svi su protiv sarajeva, a on se svim silama bori sam protiv svih, pa cak i prijeti gladnim igracimaahmic je napisao/la:I Sarajevo i drugi neka plate ,kakvu bitku ovaj pominje ...i bitka i i rat kao i novac su izgubljeni...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od A do Žhordas'87 je napisao/la:Ja ne znam ko plati sijalice na Grbavici na reflektorima, ne znam koga sazivaju u svaku Božju zgodu i prigodu, te Koldžo, te Behmen, te Željko. Ne znam čiji predsjednik je rekao da bi se trebala praviti tribina čim grad i opština uplate pare. Nemojte kora na erende Boga vam. Ako se već pitate za naše probleme upitajte se kako to da tolike pare prodjoše kroz klub, a dug isti pa čak i veći od kluba koji se raspada kako vi to kažete i koji sebi ne može priuštiti ništa.jug-onostalgicar je napisao/la:drugo je željo mi mozemo placati te ispade ali vi ne....
kada ti opstina placa odlazak na pripreme onda znas da je maximalno zagustilo.....
ja bi volio da je sarajevo jako jer bi tako i željo bio jaci i vise navijaca na tribinama... realno ovo kod vas je efekat grudve...( gurnes je niz brdo i ona sve veca i veca...)
i da se zna da to pogadja sve klubove al eto neki mogu jos da trpe...(željo,borac,zrinjski,velež malo,zvijezda)
A to koga koliko opština pomaže ne sekiraj se uzimate i vi fin dio kolača od matične opštine, kao i Sloboda, i Olimpic i bilo koji klub

Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 29 mar 2012, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

SVI NA KOSEVO!
btw.
Cini mi se da ste vi "sa strane" upuceniji od nas koji pratimo i zivimo za ovaj klub. Aferim!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Apsolutno ste upravu oko ovoga da drzava i grad pomazu Zelji oko stadiona i svega ostalog sto je sasvim logicno.Jer Zeljo je predstavnik grada koliko i Sarajevo,Olimpic i ostali sportski kolektivi koji su vec u raspadu ali to je sad manje bitno.Prvo Opstina Novo Sarajevo minimalno pomaze Zelji kolko Opstine Novi Grad i Centar pomazu Olimpicu odnosno Sarajevu.Pocev od prastanja dugova za stadion pravljenja tribina,sponzorstva itd.Opet i Zeljo dobija podrsku od opstine kao i ostali klubovi.I mislim da je to duznost Opcina da pomazu sportskim kolektivima.Tako da je ta prica i prepucavanja o pomaganju opstina sasvim glupa.Jos jedno pitanje ako ne uplatite ova dugovanja prema igracima,jel vi ne mozete dobiti licencu za ligu ili Evropu ?
svoj ti pos'o !
^Sve osim tri boda bi bilo iznenađenje. Nadam se dobroj atmosferi i uvjerljivoj pobjedi. 

Volim te Sarajevo!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Mi nikada odustati necemo!
Svi putevi vode na Kosevo!
Svi putevi vode na Kosevo!
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Po tvojoj prici ispade da zaeljo najmanje dobija od svoje opstineGrbavica moj zivot je napisao/la:Apsolutno ste upravu oko ovoga da drzava i grad pomazu Zelji oko stadiona i svega ostalog sto je sasvim logicno.Jer Zeljo je predstavnik grada koliko i Sarajevo,Olimpic i ostali sportski kolektivi koji su vec u raspadu ali to je sad manje bitno.Prvo Opstina Novo Sarajevo minimalno pomaze Zelji kolko Opstine Novi Grad i Centar pomazu Olimpicu odnosno Sarajevu.Pocev od prastanja dugova za stadion pravljenja tribina,sponzorstva itd.Opet i Zeljo dobija podrsku od opstine kao i ostali klubovi.I mislim da je to duznost Opcina da pomazu sportskim kolektivima.Tako da je ta prica i prepucavanja o pomaganju opstina sasvim glupa.Jos jedno pitanje ako ne uplatite ova dugovanja prema igracima,jel vi ne mozete dobiti licencu za ligu ili Evropu ?

