Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma obični navijači se netrebaju plašiti ničega u zapadnom Mostaru.Tko ne traži belaja neće ga ni dobiti.E sad navijači sa obilježjima bi mogli imati problema,jer mislim da ultrasi nisu zaboravili ono iživljavanje na onom navijaču zrinjskog jesenas uz ovacije čitavog stadiona ali to je nešto drugo.Uostalom hajmo postaviti situaciju obrnuto da ja dođem na Grbavicu sa šalom ili zastavom Zrinjskog- kako bih se proveo?dino lj je napisao/la:Za ove sto misle ici u Mostar mislim da bi trebali odustati jer situacija je zadnjih dana dosta napeta i ne bi trebalo traziti sejtana,jer tamo(mislim na zapadni dio grada) sigurno niko nije dobrodosao a narocito iz Sarajeva.Isto tako treba se pridrzavati odluke komiteta o zabrani jer time cemo iskazati i postovanje najvecoj nasoj legendi Ivici.
drug pogledaj sta sam napisao u vezi malog Marjanovića još jednom ne izvrči riječi bezvezebagrcavi je napisao/la:Jeste spora ova pjesma, ali mi se nekako tekst sviđa, vidjećemo protiv Olimpica kako će to izgledati.
Neko gore spomenu da je Amar već dogovorio dolazak Marjanovića, ali sumnjam.Po transfermarktu ima ugovor do 2014, a znamo kakav je Brko po pitanju trošenju para na transfere.Zrinjski nije što je nekad bio, a posle ovog našeg poraza u Visokom sve sam više ubijeđen u našu pobjedu u Mostaru.
valja se vratit, zadnji voz u pola 6, kada vec pintol receSkyWallker je napisao/la:drug pogledaj sta sam napisao u vezi malog Marjanovića još jednom ne izvrči riječi bezvezebagrcavi je napisao/la:Jeste spora ova pjesma, ali mi se nekako tekst sviđa, vidjećemo protiv Olimpica kako će to izgledati.
Neko gore spomenu da je Amar već dogovorio dolazak Marjanovića, ali sumnjam.Po transfermarktu ima ugovor do 2014, a znamo kakav je Brko po pitanju trošenju para na transfere.Zrinjski nije što je nekad bio, a posle ovog našeg poraza u Visokom sve sam više ubijeđen u našu pobjedu u Mostaru.![]()
ma u Mostar će sigurno ići oni koji godinama idu i znaju kako se ponašati neće sigurno balavurdija ići koja nikada nije išla pa eto sad odjednom kao idu u Mostar Nultrasima na noge koji su željni "osvete" mislim nije mjesto pričati o takvim stvarima nije niko budala mislim shega fakat, nego laganini u nedjelju ujutro krenuti ko na izlet cugati po gradu, negdje na ćevape svratiti i sa pjesmom se vratiti kući
uglavnom ide nas dosta to je sigurno
pusti bagru nek ispolji frustracijedamirfile je napisao/la:O ovome se ne pise na forumu a jos manje na ovom.Uozbiljte se malo
rece navijac juventusaBukvar je napisao/la:Internet hooligans.
sta ti glumis debilu , ti znas ko ide a ko ne ide , fino sam pito onako informaciije radi da znam , ja cu otici s mladjim bratom sasvim neuralno i gledati utakmicu i u cemu je problem ??? fol vi nesto spustate piz.de jedne ... ko misli da je opasno nek ne ide ko misli da nije nek ide a necete vi odlucivat o tome i glumit neke face ovdeublehas je napisao/la:Sa ovog foruma 70% ljudi ne ide ni na Grbavicu, a lafo se dogovaraju kako će u Mostar i to još za vrijeme zabrane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GROHOTOM SE MIJEM!!!
![]()
![]()
![]()
Uh jbt ja mislio Borac tek nakon Olimpica.adoni je napisao/la:Hehee druze,pa Borac nam je vec u srijedu