FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

diplomatija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la diplomatija » 29 mar 2012, 22:11

ahmic je napisao/la:I Sarajevo i drugi neka plate ,kakvu bitku ovaj pominje ...i bitka i i rat kao i novac su izgubljeni...
svi su protiv sarajeva, a on se svim silama bori sam protiv svih, pa cak i prijeti gladnim igracima

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 mar 2012, 22:32

hordas'87 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:drugo je željo mi mozemo placati te ispade ali vi ne....
kada ti opstina placa odlazak na pripreme onda znas da je maximalno zagustilo.....
ja bi volio da je sarajevo jako jer bi tako i željo bio jaci i vise navijaca na tribinama... realno ovo kod vas je efekat grudve...( gurnes je niz brdo i ona sve veca i veca...)

i da se zna da to pogadja sve klubove al eto neki mogu jos da trpe...(željo,borac,zrinjski,velež malo,zvijezda)
Ja ne znam ko plati sijalice na Grbavici na reflektorima, ne znam koga sazivaju u svaku Božju zgodu i prigodu, te Koldžo, te Behmen, te Željko. Ne znam čiji predsjednik je rekao da bi se trebala praviti tribina čim grad i opština uplate pare. Nemojte kora na erende Boga vam. Ako se već pitate za naše probleme upitajte se kako to da tolike pare prodjoše kroz klub, a dug isti pa čak i veći od kluba koji se raspada kako vi to kažete i koji sebi ne može priuštiti ništa.

A to koga koliko opština pomaže ne sekiraj se uzimate i vi fin dio kolača od matične opštine, kao i Sloboda, i Olimpic i bilo koji klub
Od A do Ž ;)
Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 29 mar 2012, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 29 mar 2012, 22:32

slika

SVI NA KOSEVO!

btw.

Cini mi se da ste vi "sa strane" upuceniji od nas koji pratimo i zivimo za ovaj klub. Aferim!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 mar 2012, 22:33

Apsolutno ste upravu oko ovoga da drzava i grad pomazu Zelji oko stadiona i svega ostalog sto je sasvim logicno.Jer Zeljo je predstavnik grada koliko i Sarajevo,Olimpic i ostali sportski kolektivi koji su vec u raspadu ali to je sad manje bitno.Prvo Opstina Novo Sarajevo minimalno pomaze Zelji kolko Opstine Novi Grad i Centar pomazu Olimpicu odnosno Sarajevu.Pocev od prastanja dugova za stadion pravljenja tribina,sponzorstva itd.Opet i Zeljo dobija podrsku od opstine kao i ostali klubovi.I mislim da je to duznost Opcina da pomazu sportskim kolektivima.Tako da je ta prica i prepucavanja o pomaganju opstina sasvim glupa.Jos jedno pitanje ako ne uplatite ova dugovanja prema igracima,jel vi ne mozete dobiti licencu za ligu ili Evropu ?
svoj ti pos'o !

DevilHz
Kontakt:

Post Postao/la DevilHz » 29 mar 2012, 22:34

^Sve osim tri boda bi bilo iznenađenje. Nadam se dobroj atmosferi i uvjerljivoj pobjedi. 8-)
Volim te Sarajevo!

I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 29 mar 2012, 22:34

Mi nikada odustati necemo!

Svi putevi vode na Kosevo!
Genius, outrageous, the best ever! RF!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 mar 2012, 22:44

Grbavica moj zivot je napisao/la:Apsolutno ste upravu oko ovoga da drzava i grad pomazu Zelji oko stadiona i svega ostalog sto je sasvim logicno.Jer Zeljo je predstavnik grada koliko i Sarajevo,Olimpic i ostali sportski kolektivi koji su vec u raspadu ali to je sad manje bitno.Prvo Opstina Novo Sarajevo minimalno pomaze Zelji kolko Opstine Novi Grad i Centar pomazu Olimpicu odnosno Sarajevu.Pocev od prastanja dugova za stadion pravljenja tribina,sponzorstva itd.Opet i Zeljo dobija podrsku od opstine kao i ostali klubovi.I mislim da je to duznost Opcina da pomazu sportskim kolektivima.Tako da je ta prica i prepucavanja o pomaganju opstina sasvim glupa.Jos jedno pitanje ako ne uplatite ova dugovanja prema igracima,jel vi ne mozete dobiti licencu za ligu ili Evropu ?
Po tvojoj prici ispade da zaeljo najmanje dobija od svoje opstine :lol: i drugo ako se ne isplate ili dogovori reprogram dugova prema igacima nece nijedan klub dobiti licencu za evropu

