FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nanek

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 29 mar 2012, 23:30

Sad ja tek vidim sto je org majka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ova djeca mogu samo sanjati o tome :)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 mar 2012, 23:46

dino lj je napisao/la:Za ove sto misle ici u Mostar mislim da bi trebali odustati jer situacija je zadnjih dana dosta napeta i ne bi trebalo traziti sejtana,jer tamo(mislim na zapadni dio grada) sigurno niko nije dobrodosao a narocito iz Sarajeva.Isto tako treba se pridrzavati odluke komiteta o zabrani jer time cemo iskazati i postovanje najvecoj nasoj legendi Ivici.
Ma obični navijači se netrebaju plašiti ničega u zapadnom Mostaru.Tko ne traži belaja neće ga ni dobiti.E sad navijači sa obilježjima bi mogli imati problema,jer mislim da ultrasi nisu zaboravili ono iživljavanje na onom navijaču zrinjskog jesenas uz ovacije čitavog stadiona ali to je nešto drugo.Uostalom hajmo postaviti situaciju obrnuto da ja dođem na Grbavicu sa šalom ili zastavom Zrinjskog- kako bih se proveo?
BDW- Čitao sam na nekim portalima da će policija reagirati ako se formira skupina gostujućih navijača na jednom mjestu na tribinama bez obzira na obilježja.Ovo se ne odnosi konkretno na Mostar nego općenito.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 30 mar 2012, 00:21

bagrcavi je napisao/la:Jeste spora ova pjesma, ali mi se nekako tekst sviđa, vidjećemo protiv Olimpica kako će to izgledati.

Neko gore spomenu da je Amar već dogovorio dolazak Marjanovića, ali sumnjam.Po transfermarktu ima ugovor do 2014, a znamo kakav je Brko po pitanju trošenju para na transfere.Zrinjski nije što je nekad bio, a posle ovog našeg poraza u Visokom sve sam više ubijeđen u našu pobjedu u Mostaru.
drug pogledaj sta sam napisao u vezi malog Marjanovića još jednom ne izvrči riječi bezveze ;)

ma u Mostar će sigurno ići oni koji godinama idu i znaju kako se ponašati neće sigurno balavurdija ići koja nikada nije išla pa eto sad odjednom kao idu u Mostar Nultrasima na noge koji su željni "osvete" mislim nije mjesto pričati o takvim stvarima nije niko budala mislim shega fakat :mrgreen: , nego laganini u nedjelju ujutro krenuti ko na izlet cugati po gradu, negdje na ćevape svratiti i sa pjesmom se vratiti kući :D uglavnom ide nas dosta to je sigurno ;)
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 mar 2012, 00:46

SkyWallker je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Jeste spora ova pjesma, ali mi se nekako tekst sviđa, vidjećemo protiv Olimpica kako će to izgledati.

Neko gore spomenu da je Amar već dogovorio dolazak Marjanovića, ali sumnjam.Po transfermarktu ima ugovor do 2014, a znamo kakav je Brko po pitanju trošenju para na transfere.Zrinjski nije što je nekad bio, a posle ovog našeg poraza u Visokom sve sam više ubijeđen u našu pobjedu u Mostaru.
drug pogledaj sta sam napisao u vezi malog Marjanovića još jednom ne izvrči riječi bezveze ;)

ma u Mostar će sigurno ići oni koji godinama idu i znaju kako se ponašati neće sigurno balavurdija ići koja nikada nije išla pa eto sad odjednom kao idu u Mostar Nultrasima na noge koji su željni "osvete" mislim nije mjesto pričati o takvim stvarima nije niko budala mislim shega fakat :mrgreen: , nego laganini u nedjelju ujutro krenuti ko na izlet cugati po gradu, negdje na ćevape svratiti i sa pjesmom se vratiti kući :D uglavnom ide nas dosta to je sigurno ;)
valja se vratit, zadnji voz u pola 6, kada vec pintol rece
Za zivot cijeli!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 30 mar 2012, 00:48

O ovome se ne pise na forumu a jos manje na ovom.Uozbiljite se malo
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 30 mar 2012, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 30 mar 2012, 01:01

damirfile je napisao/la:O ovome se ne pise na forumu a jos manje na ovom.Uozbiljte se malo
pusti bagru nek ispolji frustracije :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Bukvar
Kontakt:

