Pitam iz nekog sasvim drugog razloga, prika. Dolje sam svakako dvadesetak minuta pred tekmu pa mi u tom smislu nije bitno, nego mi je bitno radi nečeg drugog.
A nemoj da ti ja kazem tko je trol.........idi sisaj mali joss!!badblueboylivno je napisao/la:Vidi ovog trola.
Pitam iz nekog sasvim drugog razloga, prika. Dolje sam svakako dvadesetak minuta pred tekmu pa mi u tom smislu nije bitno, nego mi je bitno radi nečeg drugog.
To ti sportsport.ba dao diplomu koliko lajes na forumu.....badblueboylivno je napisao/la:Definicija trola - osoba koja piše off-topic sadržaj.
Na moj upit kad su utakmice, i na odgovor korisnika remistrama da su tada kad jesu, i na nastavak naše konverzacije, ti ulijećeš upisom da bi trebali sat vremena ranije na stadion jer volimo taj klub.
Totalni off-topic.
Dakle, ovdje si zatrolao, nema mjesta ljutnji.
Moguce da sve domace pobjede budu u ovome kolu!!!!Rdje94 je napisao/la:Mišljenja - predviđanja za ovo kolo?
1X2![]()
Subota
Troglav - Igman (Mustapić, Miličević, Lovrić)
Turbina - Grude (Pavić, Grebenar, Konta)
Višići – Stolac (Čilić, Marčinko, Puce)
Klis - Sloga(Lj) (Bubalo, Jelin, Dujmović)
Nedelja
Lokomotiva - Kupres (Jelić, Mikulić, Čužić)
Posušje - Kamešnica (J.Musa, M.Musa, Mušić)
Brotnjo - Tomislav (Primorac, Pavlović, Mandić)
Bigeste - Sloga/GV/Us) (Proleta, Grljević, Ćerić)
Mozes brate cekati,al neces docekati....ne navijam ja ni za jedne,al nemoze ni real uzeti gori bodove....smijesni utakmica je bilo........pa su opet na poluvremenu okrenuli zajedno sa sucima....badblueboylivno je napisao/la:U subotu sve jedinice, u nedjelju očekujem X2 na Barama.
Zaključak si donio na osnovu preokreta u utakmici Brotnjo-Stolac,jedini golovi koje su ove sezone zabili gostujuće momčadi u Čitlukubenfica1923 je napisao/la:Mozes brate cekati,al neces docekati....ne navijam ja ni za jedne,al nemoze ni real uzeti gori bodove....smijesni utakmica je bilo........pa su opet na poluvremenu okrenuli zajedno sa sucima....badblueboylivno je napisao/la:U subotu sve jedinice, u nedjelju očekujem X2 na Barama.
Kakav bola preokret,ni sam nezzznas sta se radilo na poluvremenu.....pitaj neke igrace,jel moralo biti tako....i ja bi sam da sam na tom mjestu uradio sve za 50 km....a ljudi je nisu vidili godinama....Grdan je napisao/la:Zaključak si donio na osnovu preokreta u utakmici Brotnjo-Stolac,jedini golovi koje su ove sezone zabili gostujuće momčadi u Čitlukubenfica1923 je napisao/la:Mozes brate cekati,al neces docekati....ne navijam ja ni za jedne,al nemoze ni real uzeti gori bodove....smijesni utakmica je bilo........pa su opet na poluvremenu okrenuli zajedno sa sucima....badblueboylivno je napisao/la:U subotu sve jedinice, u nedjelju očekujem X2 na Barama..Osim Sloge iz Uskoplja nije bilo momčadi koja može odnijeti bodove iz Čitluka,sad tek dolaze:Tomislav,Troglav,Turbina i Igman
.
ja sam najmanjeŠB.TRN je napisao/la:U Čitluku se uvijek moze komotno igrati.Kao i u Livnu i sta se vise svađate oko gluposti.Idemo pricati o sportu a ne o teorijama zavjere koje su ciste gluposti.Idemo prognoze za ovo kolo.Ispisali 50 stranica a vecinom svađa između Livna,Čitluka i Uskoplja,stvarno jadno!!
šta je tu čudno? da su normalni i ostali bi imali tako neštoSarajlijc@ je napisao/la:Tomislav ima fan shop ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.