zabi 12, 19 sec do kraja, puuuuu smetljara

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
fulio kloc dva slobodna bacanja 30sek do krajanick je napisao/la:diamantidis mrtvi fuli kilu slobodnih 11 zabio 13 treba
zabi 12, 19 sec do kraja
Odsad ovo najvise igram... najvece kvote,a nema sigurnijeg tipaLjumanM95 je napisao/la:Lagano prođe u Evropskoj ligi sve oba daju.
Mamu yeboAdmir_Sa je napisao/la:fulio kloc dva slobodna bacanja 30sek do krajanick je napisao/la:diamantidis mrtvi fuli kilu slobodnih 11 zabio 13 treba
zabi 12, 19 sec do krajaovo bog ne da raji da pogodi, mogu mislit sta je raje oborio
a jedan od najbolji izvodjaca slobodnih bacanja u evropi
I ja sam to upratio da dosta puta zna doći dosta parova oba daju gol, a solidne kvote sve.nime_tm87 je napisao/la:Odsad ovo najvise igram... najvece kvote,a nema sigurnijeg tipaLjumanM95 je napisao/la:Lagano prođe u Evropskoj ligi sve oba daju.
bolje ti je pm3 u premieru sto ima, kvote od 2 do 2,40, a fakticki isti djavo, samo sto ovdje moraju bit bar 3 gola...al ev vcrs su sve tekme preko 3...nime_tm87 je napisao/la:Odsad ovo najvise igram... najvece kvote,a nema sigurnijeg tipaLjumanM95 je napisao/la:Lagano prođe u Evropskoj ligi sve oba daju.
u kojoj ovo kladiLjumanM95 je napisao/la:
![]()
Neka srpska kladionica, čini mi se Germanija kladionica nisam 100% siguran. A kako sam čuo nije nikakva greška jer je u još jednoj kladionici kvota oko 4,5, a u nekim je blokirana tekma.pintol_TM87 je napisao/la:u kojoj ovo kladiLjumanM95 je napisao/la:
![]()
pa proslu su igrali 1/2
Moguće, uglavnom nije u našim kladionicama.Emir ZENICA je napisao/la:Germanija je hrvatska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.