradiška: Kozara - Velež 15:30-tip X2,Velež je konačno tvrd orah za mnoge.
Trebinje: Leotar - GOŠK 15:30-tip 1-najsigurniji tip kola

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 15:00-tip 1,pobjeda Sarajeva sa 2 i više golova razlike.Moraju se opravdati.
Travnik: Travnik - Zvijezda 15:30-tip X,Travniku gori ali Zvijezda je u zadnje vrijeme jako dobra.
Mostar: Zrinjski - Željezničar 18:30-tip X2,Željo je trenutno bez konkurencije.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 mar 2012, 13:25

Rudar - Borac 2 Koliko sam mogao cuti raspad sistema u Prijedoru,tako da bi gosti morali to iskoristit,ak zele ostati u kakvoj takvoj utrci za titulu ..

Olimpic - Čelik X nekako mi najvise mirise na nerijesen ishod..sretno zenicanima na gostovanju ..

Široki Brijeg - Sloboda X2 navijacki ocekujem da se vratimo neporazeni,ali tesko je ocekivati da se vratimo sa bodom,sva ova situacija u klubu,idemo bez dva stopera,male su nam sanse da uzmemo bod,al treba se nadati..

Kozara - Velež 1 volio bih da gosti odnesu bod/ove ali tesko..

Leotar - GOŠK X2 imam osjecaj da ce se gosti vratit sa bodom ili punim plijenom sa ovog gostavanja u Gabelu..

Sarajevo - Slavija 1 domacinima bitna utakmica za borbu u euro natjecanja, kao i gostima u borbi za opstanak .. ocekujem minimalnu pobjedu domacina ..

Travnik - Zvijezda X mislim da komsije mogu do boda u Travniku,sretno im ...

Zrinjski - Željezničar sve je moguce na ovom mecu,tako da se ne usudjem prognozirat kako ce zavrsiti..Zeljo dobija sve pred sobom,mada Zrinjski mi mogao biti tvrd orah..vidjecemo sve sutra ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 mar 2012, 13:34

31.03.2012.

Prijedor: Rudar - Borac , X, Krajiški derbi u kojem Borac može do boda.
Sarajevo: Olimpic - Čelik 1X, Po meni teška utakmica za prognozu.
Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda X, Široki igra loše, Sloboda čvrsto.
Gradiška: Kozara - Velež 1, Kozara će pobjediti
Trebinje: Leotar - GOŠK 1, Leotar će teško koji bod prosuti u Trebinju.

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija X, Sarajevo jeste favorit, al' po onome što je u proljeće pokazalo na terenu bliže je porazu nego pobjedi.
Travnik: Travnik - Zvijezda 1, Travnik me svojim odnosom prema igri na Grbavici oduševio i vjerujem u pobjedu Vezira iako ni Zvijezda ne igra loše, naprotiv.
Mostar: Zrinjski - Željezničar 2, Ovo je čisto navijački, a Željo je i kvaliteniji od Zrinjskog, iako ovdje može biti svašta, prvenstveno zbog utakmice koja se igra u srijedu sa Borcem.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 31 mar 2012, 17:37

TheAlchemistRD07 je napisao/la:Rudar-Borac 2
Borac je dosta bodova izgubio u ovoj polusezoni, negdje mora prokinut'

Olimpic-Čelik 1x
Novi trener, igrace Celika zeljni dokazivanja, sto im daje sansu da izvuku bod. Ali Olimpic je Olimpic tako da...

Široki Brijeg-Sloboda 1
Najsigurniji par kola.

Kozara-Velež x2
Velez mora nadoknaditi prosuta 2 boda protiv Sarajeva. Gradiska je pravo mjesto za to.

Leotar-GOŠK 1
Sigurna.
-----------------------------------------------------Nedjelja :arrow:
Sarajevo-Slavija 1
To nesto nije normalno ako svaku izgube kuci, a svaku pobijede u gostima (Slavija). Sarajevo se polako budi i mislim da HZ nece vise trpit prosipanje bodove protiv slabijih ekipa na kosevu.

Travnik-Zvijezda x
Travnik dokazao da moze bit opasna ekipa po svakoga, isto to je ucinila i Zvijezda. Travnik ima malu prednost zbog domaceg terena ali posto je Zvijezda iz nekog razloga opasnija u gostima nego kod kuce, X je najrealniji.
I ne znam sto se ovi i dalje provaljuju sa ovim sranjima poput "mesari" itd. Gledajuci Travnik ove i prosle sezone siguran sam da su ta vremena prosla. Dosta je ekipa uzela bod(ove) u Travniku ukljucujuci i Zvijezdu prosle sezone (2:2)

Zrinjski-Željezničar x
Sva tri znaka su u igri ali mislim da je X najrealniji.
Puuuuuuuuuuuu xD

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 mar 2012, 22:58

ANTIFA ! je napisao/la:31.03.2012.

