Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la badblueboylivno » 29 mar 2012, 21:20

Vidi ovog trola. slika

Pitam iz nekog sasvim drugog razloga, prika. Dolje sam svakako dvadesetak minuta pred tekmu pa mi u tom smislu nije bitno, nego mi je bitno radi nečeg drugog.
Hayley <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 29 mar 2012, 21:22

badblueboylivno je napisao/la:Vidi ovog trola. slika

Pitam iz nekog sasvim drugog razloga, prika. Dolje sam svakako dvadesetak minuta pred tekmu pa mi u tom smislu nije bitno, nego mi je bitno radi nečeg drugog.
A nemoj da ti ja kazem tko je trol.........idi sisaj mali joss!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 mar 2012, 21:36

Definicija trola - osoba koja piše off-topic sadržaj.

Na moj upit kad su utakmice, i na odgovor korisnika remistrama da su tada kad jesu, i na nastavak naše konverzacije, ti ulijećeš upisom da bi trebali sat vremena ranije na stadion jer volimo taj klub.

Totalni off-topic.

Dakle, ovdje si zatrolao, nema mjesta ljutnji.
Hayley <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 29 mar 2012, 21:42

badblueboylivno je napisao/la:Definicija trola - osoba koja piše off-topic sadržaj.

Na moj upit kad su utakmice, i na odgovor korisnika remistrama da su tada kad jesu, i na nastavak naše konverzacije, ti ulijećeš upisom da bi trebali sat vremena ranije na stadion jer volimo taj klub.

Totalni off-topic.

Dakle, ovdje si zatrolao, nema mjesta ljutnji.
To ti sportsport.ba dao diplomu koliko lajes na forumu.....

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 29 mar 2012, 23:01

smiri se ;)
Sloga Uskoplje

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 30 mar 2012, 08:00

Druga liga Jug
Kolo zanimljivih duela

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... ivih-duela" onclick="window.open(this.href);return false;

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 30 mar 2012, 11:22

Mišljenja - predviđanja za ovo kolo?

1X2 8-)

Subota
Troglav - Igman (Mustapić, Miličević, Lovrić)
Turbina - Grude (Pavić, Grebenar, Konta)
Višići – Stolac (Čilić, Marčinko, Puce)
Klis - Sloga(Lj) (Bubalo, Jelin, Dujmović)

Nedelja
Lokomotiva - Kupres (Jelić, Mikulić, Čužić)
Posušje - Kamešnica (J.Musa, M.Musa, Mušić)
Brotnjo - Tomislav (Primorac, Pavlović, Mandić)
Bigeste - Sloga/GV/Us) (Proleta, Grljević, Ćerić)
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 30 mar 2012, 11:38

Rdje94 je napisao/la:Mišljenja - predviđanja za ovo kolo?

1X2 8-)

Subota
Troglav - Igman (Mustapić, Miličević, Lovrić)
Turbina - Grude (Pavić, Grebenar, Konta)
Višići – Stolac (Čilić, Marčinko, Puce)
Klis - Sloga(Lj) (Bubalo, Jelin, Dujmović)

Nedelja
Lokomotiva - Kupres (Jelić, Mikulić, Čužić)
Posušje - Kamešnica (J.Musa, M.Musa, Mušić)
Brotnjo - Tomislav (Primorac, Pavlović, Mandić)
Bigeste - Sloga/GV/Us) (Proleta, Grljević, Ćerić)
Moguce da sve domace pobjede budu u ovome kolu!!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 mar 2012, 12:12

U subotu sve jedinice, u nedjelju očekujem X2 na Barama.
Hayley <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 30 mar 2012, 13:31

badblueboylivno je napisao/la:U subotu sve jedinice, u nedjelju očekujem X2 na Barama.
Mozes brate cekati,al neces docekati....ne navijam ja ni za jedne,al nemoze ni real uzeti gori bodove....smijesni utakmica je bilo........pa su opet na poluvremenu okrenuli zajedno sa sucima....

