FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 29 mar 2012, 18:54

Claus je napisao/la:Čini mi se da je ukupan dug bio i veći, pogotovo Čelikov (preko 5 miliona :o ) i sarajevskih klubova. Naš mislim stagnira, ali nije ni da u globalu raste, što je svakako dobro. A, što se tiče sanacije duga, u to sam uvjeren - vidjet ćete.

Nego, šta bi s onim Japancem, Miki Takeshi bijaše? Nisam ga primijetio da je igrao u početnoj postavi...
Mislim da ce Japanac putuje za Siroki, i da ce bit u kombinaciji, vjerovatno na klupi.

Kenan Cejvanovic ima napuknuce podlaktice i pauzira vjerovatno 15-20 dana minimalno :?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 29 mar 2012, 19:33

classic je napisao/la:
Claus je napisao/la:Čini mi se da je ukupan dug bio i veći, pogotovo Čelikov (preko 5 miliona :o ) i sarajevskih klubova. Naš mislim stagnira, ali nije ni da u globalu raste, što je svakako dobro. A, što se tiče sanacije duga, u to sam uvjeren - vidjet ćete.

Nego, šta bi s onim Japancem, Miki Takeshi bijaše? Nisam ga primijetio da je igrao u početnoj postavi...
Mislim da ce Japanac putuje za Siroki, i da ce bit u kombinaciji, vjerovatno na klupi.

Kenan Cejvanovic ima napuknuce podlaktice i pauzira vjerovatno 15-20 dana minimalno :?
Sta nam je ovo sa stopera? Peh za pehom..i ja sam cuo da ce pauzirat oko 3 sedmice, vidjelo se sa tribina da je ruzno pao na ruku kad se povrijedio. Al' ajd imamo Saleta, on se bori za trojicu :D..nadam se skorom Jogetovom povratku.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 29 mar 2012, 22:19

solar je napisao/la:
classic je napisao/la:

Sta nam je ovo sa stopera? Peh za pehom..i ja sam cuo da ce pauzirat oko 3 sedmice, vidjelo se sa tribina da je ruzno pao na ruku kad se povrijedio. Al' ajd imamo Saleta, on se bori za trojicu :D..nadam se skorom Jogetovom povratku.
I Jogeta nema jos najmanje 2 sedmice, mozda i vise, a Sale ne ide u Siroki odradjuje kartone, sto znaci da bez stopera idemo u Siroki, doduse bice tu Zonic i vjerovatno Zoletic.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 29 mar 2012, 22:27

Znam da ga nema u Sirokom, al bit ce tu u narednim kolima kad je i potrebniji jer realno nemamo puno sta trazit dole...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2012, 03:24

pa ko ce nam igrat u Sirokom u pm :)...mislim gore smo popunjeni, ali dole nigdje nikog ...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2012, 05:44

Ovo je bila dobra ekipa :)

slika

Gornji red:Denis Sadikovic, Samir Sabanovic, Sakib Malkocevic-Sok,Denis Karic,Nermin Hasic-Mikica,Suad Jasarevic-Gasi
Doljnji red:Zvjezdan Kresic-Kresa,Samir Safur,Muhamed Tahirovic-Copak,Abdal Shabani,Adnan Osmanhodzic-Buco

Kad se sjetim ove utakmice utakmice :)...vi stari navijaci sjecate se ovoga? mislim da vam nije nepoznato..Tahirovic-Copak u akciji :)

slika

Po meni jedan od nasih najboljih napadaca nakon rata Tahirovic Copak...inace sad se nalazi ovdje u USA pa sam preuzo od njega ove slike

slika

slika

Cole dosao u Tuzlu na odmor skupio ekipu :)

slika

Nedim Omerovic-Ragib, Samir Safur,Adnan Osmanhodzic-Buco, Muhamed Tahirovic-Copak,Nedim Hasic-Mikica I Nedzad Bajrovic
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 30 mar 2012, 08:00

slika slika
Zadnja izmjena: BolanBolan, dana/u 30 mar 2012, 08:13, ukupno mijenjano 1 put.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2012, 08:05

ma Calija bi i volio da nas unisti....inace zbog svog ponasanja kad nas je zakino za bodove u Srebreniku u borbi za titulu sa Celikom, zavrsio je utkamicu razbjijene glave :)..ebat ce njemu Suljo opet majku :)..ima srece pa vise i ne sudi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 30 mar 2012, 08:45

