ja sam jednom isto tako sanjao da sam zinedine zidaneSenaid L.F.C je napisao/la:Ja sam sanjao da je KK podnio ostavku a na mjesto trenera se vratio Rafa![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
fera je napisao/la:ja sam jednom isto tako sanjao da sam zinedine zidaneSenaid L.F.C je napisao/la:Ja sam sanjao da je KK podnio ostavku a na mjesto trenera se vratio Rafa![]()

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Prouči šta prije nego legneš da nemas više noćne moreJa sam sanjao da je KK podnio ostavku a na mjesto trenera se vratio Rafa

Ako se vrati Benitez ja napuštam ovu temu i osnivam temu najljućeg Liverpoolovog gradskog rivala - Trenmare Roversa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Daj mi samo da gledam ove nase mlade nade,Suso mi je za Hendersona izmislio pas.I vise Sterlinga bi bilo extra,to je nesh sto me jedino raduje u ovim trenutcima ^^
"You'll Never Walk Alone"
ja sam siguran i da izgubimo od newcastlea 5-0 do 14. aprila nece biti nikavih otkaza... sto se tice te utakmice sa svrakama volio bi da mladi dobiju i vise sanse nego protiv wigana. bolje izgubiti od njih nego od chelsea a i radije bi da vidim newcastle u europi.Senaid L.F.C je napisao/la:fera je napisao/la:ja sam jednom isto tako sanjao da sam zinedine zidaneSenaid L.F.C je napisao/la:Ja sam sanjao da je KK podnio ostavku a na mjesto trenera se vratio Rafa![]()
![]()
![]()
al tek nakon poraza od newcastla 2:0 al ja ne krijem da sam uz KK do kraja sve dok ide nabolje u klubu tako da je ovaj san bio bez pristranosti prema Rafi
Raspored utakmica Livepoola do kraja sezone:
01.04.2012. 14:30 Newcastle United-Liverpool Premier League
07.04.2012. 16:00 Liverpool-Aston Villa Premier League
10.04.2012. 21:00 Blackburn Rovers-Liverpool Premier League
14.04.2012. 16:00 Liverpool-Everton FA Cup
22.04.2012. 17:00 Liverpool-West Bromwich Albion Premier League
28.04.2012. 18:30 Norwich City-Liverpool Premier League
01.05.2012. 20:45 Liverpool-Fulham Premier League
05.05.2012. 13:45 Liverpool-Chelsea Premier League ( ova utakmica će biti odgođena ukoliko bilo koji od ova dva kluba dođe do finala FA Cupa )
13.05.2012. 16:00 Swansea City-Liverpool Premier League
05.05.2012. 13:45 Liverpool-Chelsea Premier League ( ova utakmica će biti odgođena ukoliko bilo koji od ova dva kluba dođe do finala FA Cupa )
Solidan raspored kod kuce nemate pravo vise na kiks..Henderson je napisao/la:Raspored utakmica Livepoola do kraja sezone:

FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
At a gala event in New York which also honoured NASA for best use of twitter in the Government category and Justin Bieber in the Celebrity category, @LFC received most votes in the sports team listings to claim the prestigious award.
Staged at the Times Centre, the fourth Shorty Awards - known as 'the Grammys and Oscars of social media' - were held in front of a packed crowd of celebrities and social media heavyweights alike and recognised the best users of social media in dozens of wide-ranging categories.
With over 829,000 followers, @LFC has gone from strength to strength since its launch in January 2009 and thanks to votes from Twitter users all over the world, we're delighted our official twitter feed has been recognised as the world's best by a sports team for its role in keeping supporters up to date with the latest news from Anfield.
Staged at the Times Centre, the fourth Shorty Awards - known as 'the Grammys and Oscars of social media' - were held in front of a packed crowd of celebrities and social media heavyweights alike and recognised the best users of social media in dozens of wide-ranging categories.
With over 829,000 followers, @LFC has gone from strength to strength since its launch in January 2009 and thanks to votes from Twitter users all over the world, we're delighted our official twitter feed has been recognised as the world's best by a sports team for its role in keeping supporters up to date with the latest news from Anfield.
Carroll could have gone to Sunderland for free before Liverpool move, says Newcastle assistant
The Black Cats were allegedly interested in signing a young Carroll before he was given his chance by the then academy boss in 2004.
The big striker went on to repay the faith shown in him by scoring more than 30 goals for the Tyneside club after his first-team breakthrough.
His form in both the 2009/10 and 2010/11 campaigns saw him attract attention from a whole host of Premier League clubs, before he signed for Liverpool for a £35 million fee which made him the most expensive British player of all time.
And Carver admitted that he was pleased he had offered Carroll a professional contract rather than letting him move on.
He told The Chronicle: “It was like I stumbled across him. I went down to work at the Academy when Graeme Souness brought his own men in.
“And when I went down there, whether or not to keep Andy was one of the first decisions I had to make.
“The decision was do I give him a scholarship or not? After some deliberation we gave him a deal. My decision was the final decision and I was pleased that we made the right decision.
“Andy has gone on and earned the club £35 million.”
The Black Cats were allegedly interested in signing a young Carroll before he was given his chance by the then academy boss in 2004.
The big striker went on to repay the faith shown in him by scoring more than 30 goals for the Tyneside club after his first-team breakthrough.
His form in both the 2009/10 and 2010/11 campaigns saw him attract attention from a whole host of Premier League clubs, before he signed for Liverpool for a £35 million fee which made him the most expensive British player of all time.
And Carver admitted that he was pleased he had offered Carroll a professional contract rather than letting him move on.
He told The Chronicle: “It was like I stumbled across him. I went down to work at the Academy when Graeme Souness brought his own men in.
“And when I went down there, whether or not to keep Andy was one of the first decisions I had to make.
“The decision was do I give him a scholarship or not? After some deliberation we gave him a deal. My decision was the final decision and I was pleased that we made the right decision.
“Andy has gone on and earned the club £35 million.”

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakva glupost!
Andy je svakako došao kao najbolji Newcastleov igrač.
Andy je svakako došao kao najbolji Newcastleov igrač.

- reds_forever
- Kontakt:
Ma jasta nemamo pravo na kiks, za ove igrace bi kiks bio kada bi odradili ovaj raspored bez kiksaTheBlues je napisao/la:Solidan raspored kod kuce nemate pravo vise na kiks..Henderson je napisao/la:Raspored utakmica Livepoola do kraja sezone:

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Baš kući kiksa Liverpool. 

Huntellar, Soldado, Cavani, Dempsey, Rossi, Llorente...
Hoillet, Jarvis, Lavezzi, Sinclair, Suarez, Tello, Afellay...
40m vrijedi izdvojiti za podvučene igrače.

Lucas nedostaje.
Hoillet, Jarvis, Lavezzi, Sinclair, Suarez, Tello, Afellay...
40m vrijedi izdvojiti za podvučene igrače.

Lucas nedostaje.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- the scouser
- Kontakt:
Nadam se da će se naši angažovati i pokušati dovesti Hoiletta pod broj jedan, mjesecima se govori o njemu, a nisam nigdje našao nešto konkretno u vezi naše ponude, dok se Arsenal i Tottenham često spominju. Momak je nevjerovatan dribler, što je vrlo teško biti u Engleskoj, i veoma prodoran, a takav nam igrač fali, pored Suareza nemamo nikog sposobnog da sam izbori poziciju za šut/asistenciju.
S finansijske strane ide najslađi dio, besplatan je, to svi znamo, pitanje je da li zna Comoli
. Ni plata ne bi trebala biti problem, sumnjam da ima približne zahtjeve kao Carroll, Downing, i ostala stolarija.
Ako Comoli/KK ne pokuša da dovede ovog igrača, naglašavam bar pokuša, to uveliko govori o nestručnosti obojice. Iskreno se nadam da će ovaj momak preći kod nas na ljeto. Možda je rano o ovome govoriti, ali vjerovatno već svi zainteresovani, ili potajno ili javno rade na realizaciji ovog transfera.
S finansijske strane ide najslađi dio, besplatan je, to svi znamo, pitanje je da li zna Comoli