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 mar 2012, 22:47

adnanhz je napisao/la:
Po tvojoj prici ispade da zaeljo najmanje dobija od svoje opstine :lol: i drugo ako se ne isplate ili dogovori reprogram dugova prema igacima nece nijedan klub dobiti licencu za evropu
Izgleda tako,mislim da nisam daleko od istine.Igrate dzaba na stadionu od opstine Centar isto ko Olimpic kojem naprave tribine.Moze bit suplja ili neka navijacka al to je cinjenica.Posteno ne dobijamo mi puno manje para i posvecenosti ali opet manje od ova dva kluba.
svoj ti pos'o !

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 mar 2012, 22:59

Grbavica moj zivot je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
Izgleda tako,mislim da nisam daleko od istine.Igrate dzaba na stadionu od opstine Centar isto ko Olimpic kojem naprave tribine.Moze bit suplja ili neka navijacka al to je cinjenica.Posteno ne dobijamo mi puno manje para i posvecenosti ali opet manje od ova dva kluba.
A ko vam napravi pomocni teren sa umjetnom, a ko vam napravi reflektore, a ko vam dao odredjen iznos para za pripreme...de malo realnosti ne glumite neke gigante (u finansijskom smislu)kad niste i vi debelo uzimate kajmak od svoje opstine mani se suplje ;)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 mar 2012, 23:04

Ja sam reko da nam daju pare.Pomocni teren je od opstine koristi ga i Pofalicki i Olimpic prvi ne placaju drugi placaju.Za reflektore posteno jesu napravili ali je bilo i neki donacija mimo opstine.
svoj ti pos'o !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 29 mar 2012, 23:06

manite se vise njih.

znate svi sta nam je sada bitno :!:

Kosevo zove svi na stadion....

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 mar 2012, 23:08

ovaj sto mi je lafo sukno nek se malo raspita bolje a za vas jbga svi na kosevo!!!!!

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 29 mar 2012, 23:10

kad smo kod ovih kazni u domacem prventstvu i vasi i nasi su palili stalno dok na evropskoj sceni mi nismo zapalili niti jedne baklje dok vi jeste i kuci i u gostima i u tome je razlika , kod nas su te kazne minimalne pa se moze prec preko toga dok u evropi to ne vodi a ma bas nicemu i zato ste platili preko 30000 eura i tako pomogli svom klubu radi neke spice koja traje 1 minut :roll:
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 29 mar 2012, 23:48

Evolution87 je napisao/la:slika

SVI PUTEVI VODE PREMA KOSEVU!!!
SVI NA SJEVER!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

alibi

Post Postao/la alibi » 30 mar 2012, 08:39

Svoj BORDO braci-SVI NA KOSEVO.Sve ostalo je nebitno.

RutherfordFKS
Kontakt:

Post Postao/la RutherfordFKS » 30 mar 2012, 09:03

SVI NA KOŠEVO!
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 30 mar 2012, 09:04

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja sam reko da nam daju pare.Pomocni teren je od opstine koristi ga i Pofalicki i Olimpic prvi ne placaju drugi placaju.Za reflektore posteno jesu napravili ali je bilo i neki donacija mimo opstine.

Jedna ispravka. Olimpic plaća samo režije i to je dobio od Novog Sarajeva.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 30 mar 2012, 09:19

hajmo raja odraditi i ovu utakmicu, i da pokazemo svima ko smo i sta smo. svi na sjever !!
slika

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 30 mar 2012, 11:01

slika

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 11:23

hordas'87 je napisao/la:slika
Nema izgovora:SVI NA KOSEVO!!
Nek zagrmi sa Sjevera onako kako mi samo znamo!!!
OOOOOOOOOOOO JE**TE SLAVIJOOOOOOOOOOO!!!!!!
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, hzcf, Strosmajer, VolimBiH96 i 85 gostiju.