Adnan Zahirović

bosnaaaaa
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la bosnaaaaa » 26 mar 2012, 15:46

Za_raju je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Svejedno je bolji od Celika,Zelje i ostalih klubova u ovoj ligi. Cak i da nije bolji, ima jacu konkurenciju, i Zahirovic igra protiv jacih igraca nego sto su to u BiH ili Srbiji..
Od Čelika je svako bolji to sigurno,kad mrtva slavija dođe i pobjedi ga usred Zenice onda ok,a da je taj Nalchik bolji od Želje to se nebi složio,ipak je Željo za njih klasa.
:lol: :lol: :lol:
Porediti Nalchik i Zelju moze samo onaj ko nema blage o fudbalu iz prostog razloga za sto je Zeljo za Nalchik institucija u svakom pogledu...[/quote]
:lol: :lol: :lol: vidili smo protiv izraelaca tu instituciju nemoj vise da gledamo majke ti :lol: :lol:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 mar 2012, 16:01

bosnaaaaa je napisao/la:]:lol: :lol: :lol: vidili smo protiv izraelaca tu instituciju nemoj vise da gledamo majke ti :lol: :lol:
Mali osvrt na igrace koji su igrali i ponikli u Zelji:
Dimitrije Dimitrijević
Joško Domorocki
Milan Rajlić
Ilijas Pašić
Vasilije Radović
Mišo Smajlović
Ivica Osim
Josip Zemko
Blagoje Bratić
Josip Bukal
Enver Hadžiabdić
Josip Katalinski
Velija Bećirspahić
Hajrudin Saračević
Slobodan Janjuš
Edin Sprečo
Tarik Hodžić
Božo Janković
Fikret Mujkić
Nenad Starovlah
Edin Bahtić
Mehmed Baždarević
Vlado Čapljić
Haris Škoro
Radmilo Mihajlović
Mirsad Baljić
Nikola Nikić
Edin Ćurić
Refik Šabanadžović
Suvad Katana
Mario Stanić
Gordan Vidović
Rade Bogdanović
Sead Kapetanović
Elvir Baljić
Dželaludin Muharemović
Bulend Biščević
Hadis Zubanović
Mirsad Bešlija
Kenan Hasagić
Edin Džeko
Samir Muratović
Semir Štilić
Sanel Jahić

Pa igraci koji su igrali i ponikli u Nalchiku:
Russia
Zaur Khapov
Veniamin Mandrykin
Denis Popov
Viktor Vasin
Artyom Yenin
D enis Yevsikov
Former USSR countries
Karen Grigoryan
Albert Sarkisyan
Ruslan İdiqov
Artem Kontsevoy
Konstantin Kovalenko
Vitali Lanko
Mark Švets
Aleksandr Amisulashvili
Iuri Gabiskiria
Gogita Gogua
Giorgi Oniani
Vaso Sepashvili
David Siradze
David Loria
Kazbek Geteriev
Arsen Tlekhugov
Roman Uzdenov
Aleksandrs Koļinko
Darvydas Šernas
Giedrius Žutautas
Viorel Frunză
Dmytro Topchiev
Marat Bikmaev
Europe
Ricardo Baiano
Mario Jurić
Adnan Zahirović
Otto Fredrikson
Hannes Sigurðsson
Miodrag Džudović
Milan Jovanović
Darijan Matič
Dejan Rusič
Africa
Tiassé Koné
Ngasanya Ilongo
Newton Ben Katanha
Asia
Anzour Nafash
Aduba Jideofor
Ma beton je ovaj Ruski drugoligaski klub...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 mar 2012, 16:07

haj' što bezveze pišeš takve stvari na jednoj temi o igraču bh. reprezentacije, ali je li ti misliš da prosječnom navijaču u Rusiji nešto znače većina imena igrača Želje koje si nabrojao?
isto kao što meni i tebi ne znače imena igrača Spartaka :!:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 mar 2012, 16:25

Pasha je napisao/la:haj' što bezveze pišeš takve stvari na jednoj temi o igraču bh. reprezentacije, ali je li ti misliš da prosječnom navijaču u Rusiji nešto znače većina imena igrača Želje koje si nabrojao?
isto kao što meni i tebi ne znače imena igrača Spartaka :!:
Kako je bezveze pisati o ovoj temi ako Zahirovic igra bas u klubu koji poredimo?
Ivica Osim,Elvir i Mirsad Baljic,Edin Dzeko,Mehmed Bazdarevic,Sead Kapetanovic itd itd su po tebi poznati samo navijacima Zelje? :lol: :lol: :lol:
A koje to ime iz Nalchika zna iko osim navijaca tog kluba , neko ime u rangu recimo Bazdarevica?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 mar 2012, 16:29

ja ti kažem prosječnom navijaču u Rusiji.
al' valjda ljudi neće da čitaju. zašto misliš da je iko sem možda, ali baš možda Elvir Baljić poznat sadašnjem prosječnom navijaču.
i valjda ste institucija samima sebi. zašto misliš da će vam to iko drugi priznati.
a kad prestanete biti previše tako samodopadni možda i lakše slijedeći put prizemljite u Europi.
ne kažem da je i moj Čelik nešto bolji, gori je, al' sve je to u 5-10 deka...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 mar 2012, 16:54