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 mar 2012, 13:37

Nadam se, sve dok ne vidim rezultat koji me demantira. :D
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 mar 2012, 13:58

benfica1923 je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:U subotu sve jedinice, u nedjelju očekujem X2 na Barama.
Mozes brate cekati,al neces docekati....ne navijam ja ni za jedne,al nemoze ni real uzeti gori bodove....smijesni utakmica je bilo........pa su opet na poluvremenu okrenuli zajedno sa sucima....
Zaključak si donio na osnovu preokreta u utakmici Brotnjo-Stolac,jedini golovi koje su ove sezone zabili gostujuće momčadi u Čitluku ;) .Osim Sloge iz Uskoplja nije bilo momčadi koja može odnijeti bodove iz Čitluka,sad tek dolaze:Tomislav,Troglav,Turbina i Igman ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 30 mar 2012, 15:18

Grdan je napisao/la:
benfica1923 je napisao/la:
Zaključak si donio na osnovu preokreta u utakmici Brotnjo-Stolac,jedini golovi koje su ove sezone zabili gostujuće momčadi u Čitluku ;) .Osim Sloge iz Uskoplja nije bilo momčadi koja može odnijeti bodove iz Čitluka,sad tek dolaze:Tomislav,Troglav,Turbina i Igman ;) .
Kakav bola preokret,ni sam nezzznas sta se radilo na poluvremenu.....pitaj neke igrace,jel moralo biti tako....i ja bi sam da sam na tom mjestu uradio sve za 50 km....a ljudi je nisu vidili godinama....

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 mar 2012, 16:00

Brotnjo-Lokomotiva 1:2 26.9.2010,zadnji domaći poraz,toliko o tome da godinama nitko nije pobjedio u Čitluku ;) .

http://www.hnksloga.ba/component/joomle ... r=7#jl_top" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 30 mar 2012, 16:18

U Čitluku se uvijek moze komotno igrati.Kao i u Livnu i sta se vise svađate oko gluposti.Idemo pricati o sportu a ne o teorijama zavjere koje su ciste gluposti.Idemo prognoze za ovo kolo.Ispisali 50 stranica a vecinom svađa između Livna,Čitluka i Uskoplja,stvarno jadno!!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 mar 2012, 16:47

ŠB.TRN je napisao/la:U Čitluku se uvijek moze komotno igrati.Kao i u Livnu i sta se vise svađate oko gluposti.Idemo pricati o sportu a ne o teorijama zavjere koje su ciste gluposti.Idemo prognoze za ovo kolo.Ispisali 50 stranica a vecinom svađa između Livna,Čitluka i Uskoplja,stvarno jadno!!
ja sam najmanje :lol:

Troglav - Igman 1 (iako je igman neloša ekipa, vjerujem da će troglav uvjerljivo slaviti, ne baš kao u pretprošlom kolu, ali uvjeren sam da će biti bar 2 razlike )
Turbina - Grude 1 (turbina bez problema)
Višići – Stolac 1 (ja stvarno ne znam kako ovaj marčinko opet sudi nakon onakve predstave u uskoplju? no dobro, višići daleko kvalitetniji, sjajan proljetni start, solčani nemaju šanse)
Klis - Sloga(Lj) 1x (klis apsolutno ne zasluženo igra ovu ligu, vjerujem da su daleko lošiji od sloge, ali imaju prednost "domaćeg" terena)
Lokomotiva - Kupres 1 (vjerujem da je lokomotiva kvalitetnija, a i trebaju im bodovi da ih klis ne sustigne eventualnom pobjedom kontra sloge)
Posušje - Kamešnica 1 (kamešnica ima tek dva boda sa gostovanja, dok posušacima trebaju bodovi za bjeg sa dna
Brotnjo - Tomislav 1x (brotnjo je očito odustalo od prve lige, pa solidnim gostima dajem šansu za x, zašto ne i da pobjede ako su bolji)
Bigeste - Sloga/GV/Us) x2 (mislim da smo kvalitetnija momčad, ali kad smo boljeg ljubuškog drugoligaša pobjedili, valjda ćemo ostati ne poraženi)
Sloga Uskoplje