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Izgleda tako,mislim da nisam daleko od istine.Igrate dzaba na stadionu od opstine Centar isto ko Olimpic kojem naprave tribine.Moze bit suplja ili neka navijacka al to je cinjenica.Posteno ne dobijamo mi puno manje para i posvecenosti ali opet manje od ova dva kluba.adnanhz je napisao/la:
Po tvojoj prici ispade da zaeljo najmanje dobija od svoje opstinei drugo ako se ne isplate ili dogovori reprogram dugova prema igacima nece nijedan klub dobiti licencu za evropu
svoj ti pos'o !
A ko vam napravi pomocni teren sa umjetnom, a ko vam napravi reflektore, a ko vam dao odredjen iznos para za pripreme...de malo realnosti ne glumite neke gigante (u finansijskom smislu)kad niste i vi debelo uzimate kajmak od svoje opstine mani se supljeGrbavica moj zivot je napisao/la:Izgleda tako,mislim da nisam daleko od istine.Igrate dzaba na stadionu od opstine Centar isto ko Olimpic kojem naprave tribine.Moze bit suplja ili neka navijacka al to je cinjenica.Posteno ne dobijamo mi puno manje para i posvecenosti ali opet manje od ova dva kluba.adnanhz je napisao/la:
Po tvojoj prici ispade da zaeljo najmanje dobija od svoje opstinei drugo ako se ne isplate ili dogovori reprogram dugova prema igacima nece nijedan klub dobiti licencu za evropu

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ja sam reko da nam daju pare.Pomocni teren je od opstine koristi ga i Pofalicki i Olimpic prvi ne placaju drugi placaju.Za reflektore posteno jesu napravili ali je bilo i neki donacija mimo opstine.
svoj ti pos'o !
manite se vise njih.
znate svi sta nam je sada bitno
Kosevo zove svi na stadion....
znate svi sta nam je sada bitno

Kosevo zove svi na stadion....
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ovaj sto mi je lafo sukno nek se malo raspita bolje a za vas jbga svi na kosevo!!!!!
kad smo kod ovih kazni u domacem prventstvu i vasi i nasi su palili stalno dok na evropskoj sceni mi nismo zapalili niti jedne baklje dok vi jeste i kuci i u gostima i u tome je razlika , kod nas su te kazne minimalne pa se moze prec preko toga dok u evropi to ne vodi a ma bas nicemu i zato ste platili preko 30000 eura i tako pomogli svom klubu radi neke spice koja traje 1 minut 

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
SVI NA SJEVER!!!Evolution87 je napisao/la:
SVI PUTEVI VODE PREMA KOSEVU!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Svoj BORDO braci-SVI NA KOSEVO.Sve ostalo je nebitno.
- RutherfordFKS
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO!
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
Grbavica moj zivot je napisao/la:Ja sam reko da nam daju pare.Pomocni teren je od opstine koristi ga i Pofalicki i Olimpic prvi ne placaju drugi placaju.Za reflektore posteno jesu napravili ali je bilo i neki donacija mimo opstine.
Jedna ispravka. Olimpic plaća samo režije i to je dobio od Novog Sarajeva.
- theprodigy
- Kontakt:
hajmo raja odraditi i ovu utakmicu, i da pokazemo svima ko smo i sta smo. svi na sjever !!

Nema izgovora:SVI NA KOSEVO!!hordas'87 je napisao/la:
Nek zagrmi sa Sjevera onako kako mi samo znamo!!!
OOOOOOOOOOOO JE**TE SLAVIJOOOOOOOOOOO!!!!!!
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
Trenutno korisnika/ca: Haksss, hzcf, Strosmajer, VolimBiH96 i 85 gostiju.