Pa i Celik je institucija za ovaj drugoligaski klub!
Jedan Bolic,Hibic itd pa srednjoevropski kup(osvajac),pa pobjeda protiv Fiorentine 1-0,pa 72 osvaja kup Juge 2-0 protiv Hajduka .Eliminacija Setubala i trofej intretoto kupa...
I gdje je taj Nalchik sad i tad gdje je uopste?

P.S Nisam klupski navijac tako da ovo pisem onako neka ovi osnovci znaju sta je bio i Celik...
Zaha i repka po meni jos ne!!!
"No God is Good God "

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 26 mar 2012, 17:04

Dobar je ovaj Zahirović ja ga na ljeto čekam u Želju da dođe mislim da bi mu to bila realna i najbolja opcija bar će se izreklamirati u Evropi pa će ga Željo kao najbolji vazda izlog tušnut nekom za dobru lovu,pa dobro i Želji i njemu ša ga briga,ako ga njegov menadžer nebude vucao po kojekakvim Slaskovima,i Artmediama :P

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 26 mar 2012, 23:24

Blagoje Bratić je napisao/la:Dobar je ovaj Zahirović ja ga na ljeto čekam u Želju da dođe mislim da bi mu to bila realna i najbolja opcija bar će se izreklamirati u Evropi pa će ga Željo kao najbolji vazda izlog tušnut nekom za dobru lovu,pa dobro i Želji i njemu ša ga briga,ako ga njegov menadžer nebude vucao po kojekakvim Slaskovima,i Artmediama :P
bas ce ga zeljo dobro utopit kosto je i dzeku utopio za dvi vrecice kokica i tri kese sjemenki :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 mar 2012, 23:34

Svakakvih likova na ovom forumu. Crvena Zvezda je institucija za pola ekipa u Ligama Petice, ALI jel to znaci da je bolja???? Stvarno ste smijesno. Moze taj Zeljo imati pet titula LP, kad je on sad **** kao i ostatak ove nase jadne lige. Primiti pet, pa opet sa golom vise, mislim to je nasa jaka liga. Ne osporavam ja trofeje neke pojedine ekipe, ili nesto slicno, ali reci da je Zeljo jaci od Nalcihka :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 mar 2012, 22:45

AllGunsBlazing je napisao/la:Svakakvih likova na ovom forumu. Crvena Zvezda je institucija za pola ekipa u Ligama Petice, ALI jel to znaci da je bolja???? Stvarno ste smijesno. Moze taj Zeljo imati pet titula LP, kad je on sad **** kao i ostatak ove nase jadne lige. Primiti pet, pa opet sa golom vise, mislim to je nasa jaka liga. Ne osporavam ja trofeje neke pojedine ekipe, ili nesto slicno, ali reci da je Zeljo jaci od Nalcihka :lol: :lol:
Ne bih baš rekao da su recimo Željo i Čelik isti q, ipak su Plavi puno ispred. Ne znam kakva je situacija s Zahinim ugovorom u Rusiji, no ako će se on već vraćati u bh. ligu, Željo je najlogičnija opcija.
bosnaaaaa je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Dobar je ovaj Zahirović ja ga na ljeto čekam u Želju da dođe mislim da bi mu to bila realna i najbolja opcija bar će se izreklamirati u Evropi pa će ga Željo kao najbolji vazda izlog tušnut nekom za dobru lovu,pa dobro i Želji i njemu ša ga briga,ako ga njegov menadžer nebude vucao po kojekakvim Slaskovima,i Artmediama :P
bas ce ga zeljo dobro utopit kosto je i dzeku utopio za dvi vrecice kokica i tri kese sjemenki :lol:
Željo s Amarom i bez njega su dva svijeta različita.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2012, 23:12

Cekaj Plavi su ispred, ali mi(navijaci Celika) se ne dicimo nekim klubom, kao mi smo nesto pa u Evropi fasujemo peticu pa sesticu, sta ove godine ocekujemo sedmicu???? Tu je velika razlika izmedju Zelje i Celika, odnosno navijaca istih. Kao sto rekoh liga nam je jadna da jadnija biti ne moze. A jasta ce Zahirovic u Zelju :D :D Nije on Sabic.
Celik!3,2,2.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 mar 2012, 23:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj Plavi su ispred, ali mi(navijaci Celika) se ne dicimo nekim klubom, kao mi smo nesto pa u Evropi fasujemo peticu pa sesticu, sta ove godine ocekujemo sedmicu???? Tu je velika razlika izmedju Zelje i Celika, odnosno navijaca istih. Kao sto rekoh liga nam je jadna da jadnija biti ne moze. A jasta ce Zahirovic u Zelju :D :D Nije on Sabic.
Razlika je u novcu koji se od Europe dobije i zbog kojeg Željo iz sezone u sezonu napreduje, to da li tamo gubi 1:0 ili 6:0 je nebitno, jer je grupna faza samo san za naše klubove još uvijek. Nema ništa preko noći, ali već se sad vidi razlika između Želje i npr. Čelika. I baš zbog te razlike je logično da Zaha, ako se bude vreaćao u BiH, odabere Želju. Naravno, ako ne želi propasti...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2012, 23:35