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 30 mar 2012, 17:03

Troglav-Igman 1......pobjeda s najjmanje 2 gola prednosti....nesmiju sebi dozvoliti kiks...
Turbina-Grude 1
Visici-Stolac 1,susjedi su uvijek 3 za 3 ide.....a u stocu nedostaju 3 standarna igraca koja igraju sutra doigravanje u malom nogometu za Comunicare,sto je za pohvaliti!!
Klis-Sloga X2
Lokomotiva-Kupres 1,najsigurniji par kola,pojacala se Lokomotiva,doslo nekoliko igraca Veleza
Posusje-Kamesnica....sigurna pobjeda imaju solidnu ekipu...
Brotnjo-Tomislav 1 i to s 2 gola prednosti
Bigeste-Sloga(U) 1x Mnogi su se smijali nakon velikog poraza od Troglava,al iznenadili u Konjicu,vjerujem da nece izgubiti!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 mar 2012, 17:52

Evo malo iz susjedstva, kad otamo nema nikoga na forumu.

Seniori u Čitluk na pohod po pobjedu

HNK Tomislav u okviru 18. kola prvenstva Druge lige FBiH gostuju u Čitluku kod Brotnja. Derbi kola na rasporedu je u nedjelju 1. travnja 2012. s početkom u 15:30h.

Uistinu se radi o derbiju kola, jer su u dosadašnjim prvenstvenim utakmicama obje momčadi prikazivale ponajbolji nogomet, što sugerira i trenutno stanje na prvenstvenoj tablici, na kojoj Brotnjo i Tomislav dijele drugu poziciju s 38 bodova.

U prvom dijelu natjecanja Druge lige, momčad Brotnja je iznenadila pobjedom 3:1 u Tomislavgradu nad našim sastavom, koji se tada nalazio u fazi uigravanja, poprilično renovirane ekipe. Jedini strijelac za Tomislav u navedenoj utakmici bio je Tomislav Jurčević, koji se u međuvremenu oprostio od aktivnog igranja nogometa. Jesenski dvoboj ove dvije momčadi obilježili su brojni promašeni ziceri igrača Tomislava, napose u drugom poluvremenu utakmice. Vjerujemo da će odabranici Mate Bandića u nedjeljnom derbiju biti napadački efikasniji, a u obrambenoj fazi koncentriraniji, time konačna pobjeda neće izostati.

O nedjeljnom okršaju u Čitluku razgovarali smo sa sportskim direktorom Ivanom Banovićem-Ićom, koji nam je potvrdio kako se na gostovanje kreće odlučno u namjeri da se s istog HNK Tomislav vrati bogatiji za tri prvenstvena boda. Također, u klupskim prostorijama zatekli smo igrače Tomislava, Petra Landeku i Tomislava Radoša. Iako nisu bili posebno rječiti, nogometaši su, nešto opreznije od sportskog direktora, najavili pobjedu u Čitluku. Pored toga, predviđaju tvrdu utakmicu, bez puno golova, jer prema njihovom mišljenju nijedna momčad nema kvalitetne napadače. Nadamo se da će ih njihovi suigrači iz napada u nedjelju razuvjeriti.

preuzeto s http://www.hnktomislav.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 mar 2012, 18:15

Tomislav ima fan shop ? :o :o
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 mar 2012, 18:21

Sarajlijc@ je napisao/la:Tomislav ima fan shop ? :o :o
šta je tu čudno? da su normalni i ostali bi imali tako nešto ;)

majica koja košta 2 marke + grb = 10 KM
Sloga Uskoplje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.