SaltCityAttack je napisao/la:ma Calija bi i volio da nas unisti....inace zbog svog ponasanja kad nas je zakino za bodove u Srebreniku u borbi za titulu sa Celikom, zavrsio je utkamicu razbjijene glave :)..ebat ce njemu Suljo opet majku :)..ima srece pa vise i ne sudi

dobro Čalija vas mrzi, a šta je sa Čelikom , Sarajevom, Leotarom i ostalim i oni moraju platiti ko njih mrzi, nije moguće da su uvijek drugi krivi i da uvijek neko hoće da uništi klub, stvar je jasna moraju se plaćati igrači onako kako si im sam ponudio u ugovoru i tačka, šta bi se desilo da tebe tvoj gazda u USA ne bi platio nekoliko mjeseci za tvoj rad , bi li tužio ili bi mu oprostio

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2012, 08:59

ma dobro ba zezam se sto si to sad tako bukvalno svatio :)..pa normalno da moramo platiti dug tako da nema to veze sto on nas mrzi..ali ja kazem kako taj covjek jedva ceka da se nesto ovako desi nama to je cinjenica.

Sto kaze Kresic ebote pa mi za paket pilica igrali, a ovi traze 40 hiljada za godinu dana :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 30 mar 2012, 09:55

SaltCityAttack je napisao/la:Ovo je bila dobra ekipa :)

slika

Gornji red:Denis Sadikovic, Samir Sabanovic, Sakib Malkocevic-Sok,Denis Karic,Nermin Hasic-Mikica,Suad Jasarevic-Gasi
Doljnji red:Zvjezdan Kresic-Kresa,Samir Safur,Muhamed Tahirovic-Copak,Abdal Shabani,Adnan Osmanhodzic-Buco

Kad se sjetim ove utakmice utakmice :)...vi stari navijaci sjecate se ovoga? mislim da vam nije nepoznato..Tahirovic-Copak u akciji :)

slika

Po meni jedan od nasih najboljih napadaca nakon rata Tahirovic Copak...inace sad se nalazi ovdje u USA pa sam preuzo od njega ove slike

slika

slika
Dadooooo 8-)
Nakoln do poda 8-)

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 30 mar 2012, 09:59

seven je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma Calija bi i volio da nas unisti....inace zbog svog ponasanja kad nas je zakino za bodove u Srebreniku u borbi za titulu sa Celikom, zavrsio je utkamicu razbjijene glave :)..ebat ce njemu Suljo opet majku :)..ima srece pa vise i ne sudi

dobro Čalija vas mrzi, a šta je sa Čelikom , Sarajevom, Leotarom i ostalim i oni moraju platiti ko njih mrzi, nije moguće da su uvijek drugi krivi i da uvijek neko hoće da uništi klub, stvar je jasna moraju se plaćati igrači onako kako si im sam ponudio u ugovoru i tačka, šta bi se desilo da tebe tvoj gazda u USA ne bi platio nekoliko mjeseci za tvoj rad , bi li tužio ili bi mu oprostio
Ciejli život sam u nekoj ulozi medijatora, ali majstore moram te pitat nešto.
Jel te neko nešto pitao??? :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 mar 2012, 10:52

Kakve su to price o gasenju Slobode ? ...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 30 mar 2012, 11:09

ANTIFA ! je napisao/la:Kakve su to price o gasenju Slobode ? ...
Sabahajrula :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 30 mar 2012, 11:24

SaltCityAttack je napisao/la:ma dobro ba zezam se sto si to sad tako bukvalno svatio :)..pa normalno da moramo platiti dug tako da nema to veze sto on nas mrzi..ali ja kazem kako taj covjek jedva ceka da se nesto ovako desi nama to je cinjenica.

