stigle i potrosene,samo na kazne vas navijaca s bakljama 36000 euravest je napisao/la:ima li neko informaciju jesu li stigle pare od evrope za ona dva pretkola i kada dolaze inace?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
stigle i potrosene,samo na kazne vas navijaca s bakljama 36000 euravest je napisao/la:ima li neko informaciju jesu li stigle pare od evrope za ona dva pretkola i kada dolaze inace?
Te pare se potroše unaprijed. Digne se kredit i onda vrati kada pare dođu. Nema ih.vest je napisao/la:ima li neko informaciju jesu li stigle pare od evrope za ona dva pretkola i kada dolaze inace?
Nek si se ti naš'o pametovat.zeljo1 je napisao/la:stigle i potrosene,samo na kazne vas navijaca s bakljama 36000 euravest je napisao/la:ima li neko informaciju jesu li stigle pare od evrope za ona dva pretkola i kada dolaze inace?
jel nisam upravuKanister je napisao/la:Nek si se ti naš'o pametovat.zeljo1 je napisao/la:stigle i potrosene,samo na kazne vas navijaca s bakljama 36000 euravest je napisao/la:ima li neko informaciju jesu li stigle pare od evrope za ona dva pretkola i kada dolaze inace?
Bolje ti brini o svom klubu, a naš ostavi nama.arzaminjo je napisao/la:@zeljo1 moraju oni ispast "ultra gotiva" u evropi a to sto im je klub u krizi i sto moraju placat kazne zbog njih niko ne hebe ni 5% ,toliko o navijacima ( sa sjevera ) i njihovoj ljubavi prema fk sarajevu ....
sta cu vam ja tako je kako je zbog vase grupe navijaca klub ispasta sa preko 30000 eura , a ocigledno je da ne stima situacija malo malo pa nova uprava pa kroz 2 mjeseca novi treneri i sve u krug nije meni drago zbog toga ja bi volio da ste uvjek 2. najbolji u drzavi ali nije tako ....Kanister je napisao/la:Bolje ti brini o svom klubu, a naš ostavi nama.arzaminjo je napisao/la:@zeljo1 moraju oni ispast "ultra gotiva" u evropi a to sto im je klub u krizi i sto moraju placat kazne zbog njih niko ne hebe ni 5% ,toliko o navijacima ( sa sjevera ) i njihovoj ljubavi prema fk sarajevu ....
Ovdje nisi u pravu. Pare su tražene davno, ali su tek prije nekog vremena tužbe postale pravosnažne, a prije se nije to toliko spominjalo jer nije još bilo nikakvih snakcija za neisplaćivanje istih. Znači ove pare nisu sada zatražene, nego je samo sada došlo do toga da se moraju platiti.Sarajlijc@ je napisao/la:Razumijemo sve , ali vidis ovi sto traze pare su svi situirani i niko ne prezivljava jedva, sto te pare nisu trazili prije nego sad kad je najgore ?Elegant je napisao/la:Gledaj te na ovu stvar u vezi dugovanja kao ljudi a ne kao navijaci.
Recimo da ti u na poslu duguju 2000 KM, i ti da im oprsostis radi "ljubavi" a kod kuce imas suprugu, djecu (vise ili manje), placas kiriju, kredit, hranu, svasta nesto ... nema tu prastanja.
Ovi stu pisu tako na forumu su u zabludi ili su jos na roditeljskom buđetu, pa misle sve je lako. Ali malo sutra, i fudbaleri su ljudi i oni imaju problema van terena.
Jel' se vi zajebajete, ili....? Pa baklje pale sve grupe, uključujući i Manijake, a vi se sad pravite pametni da prozivate zbog toga hordearzaminjo je napisao/la:@zeljo1 moraju oni ispast "ultra gotiva" u evropi a to sto im je klub u krizi i sto moraju placat kazne zbog njih niko ne hebe ni 5% ,toliko o navijacima ( sa sjevera ) i njihovoj ljubavi prema fk sarajevu ....
Sarajevo nije dobilo kaznu u evropi zbog baklji nego zbog parole "never forget Srebrenica" koja se pojavila u Švedskoj.A što se tiče baklji, svi navijači, odnosno Ultrasi u svijetu ih pale, mogu se vidjeti i u ligi šampiona, tribina mnogo ljepše izgleda kad se baklje zapale, samo problem je kad se te baklje bacaju na teren, dok su na tribini nema problemaAÐ_Official je napisao/la:Kada se vec spominju baklje, moze li mi neko objasnit sta je ustvari cilj tih navijackih grupa sa tim bakljama(ako se zna da voljenom klubu ce samo kazne i sankcije donijeti)? Nikad nisam mogao to da skontam. Ono "volimo klub, pjevamo pjesme klubu" a onda pale se baklje i rade se stvari koje nisu u korist' tog kluba..
