Sarajevo-Sloboda finale kupa Kosevo 16 maj 1998
Buco u akciji
Sloboda-Sarajevo na Tusnju 1997..Buco ponovo u akciji, a iza je i Granov covjek koji nam je pokvario san u finalu kupa sa onim golom u `119 minuti drugog produzetka
A evo vam i ebenog Arnautovica sudije , koga okrivljujete da je ucestvovao u tome kako bi se Sloboda ostetila protiv Sarajev au prvom kolu...naravno niti smo mi osteceni, a cisto sumnjam da bi Arnautovic uopste protiv nas u tome i ucestovao..jedino da su mu ponudili dobru lovu, pa da nas je izdao, ali ovako cisto sumnjam.
Nego ne znam koliko se stari sjecaju ali ne znam tacno koje godine se to desilo mozda bi navijaci Sarajeva znali to bolje jer ipak su tu utkamicu oni osteceni i bilo je svasta u Visokom

..Uglavnom radi se o sudiji iz Mramora je i on je veliki navijac Slobode bio, pa lik je volio Slobodu vise od matre i oca

.da ne zna mu neko ime ja sam zaboravio skroz?...lik je sudio u utkamici Bosna Visoko-Sarajevo, gdje igrac Bosne izvan granica igralista iznosi loptu i ako su se igraci Sarajeva bunili i onda napraivli prekrsaj koji i nije posotjao i on dosudi penal Bosni

...i poslije kad je disciplinska komisija vodila postupak oko te utakmice, posto je on Sarajevo ostetio, samo je covjek rekao da ne zali za greskom, jer i Zrnic unistava moju Slobodu protiv Sarajeva

..on je dozivotno suspendovan nakon toga

... ebiga ja fakat ne mogu da se sjetim imena covjeka nikako... znam da je nas sudija iz Mramora tacnije, ali imena se ne mogu sjetiti da ga ebes