Sto kaze Kresic ebote pa mi za paket pilica igrali, a ovi traze 40 hiljada za godinu dana :)

inače za Čaliju stoji što si rekao, lopov svjetski

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 30 mar 2012, 11:26

turbo1 je napisao/la:
seven je napisao/la:

Ciejli život sam u nekoj ulozi medijatora, ali majstore moram te pitat nešto.
Jel te neko nešto pitao??? :lol:
:lol: kao trebalo bi biti smiješno, ali reći ćemo da si samo zaboravio pročitati pravila foruma

P.S za svaki slučaj ovdje ti je link gdje ih možeš pročitati: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 033#p94033" onclick="window.open(this.href);return false;

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2012, 12:02

Prema rijecima Hadzica do popodne bi novac trebao biti osiguran,opstina izdvojila 35.000 km,a izgleda da ce najvise sredstava izdvojiti Davud Zahirovic !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 mar 2012, 12:07

harry_90 je napisao/la:Prema rijecima Hadzica do popodne bi novac trebao biti osiguran,opstina izdvojila 35.000 km,a izgleda da ce najvise sredstava izdvojiti Davud Zahirovic !!
Malo prije sam vidio Mirzu Hadzica u drustvu Enesa Mesanovica u Merkatoru, i moram vam reci da su nesto razgovarali ali nisam cuo sta su tacno pricali u garazi Merkatora. ali Hadzic je bio raspolozen pravo, sto znaci da je situacija u klubu bolja i da su haman to rijesili oko dugova.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2012, 12:24

Samo nek se rijesi situacija danas.. Et haman ce nam i Enes Mesanovic pomoci,hvala mu od srca ako ce to uraditi,mada sad i on ce nesto traziti za uzvrat ;)

Samo mi je krivo sto niko se od navijaca nije digao da se pomogne,svi sute i cekaju da neko drugi rijesi.. vrijedi procitati ovo :

Navijači Rengersa skupili 250.000 funti pomoći, navijači Slobode ni marku

"Kada se sve ovo desilo, mislio sam da će klub zauvijek zatvoriti vrata, ali na sreću ono najgore je prošlo. Navijači su najzaslužniji što su Rangersi još uvijek živi, jer su se odmah okupili i započeli operaciju spašavanja kluba" rekao je Papac, dodavši:

"Bez njihove pomoći, ko zna šta bi se desilo. Navijači su temelj kluba i oni neće dopustiti da Rangersi umru." zaključio je naš reprezentativac, koji je istakao da bi volio ostati na Ibroxu, ali da je za sada to neizvjesno.

Navijači Rangersa su skupili 250 000 funti za pomoć klubu, što je u mnogome olakšalo situaciju škotskog giganta, koji je još uvijek u velikim dugvima. Šta je sa tuzlanskih navijača kojima je slogan "Sloboda do groba". Šta je sa uspavane čaršije, rođenih Tuzlaka? Hoće li iko dati marku za voljeni klub? Ili će se klub ugasiti????
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2012, 12:28

mozda ih je i Enes pogurao, ali s kamatom neka du buducnosti ebiga..hajde da i to zavrsimo i valjda krene nabolje...valjda se jos nece ko dignut da nas tuzi u pm, a ima jos igraca kojima smo duzni, samo ovo su ovi strani doslje sto bi se reklo..pa hajde ti dovedi njih u klub :)...ebiga ljudima se treba platiti to su zaradili, a Sabovicima treba zabranit da spominju da su ikad radili u nasem klubu...vjerujem da su oni vec to odavno zaboravili svakako jer nemaju vise sta iz kluba ni iznjeti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.