Prijedor: Rudar - Borac 15:30
Derbi svasta moze da bude , dajem prednost Borcu jer je konstantno u vrhu,i vecinom protiv Rudara su izlazili
kao pobjednici.
moja prognoza x2

Sarajevo: Olimpic - Čelik 15:30
Dobra utakmica , ocekujem pobjedu Olimpika u dobroj su formi , kuci dobro igraju , Celik promjena trenera treba dok se uklopi.
moja prognoza 1

Široki Brijeg: Široki Brijeg - Sloboda 15:30
Siroki ako zeli da ostane u utrci za prvaka mora pobjediti , Sloboda mlada momcad mogu iznenaditi
moja prognoza 1

Gradiška: Kozara - Velež 15:30
Ja bi najvise volio da Velez pobjedi ,ali mislim tesko Kozara se vadi pokusava pobjeci iz zone ispadanja , Velez ima dobar sastav dobru ekipu , ali mislim da cemo bit u mislima vec u revans utakmici kupa u srijedu protiv Sirokog
moja prognoza x2

Trebinje: Leotar - GOŠK 15:30
13. na tabeli protiv 11. Leotar u zadnjih 5 kola samo pobjeda protiv Borca , Gosk je nepredvidljiv dobri su u gostima, moze svasta da bude ..
moja prognoza x2

01.04.2012.

Sarajevo: Sarajevo - Slavija 15:00
Sarajevo poslije boda u Vrapcicima mora jurisati ka pobjedi , Slavija se vadi iz mrtvih , dvije pobjede u gostima imaju na strani .
moja prognoza 1

Travnik: Travnik - Zvijezda 15:30
Travniku gori pod nogama moraju ici na pobjedu , Zvijezda u gornjem dijelu tabele nastavili su sa dobrim partijama u nastavku prvenstva , bit ce dosta golova
moja prognoza x

Mostar: Zrinjski - Željezničar 18:30

Nije Zrinjski odavno pobjedio Zelju pod Bijelim Brijegom , moje misljenje Zeljo nastavlja gaziti
moja prognoza 2

Dobar sam za sad :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 01 apr 2012, 20:38

fredi je napisao/la:Prijedor: Rudar Prijedor - Borac Banja Luka 2
nema vise kalkulisanja ni zajebavanja,moramo pobjediti,bilbije nema veliki hendikep ali morace neko drugi zasijati i donijeti pobjedu.jaci smo,novi trener se odlicno pokazao na debiju,iako je 0:0 bilo igra za 10ku.takav pristup sigurno donosi poraz domacinima

Sarajevo: Olimpik Sarajevo - Čelik Zenica 1
olimpik bolji,ne znam sta se sa celikom desava,mozda sad im krene ali cisto sumnjam

Široki Brijeg: NK Široki Brijeg - Sloboda Tuzla 1
pobjeda sirokog,nece ispustiti opet bodove kuci

Bosanska Gradiška: Kozara Bosanska Gradiška - Velež Mostar X
izdrzace kozara bar do nerjesenog,

Trebinje: Leotar Trebinje - GOŠK Gabela 2
gosk uzima i nastavlja put ka opstanku u ligi

Sarajevo: FK Sarajevo - Slavija Sarajevo 1
previse bi bilo da kiksa sarajevo protiv slavije kao protiv goska.ne smiju to sebi dopustiti mada bi ja volio jer su nam konkurent,ali nece kiksati

Travnik: NK Travnik - Zvijezda Gradačac 2
zvijezda odlicno igra imaju dobrog trenera vjerujem da mogu ovdje do pobjede

Mostar: Zrinjski Mostar - Željezničar Sarajevo X
zeljeznicar je napravio lijepu zalihu i sampioni su pa skoro sigurno,ovdje im je dovoljan i bod a i po meni najrealnije.iako osim to nece dopustati vjerujem da igraci vec misle o uzvratu kupa,tu je ulog veci.da im trebaju bodovi vjerujem da mogu uzeti,ali ovako nerjeseno najvjerovatnije
nije los prolaz jos dva X-a :)

gollum
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la gollum » 01 apr 2012, 21:51

Aktuelni su nizovi zadnjih dana...

slika

slika

slika
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.