Nije provokacija, FKS mi je najdrazi klub. Pitam vise kao osoba koja se zeli informisati.
kume nismo mi degenerici da placamo 1 mil i 300 hiljada,kada ce svima kamate skinuti i ostat ce samo 820 hiljada a vas ce biti 950 hiljadasamosarajvo je napisao/la:Duguju svi pare i prema drzavi( tu i "velesila" Zeljo duguje vise od nas) i bivsim igracima i prema dobavljacima ali zasto se niko sad trenutno ne javlja Zelji da im isplati dugove od prije 5-6 godina?... ili se mozda javlja ali to ovi "objektivni" portali sc i ss ne zele da objave ali je bitno da je clanak o Arsenijevicu svaki dan tu...
Ja ne znam ko plati sijalice na Grbavici na reflektorima, ne znam koga sazivaju u svaku Božju zgodu i prigodu, te Koldžo, te Behmen, te Željko. Ne znam čiji predsjednik je rekao da bi se trebala praviti tribina čim grad i opština uplate pare. Nemojte kora na erende Boga vam. Ako se već pitate za naše probleme upitajte se kako to da tolike pare prodjoše kroz klub, a dug isti pa čak i veći od kluba koji se raspada kako vi to kažete i koji sebi ne može priuštiti ništa.jug-onostalgicar je napisao/la:drugo je željo mi mozemo placati te ispade ali vi ne....
kada ti opstina placa odlazak na pripreme onda znas da je maximalno zagustilo.....
ja bi volio da je sarajevo jako jer bi tako i željo bio jaci i vise navijaca na tribinama... realno ovo kod vas je efekat grudve...( gurnes je niz brdo i ona sve veca i veca...)
i da se zna da to pogadja sve klubove al eto neki mogu jos da trpe...(željo,borac,zrinjski,velež malo,zvijezda)
hordas'87 je napisao/la:Ja ne znam ko plati sijalice na Grbavici na reflektorima, ne znam koga sazivaju u svaku Božju zgodu i prigodu, te Koldžo, te Behmen, te Željko. Ne znam čiji predsjednik je rekao da bi se trebala praviti tribina čim grad i opština uplate pare. Nemojte kora na erende Boga vam. Ako se već pitate za naše probleme upitajte se kako to da tolike pare prodjoše kroz klub, a dug isti pa čak i veći od kluba koji se raspada kako vi to kažete i koji sebi ne može priuštiti ništa.jug-onostalgicar je napisao/la:drugo je željo mi mozemo placati te ispade ali vi ne....
kada ti opstina placa odlazak na pripreme onda znas da je maximalno zagustilo.....
ja bi volio da je sarajevo jako jer bi tako i željo bio jaci i vise navijaca na tribinama... realno ovo kod vas je efekat grudve...( gurnes je niz brdo i ona sve veca i veca...)
i da se zna da to pogadja sve klubove al eto neki mogu jos da trpe...(željo,borac,zrinjski,velež malo,zvijezda)
A to koga koliko opština pomaže ne sekiraj se uzimate i vi fin dio kolača od matične opštine, kao i Sloboda, i Olimpic i bilo koji klub
Očigledna neupučenost mlađahnog direktora. Pravna bitka je gotova, a te protivtužbe ne piju vode već dvije godine. Čovjeku pod hitno treba savjetnik, jer krivično pravo ili parnično je sasvim drugačije od ovoga što se događa u sportu.diplomatija je napisao/la:pitarska posla, cuj nastavice pravnu bitku, a duzni covjeku pare, cak im i oprostio, jeste glupan arsenijevic, a selimovic ovdje cak i prijeti, zamislitetu i tamo je napisao/la:"Mi ćemo njemu(Arsenijevicu) uplatiti novac, ali ćemo nastaviti pravnu bitku", dodao je Selimović
zna li mi iko objasniti o kakvi pravnim bitkama je rijec, jer sam mislio da je sve cisto ko suza cak je Arsenijevic oprostio taj dio te ispao gospodin ako je istina...