Ne vidi se razlika izmedju Celika i Zelje u novcu iz Evrope(inace bi Zeljo imao normalan stadion) vec u nesposobnosti prijasnjih uprava Celika, te pranju novca, a i tome sto su nabili veliki dug. A ne igraju svi za novce ili trofeje, mislim da vec sad ima dovoljno para, a jos je mlad da moze ostvariti dobar transfer. Uostalom ti vjerujes ovom sto je rekao da ce nazad u BiH? :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 mar 2012, 23:47

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne vidi se razlika izmedju Celika i Zelje u novcu iz Evrope(inace bi Zeljo imao normalan stadion) vec u nesposobnosti prijasnjih uprava Celika, te pranju novca, a i tome sto su nabili veliki dug. A ne igraju svi za novce ili trofeje, mislim da vec sad ima dovoljno para, a jos je mlad da moze ostvariti dobar transfer. Uostalom ti vjerujes ovom sto je rekao da ce nazad u BiH? :lol: :lol:
Govorim o zadnje 2-3 sezone, Europa je cilj svakog našeg kluba upravo zbog novca. No, nebitno, da se vratim na Zahu i zaključim ovu priču.
Nemam pojma ko je spomenuo da će se on vratiti u BiH. No, koliko sam pratio, on baš nije standardan u ekipi koja ispada iz lige, dakle neće se niko za njega otimati previše(primjer Zebe). Ako ne nađe neki drugi angažman vani, povratak u BiH mu je realna opcija, a ovdje baš i nema nekog izbora. Može on da voli Čelik, ali i sam zna da mu je pametnije u Želju, jer je Željo atraktivniji izlog igrača za strane klubove, i jer Željo ima neki nivo profesionalnosti tako da ga neće niko vući za nos što se tiče plate. Naravno da njemu novac nije presudan, ali ko god drži do sebe neće igrati 6 ili 12 mjeseci, a da ne bude plaćen za to. Pa nije amater. Ili da igra u Čeliku za 500-1000 KM, to je ispod njegovog nivoa bez obzira koliko on voli Čelik i Zenicu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2012, 23:52

A ko kaze da u Celiku se igraci ne isplacuju??? Pogresno si informisan, ali bas, plate su tu. A da i Celik se ne moze boriti za Evropu kad ima ubjedljivo najvise dugova, zbog toga je Zelju u prednosti, a ne zbog same Evrope. Razlika izmedju njeg i Zebe je u tome sto on ima tek 22. godine, tako da se ne brinem za njegovu buducnost. I poprilicno sam siguran da ce ako se vrati nazad u Celik.
Celik!3,2,2.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 30 mar 2012, 17:50

Čuj Zaha u Želji :lol: Zahinog buraza lično znam, i znam šta Adnanu znači Čelik, pa ku*ac bi sebi odrez'o ako bi on otiš'o u Željezničar ili bilo koji drugi bh. klub.

Inače, Nalchik je i danas izgubio. Zaha odigrao 90 minuta na poziciji štopera.
Čelik Zenica 1945

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2012, 00:41

Nimla_RZ je napisao/la:Čuj Zaha u Želji :lol: Zahinog buraza lično znam, i znam šta Adnanu znači Čelik, pa ku*ac bi sebi odrez'o ako bi on otiš'o u Željezničar ili bilo koji drugi bh. klub.

Pa vec je vidjeno Zahino umjece na zadnjoj linji u barazu...
Ako cemo posteno Celik je u Evropi institucija za Zelju proucite malo istorijat Celika...
"No God is Good God "

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 31 mar 2012, 00:45

Za_raju je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Čuj Zaha u Želji :lol: Zahinog buraza lično znam, i znam šta Adnanu znači Čelik, pa ku*ac bi sebi odrez'o ako bi on otiš'o u Željezničar ili bilo koji drugi bh. klub.

Ako cemo posteno Celik je u Evropi institucija za Zelju proucite malo istorijat Celika...
???
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 mar 2012, 00:48

Pitanje je da li Zahirovic ima mjesta u Zelji...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2012, 00:50

malta071 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:

???
Celik je osvoji intretoto kup a Zeljo??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.