Post Postao/la Bukvar » 30 mar 2012, 01:02

Internet hooligans. :mrgreen:
Ž '21!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 mar 2012, 01:06

Bukvar je napisao/la:Internet hooligans. :mrgreen:
rece navijac juventusa :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 30 mar 2012, 01:24

svako ko ode dole u svom aranzmanu rizikuje glavu, ja sam bio 2010 kada smo izvukli bod i kada je osimu ispala cipela morao sam otici na poluvremenu jer nisam vise mogao slusati uvrede, psovanja i takva sranja da mi se zgadilo. osjecao sam se veoma nesigurno i lose, tako da ne preporucujem nikome bez organizovanog gostovanja, zbog sigurnosti. da ne rizikujemo opet anere i vedrane.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 30 mar 2012, 07:00

Manite se priča o odlasku u Mostar.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 30 mar 2012, 07:51

Sa ovog foruma 70% ljudi ne ide ni na Grbavicu, a lafo se dogovaraju kako će u Mostar i to još za vrijeme zabrane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GROHOTOM SE MIJEM!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 30 mar 2012, 07:58

slika slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 30 mar 2012, 09:46

ublehas je napisao/la:Sa ovog foruma 70% ljudi ne ide ni na Grbavicu, a lafo se dogovaraju kako će u Mostar i to još za vrijeme zabrane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GROHOTOM SE MIJEM!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
sta ti glumis debilu , ti znas ko ide a ko ne ide , fino sam pito onako informaciije radi da znam , ja cu otici s mladjim bratom sasvim neuralno i gledati utakmicu i u cemu je problem ??? fol vi nesto spustate piz.de jedne ... ko misli da je opasno nek ne ide ko misli da nije nek ide a necete vi odlucivat o tome i glumit neke face ovde :roll:
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 mar 2012, 11:11

01. 04. 2011. Mostar, Stadion Bijeli Brijeg

19. kolo premijer lige BIH 18:30 h.
HŠK Zrinjski - FK Željezničar

slika_ slika

Glavni sudija: Vukasović Radosav,Trebinje;

Pomoćnici: Momir Širko, Banja Luka i Ratko Kunić, Banja Luka;

Četvrti sudija: Muamer Bureković Zenica;

Delegat: Ristović Davor, I. Sarajevo.

Kontrolor suđenja: Muhamed Osmić, Maglaj.

međusobni skor:
prvenstvo: 24 5 6 13
kup: 2 0 1 1
ukupno: 26 5 7 14
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 11:21

Sretno komsije ;)
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

ForzaZrinja
Kontakt:

Post Postao/la ForzaZrinja » 30 mar 2012, 11:37

dođite bez obilježja , neće vam niko ništa ... ionako neće zapad biti popunjen ko će cenera dat... a puno je i petaka za stajanje dat čak i za gledanje rušenja niza Željezničara. ostane raja van stadiona :D

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 30 mar 2012, 11:47

Molim ove Manijake da ne pisu ovdje o nekom odlasku u Mostar..svi znamo da je zabrana ici na gostovanje i kraj price..ako neko zeli ima pp i nek se dogovara

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 mar 2012, 13:00

Za mene licno kljucna utakmica u pohodu ka titulu. U ovoj utakmici treba igrati maksimalno ozbiljno i ici na pobjedu koja bi znacila titulu, i onda sa dvije pobjede na Grbavici istu ovjeriti, pa se onda okrenuti Borcu gdje nam jedan gol donosi finale.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 30 mar 2012, 13:12

Hehee druze,pa Borac nam je vec u srijedu
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 mar 2012, 13:24

adoni je napisao/la:Hehee druze,pa Borac nam je vec u srijedu
Uh jbt ja mislio Borac tek nakon Olimpica. :oops: :oops: Mene iskreno kup utakmica nije toliko strah od kako je Osim na klupi, jer tesko ko moze izbaciti Zelju u dvije utakmice, a siguran sam da cemo gore postici gol i time ovjeriti prolaz u finale.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, GIBRA, Lekqqq1921, sebalos, TefalTava i 84 gosta.