Ako Comoli/KK ne pokuša da dovede ovog igrača, naglašavam bar pokuša, to uveliko govori o nestručnosti obojice. Iskreno se nadam da će ovaj momak preći kod nas na ljeto. Možda je rano o ovome govoriti, ali vjerovatno već svi zainteresovani, ili potajno ili javno rade na realizaciji ovog transfera.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
citao sam negdje da je dalglish nezadovoljan velikom kontrolom koju comolli ima nad transferima u liverpoolu... ja ne vjerujem previse u tog covjeka a ni king se sam nije pokazao bas kao neki strucnjak kad su tranferi u pitanju tako da sto vise smanjite ocekivanja manje ce te se razocarati naredne sezone.the scouser je napisao/la:Nadam se da će se naši angažovati i pokušati dovesti Hoiletta pod broj jedan, mjesecima se govori o njemu, a nisam nigdje našao nešto konkretno u vezi naše ponude, dok se Arsenal i Tottenham često spominju. Momak je nevjerovatan dribler, što je vrlo teško biti u Engleskoj, i veoma prodoran, a takav nam igrač fali, pored Suareza nemamo nikog sposobnog da sam izbori poziciju za šut/asistenciju.
S finansijske strane ide najslađi dio, besplatan je, to svi znamo, pitanje je da li zna Comoli. Ni plata ne bi trebala biti problem, sumnjam da ima približne zahtjeve kao Carroll, Downing, i ostala stolarija.
mene samo interesuje ova utakmica protiv evertona 14. aprila evo vidim pojavili se na forumu i neki navijaci evertona pa cemo sad dici atmosferu do usijanja

onaj mec protiv blackburna 10. aprila treba staviti rezerve da igraju.
Slazem se sa tobom upravo ste pokzali protiv Wigana mislim.....OTNYS_YNWA je napisao/la:Baš kući kiksa Liverpool.

FK Sarajevo <3<3
neko je to skontao protiv wigana sad a neko prije desetak godina.... anfield odavno nije neosvojiv kao sto je nekad bio.TheBlues je napisao/la:Slazem se sa tobom upravo ste pokzali protiv Wigana mislim.....OTNYS_YNWA je napisao/la:Baš kući kiksa Liverpool.
U Carrolla je plata 60.000 funti, a istu toliku platu ima i Squillaci u Arsenaluthe scouser je napisao/la:Nadam se da će se naši angažovati i pokušati dovesti Hoiletta pod broj jedan, mjesecima se govori o njemu, a nisam nigdje našao nešto konkretno u vezi naše ponude, dok se Arsenal i Tottenham često spominju. Momak je nevjerovatan dribler, što je vrlo teško biti u Engleskoj, i veoma prodoran, a takav nam igrač fali, pored Suareza nemamo nikog sposobnog da sam izbori poziciju za šut/asistenciju.
S finansijske strane ide najslađi dio, besplatan je, to svi znamo, pitanje je da li zna Comoli. Ni plata ne bi trebala biti problem, sumnjam da ima približne zahtjeve kao Carroll, Downing, i ostala stolarija.

Walk on, with hope in your hearts.
Stigla je zvanična potvrda da će se utakmica Liverpool-Everton igrati 14.04.2012. na Wembleyu u 13:30. Znači za popodnevni desert pojesti karamele i lagano uživati u ostatku dana 
Howard Webb sudi utakmicu sa Evertonom

Howard Webb sudi utakmicu sa Evertonom

Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 30 mar 2012, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool FC today announced they will face Tottenham Hotspur in Baltimore as part of their North American tour this summer.
The all-Premier League clash will take place at the M&T Bank Stadium on July 28, just three days after the Reds take on AS Roma at Boston's Fenway Park as part of a pre-season tour presented by Standard Chartered.
Sviđaju mi se već ove ljetne pripreme, prvo Roma sad Spursi.Biće nekih para valjda.
The all-Premier League clash will take place at the M&T Bank Stadium on July 28, just three days after the Reds take on AS Roma at Boston's Fenway Park as part of a pre-season tour presented by Standard Chartered.
Sviđaju mi se već ove ljetne pripreme, prvo Roma sad Spursi.Biće nekih para valjda.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.